Kullanıcı mesaj:Théoden/2013 Kasım

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba. Katkılarımı niçin geri aldınız? İnsanların gönüllü olarak katılıp katkı yaptığı ve emek harcadığı bir şeyi neden berbat ediyorsunuz? Söz konusu katkıda bir politika ihlali mi var? Tarafsız bakış ihlali mi var? Yoksa siz mi taraflısınız? Sadece içeriği genişletmek için yapılmış bir katkıyı neden geri alıyorsunuz? Lütfen taraf olmayın, tarafsız olun. İnsanların şevkle yaptığı katkıları zayi etmeyiniz. Lütfen dediklerimi yanlış anlamayın ve art niyetli olduğumu düşünmeyin. Sadece iyilik ve güzellikle size düşüncelerimi açıklamaktayım. Triptohera (mesaj) 15:18, 1 Kasım 2013 (UTC)

Yanlış anlaşılmayacak yönünüz buysa, yanlış anlaşılmak isteyeceklerinizden sakınmak gerek sanıyorum. Katkınızdaki 'İslam Peygamberi' sıfatı sebebiyle değişikliği geri almıştım. Bu konular çok fazla tartışmaya açık ve bu tartışmalardan çok yorulduk topluluk olarak. Dini maddelerle ilgili birisi değilim, ancak maddeler üzerinde arama yaptığımda bu kullanımın olduğunu gördüğümden, değişikliğiniz geri getirildi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:48, 1 Kasım 2013 (UTC)
Hizmetlisiniz ama açıkçası taraflı olduğunuzu seziyorum beyefendi Triptohera (mesaj) 21:12, 3 Kasım 2013 (UTC)
Öyle seziyorsanız, öyleyimdir. Görüşünüze teşekkürler, iyi geceler.. --Théoden ileti 21:38, 3 Kasım 2013 (UTC)
Sizi rahatsız etmek istemem beyefendi. Lütfen dediklerimi bu noktada kesinlikle yanlış anlamayınız. Fakat yeni kullanıcılara karşı biraz daha toleranslı olunuz ve lütfen hegomonyanıza bir son vermenizi arz ediyorum. Sizin görüşlerinize saygım sonsuzdur fakat hoşgörü de önemlidir. Lütfen bu iletide art niyet aramayınız. Özgür bir internet ansiklopedisinde düşüncelerimi bir hizmetli (admin)'ye bildirdiğimi biliniz. Saygılar sevgiler... Triptohera (mesaj) 16:06, 4 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar, biraz önce korumaya aldığınız bu sayfada hala o çirkin resim duruyor. Rica etsem ilgilenebilir misiniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar. Bora_msj 13:53, 3 Kasım 2013 (UTC)

Tamamdır. Bilgilendirme için teşekkürler.. --Théoden ileti 13:58, 3 Kasım 2013 (UTC)

Gokhan Mutlay vikipedi sayfası[kaynağı değiştir]

Degerli Moderator, COSMO sirketinde calisan biri olarak Gokhan Mutlay maddesini ben actim. Beyaz Show'daki katilim sebebi COSMO'nun, Gurcistan'in 39 ulkede tanitim faaliyetlerini yurutmesidir. Tek konuk olarak katildigi "SkyTurk Sektorel Bulusma" programindan da, sektordeki yeri konusunda tereddutunuzu giderebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=SMBbK5lpRoc http://www.youtube.com/watch?v=3LgzgqCHMPk http://www.youtube.com/watch?v=Lm446fN0Upk Vikipedi'de Cosmo reklami yapmak gibi bir niyetim olmadigi icin de, bir Turk sirketi olarak gurur duydugum COSMO'nun dunyanin her kitasinda ofisler acarak, dunya devleri arasinda yer aldigindan hic bahsetmedim.

