Ron Killings

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ron Killings
Ron Killings (Nisan 2016)
Doğum adıRonnie Aaron Killings
Doğum19 Ocak 1972 (52 yaşında)
Atlanta, Georgia, ABD
Yaşadığı yerCharlotte, Kuzey Karolina, ABD
Eş(ler)iPamela Killings (e. 2011)
Çocuk(lar)5
Profesyonel güreş kariyeri
Takma ad(lar)ıKid Krush
K. Malik Shabazz
K-Krush
K-Kwik
Pretty Ricky
Ron Killings
R-Truth
R-Ziggler
The Truth
Boyu1,88 m (6 ft 2 in)
Kilosu100 kg (220 lb)
Eğitildiği yerCharlotte, Kuzey Karolina, ABD
EğitenManny Fernandez
Chris Hamrick
Italian Stallion
George South
Başlangıç1997

Ronnie Aaron "Ron" Killings (d. 19 Ocak 1972), Amerikan profesyonel güreşçi ve rap şarkıcısı. Daha çok bilinen ring adıyla R-Truth, günümüzde WWE ile sözleşmesi bulunmaktadır. WWE'deki en büyük başarıları, bir kez (Kofi Kingston ile) WWE Takım Şampiyonluğu ve bir kez WWE Birleşik Devletler Şampiyonluğu'dur. R-Truth adıyla güreşmeden önceki zamanda K-Kwik ismi ile iki kez WWE Hardcore Şampiyonluğunu kazanmıştır.

Profesyonel güreş kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Bağımsız federasyonlar (1997–2000)

National Wrestling Alliance'de Jackie Crockett, Killings'in hapishaneden çıkmasından sonra öldürme evinde Killings'le tanıştı ve Killings'i profesyonel bir güreşçi olmaya ikna etmeye çalıştı ancak müzik kariyerine odaklanmaya kararlıydı. Killings, müzik kariyeri üzerine iki yıl geçirdikten sonra bir kez daha Crockett ile temasa geçti ve güreşçi olmaya ilgi duyduğunu belirtti. Crockett, şimdi Dünya Şampiyonası Güreşi'nin kıdemli kameramanı, Killings'i birkaç WCW ve Pro Güreş Federasyonu etkinliklerine götürdü ve onu güreş şahsiyetlerine tanıttı.

Cinayet, 1997 yılında Pro Güreş Federasyonu'nda (PWF) yönetici olarak başlayıp Manny Fernandez ile üç yıl yolculuk ve eğitim geçirdi. 1999 yılında NWA Wildside'da K-Krush olarak tanıtıldı ve burada 12 Aralık'ta NWA Wildside Television Championship adlı yeni şampiyonayı kazandı.

Dünya Güreş Federasyonu[değiştir | kaynağı değiştir]

Memphis Şampiyonası Güreşi (1999–2000)[değiştir | kaynağı değiştir]

Rick Michaels'ı çağıran Killings, Dünya Güreş Federasyonu'na tanıtım videosunu gönderdi. 1999'da iki yıllık bir gelişim sözleşmesi imzalandı ve bir WWF gelişim bölgesi olan Memphis Championship Wrestling'e atandı. 12 Nisan'da Mississippi'deki Robinsonville'de, boş Güney Ağır Sıklet Şampiyonasını talep etmek için bir savaş krallığı kazandı. 24 Mayıs'ta Mississippi'deki Tunica'da maskeli bir Jerry Lawler unvanını kaybetti ancak birkaç ay sonra, Tweeds, Tennessee'de Memphis, Joey Abs'ten geri aldı. İkinci saltanat 3 Kasım'da Arkansas Manila'daki Steve Bradley'e kayıptığında sona erdi.

Ana kadro (2000–2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

Killings daha sonra ana kadroya terfi etti ve Road Dogg'la bir tag team ekibine yerleştirildi. 13 Kasım 2000 tarihinde Raw is War adlı bölümle Road De Dogg'a karşı bir maç sırasında William Regal'e saldırdı. Cinayetler ve Yol Dogg birlikte çalmaya başladı, ringe yaklaşırken "Gettin Rowdy" adlı bir şarkı yaptı. Road Dogg'un eski ortağı Billy Gunn'un o aya geri dönmesiyle, Killings D-Generation X yarı-birleşmesinde yer aldı. Survivor Series'te Killings, eski DX üyeleri Road Dogg, Billy Gunn ve Chyna ile birlikte Radicalz ile Survivor Series maçında bir araya geldi. Öldürmeler ortadan kaldırıldı ve Radicalz maçı kazanmaya devam etti. Armageddon'da, Killings ve Road Dogg, Edge ve Christian tarafından kazanılan Tag Team Championship için dört yönlü bir tag takımı maçında yer aldı.

Road Dogg Aralık ayında askıya alındıktan ve sonunda 26 Ocak 2001'de serbest bırakıldıktan sonra Killings tek bir yarışmacı oldu ve Jakked'de başarılı bir dayanak oldu. Royal Rumble 2001'e katıldı, ancak Big Show tarafından elendi. Killings daha sonra hardcore bölümünde yarışmaya başladı. 3 Şubat'ta Hardcore Şampiyonası için Raven'i mağlup etti ancak aynı akşamı 24 saat 7 sayıdaki kurallar uyarınca Crash Holly unvanını kaybetti. Raven'ı 5 Şubat'ta ikinci kez unvan kazanmak için yenmiş, ancak birkaç saat içinde Holly unvanını bir kez daha kaybetti. Öldürmeler yaz aylarında "The Invasion" açısının bir arka plan figürü haline geldi, sık sık giyinme odalarında ve diğer promosyoncularla televizyonlar arası protokol maçlarında izledi. Killings önümüzdeki yıl WWF'den çıktı.

