Kullanıcı mesaj:Uncitoyen/2015 Kasım-2016 Aralık

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

FIFA Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Selam Rapsar, en golcü futbolcular istatistiğindeki listede maç başına gol ortalamasını büyükten küçüğe veya küçükten büyüğe sıralayınca hata oluyor. Haberin olsun. --Uğurkentmesaj 12:12, 2 Kasım 2015 (UTC)

Selam. Bu teknik bir konu, teknik bir kullanıcıya durumu haberdar edelim hemen. Teşekkürler bildirim için :)--RapsarEfendim? 16:01, 2 Kasım 2015 (UTC)

Kuğu şarkısı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kuğu Şarkısı (roman) sayfasına yönlendirme olan Kuğu Şarkısı sayfasını silebilir misiniz diye soracaktım. Zira aynı adda olan, sadece ş harfinin küçük olduğu bir sayfa açamamaktayım. İyi çalışmalar. Rettelo (mesaj) 05:14, 10 Kasım 2015 (UTC)

Vikipedi dosya yükleme sihirbazı açılmıyor[kaynağı değiştir]

Vikipedi dosya yükleme sihirbazı açılmıyor, tıklıyorum "Dosya yüklemeye başlamak için buraya tıklayınız" yazısına hiçbir şey gelmiyor https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Dosya_Y%C3%BCkleme_Sihirbaz%C4%B1 altta kategori (+) ve Vikipedi resim yardım yazan kısımın yanındaki (-) ve yön işaretleri olan kısım kaybolup geri geliyor sadece form felan açılmıyor. İşletim sistemim windows 10 kullandığım tarayıcı google chrome, Diyapazon rumuzlu arkadaşa sordum onun işletim sistemi windows 7 imiş chrome'da ve tüm tarayıcılarda sorunsuz açılıyormuş bende neden açılmıyor? Ben her tarayıcıda denedim hiçbiri de açmıyor bu formu, chrome'da içerik ayarlarında da Javascript kısmında "Tüm sitelerin Javascript çalıştırmasına izin ver(önerilen)" işaretli ama açmıyor bana yardımcı olabilir misiniz? Saygılar. --Vicenarcotics (mesaj) 15:15, 22 Kasım 2015 (UTC)

GoogleTrans gadget can do machine translation on Content Translation system[kaynağı değiştir]

Hi there,

I noticed your request for Turkish language support for the Content Translation system at

[[1]]

You can try the GoogleTrans gadget, if you wish. It now does machine translation for Turkish to other languages, using the Google translation engine.

Help for this is at:

[[2]]

You can try the version of the gadget that uses the Yandex translation engine if you are translating from Cyrillic languages. Help for this is at:

[[3]]

I, myself, am an intermediate French reader, but since the French-English pair is quite good for Google, I have translated 24 frwiki articles on French forts to the enwiki in the last 6 weeks.

I'm not sure about the quality of the Turkish-English translation engine. Any feedback you can give on this would be most useful.

Endo999 (mesaj) 22:49, 25 Kasım 2015 (UTC)

Kerbela (oyun) Seçkin Madde Adaylığı hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba, Daha önce görüşlerinizi paylaştığınız Kerbela (oyun)'unun güncellenmiş şekliyle seçkin madde adaylığını tekrar değerlendirirseniz sevinirim. Selamlar, Frock~trwiki (mesaj) 07:15, 26 Kasım 2015 (UTC)

Deletion request[kaynağı değiştir]

Hello Dear friend, As you're sysop on tr.wikimedia please delete my userpage and talks pages. - Grind24 (mesaj) 18:31, 26 Kasım 2015 (UTC)

Thanks :) .--Grind24 (mesaj) 16:23, 27 Kasım 2015 (UTC)

Selam Uğur

2 yıldan uzun süredir inaktif olan hizmetlilerin yetkilerinin alındığını biliyorum. Bu durumda olan Merube 89 'un hala hizmetli olduğunu fark ettim. Neden acaba bir fikrin var mı? --Zaitsév 00:14, 29 Kasım 2015 (UTC)