Ayrica; TV yapimciligi konusunda, sahibi oldugu GiFT Yapim; So You Think You Can Dance / Huysuzla Dans Eder misin 2011 yilinda Show TV'de yayinlanmis ve YouTube da yuzlerce video'su bulunmaktadir. The Biggest Loser / Yeni Bir Hayat 2012 yilinda 3 ay suresince Star TV ekranlarinda yayinlanmistir. Ben 10 Ultimate Challenge / Ben 10 Zorlu Mucadele Cartoon Network icin 2011 yilinda, Turkiyenin 4 bir yanindan cocuklarin katilimiyla gerceklesmis ve final Ingiltere'de Furkan Kizilay'in sunumuyla cekilmistir. http://www.ben10izle.net/ben-10-zorlu-mucadele-izle Ayrica yaraticisi ve yapimcisi oldugu Rivals in Law formati su anda Lubnandan Meksika'ya 12 ulkeye satilmis, Turkiye'de uretilmis ve yurt disinda basarili olmus birkac formattan biridir. http://www.theglobalagency.tv/trailer/rivalsinlaw Bu dogrultuda silme kararinizi yeniden gozden gecirmenizi rica eder, iyi calismalar dilerim. Saygilarimla Damla TirasBu imzasız yazı 88.236.191.117 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, öncelikle belirtmem gerekir ki Vikipedi'de Moderatör diye bir kullanıcı grubu bulunmamaktadır, hizmetliyim. Kişi hakkında yaptığım aramalarda, kayda değerliğini kanıtlayacak verilere ne yazık ki rastlayamadım. Bahsettiğiniz bu konular hakkında doğrulanabilir kaynaklar var mı acaba? Ben ve bir devriye arkadaşımız çünkü bu bilgileri doğrulayamadık. Yalnızca, Yeni Bir Hayat programını doğrulayabiliyoruz. Size önerim, maddeyi ansiklopedik bir şekilde, doğrulanabilir birçok kaynak eşliğinde yeniden yaratmanız. Bakın kaynak eklemeniz çok önemli. Bu video/web sitesi bağlantıları, ispata yeterli değil. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:54, 3 Kasım 2013 (UTC)
Hizli cevabiniz icin tesekkur ederim.
Vikipedi'ye ilk defa giris yaptigim icin acemiligimin kusuruna bakmayin lutfen.
Bahsetmis oldugum yapimlar ile ilgili, -sahibi oldugu- GiFT tarafindan yapildigini gosteren haberlerin linklerinin birkacini hizlica siraladim.
Sevgiler
Damla 88.236.191.117 18:26, 3 Kasım 2013 (UTC)
GiFT Yapim Web Sayfasi http://giftmedya.com
Huysuz'la Dans Eder misin? http://ngweb.showtvnet.com/eglence/dans-eder-misin/ http://www.haberturk.com/medya/haber/642465-huysuz-donuyor http://www.sivilmedya.com/huysuzla-dans-eder-misin-ne-zaman-basliyor-25907h.htm http://tvarsivi.com/huysuzla-dans-eder-misin-yeni-yarisma-06-07-2011-izle-e_16613.html http://www.tvaktuel.com/haber/81-huysuz39la-dans-eder-misin-.html http://www.televizyondizisi.com/index.php/huysuzla-dans-eder-misin-cumartesi-show-tvde/46106/47/
Yeni Bir Hayat http://www.startv.com.tr/program/yenibirhayat https://www.facebook.com/YeniBirHayatTurkiye http://gundem.milliyet.com.tr/rekor-kilo-vererek-yeni-bir-hayata-adim-atti/gundem/gundemdetay/25.06.2012/1558512/default.htm http://tr.wikipedia.org/wiki/Yeni_Bir_Hayat
Yeniden merhabalar, yalnız ben bu kaynakların hiçbirinde ilgili kişinin adına dahi rastlamadım. Eğer, ilgili şirketin maddesinden bahsediyor olsaydık, bunlar elle tutulur kaynaklar olabilirdi. Ama kişinin kayda değerliğine adı dahi geçmeyen bu kaynakların bir katkısı olamaz. Anlayışınıza teşekkürler.. --Théoden ileti 21:34, 3 Kasım 2013 (UTC)

Engel gerekiyor[kaynağı değiştir]

Selamlar, biraz önce Kullanıcı:Kokokokokkooasjaksakshajgdj Bülent Ersoy sayfasında çok çirkin vandallık yaptı. Rica etsem ilgilenebilir misiniz? İsmi geçen kullanıcını engellerseniz, iyi olur. Teşekkürler, iyi çalışmalar. ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 12:20, 4 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar Cekli, kullanıcı 24 saat süreliğine engellendi. Kullanıcı adı da sorunlu gibi ama onunla engel bitiminde ilgileniriz. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:30, 4 Kasım 2013 (UTC)
Çok teşekkür ederim! Evet, Kullanıcı adı hiç de sıradan bir ad değil. ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 15:26, 4 Kasım 2013 (UTC)

Kayda değerlik konusunda bilgi istemi[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar, Bir konuda (bir daha hata yapmamak adına) bilgi almak isterdim. Bir yazarın kayıtlı birden çok kitabı bulunması, eserlerinin muhtelif yayın organlarında çıkmış olması kayda değerlik konusu için yeterli olmayabilir mi? Popülerlik dışında kişi/eserlerin genel kabul görür olup olmaması bu değerlendirme için nasıl bir kriter oluşturur? Girmiş olduğum içerikle ilgili bağımsızlık tartışılır olsa da (reklam amacı yoktu), çokluluk, güvenilirlik ve ikincil kaynaklar konusunda nasıl bir değerlendirme yapmam gerekmekte ?