Xtreme Pro Wrestling (2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

2002'de Killings Xtreme Pro Wrestling'e Saleem Cihad ve Raphael Muhammed'le birlikte ekip K. Malik Shabazz ve Riley Hood'u Yeni Panterler olarak katıldı ve Kara Panter Partisine dayanan bir hizip olarak katıldı. Shabazz ve Muhammed, 20 Temmuz'da Cadılar Bayramı ve Damian 666 tarafından kazanılan Dünya Tagu Takım Şampiyonası için dört yönlü bir takımı maçında yer aldı. Promosyonu o yıl bıraktı.

Total Nonstop Action Wrestling[değiştir | kaynağı değiştir]

NWA Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu (2002–2003)

TNA'daki Killings

Killings, Haziran 2002'de Nashville, Tennessee merkezli Total Stop-free Action Güreş promosyonuyla imzalandı ve 19 Haziran'daki ilk haftalık TNA izleme başına ödeme ekranı K-Krush olarak göründü. Killings, Brian Lawler tarafından saldırıya uğrayıncaya kadar NASCAR sürücüleri Sterling Marlin ve Hermie Sadler'i taciz ederek derhal topuk haline geldi. Aynı akşamın ilerleyen saatlerinde Altın Maçı için Gunterlet'e katıldı, ancak Malice tarafından elendi. Ertesi hafta, Marill ve Sadler'ın maçlarına müdahale ettikten sonra, Killings Christopher'i kaybetti. 3 Temmuz'da, Killings ve Jeff Jarrett, Christopher, maç sırasında Killings ve Jarrett ile aynı hizaya girecek şekilde Christopher'i Salon'u açtıktan sonra Christopher'ı ve Scott Hall'u yendi. 10 Temmuz'da, Killings, squash maçında Hermie Sadler'ı mağlup etti. Ancak karar, Killings'in maçı kazandıktan sonra Sadler'e saldırmaya devam etmesi üzerine devrildi. 17 Temmuz'da TNA'ya ödenen her görüşme başına Öldürme, ırkının bir sonucu olarak geride tutulduğunu ima eden öfkeli bir tanıtım yaptı. Daha sonra "Gerçek" olarak anılacaktır. Öldürme, sonunda Ron'un "The Truth" Killings gibi kendine atıfta bulunarak kendi adını kullanmaya başladı. Öldürmeler, 7 Ağustos'ta NWA-TNA 8'deki NWA Dünya Ağır Sıklet Şampiyonası için Ken Shamrock'ı mağlup ederek tarihteki Afrikalı-Amerikalı NWA Dünya Ağır Sıklet Şampiyonluğunu ilk tanıyan ve bugüne kadar sadece gündeme gelen profesyonel güreşte dördüncü Afrikalı Amerikalı oldu Dünya Ağır bir unvan kazanmak için tarih. 20 Kasım'da Vince Russo'nun yardımında olan Jeff Jarrett'a kaybeden Monty Brown, Jerry Lynn, Low Ki, Curt Hennig ve Scott Hall'la eşleşmelerde başarıyla savundu. Russo'nun katılımının bir sonucu olarak, Killings bir yüze dönüştü. Sonraki aylarda, Killings, Sports Entertainment Xtreme ile 19 Mart'ta Jarrett'a saldırarak bir kez daha bir topuk haline gelmeden haklı çıkmıştı. Daha sonra Nelson Knight'ı koruma görevlisi olarak tanıttı.

