Kullanıcı mesaj:Théoden/2014 Şubat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sürekli olarak kendi resimlerini ve Üsküdar ile ilgili tarihi bilgileri ekleyen Aralıkoz28 ve devriyelik isteğinde bulunan Mavrikant'ın uygun olup, olmadığına bakabilir misin? Teşekkürler.--i.e.msj 00:54, 3 Şubat 2014 (UTC)

Aralıkoz'un sorunlu bir katkı geçmişi var ama son dönemlerde değişiklikleri gözle görülür düzeyde düzelmiş. Beyaz listeye alıyorum. Mavrikant'ın katkılarını daha detaylı incelemem gerekiyor, onunla da fırsat bulduğumda ilgileneceğim. Sevgiler.. --Théoden ileti 12:21, 3 Şubat 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Diplomasi Yıldızı
Önerilerinizi Dikkate Alacağım Saygılarımla Aluminum (mesaj) 15:46, 3 Şubat 2014 (UTC)

Gucur Osman, Gucur, Gucur osman, Gucur Ağa, Gucur ağa, ve Tahsin sayfalarını 1 aylığına oluşturma korumasına alabilirmisiniz? --88.241.188.178 12:30, 4 Şubat 2014 (UTC)

Maddeleri tekrar tekrar hortlatmazsanız korumaya gerek kalmaz biliyorsunuz. Lütfen yalnızca ansiklopedik değişikliklerle katkıda bulunun. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:40, 4 Şubat 2014 (UTC)

Günün maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, günün maddesiyle ilgili olarak yardımcı olabilirim. Mukaddimeyle bir süre oldukça verimli şekilde çalışmıştık. Nasıl yapalım? İsterseniz maddeleri değerlendirip kontrol işlemini ben üstleneyim, siz de uygun tarihlere yerleştirip ana sayfaya asabilirseniz mesela? İyi vikiler...эртлй ილეტი იაზ 13:09, 5 Şubat 2014 (UTC)

Ne iyi olur. Atıl kalmasındansa, bir düzen oturtmak en iyisi olacak. Aslında, sadece ana sayfaya eklemek noktasında yardımcı olurum diyordum ama tarihlerini de ayarlarız artık. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 13:53, 5 Şubat 2014 (UTC)
Yeniden merhabalar, bu sayfada günün maddesi adaylarına yönelik değerlendirmelerim var, sanırım belli bir sayıya ulaştık. Bir süre daha gün aşırı olacak şekilde günün maddesini güncelleyebiliriz sanırım. İyi vikiler... эртлй ილეტი იაზ 07:00, 14 Şubat 2014 (UTC)
Mevcut olanlardan ekleme yaptım. Bu sıralar pek müsait değilim, o yüzden Mukaddime'ye bir mail attım; eğer halen "bıraktığını" söylerse, incelediklerini GM formatına sokup ana sayfa gösterimine hazırlayacağım bir-iki gün içerisinde. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:51, 14 Şubat 2014 (UTC)

İnternet tarafından yayınlanan bölümlerin listesi[kaynağı değiştir]

İnternet tarafından yayınlanan bölümlerin listesi ve Renault safrane tarafından yayınlanan bölümlerin listesi sayfalarını 1 aylığına oluşturma koruması altına alın. Bu maddeleri yazan anonimi de engelleyin. --88.241.176.33 13:29, 5 Şubat 2014 (UTC)

Maddeleri bir gayret açan sizsiniz, şimdi korumaya alın diyorsunuz. Maddeleri oluşturma çabanıza son verirseniz korumaya gerek kalmaz. --Théoden ileti 13:55, 5 Şubat 2014 (UTC)
Ama bunları Döşemealtı denen kullanıcı yapıyo ben yapmıyom doğru sölüyom --88.241.176.33 14:11, 5 Şubat 2014 (UTC)
Silinen katkılarınızdan sizin de açtığınızı görüyorum. Tabi ikinizin de aynı kullanıcı olma ihtimali var ki, o da tadından yenmez kılıyor durumu. --Théoden ileti 14:14, 5 Şubat 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Küçük yıldız
euroil sayfasını nie sildiniz acaba böyle bi şirket ve yapı söz konusu adreste bulunuyor gelin bekleriz Sedat0027 (mesaj) 14:56, 5 Şubat 2014 (UTC)
Nazik davetinize teşekkür ederim. Kayda değerlik (şirket/organizasyon(lar) sayfamıza göz gezdirmenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:56, 5 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Théoden eklediğim bilgilerde ne gibi bir üsülsüz veya telif hakkı gördünüz ? Farah Zeynep AbdullahCmLUsl (mesaj) 16:29, 5 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'ye başka herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. İçeriği kendi cümlelerinizle, ansiklopedik bir şekilde ve güvenilir birçok kaynak eşliğinde düzenleyebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:34, 5 Şubat 2014 (UTC)
Sayın Théoden Vikipedi'de bundan sonra telifli resim veya görsel eklemiyeceğime söz veriyorum.Saygılar CmLUsl (mesaj) 10:37, 8 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Théoden Vikipedi'de 1 ayı'mı doldurdum ve Beyaz liste ölçütlerine uyduğumu düşünüyorum.Beyaz Listeye dahilim için size bu mesajı yolluyorum.Kolay Gelsin --CmLUsl (mesaj) 19:13, 24 Şubat 2014 (UTC)

Uygun olmayan KA[kaynağı değiştir]

Selam Théoden. Günün maddelerini değiştirmişsiniz ancak Bellinzona Kaleleri 10 Aralık 2013'ten 9 Ocak 2014'e kadar zaten ana sayfada yer aldı. Başka bir madde koyabilir misiniz acaba?--B.S.R.F. 💬 18:04, 7 Şubat 2014 (UTC)

