İçeriğe atla

Mustafa Gündüz: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Sarv (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Düzenleme
1. satır: 1. satır:
'''Prof. Dr. Mustafa Gündüz''' (d. [[15 Ekim]] 1963, [[Adıyaman]]), Türk bilim insanı, [[sosyolog]] ve akademisyen.
{{düzenle|Şubat 2013}}
'''Prof. Dr. Mustafa Gündüz''' (d. 15 Ekim 1963, [[Adıyaman]], [[Bağdere, Adıyaman|Bağdere]]), Türk bilim insanı, [[sosyolog]] ve akademisyen.


[[Fırat Üniversitesi]] Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden 1986 yılında mezun oldu.[[Adıyaman Üniversitesi]] Kurucu Rektörü (2007-2011) ve [[Çukurova Üniversitesi]] Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi, Hukuk Fakültesi Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyesidir.<ref>http://www.cu.edu.tr/tr/detay.aspx?pageId=875</ref> Ayrıca Atatürk Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi'nde öğretim elemanı olarak görev yapmıştır.
[[Fırat Üniversitesi]] Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden 1986 yılında mezun oldu. [[Adıyaman Üniversitesi]] Kurucu Rektörü (2007-2011) ve [[Çukurova Üniversitesi]] Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi, Hukuk Fakültesi Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyesidir. [[Atatürk Üniversitesi]], [[Mersin Üniversitesi]], [[Cumhuriyet Üniversitesi]] ve [[İnönü Üniversitesi]]'nde öğretim elemanı olarak görev yapmıştır.


{{Türk-akademisyen-taslak}}
=== Kaynakça ===
{{Kaynakça}}


[[Kategori:1963 doğumlular]]
[[Kategori:1963 doğumlular]]
[[Kategori:Adıyaman doğumlular]]
[[Kategori:Adıyaman doğumlular]]
[[Kategori:Yaşayan insanlar]]
[[Kategori:Fırat Üniversitesi mezunları]]
[[Kategori:Fırat Üniversitesi mezunları]]
[[Kategori:Adıyaman Üniversitesi rektörleri]]
[[Kategori:Adıyaman Üniversitesi rektörleri]]

Sayfanın 13.18, 2 Mart 2014 tarihindeki hâli

Prof. Dr. Mustafa Gündüz (d. 15 Ekim 1963, Adıyaman), Türk bilim insanı, sosyolog ve akademisyen.

Fırat Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden 1986 yılında mezun oldu. Adıyaman Üniversitesi Kurucu Rektörü (2007-2011) ve Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi, Hukuk Fakültesi Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyesidir. Atatürk Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi'nde öğretim elemanı olarak görev yapmıştır.