Kolay gelsin Lighttide (mesaj) 23:29, 4 Kasım 2013 (UTC)lighttide

Merhabalar, silinen maddeye mesajınız üzerine tekrar göz gezdirdim. En başta içerik ansiklopedik bir düzenden tamamen yoksun. Bunun dışında, kişinin kayda değerliğini ispat edecek tek bir doğrulanabilir kaynak bulunmamakta. Hatta yer yer, burada yer alan cümlelerin kullanımı sebebiyle, ortada bir telif hakkı ihlali de söz konusu. Mevcut haliyle maddeyi kabul etmemiz mümkün değildi ve silindi. Yine aynı şekilde geri getirilmesi de mümkün değil. Ansiklopedik biçimde, su götürmez bir şekilde kişinin kayda değerliğini ispat edecek düzeyde, doğrulanabilir birçok kaynak eşliğinde yeni bir madde yaratabilirsiniz. İlgili bağlantıları incelemeyi lütfen ihmal etmeyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:43, 4 Kasım 2013 (UTC)

İBP Yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino. Öncelikle, bir soruna cevap vereyim. Adil kullanım resimleri hakkında fikirlerim, AK tartışması neticesinde biraz değişti. Bu nedenle, yeniden başta ABD ve İsrail'e ait AK dosyalarını yüklüyorum. Yanıt gecikmesi için çok özür dilerim. Hafta sonu Mukaddime'ye İBP için söz vermiş ve İBP sayfasını hazırlamıştım ama o günden bu yana internete yeni girebildim. Ani bir kurs çıktı ve bu nedenle yerimi, yurdumu terk ettim. Çok uzak değil ama, daha bir kerbelaya geldim. Gerçi hoş, eski yerimde yine internet sorunu varmış ve internet 30-50 kbps'yi geçmiyormuş. Fakat, bu haftanın İBP'sini emin ol düzenleyemeyeceğim. Projenin yarım kalmasından ve verdiğim sözü tutamamaktan dolayı sıkıntılıyım. Mukaddime'de Vikimola yapıyor. Bu nedenle, bu mesajı sana, Rapsar'a ve Beyazmavi'ye göndereceğim. Ne olursunuz, İBP'ye bu hafta benim yerime biriniz göz kulak olun. Şimdiden teşekkürler.--i.e.msj 01:13, 6 Kasım 2013 (UTC)

Hah, bu arada, yine iyisin hadi. Yine iyisin. GSR'yi mecburen de olsa, sana bırakmak zorunda kaldım. Hatırlatayım 7'sinin resmi yok :). Bu aralar biraz sırtın, arkaya yaslanmayacak o kadar. Zaten, işten korkmadığını bildiğim için hiç dert etmiyorum. Bak, geldiğimde alırım. Sahiplenmeye filan kalkma. Görüşürüz.--i.e.msj 01:23, 6 Kasım 2013 (UTC)
GSR benim olacak!. :) Tamamdır i.e., İBP ile Beyazmavi ilgilenecekmiş, GSR ile de ben igilenirim. Sana kolay gelsin, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:46, 6 Kasım 2013 (UTC)

yeni vikipedi[kaynağı değiştir]

yeni vikipedi ekranında nasıl düzenleme yapılıyor biliyormusunuz.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bahsettiğiniz Görsel düzenleyici zannediyorum. Değişiklik yapmak için, Kaynağı değiştiri kullanabilirsiniz. Eğer hiç bir şekilde kullanamıyorum, eskisine nasıl dönerim diyorsanız; sayfa yazma alanında en altta, "Görsel Düzenleyiciyi devre dışı bırak" yazar. Onu onaylayın, eski sürüme dönüş yapmış olursunuz böylece. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:53, 6 Kasım 2013 (UTC)
türkiye deki üniversiteler ekranına bir üniversite ekledim 3-4 aya kadar istanbul fenerbahçe üniversitesi de eklenicek listeye. kaynağı değiştir kısmından yaptım. kolay gelsin iyi çalışmalar Sevgierol1984a (mesaj) 12:34, 6 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar Théoden. Malum bu haftanın İBP'si madde açmaktan ziyade varolan maddeleri düzenlemeye yönelik. Sanırım İncelemeelamani malum sıkıntı nedeniyle madde açmaya yönelik bilgi eklemiş. Ben ilgili bölümü hazırladım, değişikliği kaydet demeden önce bilgi vereyim istedim. Bu arada GSR için tebrikler:) Beyazmavi ileti 14:29, 6 Kasım 2013 (UTC)