Madde GM'ye daha önce eklenmiş mi diye Aralığa kadar her aya bakmıştım aslında. Maddeler o kadar sınırlı kaldı ki, bir yerden sonra daha önce eklenenleri tekraren eklemek zorunda kalacağım. GM'ye de ayrıca zaman ayıramadığımdan kalıyor öyle. Ama Kullanıcı:Ertly ilgilenirim dedi, iki koldan yapacağız bir şeyler artık. Bu arada madde değiştirildi. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:39, 7 Şubat 2014 (UTC)

Önder Babat Kültür Merkezi sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden, açtığım başlığı tartışmaya açmak veya düzeltme yapmak yerine hemen silmişsiniz. Acemi kullanıcıyım, oluşturmaya çalıştığım sayfalar bu şekilde telif hakkı ihlali gibi genel bir nedenle silinecekse cesaretim ister istemez kırılacaktır. Telif Hakları İhlali maddesine baktım, şöyle yazıyor: Eğer sayfanın içeriğinin bir kısmı gerçekten telif hakkı ihlâli taşıyorsa, o kısım silinmeli ve bu, orijinal kaynakla birlikte tartışma sayfasında belirtilmelidir. Eğer daha sonra yazarın izni alınırsa, metin eski haline getirilebilir.

Sayfanın tümünün telif hakkı ihlaline girdiğini düşündüyseniz de: Eğer sayfanın tümünün telif hakkı ihlâli olduğundan şüpheleniliyorsa, sayfa Vikipedi:Telif hakkı problemleri'nde listelenmeli ve sayfanın içeriği, orada bulunan standart uyarı ile değiştirilmelidir. Eğer bir hafta sonra sayfa hâlâ telif hakkı ihlâli olarak duruyorsa, oylama sayfasındaki yönteme göre silinebilir.

Açtığım bu maddenin hangi nedenlerden dolayı telif hakkı ihlaline girdiğini örneklerle detaylı olarak verirseniz ben de yeni sayfa oluştururken veya değişiklik yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini anlar, kendimi daha güvende hisseder ve daha cesur olabilirim. En önemlisi, bundan sonra sizi de yok yere yormamış olurum ya da daha az yorarım :) Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. Xatori (mesaj) 13:52, 8 Şubat 2014 (UTC)

Politika işleyişi gayet açıktır ve herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yer almış, korunan bir içerik Vikipedi'de bulunamaz. Farkedildiğinde bu değişiklikler veyahut maddeler geri alınırlar/silinirler. İçeriği kayda değerliğinden emin olduktan sonra, teliften arındırılmış bir biçimde oluşturabilirisiniz. Bu arada, elbette cesur olacağız/olacaksınız. Pek tabi, politikalarımızın belirlenmiş çizgileri dahilinde. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:08, 8 Şubat 2014 (UTC)

Telifli dosya[kaynağı değiştir]

Bakın, iyi niyetinizden şüphe etmiyorum, ancak yine eklediğiniz görsel telifli görünmekte. Zira daha önce başka web sitelerinde kullanılmış. Sizden, ünlü görselleri ekleme çabanıza son vermenizi rica ediyorum. Yok, görüyorsunuz özgür lisanslı bir tane bile. Bu ısrarınız yalnızca mesaj sayfanızın daha çok uyarı ile dolmasına ve engel sürelerinizin giderek artmasına sebep olacak. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:40, 8 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Théoden benim burda yaptığım tek şey katkı burda sadece katkı yapmak istiyorum bir oyuncu 'nun Bilgi kutusunu doldururken hepsi tam olsun istiyorum bunun için internette zaman harcıyorum.Resim konusuna gelince uyarı almış olabilrim ama resim olursa ben Vikipedi'ye daha çok katkı yapabilirim bunun için özgür (Telif Haksız) resim arıyorum internette o son eklediğim resimdede telif hakkı olduğunu sonradan anladım.Başka web sitelerinde olması resim eklemeye engel mi ? --CmLUsl (mesaj) 15:04, 8 Şubat 2014 (UTC)
Eğer ortada özgür lisanslı bir görsel yoksa, ünlü maddelerinin bilgi kutuları fotoğrafsız kalmak zorundadır. Telif en hassas noktamız ve kesinlikle tekrar tekrar ihlali hoş karşılanmaz. Bu konuyla ilgili sizi i.e. yeterince aydınlatmış. Tekraren yinelemeyeceğim. Sorunuza bunca anlatı sonrası bir cevap bulmuşsunuzdur sanıyorum. Lütfen sizden beklenen şekilde davranınız. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:19, 8 Şubat 2014 (UTC)

Sadece biraz gül istedim[kaynağı değiştir]

Adam, 2009 yılından bu yana hiç aksatmadan her yıl gelip; aynı resimleri tekrar, tekrar yüklemiş. Bu nedir? :) --i.e.msj 01:45, 9 Şubat 2014 (UTC)

