Kullanıcı mesaj:Vikiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Tavukluköy tarafından 4 yıl önce Yucatán Cumhuriyeti başlığına

Arşiv 1

Bana iletmek istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz...


Öncelikle yazdıklarınız katılmıyorum.Başka vikiler yanlış yaptı diye bizde yanlış yapmak zorunda değiliz.İngilizce vikide bir çok ülkeden kullanıcı var ve çeşitli çıkar grupları oluşmuş öyleki maddeleri veya kişileri kendi baskıları sonucu kendi istedikleri hale sokabiliyolar.İkincisi tartışma sayfasındaki herkes madde isminin değişmesinde hem fikir olmuştur.Zaten vikihaberde kaç gündür madde ismi yer alıyor haberiniz yoksa bu benim problemim değil.Ayrıca bir daha da bana bu şekilde mesaj yollamayın söyleyeceklerinizi tartışma sayfanıza yazın.--Kadirmesaj sayfam 11:59, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Mesaj Hakkında[kaynağı değiştir]

Kimse kimseye katılmak mecburiyetinde değil. Sadece doğruyu bulmak amacımız. "Ayrıca bir daha da bana bu şekilde mesaj yollamayın" ne anlama gelmektedir. Size kırıcı, incitici bir mesaj mı yazdım? İsteyen istediğine mesaj yazmakta özgürdür. Hele ki kritik bir maddenin adını değiştiriyorsanız sebebini sormak en doğal hakkımdır. Böyle bir engellemeye hakkınız olmadığını düşünüyorum.--☺Vikikimesaj 12:48, 1 Ağustos 2008 (UTC)


Google da War of Cyprus ve Kıbrıs Savaşı aramaları ingilizce arama 13.300.000, Türkçe arama 1.920.000 sonuç veriyor.--Kadirmesaj sayfam 12:02, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Selam. War + of + Cyprus olarak değil, "War of Cyprus" olarak girmemiz lazım. Karşımıza War of Cyprus (1570-71) çıkıyor değil mi? Takabeg ileti 12:50, 1 Ağustos 2008 (UTC)

google da arama yaparken direk isim arıyorsanız tırnak (") içinde arama yapınız. Aksi takdirde içinde kıbrıs veya savaş geçen her sonucu koyacaktır. O yüzden yazdığım sayılar doğrudur. --☺Vikikimesaj 12:48, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Herkes herkese mesaj atabilir ancak madelerin tartışma sayfaları var buraya yazın ki herkes katılabilsin.Sizin nasıl mesaj atma özgürlüğünüz varsa benimde madde adı değiştirme özgürlüğüm var hele ki bir çok kişi hemfikirken. Benim tepki verdiğim nokta "oylama oldu da bizmi kaçırdık?" gibi bir cümle kurmanızdır.İlla oylama olması gerekmez konu günlerdir tartışılıyor ve isim değişikliğinde bir çok kişi mutabık.Ancak sizn "kaçırmış" olmanız benim veya diğerlerinin sorunu değil. --Kadirmesaj sayfam 13:00, 1 Ağustos 2008 (UTC)

  • Gerçi seçiminizde tamamen özgürsünüz, tercih sizin ama, yeni "hoşgeldin" şablonumuz {{subst:HG}} beğeninize uyarsa, önerebilirim. Boyut olarak daha kısa olduğu için, kullanıcının sonradan yazılacakları görme olasılığı daha yüksek. Levent Abi ileti 11:21, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Yine ben~ ve yine bir şablon bilgilendirmesi; rica etsem, IP numarasıyla giren kullanıcılara normal Hoşgeldin yerine {{Anonim Hoşgeldin}} şablonunu eklemek mümkün mü? Eğer elle yazmayı gerektirecekse, zahmete girmeye gerek yok; monobook sayfanızdan değiştirelim. Levent Abi ileti 15:48, 5 Ağustos 2008 (UTC)


  • Herhangi bir kullanıcı mesaj sayfasına "değiştir" dediğinizde, sol menüde en üstte anonim hoşgeldin çıkmıyor mu? Levent Abi ileti 15:41, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Değiştirmeyi dendedim; bir control f5 (ctrl+F5)) yaptıktan sonra dene. Olmazsa Buraktan rica ederiz. Levent Abi ileti 15:49, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Burak'tan aldığım bilgiye göre; anhg`ye tıklarsan halloluyormuş.. Kolay gelsin. :) Levent Abi ileti 21:53, 6 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba. Hyalomma maddesi şimdiden 2 interwiki var (diğer diller) : İngilizce ve Hollandaca.

Affedersiniz ; benim Türkçe yetersizdir. Ben Brüksel'de eczacı. İşte çok Türk ve (Türkçe konuşun) Bulgar müşteri var. Bu yıl Haziran'da ve Temmüz'de, tâtil önce, çok Türk kene ve KKKA ile yardım istedi.

Saygılar

Dünya vatandaşı 16:23, 20 Ağustos 2008 (UTC)

Monobook ricası[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, eskiden bir monobook sayfam vardı. Tıkır tıkır işler yürüyordu. Nasıl oluşturabiliriz tekrar, yardımlarınızı rica ediyorum. --☺Vikikimesaj 14:52, 23 Şubat 2009 (UTC)
  • Merhaba Vikiki. Monobookunuz hâlâ yerinde. Çalışması için küçük iki değişikliğe ihtiyacı var. Şurada kırmızı yazıyla gösterilmiş olan değişiklikleri kendi monobookunuzda yaparsanız (yani 'Burak Kara'ları 'Brk' olarak değiştirirseniz) ve tarayıcınızın belleğini boşaltırsanız yine tıkır tıkır işlemeye devam edecektir. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Brk ileti 18:17, 24 Şubat 2009 (UTC)

Yucatán Cumhuriyeti[kaynağı değiştir]

Lütfen Yucatán Cumhuriyeti sayfasını açın eğer açarsanız size minettar olacağım. Tavukluköy (mesaj) 18.14, 18 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla