Çukur bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu maddede 2017-2021 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Çukur adlı Türk televizyon dizisinin bölümleri yer almaktadır.[1] Dizinin yayın günü Pazartesi'dir.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
13323 Ekim 201711 Haziran 2018
23417 Eylül 201827 Mayıs 2019
32516 Eylül 201916 Mart 2020
4397 Eylül 20207 Haziran 2021 (Final)

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon (2017-2018)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
1"Başlangıç"Sinan ÖztürkGökhan Horzum23 Ekim 2017 (2017-10-23)
2"Peki Ya Sen?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum30 Ekim 2017 (2017-10-30)
3"Savaş mı Barış mı?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum6 Kasım 2017 (2017-11-06)
4"Çukur'dayız"Sinan ÖztürkGökhan Horzum13 Kasım 2017 (2017-11-13)
5"Aile Her Şeydir"Sinan ÖztürkGökhan Horzum20 Kasım 2017 (2017-11-20)
6"Çukur Ailedir"Sinan ÖztürkGökhan Horzum27 Kasım 2017 (2017-11-27)
7"Benim Mahallem"Sinan ÖztürkGökhan Horzum4 Aralık 2017 (2017-12-04)
8"Oyun Başlıyor"Sinan ÖztürkGökhan Horzum11 Aralık 2017 (2017-12-11)
9"Kim Vuruldu?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum18 Aralık 2017 (2017-12-18)
10"Biz Kardeşiz"Sinan ÖztürkGökhan Horzum25 Aralık 2017 (2017-12-25)
11"Kimsin?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum8 Ocak 2018 (2018-01-08)
12"Benimle Oynama!"Sinan ÖztürkGökhan Horzum15 Ocak 2018 (2018-01-15)
13"Bana Bir Masal Anlat Baba"Sinan ÖztürkGökhan Horzum22 Ocak 2018 (2018-01-22)
14"Yüzleşme"Sinan ÖztürkGökhan Horzum29 Ocak 2018 (2018-01-29)
15"Hazır Mısın?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum5 Şubat 2018 (2018-02-05)
16"Babamın Oğlu"Sinan ÖztürkGökhan Horzum12 Şubat 2018 (2018-02-12)
17"Kalbim Çukurda"Sinan ÖztürkGökhan Horzum19 Şubat 2018 (2018-02-19)
18"Benim Çukur'um, Benim Evim"Sinan ÖztürkGökhan Horzum26 Şubat 2018 (2018-02-26)
19"Harika Yüz"Sinan ÖztürkGökhan Horzum5 Mart 2018 (2018-03-05)
20"Vartolu'nun Düşüşü"Sinan ÖztürkGökhan Horzum12 Mart 2018 (2018-03-12)
21"Deja Vu"Sinan ÖztürkGökhan Horzum19 Mart 2018 (2018-03-19)
22"Şah Mat"Sinan ÖztürkGökhan Horzum26 Mart 2018 (2018-03-26)
23"Heyecanı Yok"Sinan ÖztürkGökhan Horzum2 Nisan 2018 (2018-04-02)
24"Alla Beni, Pulla Beni"Sinan ÖztürkGökhan Horzum9 Nisan 2018 (2018-04-09)
25"Babalar ve Köleler"Sinan ÖztürkGökhan Horzum16 Nisan 2018 (2018-04-16)
26"Kim Haklı Olarak Affedilir"Sinan ÖztürkGökhan Horzum23 Nisan 2018 (2018-04-23)
27"Hesaplama Süresi"Sinan ÖztürkGökhan Horzum30 Nisan 2018 (2018-04-30)
28"Bir Geleceğimiz Var"Sinan ÖztürkGökhan Horzum7 Mayıs 2018 (2018-05-07)
29"Şimdi Başlıyoruz"Sinan ÖztürkGökhan Horzum14 Mayıs 2018 (2018-05-14)
30"Yanan Köprüler"Sinan ÖztürkGökhan Horzum21 Mayıs 2018 (2018-05-21)
31"Çukur'da"Sinan ÖztürkGökhan Horzum28 Mayıs 2018 (2018-05-28)
32"Çukur'un Yamacında"Sinan ÖztürkGökhan Horzum4 Haziran 2018 (2018-06-04)
33"Büyük Hesaplaşma"Sinan ÖztürkGökhan Horzum11 Haziran 2018 (2018-06-11)

