Tartışma:Ogün Samast

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Otogarda değil, trafik kontrolü sırasında yakalandığı söyleniyor. Ankara ve İstanbul'da yakalandığını söyleyen kanallar bile var maşallah. Şu an İstanbul'a getiriliyormuş.

Tekrarlayalım: NTV, Samsun'da yapılan bir trafik kontrolü sırasında yakalandığını söylüyor.

Vito Genovese 21:38, 20 Ocak 2007 (UTC)

Şu an NTV dinliyorum, Otogara girerken trafik kontrolünde yakalanmış.--Atacameñoileti 21:40, 20 Ocak 2007 (UTC)

Ogün Samastın beyaz beresi gazetelere göre moda oldu. bölümünün çıkarılmasını talep ediyorum. Çünkü ansiklopedik bir madde değil ve hiçbir kanıta dayanmadan bir gazetecinin kendi gözlemine göre yazılmış bir yazı. Ayrıca Ogün Samast'ın kendisiyle herhangi bir ilgisi de yok. --Martianmister 20:10, 29 Ocak 2007 (UTC)

en alttaki beyaz bere ile ilgili bçlümü ansiklopedik olmadığı için kaldırdım.-Asdsa



Arkadaşlar.Bu adam 18 yaşaltı bi kişi.Medyada Kullanıcı:Striker buz matrix'in de dediği gibi ismi O.S. diye geçiyor.Bu konuda birşey yapmamız gerekir mi?Sağlamcıileti 21:25, 2 Ekim 2007 (UTC)

bilmiyorum, bu insanın adına madde açılması bile garibime gitti... flaWless - furKanileti 21:27, 2 Ekim 2007 (UTC)

Medyada O.S. olarak geçmesi bir ansiklopediyi bağlamamalı. Zira burası bir medya organı değil, kaldı ki adının ogün samast oldğunu sağır sultan bile biliyor. Maddenin ansiklopedikliğine gelirsek ansiklopedik olmasa 6 tane interwikisi olmazdı. Adolf hitler de pek muteber bir şahıs değil ama maddesi var. saygılar--Atacameñoileti 21:50, 2 Ekim 2007 (UTC)
Ansiklopedik olduğu kesin.Ben yasal oalrak bir sorun olur mu diye düşünmüştüm aslında.Ancak Florida yasalarına tabii olduğumuza göre o da sorun değil.Saygı bizden.Sağlamcıileti 21:52, 2 Ekim 2007 (UTC)

"Madde açılması garibime gitti" derken kişisel olarak bilmiyorum bana ters geldi, Hitler meselesine gelince sonuçta devlet adamıdır madde açılması çok çok daha normal. Ancak baktım Abdullah Çatlı, M.Ali Ağca, Yasin Hayal adlarına da madde açılmış. Sadece içsel bir mesele benimkisi, madde olarak kalmalı.. Saygılarımla flaWless - furKanileti 04:58, 3 Ekim 2007 (UTC)