Oldukça azimli bir arkadaşımız. Allahtan seneye kadar rahatız.. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 13:53, 9 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba, sorunu çözmek adına ilgili dosya nasıl bir telif hakkı sorunu yaratmış, aktarabilir misin? Not: kısa bir süre içerisinde şahsi sitesini tamamlayıp yayına alacağım. http://www.hurriyetozkilic.com Hüseyin ÖZKILIÇ (mesaj) 01:54, 9 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, görsel Vikipedi'ye eklenmeden önce birçok farklı web sitesinde kullanılmış. Bu doğrultuda, telifli olması sebebiyle silinmiş. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:06, 9 Şubat 2014 (UTC)
Kullanılan içeriklerin farkındayım, vermiş olduğunuz sitelerdeki içerikleri, şahsi sitesinden edinilen fotoğrafları kullanıp sitelerine eklediler. Geçmişte sitesine galeri olarak eklediğimiz içerikleri kullanıp, porno sitelerine bile alakasız, edepsiz kelimelerle içerikler açıp yüklemişlerdi. bir çoğundan ancak kurtulduk. Dediğim gibi şahsi sitesini yakında tamamlayacağım, telif hakkı ile ilgili açıkça bir problem yok. Görseli şu an yayınlayan siteler de fotoğraf hakkında hak sahibi değiller, bir kısım sitenin de içerikleri bakımından uygun olması sebebiyle bildirimde bulunmadık. Telif hakkıyla ilgili nasıl bir bilgi talep ediyorsanız lütfen iletin, görselleri kaydederken boş olmasına rağmen şahsi sitesinin de bağlantısını vermiştim. Açıkça belirtmek gerekise Hürriyet Özkılıç'ın abisiyim, nasıl bir bilgi gerektiği konusunda açıkça belirtin, ben de hazırlayıp sunayım. Teşekkürler Hüseyin ÖZKILIÇ (mesaj) 15:05, 9 Şubat 2014 (UTC)
Anlıyorum, bu durumda fotoğrafların size ait olduğunu ispat etmeniz gerekmekte. Bunun için de OTRS ekibimizle iletişime geçmeniz gerekecek. Tabi bundan da önce, kişinin kayda değer olduğu noktasında topluluğun vereceği karar beklenmeli. Daha sonra bu konular gündeme alınır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:00, 9 Şubat 2014 (UTC)

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İsmail Çipe[kaynağı değiştir]

Merhaba kibele, ilgili oylamada bahsettiğin futbolcu, 26 Ocak 2014'de Spor Toto Süper Lig'de ilk maçına çıktığından KD sayıldığı için, oylama kararı doğrultusunda maddesi silinmemiştir. Haber edeyim dedim. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 15:06, 10 Şubat 2014 (UTC)

mesleğinde bişey yapıp hoppadanak ansiklopedik olan başka işkolu var mıdır sorusunun cevabını da verebilir misin abidin? :) --kibele 15:17, 10 Şubat 2014 (UTC)
Sözün bittiği yerde geziniyorum. :) --Théoden ileti 15:21, 10 Şubat 2014 (UTC)

Muhammed Alperen Uysal[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden Muhammed Alperen Uysal sayfasını bence silmemeiz lazım. Oyuncu A takım seviyesine çıkmış Milli takım seviyelerinde büyük başarılar kazanmış bir oyuncu ve aktif milli. Milli bir oyuncuyu silmek ne kadar doğru bilemiyorum. Kaldı ki oyuncu FIFA 14 oyununda bile 1 numaralı kaleci olarak gözüküyor. http://sofifa.com/en/14/t/325-galatasaray-sk --Ultraslansi (mesaj) 22:31, 12 Şubat 2014 (UTC)

Bu konuda daha önce birçok kez konuştuk biliyorsun. Profesyonel ligde oynama şartı arıyoruz ve tekrar baktığımda böyle bir veri göremiyorum. Sen yine de Rapsar'a danış istersen, malum o futbolla oldukça alakalı. Politikanın işleyişi doğrultusunda, maddeyi inisiyatif kullanarak getirmem şu durumda doğru değil. İyi geceler.. --Théoden ileti 22:46, 12 Şubat 2014 (UTC)

Yahudi ve Yahudilik maddelerine yönelik tekrar eden saldırılar[kaynağı değiştir]

Selam. Daha önce bir anonim tarafından Yahudi biyografilerine çeşitli görsellerin eklendiğine şahit olmuştuk. Şimdi anonim, kayıtlı kullanıcı olarak bu işlemlere devam ediyor. Ayrıca kullanıcı adı sanırım reklam amaçlı. --esc2003 (mesaj) 14:20, 13 Şubat 2014 (UTC)

Sayfa bir haftalık yarı korumaya alındı ve uygun olmayan KA engellendi. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:38, 13 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba. Just Give Me A Reason --> Just Give Me a Reason maddelerinin içeriklerini aktardım. Just Give Me a Reason maddesi altında birleştirme işlemini yapmanızı rica edeceğim. Teşekkürler. --Kemal K. 16:09, 13 Şubat 2014 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:21, 13 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba Eldarion, bu, bu ve bu kullanıcıları denetler misin?. Sonuca göre bu kullanıcı BL'den çıkartılacak. Bariz ama emin olmadan hareket etmeyelim. Teşekkürler.. --Théoden ileti 14:39, 14 Şubat 2014 (UTC)

Selamra Theoden. IP'ler çakışıyor. İyi çalışmalar. --Eldarion 07:38, 15 Şubat 2014 (UTC)
Çok teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:07, 17 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Théoden değişiklilerimin geç onay gelmesi yüzünden Beyaz Liste grubuna başvuruda bulunmak istiyorum.Nerde başvuru yapılıyor.Saygılar CmLUsl (mesaj) 15:10, 15 Şubat 2014 (UTC)

Beyaz liste için başvuru yapılmıyor. Sistem uygun olduğu zaman kullanıcıyı otomatik atıyor. Bunun yanında hizmetliler manuel olarak da yetkiyi verebiliyor. Bu sebeple, katkılarınızı bir süre izledikten sonra uygun olduğunuzu gördüğümde, beyaz listeye dahil edebilirim ama henüz erken. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:46, 17 Şubat 2014 (UTC)

