Kullanıcı mesaj:Atacameño

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:11, 2 Mart 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Atacameño,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Şili Portalı adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

a[.]med»»ileti 10:05, 3 Haziran 2010 (UTC)


  • :) --ki bl 08:00, 30 Kasım 2010 (UTC)
Atacameño, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!


~~~~

Reality 12:45, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 13:17, 16 Ağustos 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Atacameño,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:P maldonado.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 11:44, 6 Eylül 2011 (UTC)

Selam Kibele[kaynağı değiştir]

Selam Kibele,

şöyle bir göz attım da tanıdık olarak bir sen kalmışsın burada. Nasılsın? Umarım iyisindir. Kendine ve Vikipedi'ye iyi bak.:-) Atacameño 18:49, 11 Eylül 2011 (UTC)

ah selam, ne güzel seni görmek. eskiler, yeniler yuvarlanıp gidiyoruz işte. sen de gel.. :) --ki bl 19:01, 11 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar. Bu projeye bence iyi bir hayat öpücüğü gerekli. Ne dersiniz? Bence hemen çalışmaya başlayalım, katılımcı sayısını artıralım ve ayın projesini düzenli olarak uygulanabilir hale getirelim. Değerli katkılarınızla proje için umudum bir hayli artacak. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

 The Emirr İleti 19:04, 02 Aralık 2011 (UTC+4)

Kimleri görüyorum!! Hoşdöndünüz umarım!!! --Khutuckmsj 16:30, 22 Aralık 2011 (UTC)

Selam,3-5 ayda bir girip göz atıyorum, aktif bir kullanıcı değilim, ihtiyacım oldukça wikipediden faydalanmaktan ötürü bir ilişkim yok. Malum, o heves geride kalmış. Sizlere kolay gelsin.--Atacameño 16:42, 22 Aralık 2011 (UTC)

Tek şekerli Rize turist çayı
Çaylar benden o zaman her uğradığınızda :) --Khutuckmsj 16:44, 22 Aralık 2011 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012

welcome back diyebilecek miyiz?--Mskyrider ileti 06:55, 29 Kasım 2012 (UTC)

ah sevgili atacameno, imza kampanyaları işe yarasaydı, seni daha çok görürdük. sevgiler. kibele 06:58, 29 Kasım 2012 (UTC)

diğerlerini de yanına çağırmak bağımlılığın karakteridir. geçmiş olsun diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun. :)

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

Bir yavru kedi de sizin için![kaynağı değiştir]

seni gördüm daha iyi oldum.. :)

kibele 22:02, 22 Mart 2014 (UTC)

Teşekkür etmişsin bir yerde, ben de "rica ederim" demek istedim. Madde geçmişlerine kibarlık sekmeleri eklemişsiniz galiba. :-) Atacameño (mesaj) 22:06, 22 Mart 2014 (UTC)

biz eklemiyoruz, emir büyük yerden geliyor. kibarlıktan çok, cevap verme konusunda ekonomi sağlıyor, memnunum ben valla. doz aşımı yaşanabiliyor bazen ama, zamanla oturur o da.. --kibele 22:10, 22 Mart 2014 (UTC)

Hımmm anladım. Hani tartışmalı maddeler için dozuna göre "sitem", "kınama" "tehdit" ve "küfür" sekmeleri de eklense fena olmaz. Hem pratik hem de ekonomik olur. Atacameño (mesaj) 22:14, 22 Mart 2014 (UTC)

:) aşkolsun sekmesi isterim ben.. --kibele 22:22, 22 Mart 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Atacameño![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:19, 19 Aralık 2014 (UTC)

Dosya:Ayacucho-Blumen.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Elenktra. Oluşturduğun Dosya:Ayacucho-Blumen.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Elenktra (mesaj) 17.32, 11 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]