Ben de şimdi, madde düzenliyorum ne açması oldum bir an. :) Ellerine sağlık. Bu arada sağol, "GSR benim, vurucam kırbacı." :) Kolay gelsin sana da, sevgiler.. --Théoden ileti 14:35, 6 Kasım 2013 (UTC)

Göster/Gizle butonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden, nasılsın? Ben şunu merak ediyorum. Sayfalardaki şablonların yanında yer alan göster/gizle butonuna bastığımda, sayfa başına atıyor ve şablonu da doğal olarak gösteremiyorum. Sende de böyle bir durum söz konusu mu acaba? Bir gündür bu şekilde devam ediyor. Bilgilendirirsen sevinirim. Kolay gelsin.--Hobbit28ileti alpi 21:49, 8 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar Hobbit, teşekkür ederim iyiyim, sen de iyisindir dilerim. Bu arada evet, durum bende de aynı. Sadrettin'e mesaj atıyorum şimdi. İlgilenecektir sanıyorum. Sevgiler.. --Théoden ileti 21:56, 8 Kasım 2013 (UTC)
Ben teşekkür ederim. Sevgiler.--Hobbit28ileti alpi 22:09, 8 Kasım 2013 (UTC)
Sadrettin sorunu çözmüş, bende düzeldi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:39, 9 Kasım 2013 (UTC)
Düzeldi sanırım. --Sadrettin mesaj 09:25, 9 Kasım 2013 (UTC)
Düzelmiş, senden kaçar mı. :) Teşekkürler, ellerine sağlık. --Théoden ileti 11:39, 9 Kasım 2013 (UTC)

Onu sil, bunu sil. Sildiğin sayfa olan Nuri Gülver 2013 yılı Kristal Elma Festivali'nde Future 25 birincisidir. Meşhur olmasa bile kazanmış olduğu bu ödül, kim bu diyenlere bilgi vermemiz için yeter de artar bile. Bilmiyorsan Kristal Elma Türk reklamcılığının en prestijli ödüllerinin verildiği törendir. Hee bi' de ali kıran baş kesen misin arkadaşım.Bu imzasız yazı Nege (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, ali kıran baş kesen değil, hizmetliyim. İlgili sayfa öncelikle telif ihlali olduğu gerekçesiyle, daha sonra kayda değerlik sebebiyle silinmiş. Silinen madde içeriğine baktığımda, içerikte bulunan hiçbir bilgiyi doğrulayabilecek kaynak göremiyorum. Bunun yanında ansiklopedik bir şekilde de oluşturulmamış. Lütfen, nezaketi elden bırakmadan faaliyetlerinizi sürdürünüz. Ayrıca, bu, bu, bu, bu ve bu sayfalara göz gezdiriniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:31, 9 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba Theoden, kolay gelsin. Yiğit Uzun ve Ozan Yılmaz sayfalarına bir bakar mısın? Sence KD mi? Silinmesi gerekir mi? Sevgiler.--Hobbit28ileti alpi 18:40, 10 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba, Yiğit Uzun silindi. Diğer kişi uluslararası yarışlarda Türkiye'yi temsil etmiş görünüyor. Kayda değerlik politikasında, sporcular için bulunan "Profesyonel bir ligde veya yüzme, tenis gibi ligli olmayan dallarda eşdeğer karşılaşmalarda oynamış veya yarışmış sporcular." kriteri doğrultusunda, KD düşüncesindeyim. Tabi SAS'a aday gösterebilirsin istersen. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:48, 10 Kasım 2013 (UTC)

mıhellemier ile ilgili okursanız sevinirim[kaynağı değiştir]

sevgili theoden her topluluğun olduğu gibi bizimde değerlerimiz var.bakınız mıhellemiler sayfasında hasan bey ve halil beylerin hayat hikayesini yazacaktım ama yazamıyorum.çünkü silinecek diyorum.örneğin bu sayfadaki halef bey çok mühim bir zattır.kendisi midyat eski belediye başkanı isa zatte(süryani) ile mardine götürülüp ittihatçı askerlerce ördürülmüş ve mezar yerleri yoktur.bu konuda meclis araştırma komisyonu kurulmasına yönelik teklif verilmiştir.yine demokratik toplum kongresinde alınan kararlar gereği halef beyin mezarının araştırılması gibi bir çok sempozyum düzenlenmiştir.google da bir aratınız.şimdi biz kürtler ve diğer topluluklar gibi değerlerimizi yazamas isek ne olacak.bugün hayatta olmayan değerler vardır vede hayatta olan değerler vardır.biz ikisinide yazmalıyız.bizden sonraki kuşaklar salt arapça konuşuyoruz diye bizi salt arap sanmasın.biz sami ırkındanız ama mıhallemiyiz.eğer siz yazmamıza izin vermez iseniz biz neyapacağız.wikipediyi iyi kullanamamaktan ötürü vandal gibi görüne bilirim fakat ip adresim belli.isterseniz telefonumuda yazabilirim.ayrıca ben bir mühendisim.sizden ricam yanlış yapmışsak bana yazın,bende ona göre hareket edeyim.mıhellemiler sayfasını eski haline döndürebilirseniz lütfen.teşekkür ederim. 88.229.108.144 20:42, 12 Kasım 2013 (UTC)

