İçeriğe atla

Sanal topluluk: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Peykbot (mesaj | katkılar)
k şablon değişimi
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
{{Eksik}}
{{Eksik}}
Ortak amaçlara yönelik insan gruplarını buluşturan ve paylaşımda bulunmalarına yardımcı olan web sitesi türüdür. Ağırlıklı olarak eski arkadaşlarını bulmaya, yeni arkadaşlar edinmeye yönelik siteler yer almaktadır. Bunların yanı sıra sitelerde bloglar, mesajlaşma imkânı bilgi ve dosya paylaşım imkânı da bulunmaktadır.
'''Sanal topluluk''', ortak amaçlara yönelik insan gruplarını [[internet]] üzerinde buluşturan ve paylaşımda bulunmalarına yardımcı olan ağların genel adıdır. Ağırlıklı olarak eski [[arkadaş]]larını bulmaya, yeni arkadaşlar edinmeye yönelik [[web siteleri]]nden oluşmaktadır. Bunların yanı sıra, sitelerde [[blog]]lar, mesajlaşma imkânı, bilgi ve dosya paylaşım imkânı bulunmaktadır.

{{İnternet-taslak}}

[[Kategori:Sanal gerçeklik|Topluluk]]
[[Kategori:Toplu zekâ]]
[[Kategori:Bilgi toplumu]]

Sayfanın 16.14, 13 Temmuz 2014 tarihindeki hâli

Sanal topluluk, ortak amaçlara yönelik insan gruplarını internet üzerinde buluşturan ve paylaşımda bulunmalarına yardımcı olan ağların genel adıdır. Ağırlıklı olarak eski arkadaşlarını bulmaya, yeni arkadaşlar edinmeye yönelik web sitelerinden oluşmaktadır. Bunların yanı sıra, sitelerde bloglar, mesajlaşma imkânı, bilgi ve dosya paylaşım imkânı bulunmaktadır.