Kullanıcı mesaj:CmLUsl

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 11:02, 31 Ocak 2014 (UTC)


Merhaba, Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Hande Subaşı maddesine katkıda bulunmak istemenizi takdir ediyoruz, fakat telif hakkı saklı internet kaynaklarından veya basılı materyallerden alınmış metin veya görüntüleri kabul edemiyoruz. Belki maddeyi kendi sözcüklerinizle tekrar yazmak istersiniz. Daha fazla bilgi için politika ve yönergelere göz atabilirsiniz. İyi değişiklikler.
Théoden ileti 13:58, 2 Şubat 2014 (UTC)

Flickr'a, uygun lisans ile telif hakkı saklı dosyaları ekleyip; oradan da Vikipedi'ye kopyalayamazsınız. Lütfen çok sıkı bağlı olduğumuz telif hakkı politikasına uygun hareket ediniz.--i.e.msj 21:37, 4 Şubat 2014 (UTC)

Do you speak Turkish?[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Hello! Welcome to Vikipedi, the Turkish version of Wikipedia, the free encyclopedia. At the moment, Vikipedi has 592.558 articles, and is one of the largest versions of Wikipedia.

We advise you to read the following points:

  • If you want to find people who can speak English, browse Kategori:Kullanıcı en. For other languages, please check out: Category:Wikipedians by language.
  • If you are a registered user in the Turkish Wikipedia but do not understand Turkish, please add {{Kullanıcı tr-0}} to your user page. This message informs readers —in Turkish— that you do not understand the Turkish language.
  • If you would like to make a request for translation of an article into Turkish, please do so on Vikipedi discussion:Translate group, which is the talk page for Vikipedi's translation group.

Finally, since this is Turkish Wikipedia, we would like you to contribute only in Turkish please. Any other entries must and will be deleted.

Thank you very much for your interest. Regards, --i.e.msj 13:06, 5 Şubat 2014 (UTC)


Sayın incelemeelemanı neden eklediğim bilgileri kaldırdınız yanlış değildi üstelik resmin kaynağınıda verdim.Şebnem Dönmez adlı Vikipedi sayfasını eski sürümüne getirmissiniz.Hatta resmin altına bir hizmetli bu kullanıcı dur demeli not bırakmıssınız.Neden yaptınız o kadar araştırdım ben onları.CmLUsl (mesaj) 13:34, 5 Şubat 2014 (UTC)

