Tartışma:Doğu lejyonları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Almanya (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Almanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Almanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Makale bana aittir, alındığı iddia edilen Türk Haber sitesi de adıma kayıtlıdır. Ansiklopediye de tarafımdan konulmuştur.

Can Macit canmacit@gmail.com

Türkistan Lejyonu[kaynağı değiştir]

bu konu hakkında Türkistan Mücadelesi adlı bir kitap var.ilgilenenler araştırsın. NOT:ekleyen arkadaşa teşekkürler.lakin yanlışlıklar yok değil.yazının geliştirilmesini diliyorum.

Lejyonları, Özbekler, Kazaklar, Kırgızlar, Türkmenler, Karakalpaklar, Balkarlar, Karaçaylar, Azeriler, Dağıstanlılar, İnguşlar, Çeçenler olmak üzere müslüman halklardan oluşturulmuştur.[1] Altta Ermeni,İdil-Ural Lejyonu ve Gürcü lejyonu eklenmiş bilgiler çelişiyor.:))

Evet kaynak olan kitabın kendisinde çelişki var. Bakarız. Takabeg ileti 15:06, 26 Nisan 2009 (UTC)

Ermeni taburu niye yok?[kaynağı değiştir]

Tüm kaynaklarda 11nci Ermeni taburunun nazilere hizmet ettiği yazılıyken burda niye yok çok merak ediyorum?--88.242.192.10 20:25, 6 Mayıs 2012 (UTC)