Değerlerinize saygımız sonsuz, ancak Vikipedi'nin de kendi değerleri söz konusu. Malumunuz Vikipedi bir ansiklopedi ve eklenen her türlü içeriğin ansiklopedik değerde olmasının yanında, doğrulanabilir birçok kaynakla kabul edilebilir kılınması gereklidir. Zaten bu şartlar sağlandıysa, hiçbir içerik reddedilmemektedir. Lütfen ilgili bağlantıları inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:19, 12 Kasım 2013 (UTC)

Konsept, Sağlık ve Yaşam Dergisi[kaynağı değiştir]

Selamlar Théoden. Bir saat önce kadar Konsept, Sağlık ve Yaşam Dergisi maddesini hızlı sil ile etiketlemiştim. Sonra madde üzerinde silinmeye yönelik gerekçelerim doğrultusunda değişiklik yapıldı. Ancak şu an için de VP:KİTAP kriterlerini sağlamadığını düşünüyorum. Kısacası madde bu haliyle silinmeli mi yoksa SAS'a mı götüreyim diye fikrini almak istedim. Beyazmavi ileti 21:27, 12 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar Beyazmavi, madde içeriğinde KD'liği ispat edecek hiçbir kaynak yok. Aramalarda, bir şeye rastlanmıyor. Turkcell dergi uygulamasında var diye gösterilmiş ilgili maddede, ben tabletimde yüklü uygulama içerisinde ve Turkcell resmi sitesinde dergi listesinde, ismine rastlayamadım. Elle tutulur bir şey olmadığından silindi. Tekraren açılırsa, SAS'a götürülebilir, referans olması açısından. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:45, 12 Kasım 2013 (UTC)
Maddede doğrudan telif ihlali ve reklam olduğu için kdliğini incelememiştim. Ancak bu yol daha doğru oldu :) Ben teşekkür ederim..İyi çalışmalar diliyorum..Beyazmavi ileti 21:54, 12 Kasım 2013 (UTC)
Telifli miydi halen?. :) Ben de, "madde üzerinde silinmeye yönelik gerekçelerim doğrultusunda değişiklik yapıldı." yazınca sen, telifli içerik temizlendi sandığımdan ona hiç bakmadım. Uğraştırdın beni Beyazmavi, ayağını denk al bundan sonra... Engel çok yakın!. :) Sevgilerimle.. --Théoden ileti 22:05, 12 Kasım 2013 (UTC)
Valla şimdi ne desem bilemedim.. Telifliydi mi desem kd değildi mi desem hangisi beni kurtarır ? :) Sevgiler.. Beyazmavi ileti 22:19, 12 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar. Şu kullanıcı kaynak göstermeden kritik değişiklikler yapıyor, BL'den çıkarılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum şahsen.--RapsarEfendim? 15:58, 13 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba Rapsar, kullanıcıyı olması gerekli işlemler doğrultusunda uyaralım bakalım. Sonuçta vandallara dahi ikinci şans tanıyoruz. Bunun yanında, kaynaksız değişiklikleri geri alındı. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:14, 13 Kasım 2013 (UTC)

Kullanıcı:SİKECekli829[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kullanıcı:SİKECekli829'u engellediğin için teşekkürler! İyi vikiler. --►Cekli829 12:27, 14 Kasım 2013 (UTC)

Rica ederim, sevgiler.. --Théoden ileti 12:29, 14 Kasım 2013 (UTC)

Selam Théoden[kaynağı değiştir]

Şurası ile ilgilenebilir misiniz? Saygılar -esc2003 (mesaj) 23:27, 16 Kasım 2013 (UTC)