3Live Kru (2003–2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

Mayıs ve Haziran ayları arasında, Killings Konnan ve eski WWE müttefiki B.G. ile ekip çalışmasına başladı. James. Temmuz ayında üçlü, 3Live Kru olarak bilinen bir fraksiyon oluşturdu. Kru ilk olarak 13 Ağustos 2003'te Yeni Kilisenin Öğrencileri'ni (Sinn, Vampire Warrior ve Devon Storm) yenerek bir ünite olarak güreşti. Kru, NWA Dünya Tag Ekip Şampiyonası'ndan sonra geçti. Kru, 26 Kasım'da Simon Diamond, Johnny Swinger ve Glenn Gilberti'yi boş NWA Dünya Tagu Şampiyonası hattında altı kişilik bir takımı maçında yenmişti. NWA Dünya Tag Team Şampiyonası, Kru'nun her üç üyesi tarafından 28 Ocak 2004'e kadar, Redshirt Security (Kevin Northcutt ve Legend) tarafından yenilgiye uğratılan Freebird Kuralının bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Kru, etiket başlığını tekrar kazanmaya yönelik birçok kayıtsız girişimden sonra, Killings'in NWA Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu olma teklifini desteklemeye başladı. 9 Haziran'da NWA Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu Jeff Jarrett, sonraki üç maçta Konnan, James ve Killings ile karşılaşan "3Live Kru Challenge" 'ta yer aldı. Jarrett, Konnan'ı kaykaycı bir maçla ve James'i "trailer park çöp maçında" (hardcore maçında) yenmiş ancak "Getto Justice maçında" öldürmelerle kaybetti. 19 Mayıs'ta, Killings, NWA Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu A.J ile karşı karşıya kaldı. Stilleri, Raven'ı ve Chris Harris'i dört yönlü bir başlık maçında. Jarrett Styles'u bir gitarla vurduktan sonra, iki kez NWA Dünya Ağır Şampiyonu olan maçını kazandı. Jarrett, Harris, Styles ve Raven'ı da içeren The Mountain of the Mountain maçında onu yenen 2 Haziran'a dek sürmesine devam etti. Kru, Jarrett'in paralı askerleri olan Elite Guard (Çad Collyer, Hotstuff Hernandez ve Onyx) ile kavga etti. 14 Temmuz'da 3 Canlı Kru, Dusty Rhodes ve Larry Zbyszko, Jarrett, Ken Shamrock ve Elite Guard'ı on kişilik bir takımı maçında yenmişlerdi. Kru, Ağustos ayında Kanada Ekibi ile anlaşmaya başladı. 7 Kasım'da Victory Road'da Konnan ve James, Team Canada üyeleri Bobby Roode ve Eric Young'ı NWA Dünya Tag Ekibi Şampiyonası için mağlup etti. Konnan bir sakatlık yaşadıktan sonra, Killings ve James 5 Aralık'ta Turning Point'de Kanada Ekibi unvanını kaybetti. 2005 yılının başlarında Kru, Michael Shane ve Kazarian, Team Canada ve The Naturals ile söz aldı.

WWE'den James'in eski etiket ekibi ortağı Billy Gunn, TNA'ya "The New Age Outlaw" olarak katılan ve James'i eski tag team ekibini New Age Outlaws'a dönüştürmeye ikna etmeye çalışmaya başladıktan sonra ayrılma ortaya çıktı. Killings ve Konnan, Outlaw ve Monty Brown ile James'in sadakati bölündü. Brown ve Thelaw, şimdiye kadar kendisini "Kip James" olarak psikolojik bir taktik olarak değiştiren James, 17 Temmuz'da Killing ve Konnan'ı No Surrender'da yenerek, James her iki takıma yardım etmeyi reddetti. Killings ve Konnan, bir noktada kendilerini "2Live Kru" olarak nitelendirerek giderek hayal kırıklığına uğradılar, oysa Killings defalarca James ve Konnan arasındaki arabulucu rolünü üstlenmeye çalıştı. İki takım, 14 Ağustos'ta Kurban'da No Surrender rövanşıyla karşı karşıya kalırken, James, Yetki Direktörü Larry Zbyszko tarafından özel misafir hakemi tayin etti. James, Kurn'a olan sadakatini Konnan'ın onu tutup maçı kazanmasını sağlayarak Kip'e saldırarak tekrar teyit etti. 3Live Kru, 11 Eylül'de Unbreakable'da The Rough'da Diamonds'a karşı altı kişilik bir tag takımı maçı kazandı. Etkiden Sonra! 1 Ekim'de Spike TV'de gösterime giren Kip James resme bir kere daha girdi ancak bu kez 3LK'ya yardımcı olduğu ortaya çıktı. 13 Kasım'da Genesis'te 3 LK kazandığı bir Hokey Stick Fight'ı hak etti. Kip James daha sonra "4Live Kru" olarak bilinen istikrara katıldı. Turning Point'teki 11 Aralık günü, 4Live Kru, Team Canada ile sekiz kişilik bir etiket maçında karşı karşıya kaldı. Maç boyunca Konnan, Kip ve B.G'yi vurdu. James, Bobby Roode'nin Kip'i almasını sağlayan, sandalye çekimleriyle. Sonra Konnan'ın eylemleri tarafından şok görülen Killings ile kutlama girişiminde bulundu. Killings daha sonra Konnan'a Kru ile birlikte yapıldığını söyledi.

Çeşitli fedular ve ayrılışı (2006–2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

3Live Kru'nun dağılmasından sonra, Killings bir tek güreşçi olarak bir kez daha güreşmeye başladı. Sting, A.J. ile birlikte Mart ayında Sting ile kısaca kendini ayarladı. Stiller ve Rhino "Sting's Warriors" olarak. Lockdown'da 23 Nisan'da Sting'in Savaşçıları, Jarrett'ın Ordusu'nu Lethal Lockdown maçında yenmişlerdi. Etkisinin 25 Mayıs bölümünde, Killings, Monty Brown'ı 18 Haziran'da Slammiversary'deki NWA Dünya Ağır Sıklet Şampiyonası için Mountain of the Mountain maçına katılmak için mağlup etti. Ancak, Slammiversary'de Killings şampiyonayı kazanamadı. Öldürme daha sonra sonraki aylarda Lance Hoyt'la bir araya gelerek, Surrender No'lu bir Battle Royal'de yer alarak, ancak kaybetti. 19 Kasım'da Genesis'te, Killings ve etiket ekibi ortağı Lance Hoyt, Austin Starr ve Alex Shelley'i ringe de Kevin Nash ile yenerek. Daha sonra yaralanma nedeniyle aktif kadroda görev almıştı. Killings, Frank Wycheck ve Jerry Lynn'e karşı kaybettiren bir çaba içinde James Storm'la takım halinde olan Slammiversary'de harekete döndü.

