Tartışma:Ayhan Bıçak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

kayda değerlik[kaynağı değiştir]

kayda değerlik kaynağı olarak kişinin yazıları, kitapları, çalıştığı okuldaki sayfası vb. gösterilerek etiket çıkartılıyor. değişiklik özetindeki ifadeyi ilgililere bırakarak (@Superyetkin?) bir iki kullanıcının fikrini alalım sas'a gitmeden önce. @Rapsar? --kibele 22:00, 19 Ağustos 2016 (UTC)

  • Yaptığım her işlemi gözetliyorsunuz. İş o raddeye vardı ki bir saplantı olduğunu düşünmeye başladım. En ufak bir boşluk görünce direkt katkılarımı hedef alıyorsunuz. 1, 2, 3, 4 ve daha onlarca örnek var. Yüzlerce kullanıcı arasında tüm katkılarıma müdahil olan sadece tek birisi olunca kayda değerlik değil başka sorunlar olduğu akla geliyor. Bu tutumla insanları üzmekle kalmıyor, katkı sağlanmasını da zorlaştırıyorsunuz. --Kafkasmurat- 22:11, 19 Ağustos 2016 (UTC)
kendimizi bu kadar önemsememeliyiz. burada bütün kullanıcıların katkıları bütün kullanıcıların izlemesine açık.. bir de kullanıcılardan değil konulardan söz etme prensibini hâlâ benimseyememiş olmak da iyi değil.. --kibele 22:17, 19 Ağustos 2016 (UTC)
  • İşi kişiselleştirmeye lüzum yok. Maddedeki kaynakların ve bağlantıların çoğu bağımsız olmayan kaynaklar Vikipedi:Bağımsız kaynaklar sayfası okunabilir konuyla ilgili olarak. Gördüğüm kadarıyla, şu anki hâliyle kayda değer olduğu ispat edilememiş.--RapsarEfendim? 22:22, 19 Ağustos 2016 (UTC)
  • @Rapsar sen yapma bari, 11 yıldır sadece bu kullanıcıyla muhatap olmam sorun değil mi?Şurada ve şurada görüldüğü gibi kullanıcı maddeleri değerlendirmemekte, tarafımı hedef almaktadır. Maddeye etiket koyma kaygısı varken birden silinmeye aday gösterme telaşı ortaya çıktı. Buna ne dersin? Ayrıca madde için yaptığın yorumu Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ayhan Bıçak sayfasında bir daha değerlendirmeni rica edeceğim. --Kafkasmurat- 06:46, 20 Ağustos 2016 (UTC)
  • Bazen biri gelir ve -atıyorum- senin katkıların arasında bakınır ve açtığın bazı maddelerin kayda değer olmayabileceği dikkatini çeker, buradan tek tek ilerler. Geçen Kürt edebiyatı kategorisinde gezdim misal, 8-10 maddeye bu şablonu ekledim. Nasıl ki bu faaliyet beni Kürt düşmanı yapmıyorsa (bunu diyenler olacaktır emin ol), diğer faaliyetler de o kullanıcıyı senin düşmanın yapmaz. İş, o kullanıcının o anki ruh hâli, hangi yönde katkı yapma isteği gibi etmenlerde bitiyor. Tartışmaları kişiselleştirmeden devam edersek sağlıklı sonuçlar elde ederiz, verimli tartışmalar döndürürüz.--RapsarEfendim? 09:01, 20 Ağustos 2016 (UTC)
  • Bunun sürekli aynı kullanıcı tarafından yapılması ve başkası tarafından da yapılmaması tacizdir.(Sözlük) Rahatsız edicidir, art niyetlidir. --Kafkasmurat- 09:27, 20 Ağustos 2016 (UTC)