Sayın kullanıcı, mesaj sayfanıza yazdığım uyarıyı okudunuz mu? Lütfen, Flickr'a başka yerlerden aldığınız telif hakkı bulunan ve özellikle yaşayan insanlara ait resimler eklemekten vazgeçiniz. Bu zaten normal değil de, bu resimleri uyarılara rağmen Vikipedi'ye eklemeniz ise, hiç yasal değildir.--i.e.msj 13:36, 5 Şubat 2014 (UTC)
Sayın İncelemeelemanı ilk başta başka yerden almıştım ama son resim Beren Saat'i başka bir yerden almadım.Bütün Flickr'a araştırıp buldum telif hakkı serbest resmini sonra link geldi Facebook, Facebook'tan almadım ama, Şebnem Dönmez adlı Vikipedi sayfasını eski sürümüne çevirmissiniz.Sayın incelemeelemanı her dakka katıkada bulunuyorum.Bir ünlü bitmeden diğer ünlüye başlıyorum.4 yıldır araştırmacılık yapıyorum.Her dakikam Vikipedi'de geçiyor.Vikipedi'ye üye olduktan sonra araştırmalarım arttı.Beren Saat'in son resmini ben eklemedim veya başka bir yerden bulmadım.Resmi ekliyenin profili orda linkini verdiğim kullanıcı 2011'de katılmış Flickr'a.Uyarılarınızı dikkate alıp ilk baştaki gibi bir hataya düşmedim.Daha önce Facebook'ta olduğunu bilseydim eklemezdim.CmLUsl (mesaj) 14:20, 5 Şubat 2014 (UTC)
Tekrar merhaba. Emin olun şevkinizi kırmak istemem. Fakat, Türk sanatçıların telifsiz resimlerini bulmak gerçekten çok zor. Söz konusu resim silinmesi için işaretlediğimden dolayı silinmiş. Bence, sanatçılara resim ekleme isteğinizden vazgeçmelisiniz. Eklediğiniz kaynaklı diğer bilgiler zaten onaylanıyor. Her biri için kendi adıma size çok teşekkür ederim. Flickr, telif konusunda diğer resim yükleme sitelerine göre iyi bir yerdedir. Ancak, kullanıcılara çok fazla güvenemeyiz. Geçtiğimiz aylarda, sadece serbest telifli bir İzmir görüntüsü bulabilmek için yaklaşık beş saatimi harcamıştım. Vikipedi'de dediğim gibi en önem verdiğimiz şey telif haklarıdır. Vikipedi'yi güvenilir yapan en önemli şey de zaten budur. Anlayışla karşılayacağınızı ve bu tür resimleri daha ince eleyip, sıkı araştırarak çözeceğinize olan güvenim tamdır. Yardımcı olabileceğim başka konu olursa, lütfen çekinmeden mesaj gönderin. Teşekkürler.--i.e.msj 14:37, 5 Şubat 2014 (UTC)
Ayrıca Vikipedi:Özgür görüntü kaynakları sayfasını denemelisiniz. Özellikle search.creativecommons bu konuda çok iyidir. Fakat, buralardan bulduğunuz resimleri bile, Google resimlerde telif hakkı durumu nedeniyle tarih belirterek aratmalısınız. Kolay gelsin.--i.e.msj 14:44, 5 Şubat 2014 (UTC)
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım, kolay gelsin.SaygılarCmLUsl (mesaj) 14:47, 5 Şubat 2014 (UTC)
Rica ederim. Ne zaman olursa, sıkabilirsiniz. Sizin eklediğiniz yaklaşık 10 sanatçıya özgür resimlerini göndermeleri için e-posta ve twit attım. Belki cevap gelir :).--i.e.msj 15:15, 5 Şubat 2014 (UTC)
Sayın İncelemeelemanı bir konu üzerine sizi rahatsız etmekteyim Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported Vikipedi'de uygun bir lisans var mı varsa kodu var mı ? CmLUsl (mesaj) 20:52, 5 Şubat 2014 (UTC)
Merhaba, Türkçe Vikipedi'de böyle bir lisans yok. Fakat, Wikimedia Commons'ta bu şablon yani lisans var. Fakat bu şablonun kullanılması önerilmemektedir. Bunun asıl nedeni ise; Vikipedi'ye eklenen materyalin aynı zamanda kaynak gösterilerek ticari amaçla da kullanılabilmesidir. Bundan kasıt hem resim sahibini hem de ekleyen kullanıcıyı korumaktır. --i.e.msj 21:02, 5 Şubat 2014 (UTC)
Sayın İncelemeelemanı Beren Saat'in Creative Commons ile ilgili lisanslandırılmış resmini buldum eklediğim zaman kabul edilir mi ? Çünkü nerdeyse 10'un üzerinde resim yayınladım kabul edilmedi.Bir daha o hataya düşmemek için size soruyorum. CmLUsl (mesaj) 13:45, 6 Şubat 2014 (UTC)
Ahh, Cem bey ahh. Hocam, bu Beren Saat merakı nedir, çözebilmiş değilim ve çok önemsemiyorum ama Allah aşkına Google'da tarihe göre resim aramayı biliyor musunuz? Yahu gerçekten bir şeyler katmak için çabaladığınıza şahit oluyorum ve cidden kendi adıma teşekkür ediyorum ama maalesef bu bayanın özgür görüntüsü yok. Kırılıyorsunuz, farkındayım ama telif hakkı politikası o kadar önemli ki, benim alışmam sadece 3 yılımı aldı. Yani, aslında bizi bu yöne yönelten sistem utansın. Sözde, bunlar halkın sanatçıları ama maalesef belki işleri çok ama genellikle işleri çok bile olsa, Türkiye'deki sanatçılar bunu takmıyorlar. Belki, benim gibi; sürekli resimlerini sildirme çabası içerisinde olduğundan :) ama üzgünüm ki, bu konuda gaddar olmalıyız. Buradan edindiğinizi belirtiğiniz görsel foruma 22.06.13, 16:39 tarihinde eklenmiş. Fakat aynı ve benzer bir çok görsel 2012 yılı Eylül ayından bu yana başka yerlerde mevcut. Örneğin eklediğiniz diğer resim de keza öyle. Bu sayfaya 22 Şubat 2013 tarihinde eklenmiş ama sayfada hem HER HAKKI SAKLIDIR ibaresi var hem de 2008 yılında başka kaynaklarda mevcut. Ne desem bilemiyorum? Üzülerek, her iki katkınızı da silinmesi için işaretlemek zorundayım. Gerçekten, canla başla özgür resim arayan sizin gibi bir kullanıcının katkılarını silinmesi için işaretlemek kalbime zarar veriyor. --i.e.msj 14:01, 6 Şubat 2014 (UTC)