Selam Zaitsev, bir kahyaya bu durumu bildirdim. Zaten Merube'ye mesaj atmıştım. Kahya bana birkaç gün içinde geri dönüş olmassa yetkiyi alırız demişti. Diğer birkaç kahya bunun olamayacağını söyledi. Kahyalar ocak ayı civarında tüm vikilerde 2 yıldan fazla zamandır katkı yapamayan hizmetlilerin listesinin çıkarıyormuş. Hizmetlilerden geri dönüş olmassa yetkileri geri alınıyor. Merube vikiye geri dönmek istediğini söyledi. Umarım en kısa sürede aramızda olur. İyi vikiler. --Uğurkentmesaj 13:11, 29 Kasım 2015 (UTC)

VikiProje Spor İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. VikiProje Spor kapsamında yeni bir iş birliği oluşturuldu. Bundan sonra mümkün mertebe her hafta yeni bir iş birliği projesi gerçekleştirelim hep birlikte.--RapsarEfendim? 23:29, 11 Aralık 2015 (UTC)

İyi günler. Sizden ricam buradaki ilgili şikayetim hakkında görüş bildirmeniz olacak. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sökür (mesaj) 11:04, 15 Aralık 2015 (UTC)

Bu kullanıcı sayfalarımı boşaltarak ve hakaret yazarak vandalizm yapıyor. Engellemelisiniz bence --İnternionİleti 10:39, 3 Ocak 2016 (UTC)

İnternion, eğer devam ederse gereken yapılacaktır. Bildirim için teşekkürler. --Uğurkentmesaj 14:22, 3 Ocak 2016 (UTC)

OTRS İzini Hk[kaynağı değiştir]

Merhaba Uğurkent, Rapsar ile görüşüyordum. Şu başlıkta kullanılan bir fotoğraf vardı. Güncellendi, sonra Rapsar sanıyorum kaldırdı. OTRS izni almak gerekiyor dedi. Bu izni nasıl alacağız? Yani prosedür nedir? başlıkta ki isimli sahibinden mail atmasını mı isteyelim? Öyleyse nereye atmasını isteyelim? Bu arada kullanılması istenen fotoğraf şurada ki fotoğraftır. --Badursun (mesaj) 16:05, 6 Ocak 2016 (UTC)

Selam Badursun, resmi Vikipedi'de kullanabilmek için resmi çeken yetkili kişi veya kurumdan permissions-tr@wikimedia.org adresine hangi lisans çeşidiyle kullanılmasını istediğine dair e-posta atması gerekiyor. --Uğurkentmesaj 21:43, 8 Ocak 2016 (UTC)
Selam Uğurkent, ilgili izni, ilgili sayfa için ilgili kişi e-posta ile iletmiş. Son görseli artık ekleyebilir miyiz ?--Badursun; (mesaj) 14:11, 14 Ocak 2016 (UTC)
Badursun, gerekli açıklama yapılmış kendisinden geri dönüş bekleniyor. --Uğurkentmesaj 15:46, 14 Ocak 2016 (UTC)

İngilizce Vikipedi Hk.[kaynağı değiştir]

Selam Uğurkent, ingilizce vikipedi de türkçede açtığım bir başlığı açmak istiyorum fakat çok sorun çıkartıyorlar. Kaynak yetersizdi, orası kopyaydı, burası yanlıştı. IRC tarafında görüştük ilgilenen arkadaşlar ile tamam olur diyorlar, maddeleştirmeyi yapana kadar 4-5 gün konuştuk, bugün açtık, silinmeye almışlar. Burada ki standartlara mümkün olduğunca bağlı kalmaya çalışıyorum adamlar kalkıp "buranın kuralları TR den farklı" diyor. Ne yapabilirim maddeleştirmek için. Karşılıklı dil olarak ekleyeceğim. Hatta TR başlığı komple birebir inglizceye çevirip kaynaklarını bile çevirttirdim. Ne diyorsun fikrin var mı sormak istedim. teşekkürler. --» Badursun 20:04, 25 Ocak 2016 (UTC)

Şükrü Sözen Maddesinin Kontrolü[kaynağı değiştir]

Şuradaki maddenin kontrol edilmesini rica ediyorum. KadirAvcix (mesaj) 11:18, 30 Ocak 2016 (UTC)

İBP sorumlusu adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu sayfada işbirliği projesi için daya oldum. Rica etsem görüşlerinizi belirtir misiniz. --Teacher0691 (mesaj) 01:41, 4 Şubat 2016 (UTC)

Ana sayfa (tartışma konusu) ve silinecek sayfalar ile ilgilenebilir misiniz? --85.107.119.185 12:21, 4 Şubat 2016 (UTC)