19 Haziran'da Killings, Meksikalı Asistencia Asesoría y Administración için çalışmak niyetinde TNA'dan istifa etmeye çalıştı. Ancak, sahne arkasında daha fazla çürüme ihtimali bulunan TNA, Killings'i serbest bırakmayı reddetti. 12 Ağustos'ta TNA'ya Sert Adalette geri döndü ve futbolcu Adam Jones'la yüzleşti. No Surrender'da Adam "Pacman" Jones ve Ron Killings, Sting ve Kurt Angle'ı yenerek TNA Dünya Takım Şampiyonasını kazandı. 14 Ekim'de A.J. Stiller ve Tomko, kendisini ve Jones'un yerini alan Rasheed Lucius "Consequences" Creed'i Dünya Takım Şampiyonası için yenmişlerdi. Aralık ayında şirketten serbest bırakılması için anlaşma yaptı.

WWE'ye geri dönüşü[değiştir | kaynağı değiştir]

Erken feudları (2008–2010)

FCW'de R-Truth

Killings, 2008'de Dünya Güreşi Eğlencesi (eski Dünya Güreş Federasyonu (WWF)) ile yeniden imzalandı ve 29 Ağustos'ta R-Truth ismi altında SmackDown brand'ına tekrar Kenny Dykstra'yı yenen bir yüz olarak yeniden başlatıldı. WWE şirketle geçmişini tamamen göz ardı etti ve WWE.com'un Royal Rumble 2001'deki görünümünü kısaca kabul ettiği Ocak 2009 yılına kadar Hardcore Şampiyonası hüküm sürdü. K-Kwik karakteri, yorumcu Matt Striker'in geçmişine bir referans yaptığı Summerslam 2010'da tekrar kabul edildi. Cyber Pazar günleri, Festus ve Montel Vontavious Porter ile birlikte, Birleşik Devletler Şampiyonu Shelton Benjamin'e unvan vermek için oy kullanma seçeneği sundu. Maçı kazanmak için oyların% 59'unu aldı, fakat kaybetti. WWE.com'da En İyi Müzik Performansı için Slammy Ödülünü kazandı. 10 Temmuz 2009'da, R-Truth, SmokeDown'da bir promosyon ile Pretty Ricky adında yeni bir muziplik karakteri, kolsuz bir tişört ve bir grup sahte dişle Rabobank Arena'ya girmeye çalıştı. Karakter yakında kazındı ve R-Truth, SmackDown'un 28 Ağustos bölümünde başlayacak olan Drew McIntyre ile kavga başladı. Bu kavga, kaybettiği bir Hücrede Cehennemde bir eşleşme oluşturdu. SmackDown, R-Truth, Finlay, Matt Hardy ve Hart Hanedanlığı'nın 23 Ekim 2009 olayı, Cryme Tyme üyesi JTG, Eric Escobar, Dolph Ziggler ve Drew McIntyre'i, beş yaşındaki dört handikap maçında mağlup olarak niteledi SmackDown Takımının temsilcileri, ilk başta övünme hakkı ödenen başı ödeme görüşünde. Olayda Takım Smackdown, Raw Member The Big Show'un ekibini açtığında Team Raw'ı yendi.

ECW'nin 16 Şubat 2010 bölümünde R-Truth, David Otunga'nın hikâyesi akıl hocalığı olarak NXT'yi piyasaya sürdüğü ilan edildi. SmackDown'ın 5 Şubat 2010 bölümünde R-Truth, Mike Knox'a karşı eleme odasında kazandı. İlk Eleme Odasında, R-Truth Dünya Ağır Sıklet Şampiyonası için Elimination Chamber maçında güreşti, ancak CM Punk tarafından elenir. NXT'nin 2 Mart bölümünde Truth, çaylak David Otunga ile birlikte CM Punk'in çaylak Darren Young'a karşı oynadığı maç güreşmesine eşlik etti. Maç sırasında, Otunga'ya karşı Otunga ile Hakikat arasında bir sahne kavgasına yol açan Punk, müdahale etti.

WrestleMania XXVI'de R-Truth, John Morrison ile birleşerek, WWE Tag Team Şampiyonası için The Miz ve Big Show ile yüzleşerek maçı kaybettiler.

Amerika Birleşik Devletleri Şampiyonu ve çeşitli feudlar (2010–2011)

Aralık 2010'daki WWE Tribute to the Troops'ta R-Truth

Truth, 26 Nisan 2010 WWE Draft sırasında takım arkadaşı John Morrison ile Raw'a hazırlandı. DiBiase, Truth'un bir tokatla düştüğü kişisel asistanı olarak kendisine bir iş teklif etmesinden hemen sonra Ted DiBiase ile kavga başladı. İki hafta sonra, William Regal ile bir maç sırasında Truth, Carlito ve Primo tarafından saldırıya uğradı ve saldırı sonrasında DiBiase tarafından ödendi. Gerçek, DiBiase'i 23 Mayıs'ta ilk kez Limit başına ücret karşılığında mücadele etmek ve yenmek için gitti. Raw'un sonraki gece, The True, Miz'i yenerek boş Birleşik Amerika Şampiyonasını kazanarak WWE'ye döndükten sonra ilk şampiyonasını kazandı. Raw'un 14 Haziran bölümünde Truth, John Morrison ve Zack Ryder'ın oynadığı ölümcül bir dörtlü maçta Amerika Şampiyonasını The Miz'e bıraktı. O, ölümcül 4 yönlü tekrar cümlesini çağırdı, ancak başarısız oldu.