Sayın İncelemeelemani, eminim burada benim geçirdiğim zamandan daha fazla zamanı siz geçirmişsinizdir. Dünya'nın 5.sırasında olan bir siteyi yönetmek bilmiyorum. Bende sizin gibi mertebeye yükselmek isterdim.Benim burada sadece katkım var. Sağ olsunlar ne eklediysem kabul ettiler ama bir resim ekleyemedim. Sayın İncelemeelemani bana bir sürü uyarı geldi ve aynı hataya düşmemek için size danıştım. Bir süre aynı şey tekrarlanırsa hesabınız engellenebilir diye ama bu aldığım resim sitenin altında Creative Commons lisansı vardı. Bu resmimden eminim Sayın İncelemeelemani. Kolay Gelsin.. CmLUsl (mesaj) 14:20, 6 Şubat 2014 (UTC)

Teşekkür ederim. Ama iki yanlışı düzeltelim. Pek çok mesajı gönderenlerin arasında ben de varım. Bu şekilde, tartışma ile emin olun engellenmezsiniz. Korkunuz olmasın. Yeter ki, konuşun ve danışın. İkincisi ise ben burada siteyi yönetmiyorum. Benim tüm yaptıklarımı (sürüm kontrolü şu anda hariç) sizde yapabilirsiniz. Bu nedenle bu şekilde yanlış algılamanızı istemem. Vikipedi yalnızca Wikimedia Foundation tarafından yönetilir ama kimsenin malı değildir. Söz konusu resim için biraz bekleyelim bakalım :)...--i.e.msj 14:57, 6 Şubat 2014 (UTC)

Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Théoden ileti 16:12, 5 Şubat 2014 (UTC)


Sayın Théoden eklediğim bilgilerde ne gibi bir üsülsüz veya telif hakkı gördünüz ? Farah Zeynep AbdullahCmLUsl (mesaj) 16:29, 5 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'ye başka herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. İçeriği kendi cümlelerinizle, ansiklopedik bir şekilde ve güvenilir birçok kaynak eşliğinde düzenleyebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:33, 5 Şubat 2014 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Daha önce birçok kez uyarılmanıza rağmen, halen telifli görseller eklemeye devam etmeniz sebebiyle 24 saat süreliğine değişiklik yapmanız engellenmiştir. Geri döndüğünüzde sizden beklenen şekilde davranınız. --Théoden ileti 10:37, 7 Şubat 2014 (UTC)

Telifli dosya[kaynağı değiştir]

Bakın, iyi niyetinizden şüphe etmiyorum, ancak yine eklediğiniz görsel telifli görünmekte. Zira daha önce başka web sitelerinde kullanılmış. Sizden, ünlü görselleri ekleme çabanıza son vermenizi rica ediyorum. Yok, görüyorsunuz özgür lisanslı bir tane bile. Bu ısrarınız yalnızca mesaj sayfanızın daha çok uyarı ile dolmasına ve engel sürelerinizin giderek artmasına sebep olacak. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:40, 8 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Théoden benim burda yaptığım tek şey katkı burda sadece katkı yapmak istiyorum bir oyuncu 'nun Bilgi kutusunu doldururken hepsi tam olsun istiyorum bunun için internette zaman harcıyorum.Resim konusuna gelince uyarı almış olabilrim ama resim olursa ben Vikipedi'ye daha çok katkı yapabilirim bunun için özgür (Telif Haksız) resim arıyorum internette o son eklediğim resimdede telif hakkı olduğunu sonradan anladım.Başka web sitelerinde olması resim eklemeye engel mi ? --CmLUsl (mesaj) 15:04, 8 Şubat 2014 (UTC)
Eğer ortada özgür lisanslı bir görsel yoksa, ünlü maddelerinin bilgi kutuları fotoğrafsız kalmak zorundadır. Telif en hassas noktamız ve kesinlikle tekrar tekrar ihlali hoş karşılanmaz. Bu konuyla ilgili sizi i.e. yeterince aydınlatmış. Tekraren yinelemeyeceğim. Sorunuza bunca anlatı sonrası bir cevap bulmuşsunuzdur sanıyorum. Lütfen sizden beklenen şekilde davranınız. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:19, 8 Şubat 2014 (UTC)

