İçeriğe atla

Vega (Street Fighter): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Düzenleme
1. satır: 1. satır:
{{düzenle|Haziran 2012}}
{{Diğer anlamı|Vega}}
{{Diğer anlamı|Vega}}
'''Vega''', [[İspanyol]] [[Street Fighter]] dövüşçüsü.
[[İspanyol]] [[Street Fighter]] dövüşçüsü. Sağ elindeki pençesi ve yüzündeki [[demir]] maskesi ile esrarengiz bir dövüşçü karakterindedir.Uzun boylu, uzun saçlı, [[yakışıklı]] ,çok kıvrak ve çevik bir karakterdir. Çok yükseğe zıplayabilir. Kendi dövüş alanında tel örgülere tırmanıp rakibinin üstüne atlayarak özel saldırılarda bulunabilir. Elindeki pençesi çok kuvvetli vuruşlar yapma özelliğine sahiptir. [[Ryu]] ve [[Ken]]'in düşmanlarından birisidir. Ayrıca birçok da hayranı vardır ama o bir [[Narsist]]tir. Yani Kendine Aşıktır. Vega gençliğinde bullfight öğrenip gençliğinde [[ninjitsu]] yapmıştır. Güzel bir annesi ve ayrıca üvey babası vardır ama üvey babası annesini öldürmüştür. Vega bu 2 eğitimi yani bullfight ve ninjitsu eğitimi aldıktan sonra savaş tarzını seçmiştir.
(geri-ileri + yumruk) ileri dönerek pençe saldırısı


Sağ elindeki [[pençe]]si ve yüzündeki demir [[maske]]si ile esrarengiz bir dövüşçü karakterindedir. Uzun boylu, uzun saçlı, [[yakışıklı]], çok kıvrak ve çevik bir karakterdir. Çok yükseğe zıplayabilir. Kendi dövüş alanında tel örgülere tırmanıp rakibinin üstüne atlayarak özel saldırılarda bulunabilir. Elindeki pençesi çok kuvvetli vuruşlar yapma özelliğine sahiptir.
(aşağı-yukarı + yumruk) pençe ile rakibe uçarak saldırı


[[Ryu]] ve [[Ken Masters|Ken]]'in düşmanlarından biridir. Birçok hayranı da bulunan Vega bir [[narsist]]tir. Gençliğinde [[bullfight]] öğrenip [[ninjitsu]] yapmıştır. Vega bu iki eğitimi aldıktan sonra savaş tarzını seçmiştir.
(aşağı-yukarı + tekme) tel örgülere tırmanma + yumruk (sadece kendi mekanında yapar)


{{kurgusal-taslak}}
(aşağı-yukarı + tekme) rakibe uçtuktan sonra aşağı+yumruk a basıldığında tutup atar
<!--
<!--
[[Category:Fictional ninja]]
[[Kategori:Fictional ninja]]
[[Category:Fictional henchmen]]
[[Kategori:Fictional henchmen]]
[[Category:Fictional assassins]]
[[Kategori:Fictional assassins]]
[[Category:Fictional murderers]]
[[Kategori:Fictional murderers]]
[[Category:Fictional Spanish people]]
[[Kategori:Fictional Spanish people]]
[[Category:Male video game characters]]
[[Kategori:Male video game characters]]
[[Category:Characters created by Akira Yasuda]]
[[Kategori:Characters created by Akira Yasuda]]
-->
-->



Sayfanın 18.55, 26 Şubat 2014 tarihindeki hâli

Vega, İspanyol Street Fighter dövüşçüsü.

Sağ elindeki pençesi ve yüzündeki demir maskesi ile esrarengiz bir dövüşçü karakterindedir. Uzun boylu, uzun saçlı, yakışıklı, çok kıvrak ve çevik bir karakterdir. Çok yükseğe zıplayabilir. Kendi dövüş alanında tel örgülere tırmanıp rakibinin üstüne atlayarak özel saldırılarda bulunabilir. Elindeki pençesi çok kuvvetli vuruşlar yapma özelliğine sahiptir.

Ryu ve Ken'in düşmanlarından biridir. Birçok hayranı da bulunan Vega bir narsisttir. Gençliğinde bullfight öğrenip ninjitsu yapmıştır. Vega bu iki eğitimi aldıktan sonra savaş tarzını seçmiştir.