Gerçek, Bankanın ödeme başına ödeme bölümünde Para ile rekabet etmek üzere ilan edildi, ancak Raw'un 5 Temmuz bölümünde planlanan bir maç öncesinde The Miz tarafından yaralandı ve olayla yarışamayacakları açıklandı. Ona saldırmak için intikam olarak Truth, Ham'in 19 Temmuz bölümündeki Bank'ın evrak çantasındaki Miz'in Para'ına para yatırdıktan sonra, Sheamus'u kurtardı. Summerslam'da R-Truth, The Nexus'u yenen WWE Takımının bir parçasıydı. Raw'un 11 Ekim bölümünde Ted DiBiase'i Team SmackDown ile yüzleşmek için Bragging Rights'te Team Raw'a hak kazanmak için yenildi. Takım Raw, maçı art arda ikinci kez kaybetti. Cena, Barrett'ı işini kurtarmak için haksız bir şekilde vermeyi düşündüğü zaman, Truth henüz tek bir atış yapmadığı unvanın kutsallığı üzerine ders verdi. Barrett ile bir maçta kaybedilen gerçek. Cena sonunda Doğruluğun sözcüğünü dinledi ve Orton'un elinde tuttuğu Survivor Series'te ortadan kaldırdı.

R-Truth, NXT'nin dördüncü sezonunda Johnny Curtis'e danışmanlık yapıyordu. Killings, 2010 WWE Tribute to the Troops Yaptırmanın ardından Zatürre nedeniyle bazı WWE tur tarihlerini kaçırdı ve aynı zamanda NTT'nin iki bölümünü de CİTT'lerin profesyonelleri olarak doldurdu. Ertesi hafta gösteriye geri döndü. 1 Mart'ta Curtis, NXT'nin dördüncü sezonunu kazandı. Kazananlar olarak, Truth ve Curtis, Tag Team Championship için meydan okuma hakkını kazandı. WrestleMania XXVII'de Truth Battle Royal karanlık maçını Büyük Khali'ye yitirdi.

Awesome Truth (2011–2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Raw'un 11 Nisan olayında, Truth, WWE Şampiyonası için John Cena ile yarışan 1. Müsabakada, Miz ve Alex Riley'in de bir numaralı yarışmacı maçında ikisine de diskalifiye hakkı kazandırdı. Gerçeğin daha önce, eldiven sonunda Cena ile yüzleşmeden önce Dolph Ziggler ve John Morrison'ı yendi. Raw Genel Müdür, Miz ve Riley'in müdahalesi nedeniyle R-Truth ve John Cena'nın Extreme Rules'taki WWE Şampiyonası için çelik kafes maçında yarışacağını belirtti. Morrison, böyle bir maçta Hakim'in rekabet edebilme gücünü sordu ve Hakikat'le onun yerine geçecek bir maça meydan okudu. Morrison bu maçı kazanmasının ardından Hakikat, Morrison'a saldırarak topuk çevirdi. Saldırıdan sonra Hakikat bir sigara yaktı ve Morrison'un yüzünde duman yaktı. Raw'da bir sonraki hafta, R-Truth popülaritesinin kendisine herhangi bir başlık getirmediğini ve hayranlarını eğlendirdiğini söylediği bir promosyonu kesti. Promosyon sonrasında, Truth, Morrison tarafından saldırıya uğradı. 1 Mayıs'taki Aşırı Kurallar'da, Hakikat, Morrison'un WWE Şampiyonası ana etkinliği sırasında kafesden kaçmasını engelledi ve sonuçta kendisine başlığı kazandı. Raw'un 9 Mayıs bölümünde Gerçek, Morrison'a saldırısının gösterinin sonunda Rey Mysterio'ya saldırmadan önce hastaneye kaldırıldığına (gerçekte Morrison boynuna yaralandı) yol açtığını ortaya koydu. Raw'ın 16 Mayıs bölümünde Hakikat Mysterio'yu bir "hırsız" olarak ve WWE Şampiyonasında şansını çalmakla suçladı. Gerçek daha sonra Alberto Del Rio ile bir maç bitiren zayıflamış bir Mysterio'ya saldırdı. Hakikat, Mysterio'nun zafere ulaştığı sınırın Üstü'nde karşı karşıya kalmasına neden oldu. Sonraki bölümlerde John Cena'nın popülaritesi üzerine çığlık atan ve çılgına döndükten sonra genç bir hayranı ve babasını Raw'ın 30 Mayıs bölümünde taciz ederek Cena üzerinden sayımın ardından babanın yüzünde bir bardak su içti. Raw, havadan çıktıktan sonra, Raw General Manager, R-Truth'un davranışı için önümüzdeki hafta özür dilemesi koşuluyla, ikisi arasında bir WWE Şampiyonası maçı gerçekleştirdiğini açıkladı. Raw'un 6 Haziran bölümünde Truth hem Vince McMahon hem de Stone Cold Steve Austin'i durdurdu ve "Küçük Jimmy" (devam eden çocuklara atıfta bulunmak) ve bir Confederate asker üniforması giyen bir şarkı söyleyerek ringe çıktı. Ancak, sözcüğüne sadık kaldı ve bir önceki haftadaki eylemleri için "özür diledi". Sonuç olarak, WWE Şampiyonası için Capitol Punishment'da John Cena ile karşı karşıya geldi ancak şampiyonluğu kazanmada başarısız oldu.

