İçeriğe atla

Enerya: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
Enerya, 2003 yılında STFA holding bünyesinde kurulan, enerji sektöründe Türkiye'nin 11 ilinde faaliyet gösteren şirket. Konya, Çorum, Ereğli, Niğde, Nevşehir, Denizli, Karaman, Erzincan, Antalya, Aydın ve Aksaray illerinde doğal gaz satış ve dağıtım operasyonlarını gerçekleştiren Enerya, güneş ve rüzgar enerjisi başta olmak üzere yenilenebilir enerji kaynaklarından yararlanarak elektrik üretimi alanında çeşitli yatırımlar yapmaktadır.
'''Enerya''' 2003 yılında [[STFA Holding]] bünyesinde kurulan, enerji sektöründe Türkiye'nin 11 ilinde faaliyet gösteren [[şirket]]. Konya, Çorum, Ereğli, Niğde, Nevşehir, Denizli, Karaman, Erzincan, Antalya, Aydın ve Aksaray illerinde [[doğal gaz]] satış ve dağıtım operasyonlarını gerçekleştiren Enerya, [[Güneş enerjisi|güneş]] ve [[rüzgar enerjisi]] başta olmak üzere yenilenebilir enerji kaynaklarından yararlanarak elektrik üretimi alanında çeşitli yatırımlar yapmaktadır.


[[Kategori:Türk şirket taslakları]]
{{Türk-şirket-taslak}}

[[Kategori:2003'te kurulan şirketler]]
[[Kategori:Türk elektrik şirketleri]]

Sayfanın 20.05, 18 Aralık 2014 tarihindeki hâli

Enerya 2003 yılında STFA Holding bünyesinde kurulan, enerji sektöründe Türkiye'nin 11 ilinde faaliyet gösteren şirket. Konya, Çorum, Ereğli, Niğde, Nevşehir, Denizli, Karaman, Erzincan, Antalya, Aydın ve Aksaray illerinde doğal gaz satış ve dağıtım operasyonlarını gerçekleştiren Enerya, güneş ve rüzgar enerjisi başta olmak üzere yenilenebilir enerji kaynaklarından yararlanarak elektrik üretimi alanında çeşitli yatırımlar yapmaktadır.