Tamamdır Esc, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:38, 16 Kasım 2013 (UTC)

bülent üstün telif hakkı hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bülent Üstün başlığına koyduğum referanslar telif hakkı arz eden bir eser değil, eserde kimin imzası bulunduğuna dair bir bilgi. Söz konusu eserin kime ait olduğunu başka türlü nasıl belgeleyebilirim?Memovski (mesaj) 16:20, 17 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar, değişiklik farkları görünümünde, eski sürümün üzerine yazdığınız içerik yeni yazılmış şekilde göründüğünden karışıklık olmuş. Değişikliğiniz geri getirildi. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:38, 17 Kasım 2013 (UTC)
Teşekkürler:) Memovski (mesaj) 12:22, 18 Kasım 2013 (UTC)

M. Dervişoğlu[kaynağı değiştir]

D.Müsavat DERVİŞOĞLU sayfasını telif hakkı ihlali diye siliyorsunuz ama telif hakkını doğuracak bir paylaşım yapmıyorum sadece biyografisini yazıyorum sayfanın aktif olmasını istiyorumBu imzasız yazı Kararuzgar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi'ye daha önce başka bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:55, 17 Kasım 2013 (UTC)

Sayfa oluşturma hatası[kaynağı değiştir]

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı "Salim KAYICI" adına sayfa oluştururken (Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır, ve bu nedenle izin verilmemektedir.)diye uyarı veriyor ve daha önce arkadaşımın açtığı sayfası spam olarak görmüşsünüz ve silmişsiniz.Tek tek kendim yazdım ama yinede açamadım konuyu.bunun için ne yapmam lazımBu imzasız yazı SalimKayıcı (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, filtreler kopyala-yapıştır bir içerik eklemeye çalıştıysanız devreye girerek engellemiştir. Kopyala-yapıştır olmasa dahi, ansiklopedik düzenden yoksun yoğun bir madde yarattıysanız, yine telif şüphesiyle devreye girmiştir. Vikipedi'ye başka herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin kopyalanması veyahut birebir yazılması politika ihlalidir. Kendi cümlelerinizi kullanarak, ansiklopedik bir düzende, doğrulanabilir birçok kaynak eşliğinde bir madde yaratmanız halinde, filtreler devreye girmeyecek ve madde oluşacaktır. Ancak, belirttiğim şartları sağlamaması halinde madde filtrelerden geçse dahi, kısa süre içerisinde silinebilirler. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:05, 19 Kasım 2013 (UTC)

M.DERVİŞOĞLU[kaynağı değiştir]

M.Dervişoğlu adına konu başlığı açmak için ne yapmam gerekiyor?Bu imzasız yazı Kararuzgar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Öncelikle kişinin kayda değer olduğundan emin olmanız gerekiyor. Eminseniz, maddenin bunu kanıtlayabilecek doğrulanabilir birçok kaynağa sahip ve ansiklopedik bir düzenle yazılmış olması yeterlidir. İlgili bağlantıları incelemeyi ihmal etmeyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:27, 19 Kasım 2013 (UTC)

Kaliteli madde[kaynağı değiştir]

Lütfen oylaması henüz sonuçlanmamış maddelere kaliteli/seçkin madde şablonları koymayınız. --Théoden ileti 22:49, 19 Kasım 2013 (UTC)

Maddenin tartışma sayfasında kaliteli madde olduğu yazıyor. — Handsome128mesaj 10:28, 20 Kasım 2013 (UTC)
Henüz kaliteli madde adayı. Mevcut oylama sonuçlanmadığından, bu tür bir işlemi gerçekleştirmek sakıncalıdır. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. --Théoden ileti 11:13, 20 Kasım 2013 (UTC)
Peki, teşekkürler. — Handsome128mesaj 13:48, 20 Kasım 2013 (UTC)

78.161.3.141 ip no'lu kullanıcı hk.[kaynağı değiştir]

Merhabalar.

78.161.3.141 ip no'lu anonim kullanıcı vandalist fiiller güdüyor. Gereğini yapmanızı istirham ediyorum. Saygılarımla... İkmal (mesaj) 16:24, 20 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar, anonimin vandalist bir dürtü ile hareket ettiğini düşünmüyorum. Evet, bazı maddelerde link çıkartılıp, yerine başka bir alternatif link koyulmamış. Ama genelde, kaldırdığı linklerin yerine bence de daha doğrulanabilir olan, bağlantılar eklemiş. Bunun dışında bir hatalı değişikliği düzeltmiş. Bu sebeple, yerine farklı bir referans eklenmeyen maddelerdeki değişiklikleri geri alındı ve diğer değişikliklerse onaylandı. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:41, 20 Kasım 2013 (UTC)
Ekseriyetle benim maddelerimi değiştiriyor ve hep aynı sebebi öne sürüyor.Bu imzasız yazı İkmal (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Anlıyorum ancak, ortada bir çatışma durumu var diyemeyiz buna. Doğrulanabilirlik ve güvenilirlik sayfalarımıza göz gezdirip, bundan sonra eklediğiniz kaynakların hep aynı site yerine, daha farklı siteler olarak seçilmesi yönünde hareket ederseniz, bu durumun önüne geçebiliriz sanıyorum. İyi akşamlar.. --Théoden ileti 16:53, 20 Kasım 2013 (UTC)
Pekala. Bundan böyle değişikliklerime 2-3 kaynak birden eklerim. Fakat yine aynı yönde bir fiil olursa duruma yine size müraacat ederim. Sevgilerimle... İkmal (mesaj) 17:36, 20 Kasım 2013 (UTC)