Selam Thêo, Bu kullanıcı Halil çokyürekli maddesindeki ısrarını uyarılarıma rağmen devam ettiriyor. Kolay gelsin! --SiLveRLeaD mesaj 15:04, 17 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, kullanıcı 24 saat süreliğine engellendi. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:07, 17 Şubat 2014 (UTC)

Uygun Olmayan Kullanıcı Adı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı adımı Daphnemoon2014 olarak değiştirdim. Eski kullanıcı adımla yaptığım düzenlemelerin yeni kullanıcı adımla geçerli olmasının sağlanması mümkün mü? SaygılarımlaBu imzasız yazı Daphnemoon2014 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, mevcut politika işleyişimizde uygun olmayan kullanıcı adları süresiz engellenirler ve katkıları yeni aldıkları kullanıcı adına taşınmazlar. Bu tür taşıma işlemleri yalnızca geçerli 200 değişikliğe sahip kullanıcılar için, kullanıcı adı değişikliği talepleri doğrultusunda uygulanmaktadır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 17:06, 17 Şubat 2014 (UTC)

Ay Yapım Sayfası Logo Değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba, Yetki eksikliği sebebiyle Ay Yapım sayfasındaki logoyu değiştiremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Kullanılması gereken logoyu ( http://www.ayyapim.tv/ayyapim-hakkinda-48-10.html ) sayfasında görebilirsiniz? Saygılarımla Daphnemoon2014 (mesaj) 08:05, 18 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, yeni logo yüklendi ve maddeye eklendi. Bir de ricam olacak, madde içeriğinde yaptığınız değişikliklerde yoruma dayalı ifadeler kullanmak yerine ansiklopedik bir üslup kullanmanızı rica edeceğim. Zira ansiklopedik anlatımdan yoksun değişiklikleri onaylamamız mümkün değil. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:47, 18 Şubat 2014 (UTC)

G9. Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Théoden iyigünler; Antalya' da bulunan ve Türkiye Turizm' i içerisinde önemli yeri olan Kilit Şirketler Grubu'nun Crystal Hotels Oteller Zinciri ile ilgili sayfamda G9 madde ile karşılaştım. Bu sorunu daha öncede yaşadım. Fakat telif hakkı olan hiçbir siteden kopyalama yapmadığım için, copypaste kesinlikle yoktur, tam olarak nerede yanlış yaptığımı bana bildirir misiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Thédon imzami atmayı unuttuğum için tekrar mesaj atmayı uygun gördüm. Antalya ' da bulunan ve Türkiye Turizm' inde büyük yeri olan Kilit Şirketler Grubu' nun Crystal Hotels Oteller Zinciri ile ilgili bir vikipedi sayfası oluşturmak istiyorum fakat ikinci kez G9: Telif hakkı ihlali maddesiyle karşılaşıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Sayfada hiçbir copypaste bulunmamaktadır. Nerede yanlış yaptığımı gösterir misiniz teşekkürler. (Seda kılınç (mesaj) 07:34, 19 Şubat 2014 (UTC))seda kılınç

Sayın Thédon oluşturmuş olduğum sayfada hiçbir şekilde kopyalama yoktur. Cümleleri baştan kendim oluşturdum ve kaynağını aldığım şirket ve otel sayfalarımızı belirttim. Net ve kısa cümlelerden oluştuğu için mi kopyalama yapıldığı ve telif hakkı ihlali olduğu düşünülüyor ya da hangi cümlelerden dolayı bu maddede sorun yaşıyorum. Lütfen açıklama yapar mısınız Seda kılınç (mesaj) 08:07, 19 Şubat 2014 (UTC) Seda Kılınç

Merhabalar, içeriği tekrar arattığımda bir bölümünün bu adres ile örtüştüğünü görmekteyim. Bunun yanında telifsiz olan yerler ise, ansiklopedik bir anlatımdan ziyade "otel reklamı" olarak algılanacak üsluba sahip olduğundan telif olmasa dahi maddeyi silmemiz gerekecekti. Lütfen Vikipedi'nin ne olduğu ve kayda değerlik politikamız hakkında iyice fikir sahibi olduktan sonra, ansiklopedik bir üsluba sahip güvenilir birçok kaynağın yer aldığı yeni bir madde yaratmaktan çekinmeyin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:56, 19 Şubat 2014 (UTC)
Sayın Thédon http://blog.markajo.com/2013/05 böyle bir adresi kaynak olarak veyahut başka bir amaçla anlatımımda hiç kullanmadım çünkü bu adresi ilk defa görmekteyim. Bölümü bana bildirirseniz ,eğer spesifik ise, orayı düzeltmek istiyorum. Bu adrese nasıl ulaştığınızı açıklar mısınız? Çalışmalarım devam edecektir. Uyardığınız yönde uslübumu ve anlatımımı tekrar gözden geçireceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.Seda kılınç (mesaj) 14:49, 19 Şubat 2014 (UTC) Seda Kılınç
Metni Google üzerinde arattığımızda karşımıza istediğimiz sonuçlar geliyor. Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi, yalnızca telif değil içerikte yer alan üslupta oldukça önemli. Bir önceki mesajımda yer alan bağlantıları iyice incelemenizi rica ediyorum. Tekrar iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:01, 19 Şubat 2014 (UTC)

Yeni sayfa oluşturamıyorum[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Silverline Ankastre sayfası için bilgi sahibi olunabilecek bir sayfa oluşturmaya çalışıyorum. Fakat daha önceki denemelerimde ya yazılar silindi yada engellendi. Ne yapmam gerekiyor? Marka telif haklarına ait belgelerde var ve izinsiz birşey de yapmıyorum. Sorun nedir?