Selam. Elmacenderesi'ne yazmışsınız ancak ben cevap vereyim. Gösterdiğiniz sayfadaki resim web sitesinin üzerinde solda da görebileceğiniz gibi, 9th January 2013 yani 9 Ocak 2013 tarihinde siteye eklenmiş. Herhangi bir arşivenlenmiş formatını da bulamadı. Ayrıca sitenin altındaki (sağda) yazan This design is released under a Creative Commons license ise; sayfasına bağlanıyor ve İngilizce'den çevirdiğimizde ise Bu tasarım bir Creative Commons lisansı altında yayınlandı anlamına gelir ki, bu lisans resim için değil, sayfanın tumblr kullanıcısının oluşturduğu kendisine özel mostbeautifulcelebrity isimli sayfanın teması içindir. Resime gelecek olursak, sayfaya 9 Ocak 2013 tarihinde eklendiğini bildiğimizden dolayı Google'da sadece ilgili resmi tutup, görsellerde aratıyor ve üstteki arama araçlarını açarak burada sırasıyla zaman ve Özel aralık belirle bölümünü seçiyoruz. Çıkan takvim bölümünde bitiş tarihine 09.01.2013 yazıyor ve arıyoruz hatta bu tarihi 09.01.2012 yaparak arıyoruz ve sonuçta gördüğünüz gibi bu görüntü bu tarihten daha eski ve eski tarihlerde de pek çok siteye eklenmiş. Yani tamamen telif hakkı saklı bir görüntü. Umarım cevap verebilmişimdir. Bu nedenle ilgili dosyayı silinmesi için işaretleyeceğimi bilmenizi isterim. Kolay gelsin.--i.e.msj 18:16, 9 Şubat 2014 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: {{Kaynak viki}} şablonunu kullanan sayfaların {{Çevrilmiş sayfa}} ile güncellenmesi çalışması


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

SiLveRLeaD mesaj 15:53, 10 Şubat 2014 (UTC)

Sayın İncelemeelemanı, devriyelik sayfasına başvuruda bulundum, yetkiliyseniz lütfen başvurumu değerlendirir misiniz ? Saygılar --CmLUsl (mesaj) 08:20, 14 Şubat 2014 (UTC)

Ben yetkili değilim ama yetkili arkadaşlar kısa sürede sonuçlandıracaktır. Kolay gelsin.--i.e.msj 11:50, 14 Şubat 2014 (UTC)

i.e.msj 19:02, 15 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Théoden değişiklilerimin geç onay gelmesi yüzünden Beyaz Liste grubuna başvuruda bulunmak istiyorum.Nerde başvuru yapılıyor.Saygılar CmLUsl (mesaj) 15:10, 15 Şubat 2014 (UTC)

Beyaz liste için başvuru yapılmıyor. Sistem uygun olduğu zaman kullanıcıyı otomatik atıyor. Bunun yanında hizmetliler manuel olarak da yetkiyi verebiliyor. Bu sebeple, katkılarınızı bir süre izledikten sonra uygun olduğunuzu gördüğümde, beyaz listeye dahil edebilirim ama henüz erken. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:46, 17 Şubat 2014 (UTC)

Boynu Bükükler[kaynağı değiştir]