Hizmetli olmadığımdan sayfaları silmem mümkün olmayacaktır. En kısa zamanda tartışmaya bakacağım. --Uğurkentmesaj 12:50, 4 Şubat 2016 (UTC)
Anlıyorum, Vikihaber:Hizmetliler sayfası güncellenmediği için sizi halen hizmetli sandım. Vikipedi:Köy çeşmesi'ndeki şu tartışma nedeniyle öyle bir düzenlemede bulunmak istiyorum. İlginiz için teşekkürler. --85.107.119.185 14:52, 4 Şubat 2016 (UTC)

I Feel Fantastic[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu sayfanın revizyonunu kabul ettim ama kayda değerlik açısından tam emin olamadım. [4], [5] gibi birçok haber ve hakkında çeşitli bilgi veren [6], [7] internet sitelerini buldum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 15:53, 4 Şubat 2016 (UTC)

Merhaba Sebastian James, Vikipedi:Kayda değerlik (İnternet) kayda değerlikte yer alan kıstasları karşıladığını düşünmemekteyim özellikle güvenilir kaynakların olmamasından dolayı. İnsanlar tarafından internette yazılmış blog tarzı yazılar var. --Uğurkentmesaj 18:38, 4 Şubat 2016 (UTC)

Kaynak: Eyyubiler maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Uğurkent. Sizden bir ricam olacak: ben kurallar ihlal olmasın diye yaptığım değişikliği geri alan meslektaşımızla bu problemi çözmeye çalıştım fakat arkadaş işbirliğine gitmiyor, o yüzden mümükünse şuradakı müzakereyi okuyunuz ve kurallara uygun değişikliğin berpasına yardım ediniz. Şimdiden teşekkür ederim.--Sabuhi from Baku (mesaj) 09:24, 5 Şubat 2016 (UTC)

Beyaz listeye girme isteği[kaynağı değiştir]

Merhabalar, çok değişiklik yapıyorum, her konu üstünden fakat kabul olmayan değişiklikler oluyor. Beklemek istemiyorum. Değişikliklerime bakıp beni beyaz listeye sokabilir misiniz? --Kürşad Avan (mesaj) 22:23, 12 Şubat 2016 (UTC)

@Kürşad Avan, @Zaitsév tarafından beyaz listeye alınmışsın. Fakat Zaitsev hesabın 7 günlük olma şartını unutmuşsun. --Uğurkentmesaj 14:23, 13 Şubat 2016 (UTC)

Kerbela (oyun) Seçkin Madde Adaylığı hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Daha önce "karşı" olarak görüş paylaştığınız Kerbela (oyun)'unun seçkin madde adaylığını sayfada yapılan büyük düzenlemeler sonucunda terkar değerlendirerek görüşünüzü tartışma bölümünde yeniden paylaşırsanız sevinirim.
Selamlar,
Frock~trwiki (mesaj) 07:41, 16 Şubat 2016 (UTC)

Ermeni Kırımı İddiaları[kaynağı değiştir]

Yaptığım düzenleme nedenini çok bariz belirttim! Vikipedi aynı şekilde iddia yeri de değildir! VP:TBA Milliyetçilik demeniz sığı bir yaklaşımdır, sizi düzeyli konuşmaya davet ediyorum.Aynamahruti (mesaj) 22:28, 20 Şubat 2016 (UTC)

Madde bu haliyle Türkiye'ye zarar vermektedir diyen siz değil misiniz tartışma sayfasında. Vikipedi'nin amacı Türkiye'yi yüceltmek değildir. Size doğruları söyleyerek gerekli açıklamalarda bulunuyoruz. --Uğurkentmesaj 22:31, 20 Şubat 2016 (UTC)
Sen hangi hakla beni SON KEZ UYARIYORSUN? Bu yaptığın Vandallıktır. Ben yaptığım değişikliğin sebebini açıkça belirttim, sense beni tehdit ediyorsun. Bu yaptığın terbiyesizliktir. Vikipedi politikalarına terstir. Şimdi meseleyi kişiselleştirme. Burada konu bu Madde'nin Vikipedi'nin tarafsızlığına zarar vermesidir sen bana tarafsızlıktan söz ediyorsun. Maddenin kendi herşeyi taraflı. Bu madde olacak elbette ancak ERMENİ SOYKIRIM İDDİALARI ve ERMENİ TEHCİRİ olarak iki ayrı sayfada.Aynamahruti (mesaj) 22:35, 20 Şubat 2016 (UTC)
Sizinle tartışmaya girmek gibi bir amacım yok. Size söyledik başkalarının değişikliklerini geri almayın, sayfaların içeriğini silmeyin diye. Ben de diyorum ki büyük çaplı değişiklikleri topluluğa danışmadan elinizde kaynak olmadan yapmayınız. --Uğurkentmesaj 22:40, 20 Şubat 2016 (UTC)