Teşekkür ederim. ToktamışN (mesaj) 09:38, 19 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, yeni yarattığınız maddeyi de ben silmek zorunda kaldım. Zira, reklam olarak algılanacak bir üslup barındırmakta ve biz bir ansiklopedideyiz. Size önerim; şirketin kayda değerliğinden iyice emin olduktan sonra, kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir şekilde, güvenilir birçok kaynak eşliğinde reklam algılamasına mahal vermeyen yeni bir madde yaratmanız. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:04, 19 Şubat 2014 (UTC)

Boynu Bükükler[kaynağı değiştir]

Telif konusunda bu sizi son kez uyarımdır. İlgili maddede yer alan içerik telifli görünmekte. Böyle bir işlemin tekrarında, 1 hafta süreyle engelleneceksiniz. Bilginize.. --Théoden ileti 15:08, 19 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Théoden telif hakkı ihlali yüzünden size mesaj yolluyorum.Benim buradaki yaşım 22 gün sizin burdaki yaşınız 5 yıldan fazla ben bu siteye gelmeden önce telif hakkı ne bilmiyordum merak da etmedim.Zaten katkılarımla da kötü niyetli olmadığımı anlamıssınızdır.Zaten bir kere bundan önce engellediniz, engellendikten sonraki ilk uyarınızda 1 hafta ile engelleneceğimi söylüyorsunuz.Ben onları Kanal D resmi sitesinden gelişi güzel almadım.İçerikleri değiştirerek düzenledim ama siz telif hakkı görmüssünüz o ayrı mesele ama şunu da düşünmelisiniz ben burda 22 günlük kullanıcıyım ve 220'den fazla katkım var.Sadece telif hakkı yapıyorum diye (bilmeden,kasıtlı olmadan) siz benim 1 hafta engelleneceğimi söylüyorsunuz.Ama siz daha iyi bilirsiniz Vikipedi'yi şuanda kendimi katkı yönünden geliştiyorum, ve okuyuculara bilgi amaçlı her türlü araştırmayı yapıyorum,tabiki bilmeden telif hakkı yapabiliyorum.Bundan dolayı özür dileyerek mesajımı bitiyorum.İyi kontroller --CmLUsl (mesaj) 16:16, 19 Şubat 2014 (UTC)
Bu konuda hiç uyarılmadan engel almış ve yine engel sonrası, hiç uyarılmadan ikinci bir engel bildirimi almışsınız gibi bir tablo çiziyorsunuz anlatımınızda ama mesaj sayfanız baştan sona telif bildirimleriyle dolu. Her gördüğümü sineye çekip, "alışacak, kuralları öğrenecek" diyemem ki. Böyle bir inisiyatif kullanma hakkım yok en başta. İçerik zaten Kanal D ile çakışmıyor, başka bir web sitesi ile çakışıyor. Ona baktığımda yükleme saatinin en geç 16 Şubat-14:57 olduğunu görürken, sizin buraya aynı tarih 18:58'de yüklediğinizi görüyorum. Bu durumda ya bir başka siteniz var önce oraya sonra buraya ekleme yapıyorsunuz ya da telifli içerik aktarımı yapmışsınız. İlgili site bu. Dediğim gibi, telif en hassas noktamız ve uyarılardan ders aldığınızı göremiyorum. Engel noktasındaki mesajım bu sebeple bakidir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:40, 19 Şubat 2014 (UTC)
Sayın Théoden zaten bu siteler Kanal D resmi sitesinden alıntı yapmışlardır.Çünkü dizi Kanal D'de yayınlıyor.Mantıklı olarak Kanal D resmi sitesinden alıntı yapacaklar.Üstelik sitem filanda yok.Üstelik nerdeyse herkesin vikipedi'de telif hakkı ihlali olmuştur ben o zamanlar yeniydim ve bilmiyordum zaten şimdide yeniyim ve daha bazı şeyleri yeni öğreniyorum, Sayın Théoden ve bunun normal olduğunu düşünüyorum.Vikipedi'nin deyimiyle Hatasız Vikipedi üye olmaz ve Vikipedi Cesur ol adlı sayfalarda açık açık anlatılıyor.Boynu Bükükler dizi afişi ve oyuncu tanımları Kanal D resmi sitesinde verilmiştir.Zaten Kanal D'nin başka siteden alıcak hali yok.Buyrun link.Ahmet Yelan Saraçoğlu ve yukarıda dizinin afişi (yeni) Melek karakterinin altındaki sağ butona basarsanız başka siteden alıntı yapmadığımı anlayacaksınız.Saygılar --CmLUsl (mesaj) 17:46, 19 Şubat 2014 (UTC)
Sonuç olarak ortada bir telif hakkı ihlali bulunmakta ve yine size yapılmış bir sürü uyarı... Yeni bir kullanıcısınız tamam ama yeni kullanıcı olmak uyarıları umursamadan bildiğini okumak hakkını vermiyor kimseye. Umarım bundan sonra kurallar nezdinde hareket edersiniz. Şimdiden teşekkürler.. --Théoden ileti 21:04, 19 Şubat 2014 (UTC)
Sayın Théoden ben sadece görselle ilgili resimlerin telif hakkı kapsamına girdiğini biliyordum.Zaten bilseydim kendi ellerimle yazardım.Uyarınız için teşekkürler.Kolay Gelsin. --CmLUsl (mesaj) 05:47, 20 Şubat 2014 (UTC)

selam theo, nasılsın? mesaj sayfamdaki son soruyu cevaplandırır mısın rica etsem. teşekkürler. --kibele 16:45, 19 Şubat 2014 (UTC)