Londra'daki WWE Raw Dünya Turunda Kusursuz Gerçek, Kasım 2011

Londra'daki WWE Raw Dünya Turunda Kusursuz Gerçek, Kasım 2011

Raw, R-Truth ve The Miz'in 22 Ağustos bölümünde, maçından önce Santino Marella'ya saldırı düzenlendi ve daha sonra Triple H'yi haklı kullanmamaya yönelik olarak dayatan bir promosyonu kesmeye başladı. Raw'un 29 Ağustos bölümünde The Truth, Miz'in maçında müdahale etti ve ikisi de CM Punk'a saldırdı. Raw, Truth ve Miz'in 5 Eylül bölümünde, Air Boom (Evan Bourne ve Kofi Kingston) ile Şampiyona Gecesi'ndeki Tag Takım Şampiyonası için bir maça meydan okudular, ancak Miz maç sırasında bir hakeme saldırdıktan sonra diskalifiye edildi. R-Truth ve Miz daha sonra Raw'da Triple H tarafından işten atıldı. Bir Hücredeki Hell'de, R-Truth ve Miz, WWE Şampiyonası maçının bitiminden sonra Alberto Del Rio, CM Punk, John Cena ve diğerlerine saldırdı. Bundan sonra, yetkililer kapıyı açıp tutuklayabilmeden önce WWE listesinin tamamı hücrenin içine girmek için çıktı. Raw, R-Truth ve The Miz'in 10 Ekim bölümünde John Laurinaitis tarafından yeniden görevlendirildi. İntikam olarak, Miz ve Truth, Kevin Nash'in karışması nedeniyle bir etiket maçında CM Punk ve Triple H'yi yenmekteydi. Aynı gece Alberto Del Rio ile yaptığı WWE Şampiyonası maçında John Cena'ya saldırdılar. Raw'un 24 Ekim bölümünde Awesome Truth, John Cena ve Zack Ryder'a saldırdı. Raw'un 7 Kasım bölümünde, Miz ve R-Truth Cena ve Ryder'ı yendi. Survivor Series'te 20 Kasım'da R-Truth ve The Miz, Cena ve The Rock tarafından yenildi. Raw'da bir sonraki gece Cena, R-Truth ve Miz arasında bir argümana neden oldu; bu da Miz'in R-Truth'a sahne üzerine bir Kafatası Kırma Finale saldırdığında sonuçta ekibin dağılmasına yol açtı. Olayı takiben, WWE Wellness Policy'nin ilk ihlalinden dolayı Killings'i 30 gün süreyle askıya almış olduklarını açıkladı.

Raw'ın 26 Aralık bölümünde R-Truth, Miz'e saldırıya geri döndü. Bu saldırı, John Cena'ya sayıdan sonra kaybetti ve bu süreçte bir kez daha yüz çevirdi. Bunu, Ocak ayı boyunca ikisi arasında geri-ileri saldırılar izledi. R-Truth 3 numaralı girişte Royal Rumble maçına girdi ancak The Miz tarafından elendi. R-Truth, CM Punk, Chris Jericho, Dolph Ziggler, Kofi Kingston ve Elizabeth Chamber'deki Miz'e karşı WWE Şampiyonası için güreşti. İlk olarak, şampiyon CM Punk'ı savunarak elendi.

Çeşitli ittifaklar ve şampiyonluk peşinde (2012–2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

R-Truth daha sonra WWE Tag Takım Şampiyonasını Kofi Kingston ile yarışmaya başladı ve Primo & Epico ve Dolph Ziggler'e ve Jack Swagger'a karşı yarıştılar ve ikisi de kazanıp kaybetti. Raw, R-Truth ve Kingston'ın 27 Şubat bölümünde Primo & Epico'dan WWE Tag Team Championship'ini Ziggler ve Swagger'ı da içeren Üçlü Tehdit Etiket Ekibi Maçında yakalayamadı. WrestleMania XXVIII'de R-Truth ve Kingston, Takım Johnny'nin takım arkadaşıydı ve sonunda Johnny'nin eski rakibi The Miz tarafından kazanılan her iki markanın genel müdürü belirlemek üzere oniki adamlık bir etiket takımı maçında takım Johnny ile yüzleşti. Raw, R-Truth ve Kofi Kingston'un 30 Nisan bölümünde Primo ve Epico'yu WWE Tag Team Championship'ü kazanmak için yenmişlerdi. Limit'in aşağısında, R-Truth ve Kingston, Dolph Ziggler ve Jack Swagger'a karşı unvanını başarıyla savunurken, daha sonra Raw'un 28 Mayıs bölümünde tekrar bir rövanş olarak savundu. Banka Para Öncesi Gösterisinde R-Truth ve Kingston, Hunico ve Camacho'yu unvan maçında bozguna uğrattı. Gelecek gece Raw'da Tag Team Championship'i Prime Time Oyuncuları (Darren Young ve Titus O'Neil) ve SummerSlam'da başarıyla savundu. Night of Champions'ta R-Truth ve Kingston, Tag Team Championship'i Kane ve Daniel Bryan'ın takımına kaybetti ve ertesi gece Raw'da yeni şampiyonların unvanlarını geri kazanamadı. Raw'un 8 Ekim bölümünden sonra R-Truth ve Kingston'ın karşılıklı olarak bir etiket takımı olarak rol almaya karar verdikleri açıklandı.