2. Sezon (2018-2019)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
34"ÇukurS2"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum17 Eylül 2018 (2018-09-17)
35"Çukur Her Yerde Mi?"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum24 Eylül 2018 (2018-09-24)
36"Üç Silahşörler"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum1 Ekim 2018 (2018-10-01)
37"Benimle Misin?"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum8 Ekim 2018 (2018-10-08)
38"Kim Kurtaracak?"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum15 Ekim 2018 (2018-10-15)
39"Vazgeçmedik"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum22 Ekim 2018 (2018-10-22)
40"Başlıyoruz"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum29 Ekim 2018 (2018-10-29)
41"Aslan Parçası"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum5 Kasım 2018 (2018-11-05)
42"Baba"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum12 Kasım 2018 (2018-11-12)
43"Vartolu Sadettin"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum19 Kasım 2018 (2018-11-19)
44"Evlat"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum26 Kasım 2018 (2018-11-26)
45"Çukur'un Çocukları"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum3 Aralık 2018 (2018-12-03)
46"Aile"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum10 Aralık 2018 (2018-12-10)
47"Umut"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum17 Aralık 2018 (2018-12-17)
48"Aile Her Şeydir"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum24 Aralık 2018 (2018-12-24)
49"Yamaç'ı kim vurdu?"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum21 Ocak 2019 (2019-01-21)
50"Neden?"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum28 Ocak 2019 (2019-01-28)
51"Eve Dönüyoruz"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum4 Şubat 2019 (2019-02-04)
52"Kardeşler"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum11 Şubat 2019 (2019-02-11)
53"Benim Mahallem"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum18 Şubat 2019 (2019-02-18)
54"Kaptan"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum25 Şubat 2019 (2019-02-25)
55"Medet"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum4 Mart 2019 (2019-03-04)
56"Düğün"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum11 Mart 2019 (2019-03-11)
57"Anne, Baba"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum18 Mart 2019 (2019-03-18)
58"Başlıyoruz"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum25 Mart 2019 (2019-03-25)
59"Çukur"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum1 Nisan 2019 (2019-04-01)
60"Çukur'un Gamzesi"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum8 Nisan 2019 (2019-04-08)
61"Çukur'a Gel"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum15 Nisan 2019 (2019-04-15)
62"Büyük Sır"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum22 Nisan 2019 (2019-04-22)
63"Melek"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum29 Nisan 2019 (2019-04-29)
64"Umut Ol"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum6 Mayıs 2019 (2019-05-06)
65"Çukur Spor"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum13 Mayıs 2019 (2019-05-13)
66"Sebebi Var"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum20 Mayıs 2019 (2019-05-20)
67"Aile için"Sinan Öztürk, Özgür SevimliGökhan Horzum27 Mayıs 2019 (2019-05-27)

3. Sezon (2019-2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
68"ÇukurS3"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim16 Eylül 2019
69"Babamın Emaneti"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim23 Eylül 2019
70"Sırakimde?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim30 Eylül 2019
71"Çukur Evimiz Yamaç Babamiz"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim7 Ekim 2019
72"Bir Mevzu Var"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim21 Ekim 2019
73"Aile Her Şeydir"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim28 Ekim 2019
74"Kırmızı Balık"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim4 Kasım 2019
75"Nefes Al"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim11 Kasım 2019
76"Aileni Koru"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim18 Kasım 2019
77"İkinci Yarı Yeni Başlıyor"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim25 Kasım 2019
78"Benim Zaafim"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim2 Aralık 2019
79"Koçovalı Brothers"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim9 Aralık 2019
80"Ich Bin Çukur"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim16 Aralık 2019
81"Kimsin Sen?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim23 Aralık 2019
82"RobinHood"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim30 Aralık 2019
83"Babamın Oğlu"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim13 Ocak 2020
84"Kimin Yanındasin?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim20 Ocak 2020
85"Neredesin Yamaç?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim27 Ocak 2020
86"Büyük Yüzleşme"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim3 Şubat 2020
87"Babasının Oğlu"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim10 Şubat 2020
88"Babama Söz Verdim"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim17 Şubat 2020
89"Baba Olmak"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim24 Şubat 2020
90"Birlikte Hayatta Kalacağız"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim2 Mart 2020
91"İçerde"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim9 Mart 2020
92"Plan"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim16 Mart 2020
Özel"Evde Kal"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim20 Nisan 2020

4. Sezon (2020-2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
93"ÇukurS4"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim7 Eylül 2020
94"Affet Çukur"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim14 Eylül 2020
95"Çukur Yıkılmaz"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim21 Eylül 2020
96"AzKar"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim28 Eylül 2020
97"Ava Giden Avlanır"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim5 Ekim 2020
98"Teke Tek"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim12 Ekim 2020
99"Çukur99"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim19 Ekim 2020
100"Çukur100"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim26 Ekim 2020
101"Benim Çukur'um"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim2 Kasım 2020
102"Kardeş"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim9 Kasım 2020
103"Aile Olmak"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim16 Kasım 2020
104"Aileni Koru"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim23 Kasım 2020
105"Portakal Kimde?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim30 Kasım 2020
106"Selim'e Veda"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim7 Aralık 2020
107"Aileme Dokunma"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim14 Aralık 2020
108"Bilmece"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim21 Aralık 2020
109"Güvenli Ev"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim28 Aralık 2020
110"Biz Hayatta Kalacağız"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim4 Ocak 2021
111"Çukur'dan Kaçış Yok"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim11 Ocak 2021
112"Geri Sayım"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim18 Ocak 2021
113"Kaldığımız Yerden"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim25 Ocak 2021
114"Efsun"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim1 Şubat 2021
115"Hazır Mısınız?"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim8 Şubat 2021
116"Yeni Çukur"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim15 Şubat 2021
117"Yamaç"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim22 Şubat 2021
118"Masal"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim1 Mart 2021
119"EfYam"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim8 Mart 2021
120"Halay"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim15 Mart 2021
121"Korkma"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim22 Mart 2021
122"Babam Gibi"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim29 Mart 2021
123"Celasun"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim5 Nisan 2021
124"Karaca"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim12 Nisan 2021
125"Çukur"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim19 Nisan 2021
126"Emmi"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim26 Nisan 2021
127"Bir Devir Kapandi"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim3 Mayıs 2021
128"Biz Aileyiz"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim10 Mayıs 2021
129"Son3 Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim24 Mayıs 2021
130"Son2 Bölüm"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim31 Mayıs 2021
131 (Final)"Çukur'a Veda"Sinan ÖztürkGökhan Horzum ve Damla Serim7 Haziran 2021

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Çukur Bölümleri". 7 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ağustos 2019. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]