Selamlar. Ben de aynısını yazacaktım tam kibele yazmış bile. Bana da geldi aynı soru . --SiLveRLeaD mesaj 16:56, 19 Şubat 2014 (UTC)
Bu tür görsellerde resmi yaratanın ölümü üzerinden belirli bir zaman geçince kamu malı durumu söz konusu ama bahsedilen bağlantıda ya da türevi aramalarımda ben yaratıcı(sını)larını bulamadım. Yaratıcısı kimdir, orijinal midir bilmeden bu lisansı uygulayabilir miyiz bilemiyorum. O yüzden en iyisi OTRS'un verdiği tecrübeye sahip Taysin'e konuyu nakledelim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:11, 19 Şubat 2014 (UTC)
Kibele.. :) Taysin cevap verdi ki ne cevap verme. Gördüğün gibi artık kullanıcımıza dönersin sen. (Théoden kaçar!) :) Sevgiler.. --Théoden ileti 13:03, 20 Şubat 2014 (UTC)

Taysin merhaba, bir kullanıcı Kibele'ye şöyle bir soru sormuş. Bana bildirdi ama üreticisi ya da orijinal olup olmadığı bilinmeden bununla lisanslayarak kabul edebilir miyiz görselleri bilemedim. OTRS gönüllüsü olman sebep bu konularda tecrübeli olduğundan konuyu sana danışmak daha doğru olur kanısındayım. Konuyla ilgili kullanıcıyı bilgilendirebilir misin?. Teşekkürler.. --Théoden ileti 21:14, 19 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba Théoden, resimleri baya araştırdım, anladığım kadarıyla Panorama 1453 Müzesi'nden resimler. 1 Bi ihtimal röprodüksiyon olabilir. 100 yıldan önceki bir olay anlatılıyor ancak yapım yılı 100 yıldan yeni olabilir. Bu haliyle Şablon:2B sanatsal adil kullanım etiketi daha uygun gibi. Tam bir bilgi için müzeye e-posta attım, e-posta teslim hatası verdi. Osmanlı minyatür sanatı maddesine göz atınca, ve resimlerin kalitesine bakınca, ilgili resimlerin cumhuriyet dönemine ait olduğunu düşündüm. Ancak dediğim gibi kesin bilgiyi alabilceğimiz müzeye ulaşamadım. Bu haliyle lisans durumları belirsiz. Kullanıcı Türkçe bilmediği için durumu kullanıcıya anlatamayabilirim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 22:34, 19 Şubat 2014 (UTC)
Çok teşekkürler, ama böyle detaylı anlatım için yeterli dil hakimiyetim yok benimde. Her şeyin başladığı kişiye, Kibele'ye yıkalım o zaman işi. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 13:00, 20 Şubat 2014 (UTC)

Geri getirme[kaynağı değiştir]

Selam. Acaba, bir ara kullanıcı alt sayfama bağlı (ama senden silinmesini istediğim) adil kullanım gerekçelerini bulup geri getirmen mümkün mü?--i.e.msj 17:09, 20 Şubat 2014 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:55, 20 Şubat 2014 (UTC)

Telifli dosya[kaynağı değiştir]

Selam Théoden. GM yaptığınız Tenten'le ilgili madde için kullandığınız dosya telifli. Ana sayfada telifli dosyalara yer verilebiliyor mu? Ben verilemiyor diye biliyordum da.--B.S.R.F. 💬 13:01, 21 Şubat 2014 (UTC)

1 Ekim 2008'den önce yüklenen AK dosyalarına gerekçe girilmiyordu. 2006 yılında yüklenen ve uygun bir lisansa sahip ilgili dosya bu sebeple uygundur. Şuradaki "HİZMETLİLER DİKKAT!" uyarısına bakabilirsin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:23, 21 Şubat 2014 (UTC)

Vandalizm olasılığı[kaynağı değiştir]

Selamlar Théoden, 46.197.69.219 IP numaralı kullanıcının yaptığı değişiklikleri vaktinin olduğu bir zamanda inceleyebilir misin? Aynı maddeleri sürekli değiştiriyor, aşırı vandallık bir durum söz konusu olabilir, iyi çalışmalar. Caglarctr (mesaj) 18:03, 21 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba Caglar, kullanıcının katkılarına baktığımda kaynaksız tarih değişikliği olmuş, öyle pek bir sorun görmüyorum. Aynı veyahut benzeri maddeler üzerinde bu türden işlemler olduğunda vandalizm algısından bahsedebiliriz. Şuan için iyi niyet varsayıp, deneme yapılmış diyelim. Bu tür bir işlemi tekrar gördüğünde haberdar edersen sevinirim. İlgine teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:41, 21 Şubat 2014 (UTC)

Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Selem Théoden Yunus Zeyrek maddesini telif hakkı ihlali ile kaldırıyorsunuz. Sebebi nedir? Kaynakça mı belirtmemem? Masterofpixels (mesaj) 16:12, 22 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'ye herhangi bir yazılı materyal ya da web sitesinden içerik kopyalamak politika ihlalidir. Bu sebeple ilgili madde silinmiştir. Kişinin kayda değerliğinden eminseniz, kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir şekilde, güvenilir birçok kaynak eşliğinde yeni bir madde yaratabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:49, 22 Şubat 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Kaynak Yıldızı
Link Juice Nedir adlı yazıyı yazdım ancak isimden dolayı yazıyı engellenmiş. Reklam amacı yoktu. Sitede yazdığım yazılara bir örnek olsun istemiştim. hem de Türkçe kaynak olsun istemiştim. Simdi hem arama motorlarında yazım gitti hem de burda yayınlanmıyor bunu nasıl düzeltiriz

https://tr.wikipedia.org/wiki/Link_Juice_nedir%3F Dewo (mesaj) 17:56, 22 Şubat 2014 (UTC)