R-Truth, eski etiket ortağı Kofi Kingston'u Cesaro'dan bir maç sonrası saldırıya uğrattıktan sonra, 29 Ekim bölümünde Birleşik Devletler Şampiyonu Antonio Cesaro ile anlaşmaya başladı. Yarın hafta R-Truth, Rey Mysterio ve Sin Cara ile Cesaro ve The Prime Time Players'ı yenmek için takım kurdu; R-Truth kazanmak için Cesaro'yu sabitledi. R-Truth, 18 Kasım'da Survivor Series'te ABD Şampiyonası için Cesaro ile karşı karşıya kaldı ancak şampiyonluğu kazanmada başarısız oldu. SmackDown'ın sonraki bölümünde, R-Truth Cesaro'yu unvan olmayan bir maçla mağlup etti. Raw'ın 3 Aralık bölümünde R-Truth, Amerika Şampiyonasını Cesaro'dan ölümcül-dörtlü maçta yakalamada yine başarısız oldu; ayrıca Kofi Kingston ve Wade Barrett da vardı. 16 Aralık'ta TLC: Tables, Ladders & Chairs, R-Truth, Amerika Şampiyonasını Cesaro'dan tekrar ele geçirmeyi başaramadı. TLC'de yaşadığı bir yaralanmanın ardından R-Truth, Raw'un 18 Şubat 2013'teki bölümünde Kofi Kingston'u Damien Sandow'dan kurtararak geri döndü. Battleground'da R-Truth başarıyla Kıtalararası Şampiyona için Curtis Axel'e itiraz etti.

Xavier Woods (sağda) Ocak 2014'te R-Truth ile ringde

Raw'un 18 Kasım bölümünde R-Truth, The Rhinestone Cowboys adlı gece için olan 3 MB'yı yenmek için daha önce TNA'da bir araya getirdiği Xavier Woods'la bir araya geldi. Woods, R-Truth ve Funkadactyls (Naomi and Cameron) eşliğinde ve Tons of Funk'ın giriş müziği eşliğinde He's Slater'i single single'ı olan Raw'da bozguna uğrattı. SmackDown'ın 29 Kasım bölümünde Woods giriş müziğini Woods'a suç işlemiş ve ardından Funkdactyls'i haftanın başında Raw'da yöneticileri olarak Brodus Clay ile kavga etmeye başladı. O gecenin ilerleyen saatlerinde Clay, Woods'u bağladıktan sonra R-Truth, Ton Funk'a (Clay and Tensai) kaybettiğinde ilk kayba uğradı. Raw'ın 2 Aralık bölümünde R-Truth ve Woods, Toys of Funk'ı Woods'un Clay'ı tutukladıktan sonra tekrar bir mağlubiyetle tamamladı. TLC'de: Tablolar, Merdivenler ve Sandalyeler, Clay'in davranışından yeterince aldıktan sonra Tensai tarafından terk edildiğinde Clay'in R-Truth'ı Clay'i mağlup etti. Aşırı Kurallarda, R-Truth ve Woods, kaybedilen bir çaba ile Alexander Rusev ile 2.-1 Handikap maçı ile karşı karşıya kaldı. Battleground'da, R-Truth boşalan Kıtalararası Şampiyona için 19 kişilik bir Battle Royal'de kaybettirici bir çaba ile yarıştı.

Canlı, R-Truth'un 28 Temmuz 2014'teki bölümü, maçtan sonra R-Truth'a saldıran Dallas'la birlikte Bo Dallas'ın yenilgisiz şutunu kırdı. SmackDown'ın 12 Eylül bölümünde, R-Truth, R-Truth ve Ziggler'in The Miz'i yenerek Damien Sandow'u dublör olarak kullandığı Miz'e karşılık olarak Dolph Ziggler için "R-Ziggler" olarak "dublör çift" oldu ve Damien Mizdow bir etiket ekibinde aynı gece ve yine ertesi hafta Raw ile eşleşti. R-Truth, Ziggler'in 22 Eylül bölümüne kadar Miz ve Mizdow'la kavga ederek Ziggler'e yardım etmeye devam etti ve Ziggler, WWE Kıtalararası Şampiyonasını geri kazanmak için Miz'i yendi.

