Kullanıcı mesaj:Halil7347: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Halil7347 (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Merube 89 (mesaj | katkılar)
19. satır: 19. satır:


Yazmakta olduğunuz [[Sub-Zero]] adlı maddenin ne ile ilgili olduğu anlaşılamamaktadır. Konuya girmeden önce maddenin bir bilgisayar oyunu mu yoksa bir film mi olduğunun belirtilmesi gerekir. Gerçekle hayal birbirine karışıyor. İyi çalışmalar. --[[Kullanıcı:yalhi|<font color="Purple">M. Yalçın Yalhı</font>]] [[User Talk:yalhi|<font color="blue"><sup>'''ileti'''</sup></font>]] 12:52, 6 Haziran 2010 (UTC)
Yazmakta olduğunuz [[Sub-Zero]] adlı maddenin ne ile ilgili olduğu anlaşılamamaktadır. Konuya girmeden önce maddenin bir bilgisayar oyunu mu yoksa bir film mi olduğunun belirtilmesi gerekir. Gerçekle hayal birbirine karışıyor. İyi çalışmalar. --[[Kullanıcı:yalhi|<font color="Purple">M. Yalçın Yalhı</font>]] [[User Talk:yalhi|<font color="blue"><sup>'''ileti'''</sup></font>]] 12:52, 6 Haziran 2010 (UTC)
==Al-Ahli Dubai==
Merhabalar. Açmış olduğunuz [[Al-Ahli Dubai]] maddesi taslak kriterlerini karşılamaktadır. Bakınız [[Vikipedi:Taslak]]. Maddenin taslak kriterlerini karşılaması için 3-5 tanımlayıcı cümle ekleyebilirseniz çok sevinirim. Böyle başka maddeleriniz de varsa onları da geliştirirseniz çok müteşekkir olurum. Aksi takdirde, bu maddeler taslak kriterlerini karşılamadıkları gerekçesiyle silinebilirler. Ben şimdilik Al-Ahli Dubai maddesine bekletmeli sil şablonunu eklemek durumdayım, tanımlayıcı cümleleri eklediğinizde şablonu çıkarırız. İyi vikiler, saygılarımla--<font color="#800000">[[Kullanıcı:Merube 89|'''Merube 89''']]</font>[[Kullanıcı mesaj:Merube 89|<font color="#808080"><sup>'''''msj'''''</sup></font>]] 22:09, 9 Haziran 2010 (UTC)

Sayfanın 22.09, 9 Haziran 2010 tarihindeki hâli

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 09:10, 17 Mayıs 2010 (UTC)


Bilgi notu

Merhaba eğer hizmetllik adaylığından vazgeçtiyseniz bunu adaylığınızı silerek değil adaylık sayfanıza geri çekildiğinizi yazarak yapabilirsiniz. Hizmetlilik oylamlarının silinmesi veya kaldırılması kullanıcılar tarafından yapılamaz. Teşekkürler, --Manco Capac 13:46, 3 Haziran 2010 (UTC)

Oylamalar ile ilgili

  • Sevgili Halil. Bu oylamaya [1] katıldığın için teşekkürler. Sanırım Vikipedi’de yenisin ve sakıncası yoksa sana bir hususta tavsiyede bulunmak istiyorum. Sadece bu oylamada değil de bir iki yerde de oylarını veya görüşlerini tartışmanın ortasına yerleştirdiğini gördüm. Halbuki bu yorumun veya desteğin o tartışmanın en sonuna konması gerekir ki, diğer okuyucular da gelişmeleri ve yorumları kronolojik bir zaman dilimi içinde görebilsin. Vikipedi’ye tekrar hoşgeldin. Bir sorun olursa yardım etmeye veya edemezsem bilen birisine yönlendirmeye hazırım. Sevgiler Mimar77 20:16, 5 Haziran 2010 (UTC)
  • Bir de her yorumun sonuna 4 adet ~ işaretini koyma alışkanlığı edinmeni tavsiye ediyorum. Yoksa kimin kime mesaj bıraktığı ve ne zaman bıraktığını takip etmek çok zor olur. Sevgiler Mimar77 20:24, 5 Haziran 2010 (UTC)

Ne olduğu belli değil

Yazmakta olduğunuz Sub-Zero adlı maddenin ne ile ilgili olduğu anlaşılamamaktadır. Konuya girmeden önce maddenin bir bilgisayar oyunu mu yoksa bir film mi olduğunun belirtilmesi gerekir. Gerçekle hayal birbirine karışıyor. İyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı ileti 12:52, 6 Haziran 2010 (UTC)

Al-Ahli Dubai

Merhabalar. Açmış olduğunuz Al-Ahli Dubai maddesi taslak kriterlerini karşılamaktadır. Bakınız Vikipedi:Taslak. Maddenin taslak kriterlerini karşılaması için 3-5 tanımlayıcı cümle ekleyebilirseniz çok sevinirim. Böyle başka maddeleriniz de varsa onları da geliştirirseniz çok müteşekkir olurum. Aksi takdirde, bu maddeler taslak kriterlerini karşılamadıkları gerekçesiyle silinebilirler. Ben şimdilik Al-Ahli Dubai maddesine bekletmeli sil şablonunu eklemek durumdayım, tanımlayıcı cümleleri eklediğinizde şablonu çıkarırız. İyi vikiler, saygılarımla--Merube 89msj 22:09, 9 Haziran 2010 (UTC)