Vikipedi'ye eklenen her türden içeriğin kayda değer olması gerekmektedir. Bunun dışında oluşturulan içerikler ise farkedildiklerinde kısa süre içerisinde silinmektedir. İlgili içeriği oluşturuş biçiminiz ve bir önceki kullanıcı adınızla reklam faaliyetlerinde olduğunuz algısı doğduğundan sayfa silinmiş, ilgili kullanıcı adı engellenmiştir. Lütfen Vikipedi'nin ne olduğundan iyice emin olduktan sonra katkılarınızı sürdürünüz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:58, 22 Şubat 2014 (UTC)
Sevgili Théoden şimdi ben bu yazıyı tekrar yazsam kontrol etme şansınız var mı? Konu backlinklerle alakalı bir konu ve Türkçe bir kaynak yok denecek kadar azDewo (mesaj) 11:07, 23 Şubat 2014 (UTC).
İlgili madde kayda değer değil. Oluşturulduğunda, silinmesi kaçınılmaz olacaktır. Lütfen ilgili bağlantıyı dikkatlice inceleyiniz. Tekrar iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:17, 23 Şubat 2014 (UTC)

Lütfen Devriye Başvuruma bakınız.[kaynağı değiştir]

Lütfen rica ediyorum. Ben zaten %3 geri almaya sahip değilim galiba efendim baktım da. Bana güvenebilirsiniz. Aktifim de bakarsanız teşekkür ederim --Uni Article💬 18:40, 22 Şubat 2014 (UTC)

Fırsat buldukça devriyelik başvurularına ben ve diğer hizmetli arkadaşlarım göz gezdirip, adaletli bir karar vermeye çalışıyoruz. İlgili başvurunuzda, uygun bir vakit bulduğumuzda değerlendirilerek karara bağlanacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:02, 22 Şubat 2014 (UTC)

Selam. Şu maddeyi korumaya alabilir misiniz? İyi geceler. --esc2003 (mesaj) 00:05, 23 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, sayfa 2 günlük yarı korumaya alındı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 00:39, 23 Şubat 2014 (UTC)

Kayda Değerlik[kaynağı değiştir]

Merhaba Theoden, bu kayda değerlik gerekçesi ile silinmiş. Bu da aynı kişiden bahsediyor yanılmıyorsam. Kayda değerlik sorunları var, bakabilme şansınız var mı. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:07, 23 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar Taysin, aynı kişiler ancak birinde İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümü ve Radyo Televizyon Sinema bölümü mezunu, birinde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi. :) Kayda değer olmayan madde silindi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:37, 23 Şubat 2014 (UTC)

Tekno Dakik sayfası ile ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yeni açılan bir siteyle ilgili kullanıcıları bilgilendirme amaçlı sayfa oluşturdum ama kayda değerlik gerekçesiyle kaldırmışsınız. Bir bilgilendirme sayfasıydı,kararınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.Bu imzasız yazı Ervah (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi'ye eklenen her türden içeriğin kayda değerlik kıstaslarımızı karşılaması gerekmektedir. Kıstasları karşılamadığı bariz olan ilgili madde bu sebeple geri getirilmeyecektir. Lütfen bağlantıyı dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:36, 23 Şubat 2014 (UTC)

Ana sayfada AK dosyası[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, Ana sayfadaki Dosya:Etoile-mysterieuse-drap.jpg dosyasını kaldırabilir misin? VP:AK gereği. İyivikiler... [ho? ni!] 05:51, 24 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, günün maddeleri değiştirildi. Bu arada Hoşgör Köftecisi'ni ilk gördüğünde reklam sanan tek ben değilmişim. :) Teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:11, 24 Şubat 2014 (UTC)
O zaman bir porsiyon da sana gelsin! İyivikiler... [ho? ni!] 11:13, 24 Şubat 2014 (UTC)

Yerine Dosya:Bos.jpg koyabilirsen sevinirim. Ayrıca rica etsem; Kullanıcı:İncelemeelemani/2 sayfasında bulunan ak gerekçesi ile lisansı da koruma altında olan bu görüntüye ekler misin? Teşekkürler.--i.e.msj 07:23, 24 Şubat 2014 (UTC)

Günün maddeleri değişti, ilgili dosyaya gerekli işlem uygulandı. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:11, 24 Şubat 2014 (UTC)
Teşekkürler. Bir de bu kullanıcı vardı ama... :)--i.e.msj 10:17, 24 Şubat 2014 (UTC)

Reklam İçerik[kaynağı değiştir]

Merhaba, https://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:Oto_kiralama kategorisindeki gibi bir firma bilgisi ekliyorum. Reklam içerik yerine geçiyor. Nerede hata yaptığımı öğrenebilir miyim? --Ahmetyusufozgur (mesaj) 10:28, 24 Şubat 2014 (UTC)Ahmetyusufozgur

Merhabalar, Vikipedi'ye eklenen her türden şirketin kayda değer olması gerekmektedir. Bahsi geçen madde, içeriği göz önüne alındığında reklam kaygısı taşıdığı görüldüğünden silinmiştir. Lütfen ilgili bağlantıyı dikkatlice inceleyiniz ve yalnızca ansiklopedik değişiklikler gerçekleştiriniz. Teşekkürler.. --Théoden ileti 10:33, 24 Şubat 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Diplomasi Yıldızı
Önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim Ahmetyusufozgur (mesaj) 11:12, 24 Şubat 2014 (UTC)

"Bahar Saygılı" sayfasındaki değişiklikler[kaynağı değiştir]

Merhaba,

"Bahar Saygılı" sayfasında 14 Şubat'ta (ve sonrasında) yaptığım değişiklikler hala "onay bekleniyor" şeklinde duruyor. Özellikle soyadı değişikliği benim için önemli. İlginizi rica ediyorum. https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Bahar_Saygılı