Sayın Theoden, ben anonim değilim. O esnada oturum açmayı unutmuşum. cyber-haber.com isimli site, Vikipedi'nin kurallarına aykırı bir site. Haberleri ya tamamen kopyalama ya da kısa haberlerden oluşuyor. Bu konuda inceleme bekliyorum sizden. Teşekkürler.--KitKatsdk (mesaj) 21:15, 20 Kasım 2013 (UTC)

Dikkatinize teşekkürler KitKatsdk, diğer değişikliklerinizde olduğu gibi, çıkarttığınız bağlantların yerine başka bağlantılar eklerseniz değişiklikleriniz onaylanacaktır. Bu şekilde yaptığınız geri almalar vandalizm olarak algılanmaya müsaittir. İyi çalışmalar..--Théoden ileti 21:38, 20 Kasım 2013 (UTC)
Tamam. Düzeltmeleri yaptım. Katkılarıma bakarsınız görebilirsiniz. Ama hala değişiklikler onaylanmamış.--KitKatsdk (mesaj) 10:58, 21 Kasım 2013 (UTC)
Bekleyen değişikliklerinizin tümü onaylandı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:19, 21 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar. Müsait olduğunda şu kullanıcıyı BL'ye alabilir misin (sen de uygun görürsen)? Ben takip ediyordum katkılarını.--RapsarEfendim? 21:53, 21 Kasım 2013 (UTC)

Tamamdır Rapsar, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:08, 21 Kasım 2013 (UTC)
bu kullanıcı adı sorunlu gibi geldi bana theoden, ne dersin? --kibele 10:30, 22 Kasım 2013 (UTC)
Evet kibele, futbolcu adıymış. Kullanıcıya gerekli bilgilendirme yapıldı. Hatırlatma için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:58, 22 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba. Sanırım sürekli olarak devam eden uygunsuz değişikliklerlee ilgili olarak, En-el Hak maddesini yarı-koruma altında tutmaya gerek vardır. İyi vikiler, --►Cekli829 09:10, 25 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar, sayfa 1 ay süreliğine yarı korumaya alındı. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:21, 25 Kasım 2013 (UTC)
Teşekkürler! --►Cekli829 11:59, 25 Kasım 2013 (UTC)

Zeytin Dalı[kaynağı değiştir]

Merhabalar Sayın Théoden.

Sayın Kibele ve siz, reklam yapmakla suçladınız ve ceza verdiniz. İlk başlarda bitecek gibi görünmeyen itirazımın nihayetinde sizlere hak verdim ve eylemlerimi durdurdum. Sizlerin tabiriyle bir "reklam"cının az buçuk katkıları Wikipedi için önemli değildir diye düşündüm ve katkılarımı geri çekmek isteyince yine engelinizle karşılaştım. Bu durumda aklıma ilk olarak şu geldi. Madem katkılarım vandalistçe, niye silmeme izin vermiyorsunuz?" Bakınız ben öz eleştiri yapıyor ve hatalarımı kabul ediyorum. Ama sizde kabul edin ki Wikipedia için faideli çalışmalar yapacak bir potansiyelim varken bir bağlantıya takıldınız olaylar bu hale geldi. Israrcı olmamın sebebiyse anonim bir kullanıcının sözü ile bir yayın organının 'zararlı site' ilan edilmesi ve 7-8 maddenin bu yüzden sorgulanmadan değişmesiydi. İlerde hizmetliler olarak "Wikipedia için kaynak gösterilebilir haber siteleri" gibi haber sitelerini en iyice ayrıntısına inceleyen bir araştırma yapar da benim eklediğim siteler bu listenin dışında kalırsa sizi zahmete sokmadan eklediğim linkleri bizzat ben kaldırırım zaten. Fakat bir kişinin tesiriyle daha önce onay almış linklerin tasfiye edilmesine vicdanen karşıyım. Değişiklilerimi onaylayan "Rapsar" da kanaatimce en az o yarı anonim kullanıcı kadar zeki ve emektâr bir insan.