Telif konusunda bu sizi son kez uyarımdır. İlgili maddede yer alan içerik telifli görünmekte. Böyle bir işlemin tekrarında, 1 hafta süreyle engelleneceksiniz. Bilginize.. --Théoden ileti 15:08, 19 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Théoden telif hakkı ihlali yüzünden size mesaj yolluyorum.Benim buradaki yaşım 22 gün sizin burdaki yaşınız 5 yıldan fazla ben bu siteye gelmeden önce telif hakkı ne bilmiyordum merak da etmedim.Zaten katkılarımla da kötü niyetli olmadığımı anlamıssınızdır.Zaten bir kere bundan önce engellediniz, engellendikten sonraki ilk uyarınızda 1 hafta ile engelleneceğimi söylüyorsunuz.Ben onları Kanal D resmi sitesinden gelişi güzel almadım.İçerikleri değiştirerek düzenledim ama siz telif hakkı görmüssünüz o ayrı mesele ama şunu da düşünmelisiniz ben burda 22 günlük kullanıcıyım ve 220'den fazla katkım var.Sadece telif hakkı yapıyorum diye (bilmeden,kasıtlı olmadan) siz benim 1 hafta engelleneceğimi söylüyorsunuz.Ama siz daha iyi bilirsiniz Vikipedi'yi şuanda kendimi katkı yönünden geliştiyorum, ve okuyuculara bilgi amaçlı her türlü araştırmayı yapıyorum,tabiki bilmeden telif hakkı yapabiliyorum.Bundan dolayı özür dileyerek mesajımı bitiyorum.İyi kontroller --CmLUsl (mesaj) 16:16, 19 Şubat 2014 (UTC)
Bu konuda hiç uyarılmadan engel almış ve yine engel sonrası, hiç uyarılmadan ikinci bir engel bildirimi almışsınız gibi bir tablo çiziyorsunuz anlatımınızda ama mesaj sayfanız baştan sona telif bildirimleriyle dolu. Her gördüğümü sineye çekip, "alışacak, kuralları öğrenecek" diyemem ki. Böyle bir inisiyatif kullanma hakkım yok en başta. İçerik zaten Kanal D ile çakışmıyor, başka bir web sitesi ile çakışıyor. Ona baktığımda yükleme saatinin en geç 16 Şubat-14:57 olduğunu görürken, sizin buraya aynı tarih 18:58'de yüklediğinizi görüyorum. Bu durumda ya bir başka siteniz var önce oraya sonra buraya ekleme yapıyorsunuz ya da telifli içerik aktarımı yapmışsınız. İlgili site bu. Dediğim gibi, telif en hassas noktamız ve uyarılardan ders aldığınızı göremiyorum. Engel noktasındaki mesajım bu sebeple bakidir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:40, 19 Şubat 2014 (UTC)
Sayın Théoden zaten bu siteler Kanal D resmi sitesinden alıntı yapmışlardır.Çünkü dizi Kanal D'de yayınlıyor.Mantıklı olarak Kanal D resmi sitesinden alıntı yapacaklar.Üstelik sitem filanda yok.Üstelik nerdeyse herkesin vikipedi'de telif hakkı ihlali olmuştur ben o zamanlar yeniydim ve bilmiyordum zaten şimdide yeniyim ve daha bazı şeyleri yeni öğreniyorum, Sayın Théoden ve bunun normal olduğunu düşünüyorum.Vikipedi'nin deyimiyle Hatasız Vikipedi üye olmaz ve Vikipedi Cesur ol adlı sayfalarda açık açık anlatılıyor.Boynu Bükükler dizi afişi ve oyuncu tanımları Kanal D resmi sitesinde verilmiştir.Zaten Kanal D'nin başka siteden alıcak hali yok.Buyrun link.Ahmet Yelan Saraçoğlu ve yukarıda dizinin afişi (yeni) Melek karakterinin altındaki sağ butona basarsanız başka siteden alıntı yapmadığımı anlayacaksınız.Saygılar --CmLUsl (mesaj) 17:46, 19 Şubat 2014 (UTC)
Sonuç olarak ortada bir telif hakkı ihlali bulunmakta ve yine size yapılmış bir sürü uyarı... Yeni bir kullanıcısınız tamam ama yeni kullanıcı olmak uyarıları umursamadan bildiğini okumak hakkını vermiyor kimseye. Umarım bundan sonra kurallar nezdinde hareket edersiniz. Şimdiden teşekkürler.. --Théoden ileti 21:04, 19 Şubat 2014 (UTC)