Baharsay (mesaj) 09:26, 25 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, değişiklikleriniz devriyelerimizden İncelemeelemani tarafından incelenmiş. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:56, 25 Şubat 2014 (UTC)

Benim yülemiş olduğum d2ktürkçe.jpg dosyası Dosya 6 sebebiyle tarafınızca silinmiştir. Fakat silinmenin öncesinde bana haber verilmedi. Haber verseydiniz gerekli değişikliği yapabilirdim.Bu imzasız yazı Mustafa Alperen SEKİ (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, dosyaları etiketleyen kullanıcılarımız, yükleyen kullanıcılarımıza mesaj bildirimi yapmaktadır. İncelemeelemani 20 Şubat günü 20'ye yakın etiketlediği, sorunlu yüklenmiş dosyalarınızı size bildirmiş ve birini unutmuş olması oldukça muhtemel bir durum. 7 günlük miadı dolunca da, gereği yerine getirilmemiş dosyalar gibi ilgili dosya da tarafımdan silinmiş. Mesaj sayfanızda bildirimi yapılan diğer dosyaları, düzenleme gayretinizi gördüğümden bu dosyayı geri getiriyorum. Kısa süre içerisinde gerekli düzenlemeyi yapmanız halinde, silinme durumu ortadan kalkacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:11, 25 Şubat 2014 (UTC)
Malesef d2ktürkçe.jpg ile ilgili uyarı yoktu eğer mesaj sayfama bakarsanız görebilirsiniz.
Dosya 6 sebebiyle dosyalar 2 günde silinmiyor mu?M.A.SEKİ (mesaj) 11:32, 25 Şubat 2014 (UTC)
Eğer dosya düzenlense dahi, uygun görünmüyorsa hızlı sil ile etiketlenebilir. Bu durumda silme işlemi için 7 gün beklemek zorunda değiliz. Şuan yoğun bir gün geçiriyorum ve sizi İncelemeelemani'na yönlendiriyorum. O dosya ile ilgili de gerekli açıklamaları yapacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:56, 25 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba İncelemeelemani, mümkünse şu konuyla ilgilenebilir misin?. Bugün oldukça yoğunum ve ne gerekli incelemeyi yapabiliyorum ne de açıklama. Teşekkürler.. --Théoden ileti 11:58, 25 Şubat 2014 (UTC)

Ne demek. Cevap yazdım ve kullanıcı tekrar bana ulaştı. Diğer değişikliklerini de gözden geçirip, düzelttim. Sorun yok gibi duruyor.--i.e.msj 14:28, 25 Şubat 2014 (UTC)
Süpersin, çok teşekkür ederim. Sevgiler.. --Théoden ileti 20:17, 25 Şubat 2014 (UTC)

Telif hakkı konusunda[kaynağı değiştir]

Değerli Théoden yayınladığım yazılar hakkında Din İşleri Yüksek Kurulundan ilgili izni almış bulunuyorum.Telif hakkındaki kuralları biliyorum.değerli kibele tarafından bana gönderilen Telif Mektubu adlı yazıdada bildirdiği gibi içerik sağladığım sitelerden gerekli izni aldım.zaten içerik sağladığım siteler içerik sağlanmaya açılmış/vakfedilmiş siteler.isterseniz sizde internetten Din işleri Yüksek Kurulunun tel. nosunu alarak yada e-posta ile görüşme yapabilir vede durumu öğrenebilirsiniz.Vikipedia gibi ciddi bir sitede özellikle Dinimiz hakkında uzman ve işin ehli İlahiyatçıların konu hakkında doğru bilgilendirmelerde bulunduğu yazıların olması son derece gereklidir.teşkkürler. Vertyucek (mesaj) 02:34, 26 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, bahsettiğiniz; "izin aldım" vs. gibi açıklamalarla, telifli içerikleri kabul edemiyoruz. İçeriği kabul edebilmemizin tek yolu, ilgili web sitesinin lisansını değiştirmesinden geçmektedir. Bu konuda da web sitesinden yetkili bir kişinin, sitenin uzantısının bulunduğu (yine yetkili) bir mail adresi üzerinden OTRS ekibimizle görüşmesi gerekmektedir. Bunun dışında telifli içerikleri kabul edebilmemizin herhangi bir alternatif yolu bulunmamaktadır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 08:09, 26 Şubat 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Düzeltmen Yıldızı
Çaltepe, Yeşilova sayfasını kontrol edebilirmisiniz.sayğılarımla Aluminum (mesaj) 17:48, 26 Şubat 2014 (UTC)
Merhabalar, köy maddelerine eklenen bilgilerin doğrulanabilir kaynaklar barındırmaları gerekmektedir. Gördüğüm kadarıyla değişiklikleriniz bunlardan oldukça uzaklar. Lütfen yalnızca ansiklopedik değer taşıyan katkılar sürdürünüz. İlgili maddeyi bu doğrultuda düzenlemenizi ve diğer kullanıcılarla içerik bazında değişiklik savaşına girmekten kaçınmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:00, 26 Şubat 2014 (UTC)

Template:Abbasids[kaynağı değiştir]

68.100.168.97 21:25, 26 Şubat 2014 (UTC)

karşılıkları olamayacak. 68.100.168.97 21:31, 26 Şubat 2014 (UTC)

Bakın bunlardan zerre anlamıyorum. Köy çeşmesinde sorununuzu paylaşın, bir problem varsa buna kararı topluluk versin. Kullanıcıları bir sürü mesajla değişiklik yapmaktan alıkoymadan çözüm arayışında bulunmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:35, 26 Şubat 2014 (UTC)