Çukur bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu maddede Çukur adlı Türk televizyon dizisinin bölümleri yer almaktadır.[1]

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
13323 Ekim 201711 Haziran 2018
23417 Eylül 201827 Mayıs 2019
3916 Eylül 2019TBD

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon (2017 - 2018)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihi
1"1. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum23 Ekim 2017 (2017-10-23)
2"2. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum30 Ekim 2017 (2017-10-30)
3"3. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum6 Kasım 2017 (2017-11-06)
4"4. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum13 Kasım 2017 (2017-11-13)
5"5. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum20 Kasım 2017 (2017-11-20)
6"6. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum27 Kasım 2017 (2017-11-27)
7"7. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum4 Aralık 2017 (2017-12-04)
8"8. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum11 Aralık 2017 (2017-12-11)
9"9. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum18 Aralık 2017 (2017-12-18)
10"10. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum25 Aralık 2017 (2017-12-25)
11"11. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum8 Ocak 2018 (2018-01-08)
12"12. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum15 Ocak 2018 (2018-01-15)
13"13. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum22 Ocak 2018 (2018-01-22)
14"14. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum29 Ocak 2018 (2018-01-29)
15"15. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum5 Şubat 2018 (2018-02-05)
16"16. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum12 Şubat 2018 (2018-02-12)
17"17. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum19 Şubat 2018 (2018-02-19)
18"18. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum26 Şubat 2018 (2018-02-26)
19"19. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum5 Mart 2018 (2018-03-05)
20"20. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum12 Mart 2018 (2018-03-12)
21"21. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum19 Mart 2018 (2018-03-19)
22"22. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum26 Mart 2018 (2018-03-26)
23"23. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum2 Nisan 2018 (2018-04-02)
24"24. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum9 Nisan 2018 (2018-04-09)
25"25. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum16 Nisan 2018 (2018-04-16)
26"26. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum23 Nisan 2018 (2018-04-23)
27"27. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum30 Nisan 2018 (2018-04-30)
28"28. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum7 Mayıs 2018 (2018-05-07)
29"29. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum14 Mayıs 2018 (2018-05-14)
30"30. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum21 Mayıs 2018 (2018-05-21)
31"31. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum28 Mayıs 2018 (2018-05-28)
32"32. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum4 Haziran 2018 (2018-06-04)
33"33. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum11 Haziran 2018 (2018-06-11)

2. sezon (2018 - 2019)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihi
34"1. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum17 Eylül 2018 (2018-09-17)
35"2. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum24 Eylül 2018 (2018-09-24)
36"3. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum1 Ekim 2018 (2018-10-01)
37"4. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum8 Ekim 2018 (2018-10-08)
38"5. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum15 Ekim 2018 (2018-10-15)
39"6. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum22 Ekim 2018 (2018-10-22)
40"7. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum29 Ekim 2018 (2018-10-29)
41"8. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum5 Kasım 2018 (2018-11-05)
42"9. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum12 Kasım 2018 (2018-11-12)
43"10. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum19 Kasım 2018 (2018-11-19)
44"11. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum26 Kasım 2018 (2018-11-26)
45"12. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum3 Aralık 2018 (2018-12-03)
46"13. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum10 Aralık 2018 (2018-12-10)
47"14. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum17 Aralık 2018 (2018-12-17)
48"15. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum24 Aralık 2018 (2018-12-24)
49"16. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum21 Ocak 2019 (2019-01-21)
50"17. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum28 Ocak 2019 (2019-01-28)
51"18. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum4 Şubat 2019 (2019-02-04)
52"19. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum11 Şubat 2019 (2019-02-11)
53"20. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum18 Şubat 2019 (2019-02-18)
54"21. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum25 Şubat 2019 (2019-02-25)
55"22. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum4 Mart 2019 (2019-03-04)
56"23. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum11 Mart 2019 (2019-03-11)
57"24. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum18 Mart 2019 (2019-03-18)
58"25. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum25 Mart 2019 (2019-03-25)
59"26. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum1 Nisan 2019 (2019-04-01)
60"27. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum8 Nisan 2019 (2019-04-08)
61"28. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum15 Nisan 2019 (2019-04-15)
62"29. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum22 Nisan 2019 (2019-04-22)
63"30. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum29 Nisan 2019 (2019-04-29)
64"31. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum6 Mayıs 2019 (2019-05-06)
65"32. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum13 Mayıs 2019 (2019-05-13)
66"33. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum20 Mayıs 2019 (2019-05-20)
67"34. Bölüm"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum27 Mayıs 2019 (2019-05-27)

3. sezon (2019 - 2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihi
68"1. Bölüm"Sinan Öztürk,Gökhan Horzum ve Damla Serim16 Eylül 2019
69"2. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim23 Eylül 2019
70"3. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim30 Eylül 2019
71"4. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim7 Ekim 2019
72"5. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim21 Ekim 2019
73"6. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim28 Ekim 2019
74"7. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim4 Kasım 2019
75"8. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim11 Kasım 2019
76"9. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim18 Kasım 2019
77"10. Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim25 Kasım 2019

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]