Cem bey. Yakın zamanda, Adil kullanım tartışması ve AK'ya karşı olmam nedeniyle silinmesini istediğim sayfaları tekrar oluşturdum. Size yardımı dokunabileceğini düşündüğüm, AK gerekçe ve lisans örneklerine buradan ulaşabilirsiniz. Çoğu televizyon dizisine afiş gerekçesi ekliyorsunuz ve söz konusu resimlerde VP:YİB'ler var. Bu nedenle, eklediğiniz görüntüler afiş değil, promosyon görüntüsü olarak geçer. Verdiğim referans doğrultusunda da, bunları düzeltebilirseniz müteşekkir olurum. Kolay gelsin.--i.e.msj 22:59, 20 Şubat 2014 (UTC)

Sayın Rapsar 1 Mart'tan beri devriyelik başvurum hala değerlendirme beklemekte.Müsait olduğunuzda değerlendirmenizi niyaz ediyorum. --CmLUsl (mesaj) 18:04, 14 Mart 2014 (UTC)

Merhaba. Yorumumu yazıyorum ilgili yere şimdi. İyi günler.--RapsarEfendim? 18:49, 14 Mart 2014 (UTC)
Bende Rapsar ile aynı düşünceler içerisindeyim. --i.e.msj 20:18, 14 Mart 2014 (UTC)

Sayın Rapsar sadece sürüm kontrolü yönünden beklemek istemediğim için devriye başvurusunda bulundum.Kabul olmadığı için şansmı Beyaz liste grubunda denemek istiyorum.Çünkü Vikipedi'de saatte 2 madde açıyorum ve bunların onaylanması zaman alıyor.Çünkü artık yeni kullanıcı değilim.Yeni kullancıların katkılarını göster sayfasında da katkı yaptığım zaman ismim gözükmemekte.Böylelikle katkılarım okuyucularla geç buluşuyor.Beyaz Liste şansım var mı ? İyi çalışmalar --CmLUsl (mesaj) 11:56, 15 Mart 2014 (UTC)

Merhaba. Öncelikle şunu belirteyim, burada yetkili şahıs benmişim yahut böyle yetkili şahıslar varmış gibi bir izlenim edindiğinizi görüyorum. Böyle bir durum söz konusu değildir. Vikipedi herkesin katkısına açıktır, yalnızca vandalizmi en aza indirmek için getirilen sürüm kontrolü uygulamasıyla beraber devriye ve beyaz liste adlı iki yeni kullanıcı grubu ortaya çıkmıştır. Devriyeler tarafından onaylanan bir maddede (bu maddede vandalizm yoktur, Vikipedi'ye uygundur demek onaylamak) devriye veya beyaz listede olmayan birisi değişiklik yaptığında bu değişiklikler direkt olarak maddeye yansıtılmaz, beklemeye alınır. Bir devriye tarafından incelendikten sonra, uygun bir içerikse kabul edilir. Dolayısıyla açtığınız maddelerin "onaylanmamış" olması, onların uygunsuz olduğunu göstermez. Şu an onaylanmış maddelerden farkı, olası vandalizmlere açık olması ve bu vandalizmlerin devriyelerin kontrolünden geçmeyecek olmasıdır. Öte yandan sıklıkla ve ısrarla telifli içerik eklemek de vandalizm kapsamında değerlendirilmekte. Sizin son dönemde bu ihlali sıkça gerçekleştirdiğiniz görülüyor. Bu tutumdan vazgeçseniz dahi, "kişisel düşünceme göre" biraz daha beklemek ve katkılarınızı gözlemlemek lazım beyaz listeye girmeniz için. Sorunuz olduğunda sorabilirsiniz. İyi günler.--RapsarEfendim? 12:06, 15 Mart 2014 (UTC)

Şablon:Justin Chadwick[kaynağı değiştir]

Merhaba, henüz Justin Chadwick maddesi bile yok ve şablonda sadece üç film var. Bunun gibi sadece üç maddesi olan Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Kâşgarlı Mahmud şablonu silinmeye aday gösterildi. Bu şablonu ben maddesinden çıkartıp, silinmesi için işaretlemiştim. Kalmasını istiyorsanız, silinmeye aday göstereceğim. Bilgi verirseniz sevinirim. Kolay gelsin.--i.e.msj 16:53, 15 Mart 2014 (UTC)

Diyapazon, 23:35, 21 Mayıs 2015 (UTC)

Kadıköylü Mesaj 17.46, 12 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]