tr.wikimedia bürokratlık[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu başvuruyu sonuçlandırır mısın? İyi vikiler.-- Hakan·IST 14:44, 29 Şubat 2016 (UTC)

Hakan, bir hafta olmasını bekleyelim. --Uğurkentmesaj 20:18, 29 Şubat 2016 (UTC)
Merhaba Uğur,
Rica etsem sonuçlanmış şu adaylığı arşivler misin lütfen? Şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin..--Eğitmenmsj 21:29, 29 Şubat 2016 (UTC)

Şablon Arıyorum[kaynağı değiştir]

Merhaba Uğurkent! Bir ara gözüme çarpıyordu, Vikipedistleri devriyeliği davet eden bir şablon vardı, aradım bulamadım. Çok lazım şuan. --Mecnun (mesaj) 16:49, 6 Mart 2016 (UTC)

Mecnun, Şablon:Devriyeol bunu kullanıyoruz. --Uğurkentmesaj 15:19, 7 Mart 2016 (UTC)
  • Kullanıcı ısrarla kendi siyasi görüşlerini sansürleme yoluyla dayatmaktadır. Tartışma ve uzlaşma yolundan kaçınmaktadır. Vandalizm suçu işlediğini düşünüyorum.

örnek 1 örnek 2 örnek 3 örnek 4 örnek 5

  • Saldırgan ve rencide edici bir üslup ve iftira niteliği taşıyan ithamlarda bulunmaktadır. Engelleme politikası'nın uygulanmasını talep ediyorum.

örnek

  • Ayrıca kullanıcının kendi fikirlerini zorla dayatması ve sansür gibi çalışmaları sebebiyle devriyelik görevine uygun olmadığını düşünüyorum.

Teşekkürler.iyi vikiler. unknowledge (mesaj) 00:54, 22 Mart 2016 (UTC)

Unknowledge, kullanıcı gerek mesaj sayfasında gerek ilgili tartışma sayfasında konuyla ilgili açıklamalarını dile getirmiş. Bu tür içerik anlaşmazlıklarında üçüncül görüşleri almak her zaman daha yerindedir. Size saldırgan olarak yapıldığını değerlendirdiğiniz bir harekete siz de aynı üslupla cevap verirseniz bu şekilde içerik üzerine yapılan tartışmalarda her iki tarafın olayı sağlıklı tartışma verimi düşer. Bunu kullanıcıyla daha kibar şekilde halledebilirsiniz. --Uğurkentmesaj 20:41, 22 Mart 2016 (UTC)

Hi! Sorry for writing in English, but I do not speak Turkish and I prefer not to use machine translation :)

I am writing to you because you were involved in Wikimedia CEE Spring 2015 in Turkey, but unfortunately Turkey is not (yet) participating in m:Wikimedia CEE Spring 2016 that started last week.

Are you or anyone else from Turkish community interested in participaton? Participation in this contest can both improve coverage of topics about other Central and Eastern European countries and motivate other countries to write about Turkey.

If you want to organise the contest, you should do the following:

I really hope that Turkey will join CEE Spring this year again. Please do not hesitate to ask me if you have any questions. Thank you! — NickK (mesaj) 16:59, 28 Mart 2016 (UTC)

Orta ve Doğu Avrupa 2016 Bahar Yarışmasına davet[kaynağı değiştir]

Bahar geldi, yarışma başladı!
Merhaba Uğurkent !
Orta ve Doğu Avrupa Vikipedistleri tarafından organize edilen Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bahar 2016 yarışması başladı! 31 Mayıs’a kadar sürecek yarışmada amaç, üye ülkeler ve onların kültürleri, insanları ile ilgili maddeler oluşturmak. Madde listeleri hazır! (sayfadaki bayraklara tıklayınız). Siz de yarışa hazırsanız hemen adınızı proje sayfasına ekleyin.

Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Başak (mesaj) 13:52, 29 Mart 2016 (UTC)

Mehrabalar Uğurkent, bir anonim kullanıcı sayfama şöyle bir vandalizm yapmış sizden ricam sayfamı bir haftalığına yarı korumaya alabilirmisiniz saygılar iyi vikiler --İnternionmsj 19:04, 1 Nisan 2016 (UTC)

İnterninon eğer devam eden bir durum olursa korumaya alınır. İyi vikiler. --Uğurkentmesaj 19:12, 1 Nisan 2016 (UTC)
Zaten geçmişte de vandallığa uğradı şimdilik devam ediyor, örneğin:[8],[9],[10],[11],[12],[13],[14] dolayısıyla şimdiden müdahale edilmesinin uygun olacağını düşünüyorum, yinede karar sizindir, iyi çalışmalar --İnternionmsj 19:18, 1 Nisan 2016 (UTC)
Onlar için zaten gerekli müdahale yapılmış. Eğer vandalizm devam ederse korumaya alınmasında bir sakınca yok. Aynı şeyler bizim de hepimizin de başına geliyor. --Uğurkentmesaj 19:26, 1 Nisan 2016 (UTC)

Vikihaber üzerine[kaynağı değiştir]

Merhaba Sn. Uğurkent, görebildiğim kadarıyla Vikihaber'de çok büyük emekleriniz olmuş. Bu yönüyle bir Vikihaber gönüllüsü olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Vikihaber'in Köy çeşmesine bir mesaj bırakmıştım. İncelemenizi tavsiye ederim. Hem geri dönüşün olmayacağını biliyordum. Nitekim diğer kullanıcıların Vikihaberden bihaber olduklarından emindim.

Velhasıl, Vikihaber'in eski hizmetlisi olduğunuz için, doğal olarak Vikihaberle ilgili pek çok şeyden de siz sorumluydunuz. Örneğin Vikihaber'in sosyal medya hesapları gibi. Eğer bilginiz varsa, acaba sizlerden Vikihaber'in sosyal medya hesapları için yardım alabilir miyim? Yani en azından sosyal medya hesaplarında ki sorumluluğu paylaşmak isterim. Ki, sosyal medya Vikihaber için çok stratejik bir adım olacaktır. Ve -eğer ilgileniyorsanız tabi-, acaba beni Vikihaber'de denetler misiniz? Beni denetleyen bir mekanizmanın olması çok faydalı olacaktır. Böylece yapacağım/yapabilceğim hatalarımı önleyebilir veya yapmış olduğum hataları düzeltebilirsiniz. Şimdiden geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Saygılarımla--Merhabaviki (mesaj) 09:42, 6 Nisan 2016 (UTC)

Merhabaviki, öncelikle size Vikihaber için yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim. Evet, bir aralar hizmetliydim. En büyük sorun kullanıcı ve katkı eksikliği, aslında bütün haber projeleri çoğunlukla böyle. 5-10 kişi olsa bayağı coşar. Vakit buldukça maddelerde telif şüphesi ya da vandalizm var mı diye kontrol etmek için son değişikliklere bakıyorum. Ara sıra başka kullanıcılar da Vikihaber'e kontrole geliyor. Sosyal medya için nasıl bir yardım istiyorsunuz. İyi vikiler. --Uğurkentmesaj 15:12, 6 Nisan 2016 (UTC)
Merhaba, sosyal medya hesaplarında ki yükü yada yükünüzü paylaşabilirim. Bilemiyorum. Hesapları kim yönetiyor? Bu sizde olabilirsiniz ki, hem nitekim, Vikihaberle ilgileniyorum. Ve katkıda da bulunmaktayım, bulunacağım. Gördüğüm kadarıyla hesaplar güncel değil. Öyle ki Twitter'da ki hesaptan en son 2013'te paylaşım yapılmış. Galiba hizmetli değişimi sırasında sosyal medya hesapları unutulmuş veya Hizmetliler ilgilenenmemiş. Yeni haberleri sosyal medya hesaplarından paylaşabileceğimi ve böylece kullanıcıları güncel tutacağımı düşünüyorum. İşte bu konu da ne yapabileceğim konusunda yardım alacaktım. Eğer bilginiz mevcutsa ve izin verirseniz, sosyal medyada ki hesapların yönetimi konusunda ki yükünüzü hafifleterek, böylece Vikihaber konusunda daha fazla yardımcı olmayı isterim. İyi günler.--Merhabaviki (mesaj) 19:35, 6 Nisan 2016 (UTC)
Facebook sayfasına mesaj yazabilirseniz yardımcı olabilirim. --Uğurkentmesaj 19:49, 6 Nisan 2016 (UTC)
Uğurkent, mesaj iletildi.--Merhabaviki (mesaj) 20:15, 6 Nisan 2016 (UTC)
Son olarak Vikihaberle ilgi şeyleri, Vikihaber'i ilgilendirdiği için artık orada ki kullanıcı sayfanıza yazacağım. Vikihaber'de görüşmek üzere.--Merhabaviki (mesaj) 11:36, 7 Nisan 2016 (UTC)
Acaba buraya bakabilir misiniz? İlgilenebilirseniz memnun olurum. Buna ben değil, bence topluluk karar vermelidir. Elbette katkı vermek isteyen kullanıcıların önü kesilemez. Ama maalesef, geçmişini de bildiğim bir kullanıcı konusunda böyle bir şeyin sorumluluğunu tek başıma üzerime almak istemiyorum. Sizde görüş bildirirseniz memnun olurum.--MerhabaNe yapabilirim? 08:00, 20 Mayıs 2016 (UTC)

