İçeriğe atla

CEMS: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Addbot (mesaj | katkılar)
k Bot: Artık Vikiveri tarafından d:q1023349 sayfası üzerinden sağlanan 8 vikilerarası bağlantı taşınıyor
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
'''CEMS''' (tam ismi: '''Community of European Management Schools and International Companies''') Avrupa İşletme Okulları ve Uluslararası Şirketler Birliği'ne ait kısaltmadır.
'''CEMS''' (tam ismi: '''Community of European Management Schools and International Companies'''), Avrupa İşletme Okulları ve Uluslararası Şirketler Birliği'ne ait kısaltmadır.


1988 yılında kurulmuştur. Birlik Avrupa'daki en iyi 17 işletme okulu ile 50 çok uluslu şirketi bünyesinde barındırmakta ve bu okullardaki öğrencilere CEMS MIM (Masters in International Management) programı sunmaktadır. Bir yıllık program Financial Times European Masters in Management sıralamasında 2006 yılında ikincilik elde etmiştir.
1988 yılında kurulmuştur. Birlik, [[Avrupa]]'daki en iyi 17 işletme okulu ile 50 [[çok uluslu şirket]]i bünyesinde barındırmakta ve bu okullardaki öğrencilere CEMS MIM (Masters in International Management) programı sunmaktadır. Bir yıllık program ''Financial Times European Masters in Management'' sıralamasında 2006 yılında ikincilik elde etmiştir.


== Dış bağlantılar ==
== Dış bağlantılar ==

* [http://www.cems.org www.cems.org]
* [http://www.cems.org www.cems.org]

{{şirket-taslak}}


[[Kategori:1988'de kurulan şirketler]]
[[Kategori:1988'de kurulan şirketler]]

Sayfanın 18.35, 7 Temmuz 2014 tarihindeki hâli

CEMS (tam ismi: Community of European Management Schools and International Companies), Avrupa İşletme Okulları ve Uluslararası Şirketler Birliği'ne ait kısaltmadır.

1988 yılında kurulmuştur. Birlik, Avrupa'daki en iyi 17 işletme okulu ile 50 çok uluslu şirketi bünyesinde barındırmakta ve bu okullardaki öğrencilere CEMS MIM (Masters in International Management) programı sunmaktadır. Bir yıllık program Financial Times European Masters in Management sıralamasında 2006 yılında ikincilik elde etmiştir.

Dış bağlantılar