Tartışma:Tarkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Eski kaliteli madde adayları Tarkan, bir kaliteli madde adayıydı ama kaliteli madde kriterlerini karşılayamadı. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
15 Aralık 2013 Kaliteli madde adayı Başarısız

Telif Hakkı İle ilgili[kaynağı değiştir]

Telif hakkı ihlali ile ilgili 2 maddeden biri, yani Haberler.com'dan ihlal edildiği düşünülen madde ihlal değil. Çünkü haberler.com'daki yazı vikipedi'den alıntıdır ve belirtilmiştir. Yani onlar bizden alıntı yapmıştır.

Diğer ihlal edildiği düşünülen madde, yani özgeçmişi, Tarkan'ın kendi resmi sitesinden alıntıdır. Bu yüzden herhangi bir telif sorunu yaşanacak bir durum değildir. Çünkü yine Tarkan'la ilgili bir sayfada alıntı yapılarak kullanılmıştır. İncelenmesi dileğiyle.TheTurkSoN 23:08, 30 Eylül 2006 (UTC)


Sayfa hakkinda...[kaynağı değiştir]

Arkadaslar, biri bu makaleyi gelistirsin ya yabanci sitelere bakin Ingilizce wikipedia'da nasil bir makale yazilmis Tarkan hakkinda!!! Ayip ya Türklere, kendi santacisinin Türkce vikipedi'deki sayfasi ne kadar kisa ... Sanki yabancilar Tarkan'i daha cok severler... Öyle gözüküyor ki bi bakin yabanci sayfalar ne kadar mükemmel görünüyor, ne kadar iyi calisma yapmislar! Türkcem daha düzgün olsa kendim gelistirdim makaleyi ama ne yazik ki hala o kadar iyi konusamiyorum... --Timiş Emre Aydın'ın dünyasına gir 14:05, 1 Kasım 2006 (UTC)

Hakklisiniz Tuncaytukat (mesaj) 00:56, 20 Mart 2014 (UTC)

PLEASE, PLEASE, PLEASE[kaynağı değiştir]

PLEASE, PLEASE, PLEASE, Ya bu kadar yararlı bir Tarkan Fan sitesini neden silmek gibi bir tartışma işine girersiniz anlamıorum, Tarkan hayranıyım ve Onunla ilgili hertürlü ayrıntıyı haberi bulabiliyorum, lütfen ya kapatmayın sakın!!!

Yahu etmeyin, yapmayin güzel kardeslerim: "Dogum" demissiniz, güzel. Nedir ordaki "Ölüm" kelimesi? Cok yavan kaciyor, karsiligi bos birakilmis. Sanki ölmesini bekliyoruz, ölünce buraya tarih yazacagiz gibi. Vaz gecin bundan lütfen. Yasayan insanlarin biyografilerine "ölüm" yazmayin, cok cirkin kaciyor. Ayrica kardes vikipedi'lerde böyle bi'sey yok. ...Tesekkürler...

Sayfanin gecmisini de ayrintili olarak incelememe ramen "ölüm" kelimesine rastlamadim. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 00:19, 11 Eylül 2011 (UTC)
Bu bir Tarkan Fan sitesi değil zaten, güzel kardeş. Vikipedinin her dilinin her biyografyasına format gereyince ölüm tarihi de yazıliyor. Tarkan ile alakası yok yani...--82.82.166.129 17:59, 19 Aralık 2008 (UTC)

Macarca Vikipedi'de "Featured Article"[kaynağı değiştir]

hu:Tarkan maddesi Macarca Vikipedi'de en iyi maddelerin arasina secilmisti ("yildizli" oldu). Subat ayinda Macarca Vikipedi'nin ana sayfasinda yer alacagi büyük bir basaridir. Ayni zamanda Ingilizce Vikipedi'de maddenin Featured Article olmasi icin cabalarim baslamisti. Insallah bir gün Türkce Vikipedi'de de öyle bir madde olacak. isterseniz gelistirdigimiz Ingiizce maddeyi kullanarak burdaki maddeyi gelistirebilirsiniz. Sevgiler, --Timiş Emre Aydın'ın dünyasına gir 00:17, 30 Aralık 2007 (UTC)

Üslup uyarı etiketi[kaynağı değiştir]

"Yavaş yavaş satışların azaldığı Türk müzik piyasası artık Tarkan'ın albümünü beklemeye başlamıştı.", "Basında Tarkan'ın yeni imajının yankıları sürerken, daha önceler yapılmaya başlanan Megastar yakıştırmaları da artmış, kabul görmeye başlamıştı." vb. cümleler nedeniyle "Üslup" (Bu maddede kullanılan üslubun, ansiklopedik bir yazıdan beklenen resmî ve ciddi üsluba uygun olmadığı düşünülmektedir.) etiketini ekliyorum. Benzeri ifadelerin yeniden gözden geçirilmesi gerekmektedir. --temaileti 19:40, 16 Temmuz 2008 (UTC)

"Bir star doğuyor" veya "megastar!" gibi başlıklar Vikipedinin ansiklopedik formatına uygun değil. Bunu bilmeyen, başka dillerin sayfalarını okusun. Türkçesi iyi olan birisinden bunu lütfen değiştirmesini diliyorum. --82.82.166.129 17:22, 19 Aralık 2008 (UTC)

Değişiklikler[kaynağı değiştir]

Sayın @Morgeceler, fikrinizi burada paylaşarak değerli Vikipedist @SeyitA ile anlaşmazlığınızı münazara yolu ile VP:N çerçevesinde çözebilirsiniz. Geri alma savaşları emin olun ki Vikipedi'mize yarar sağlamayacaktır. Saygılarımla, iyi bayramlar. Chansey (mesaj) 21:05, 15 Eylül 2016 (UTC)

Çok kibarsın @Chansey, teşekkürler :) @Morgeceler, üslubunuz Vikipedi kurallarına uymadığı için değişikliğini geri alıyorum. "sevenleriyle buluştu" vb. kullanımlar buraya uygun değil. Tarkan'ın eklediğiniz açıklaması ise VP:MİLLİ'ye uymuyor. Bu konserin Tarkan'ın diğer Harbiye konserlerinden farkı nedir ki belirtme ihtiyacı duyduk? İlk konseri mi, en kalabalık konseri mi? Magazinsel anlatımdan uzak bir yazım yakalarsanız eklemelerinize kimse dokunmayacaktır, bu şekliyle sacitaslan.com, ucankus.com'u andırıyor Vikipedi yerine :) Üslubu yakalamak için sayfanın önceki başlıklarına bakarak ekleme yapmanız yeterli olacaktır. Kolay gelsin. -seyit. 10:24, 16 Eylül 2016 (UTC)
Bundan bağımsız olarak söylemek isterim ki günümüzde Türkçe konuşan insanlar arasında hayli popüler olan Tarkan'ın sayfası sık sık magazinsel üsluplarla dolduruluyor. Geçmişte şahsım tarafından defalarca kez bu üsluptan arındırıldığını belirtmek istiyorum. Diğer kullanıcılardan da fark ettiklerinde bunu yapmalarını rica ediyorum. -seyit. 10:39, 16 Eylül 2016 (UTC)

Değerli Vikipedist @SeyitA ayda yaşıyorsa diyebilecek birşey yok. Diğer konserlerden farkını anlamanız için bu yıl "Ahde Vefâ" adlı Türk Sanat Müziği albümü çıkardığını ve ilk kez bu yıl konserinin ilk bölümününde Türk Sanat Müziği söylediğini de bilmeniz gerekir! Ülkemizde o kadar terör olayları yaşanıyorken, bu konuya değinmesi, ülke meseleleri hakkında fikrini açıklaması önemlidir. Doğrusunu siz yazın o zaman bundan böyle. Sileceğinize birşeyler üretin değil mi?. Ayrıca Tarkan'ın çıkan kitabını kaynağıyla eklemek için nasıl bir sıralama olması gerekir, tarihi bir kronoloji var zira... Size kolay gelsin.