Son olarak, kullanıcıya yardım edecek olmakla beraber, yine de bir gözlemci ve bir denetleyici olarak Vikihaber'e katılırsanız memnun olurum. Elbette her zaman size ihtiyaç olacaktır. Aktif olarak katılımınızı da dört gözle bekliyorum. Öte yandan, size rahatsızlık verdiysem de kusuruma bakmayınız. İyi çalışmalar.--MerhabaNe yapabilirim? 09:06, 20 Mayıs 2016 (UTC)

Merhabalar. Çok uzun süredir bir çalışmamın kontrol edilmesini bekliyorum. Kontrol ettiğim kadarıyla da kurallara aykırı bir durumu yok. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz? Bana önerebileceğiniz bir durum var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Bu imzasız yazı GULİNBİLGİLİ (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar bana mesaj atmışsınız isteğiniz üzerine maddeyi inceledim. Ne yazık ki yazdığınız cümlelerin aynısı başka internet sitelerinde var bu da telif hakkı ihlaline sebep oluyor. Vikipedi:Telif hakları ve Yardım:Sayfa nasıl yazılır? sayfalarını incelerseniz sizin için daha faydalı olabilir. --Uğurkentmesaj 20:34, 24 Temmuz 2016 (UTC)
İncelediğiniz için çok teşekkür ederim. Evet ben internet sayfalarından bulduğum bilgileri düzenleyerek o hale getirmiştim. Diğer sayfalardan aldıklarımı da kaynak olarak gösterdim. Kaynak göstermediğim başka sayfadaki bilgiler de mi buldunuz? Bu imzasız yazı GULİNBİLGİLİ (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Merhabalar öncelikle sayfada yer alabilecek içerikleri kaynaklarla doğruluyoruz bu kaynaklardan aldığımız bilgileri kendi ifadelerimle yorumluyoruz. Örneğin benim yazdığım şu madde 2014 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu veya arkadaşların yazdığı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası başka yerlerde olan bilgileri kendimiz derleyip yazıyoruz. Bulduğunuz kaynaktaki ifadelerde birkaç cümle oynamak veya bir iki harfin yerini değiştirmek telif hakkını önlemeye yaramıyor. Yani başka bilgileri buraya kopyala-yapıştır yapıp aldığınız yeri kaynak göstermek telif hakkının önüne geçemiyor. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 07:40, 25 Temmuz 2016 (UTC)
Anladım, tekrar teşekkür ederim. Kolay gelsin. Bu imzasız yazı GULİNBİLGİLİ (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, ben eskiden de buradaydım ancak eski hesabıma erişemiyorum. Şifre yazmayı defalarca denedim ama beni herbir seferinde artık engellemeye başladı, yardımcı olursanız sevinirim--Toppolila 2 (mesaj)

Toppolila 2, önceki hesabınıza kayıtlı olduğunuz e-posta adresinize yeni şifre gönderebilirsiniz. --Uğurkentmesaj 21:31, 24 Temmuz 2016 (UTC)
Benim e-posta yoktu ama tekrar 2-3 defa denedim ve artık erişebiliyorum yeni hesap engellenebilir. --Toppolila 21:39, 24 Temmuz 2016 (UTC)