Mart 2015'teki R-Truth

Royal Rumble 2015'te R-Truth, 2 numaralı girişte Royal Rumble maçına girdi ancak Bubba Ray Dudley tarafından elendi. Fastlane'de, Dean Ambrose, Intercontinental Şampiyonası için Bad News Barrett'a karşı diskalifiye olarak kaybettikten sonra Ambrose, Barrett'tan unvanı çaldı. Bu, çeşitli güreşçilere, önümüzdeki birkaç yıl içinde Barrett'ın unvanını elde etmeye başladı. R-Truth, Dolph Ziggler, Daniel Bryan, Luke Harper ve Stardust dahil WWE.com'da, Barrett'in önümüzdeki birkaç hafta boyunca Barrett'tan unvanı çaldığı her güreşçi ile birlikte, Barrett'ın WrestleMania'daki 31 kişilik çok merdivenli bir merdiven maçında unvanını savunacağı açıklandı. Olayda R-Truth, şampiyonayı kazanmada başarısız oldu. Raw'un 27 Nisan bölümünde, R-Truth, birinci turda Stardust'u yenerek 2015 yılında King of the Ring turnuvasına katıldı. WWE Ağı'ndaki ertesi gece, R-Truth Bad News Barrett'ı yarı finale kaldı. Raw'un ertesi haftasında, R-Truth, R-Truth'un korkularından biri olan Stardust'un çantasını açtıktan sonra R-Truth Stardust'u yenmek için başarısız oldu. R-Truth, Payback öncesi gösteride Stardust'a karşı kazandı. R-Truth, Kıtalararası Şampiyona Ligi için Elimination Chamber maçına katıldı, ancak daha sonra maçı kazanan Ryback tarafından elendi. Maç sırasında, R-Truth, King Barrett'ı ikiye böldü, ikisi arasında kavga çıktı. Takip eden haftalarda, R-Truth Barrett'u alay etmekte, kraliyet tacı ve pelerinini giyerek kendine 'King What's Up' olarak bahsetmektedir. R-Truth, Barrett'i Bank Pre Show'daki Money in the Bank'da mağlup etti. Önceden Savaş Alan Savaşı'nda Barrett, Barrett'ın kaybetmesi durumunda R-Truth Barrett'ın tacını alacağı, R-Truth'un da kavgayı sona erdiren maçı kazanamadığı "Battle for the Crown" maçında karşı karşıya kaldı.

The Golden Truth (2016–günümüz)

Nisan 2016'daki The Golden Truth

SmackDown'ın 7 Ocak 2016'lık bölümünde R-Truth, Royal Rumble 2016 maçına gireceğini açıkladı. R-Truth, maça merdiveni getirip tırmandı ve elendi ve maçın Money in the Bank merdiveni maçındaki Para olarak yanlış olduğuna, diğer maç oyuncularının baktığına yanlışlıkla inandı. Onun hatasını fark ettikten sonra, Kane tarafından elendi.

Sonraki hafta Raw ve SmackDown'da, Goldust R-Truth'a yaklaştı ve bir etiket ekibi oluşturmasını önerdi. Fastlane'in izleme başına ödeme fiyatında Goldust, Curtis Axel'e karşı oynadığı maçta R-Truth'a yardım etmek üzere R-Truth'a yardım etmek için geldi ve Axel onu kazanmak için R-Truth'u yanlışlıkla dağıttı. Goldust'tan isteği reddeden R-Truth ile biten birden fazla girişimden sonra, R-Truth özür dilemeye başladı ve Goldust ile R-Truth'ı inkâr eden bir etiket ekibi kurmaya çalıştı. WrestleMania 32'de, R-Truth, Andri'nin Dev Anıtı Savaşı Royal'i kaybetme çabasıyla girdi. SmackDown'un 13 Nisan bölümünde bir numaralı yarışmacının etiket ekibi turnuva turnuvasında bir maç için Goldust'la takıma girmesi planlandı ancak Goldust tarafından R-Truth ile takıma girmeyi reddetmesi nedeniyle Fandango yerini aldı. Bir hafta sonra, R-Truth, Goldust'un Fandango ittifakı nedeniyle Tyler Breeze ile uyum sağladı. Raw'un 2 Mayıs bölümünde Breeze, R-Truth tarafından müdahale edildikten sonra Goldust'i bozguna uğrattı. Bir hafta sonra Raw'da R-Truth, Breeze'nin R-Truth'ın köşesinde olduğu Fandango'yu yendi.

SmackDown R-Truth ve Breeze'in 12 Mayıs bölümünde Goldust ve Fandango ile karşılaştı. Maç sırasında, R-Truth ve Goldust birbirleriyle kavga etmeyi reddetti. Sonuç olarak, Breeze ve Fandango, Goldman'a saldırdı ve Fandango, Breeze'nin kazanmak için Goldust'u takmasına izin verdi. R-Truth, Goldust'u saldırıdan kurtarmaya çalışırken, sadece onunla birlikte dövülmeye çalıştı. Raw, R-Truth ve Goldust ile ilgili önümüzdeki hafta, Truth'un Goldust'u istemeden tekmeledikten sonra kaybettiği bir çaba içinde Breezango'ya (Tyler Breeze ve Fandango) Karşı Altın Gerçek olarak başlandı. Daha sonra, Golden Truth, Breezango ve The Dudley Boyz'un beğenisine kapılıp, kaybeden bir çizgiye başladı. The Golden Truth, 19 Haziran'daki Money in the Bank'ndaki Breezango'yu yenerek ilk zaferi kazandılar. 2016 WWE Draft'nda, R-Truth, Goldust ile birlikte Raw'a taslak hazırlandı. O zamandan beri R-Truth ve Goldust birkaç kayıp ve zafer kazandı.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]