Ufak bir yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba Uğurkent, 185.30.88.161 Bu IP kullanıcısının engellenmesi gerekmektedir, vandalizm ve gereksiz değişiklikler yapmaktadır. Devriyelerin, IP üzerinden değişiklik yapanları engellemesi mümkün mü? Teşekkür ederim, İyi vikiler ː) OmerFarukDemir ileti 5 Ağustos 2016, 12:07. (UTC)

Size de merhaba OmerFarukDemir, arkadaşlar tarafından gerekli açıklama yapılmış. İyi vikiler. --Uğurkentmesaj 20:00, 14 Ağustos 2016 (UTC)

Selam Uğurkent Gerekli Azerbaycan maddelerini oluşturmamda ve geliştirmemde yardımcı olur musun? Desteğini bekliyorum ☺ --Erdo Can 13:00, 24 Ağustos 2016 (UTC)

Selam By erdo can, yardım derken madde yazmak için iş birliği yapmak gibi bir yardımdan mı bahsediyorsunuz? Zamanım olursa maddelere göz atmaya çalışırım. --Uğurkentmesaj 14:23, 24 Ağustos 2016 (UTC)
Evet Uğurkent gerek madde yazmak gerek yazılan maddeleri geliştirmek için bir yardım istiyorum --Erdo Can 10:18, 25 Ağustos 2016 (UTC)

CEE Bahar 2016 Anketi[kaynağı değiştir]

Merhaba!

Gelecek CEE Bahar yarışmasını daha iyi düzenlemek için gerekli istatistiksel veri sağlamak üzere sizden çok kısa bir anket doldurmanızı rica ediyoruz. Bu anket yarışmanın uluslararası organizatörleri tarafından hazırlandı. Maalesef sayfayı çevirme imkanımız olmadı ama şu adreste soruların Türkçeleri mevcut. Anketi yanıtlamak ister ama dil konusunda sorun yaşarsanız Basak veya Rapsar'a mesaj gönderebilirsiniz. İlginize teşekkürler. --Başak (mesaj) 20:25, 29 Ağustos 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 14:42, 6 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

Firefox ve Chrome'da sorun yok gibi. Eklentileri devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirmek işe yarayabilir. --Superyetkinileti 11:28, 27 Kasım 2016 (UTC)

Kusura Bakmayın[kaynağı değiştir]

sevgili Uğurkent Merhabalar eğer bilmeden her hangi yanlışım olduysa çok özür dilerim size karşı mahcup oldum ben çok duygusal bir insanım karşımdaki insanlara yanlış yapmak istemem eğer varsa yanlışım özür dilerim saygılar iyi vikiler --Doruk455 16:23, 2 Aralık 2016 (UTC)

Doruk, mahcup olmanızı gerektirecek bir durum yok. İyi vikiler. --Uğurkentmesaj 17:31, 2 Aralık 2016 (UTC)

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi[kaynağı değiştir]

Selam Rapsar. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sayfasındaki tabloya göre 89 beraberlik, 126 Beşiktaş galibiyeti, 127 Fenerbahçe galibiyeti çıkıyor. Ayrıca 13 Kasım 1982 Akıl Hastaları Vakfı Kupası maçını beraberlik olarak aldım. Penaltıyla biten diğer (Fenerbahçe-Galatasaray derbisi olsun diğer maçlar olsun) örneklere bakınca penaltıyı değil maç sonucu skorlar yazılmış. Acaba bilgilerde yanlışlık mı var. Örneğin mackolik'te olan maçlar türkfutbolu.net'te gözükmüyor. Sorun oradan da kaynaklanmış olabilir mi? --Uğurkentmesaj 13:49, 4 Aralık 2016 (UTC)

Selamlar. GS'nin derbilerinde listelerde düzenleme yaptım ama bu maçta yapmamıştım :) BJK-GS derbisinin tartışma sayfasına bir anonim, normal süresi berabere biten ancak kazananın penaltılarla belirlendiği maçların FIFA kurallarına göre berabere kabul edilmesi gerektiğini yazmıştı. Problem ondan kaynaklı olabilir. Tek tek saymadım, belki hatalı veriler vardır.--RapsarEfendim? 19:57, 4 Aralık 2016 (UTC)