Size karşı kırıcı, incitici bir iletim olduysa özür dilerim. Umarım kendimi izah edebilmişimdir. İkmal (mesaj) 18:30, 25 Kasım 2013 (UTC)

Eklenebilecek siteleri anlatan şu politikamız söz konusu. Eklemeye çalıştığınız bağlantı bir-iki ekleme de kabul edilemez değil elbette. Ama siz tüm katkı ağınızı bu site üzerine kurmuştunuz ve bu durumda bizlerin reklam faaliyetleri içerisinde olduğunuzu düşünmekten başka bir alternatifimiz yok. Kaç tane uyarı yapılmış, siz yine gidip aynı siteyi referans olarak ekliyorsunuz. Bu her şeyin başında tarafınıza yapılan uyarıları kaale almadığınızdan vandalizm olarak değerlendirilebilecek bir davranıştı. Nitekim bu doğrultuda ikinci engelinizi aldınız. Katkılarınızı geri çekmek konusundaysa; bizim sizin katkılarınızla bir derdimiz yok, olamazda. Ama doğru şekilde yapılmış bir değişikliği sırf diğer kullanıcılarla ters düşmek sebep içerikten çıkartmaya çalışmak uygun değil. Burada herkes ilk dönemlerinde hatalar yaptı, uyarılar aldı. Ama uyduk, inatlaşmadık ve gösterilen yolda-bize göre yanlışta olsa- devam ettik. Çünkü Vikipedi kullanıcıların ne düşündüğünü umursamıyor, önceden belirlenmiş politikaları var ve ona uyulmasını istiyor. Anonim, kayıtlı kullanıcı muhabbetine tekrar girmiyorum. O konudaki düşüncelerimi daha önce yazmıştım. Bundan böyle politikalar doğrultusunda hareket etmenizi rica ediyorum, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:45, 25 Kasım 2013 (UTC)
"uyarıları kaale almadığınızdan" Bu yorumunuza katılmıyorum. Her fiilimde değişiklik özetinde meramımı anlatmaya çalıştım. Link uyarısı ilk defa siz yapmış olsaydınız hiçbir itirazım olmayacaktı. Fakat sadece benim katkılarımda yoğunlaşmış yarı anonim bir kullanıcının tesirinde kalmanız tabiri caizse çıldırttı beni.
İlgili haber sitesiyle iletişime geçtiğimde ise Trt'den aldıkları izin dahilinde iktibas ettiklerini ifade ettiler. Bunun yanında haber sitelerinin Wikipedia'da tabiri caizse "banlı" durumunda olmalarından beni sorumlu tutuyorlar ve hukuki yollara başvurabileceklerimi ima etmekteler.'''''
"Ama siz tüm katkı ağınızı bu site üzerine kurmuştunuz" sözünüze gelecek olursam; bahse konu sitenin rss beslemesine abonesiyim. Katkı yapacağım zaman elimin altında hazır bulunduğu için direkt bu siteyi referans gösteriyordum. Sandığınız gibi bir durum söz konusu değil.
Üstüne basa basa bir daha ve son kez söylüyorum ki değişikliklerim "onay" almıştır ve onay alan bir katkının kısa bir süre içinde vandalist bir yapıya bürünmesi mantıklı bir durum değildir.
Güncel bilgileri eklemeye devam etmek, Wikipedia'da kalıcı olmak istiyorum. Sizden de anlayış bekliyorum. Wikipedia'nın kaynaklarla ilgili politikasını sadece TV'si, gazetesi olan, kar amacı güden ticari kuruluşların haber sitelerine indirgemek Wikipedia gibi kar amacı gütmeyen, insanlık faidesi için çalışan bir kuruluşu kar amacı güden kuruluşların reklam alanı haline getirir ki'''' bu da istenilen bir hâl olmasa gerek. Binaenaleyh katkılarımda legal yayın yapan her türlü haber sitesinden faydalanacağım.
Saygılarımla İkmal (mesaj) 16:45, 26 Kasım 2013 (UTC)
Açıklamalarımı yinelemeyeceğim. Yalnızca ilgili web sitesi yetkilileriyle bir daha ki görüşmenizde, doğrudan Vikipedi'ye ya da kullanıcılarına karşı yasal yollarla tehditin yasak olduğu ve bu tür bir tehdit unsurunu sarfeden kullanıcıların süresiz olarak engellendiğini belirtirseniz çok seviniriz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:10, 26 Kasım 2013 (UTC)

Değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba ben Tarih sayfasın da önemli bir değişiklik yaptım. Lütfen kontrol edermisin? Casual05 (mesaj) 18:55, 26 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar, değişiklik üzerinde biraz düzenleme yapılarak onaylandı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:18, 26 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba İncelemeelemani, GSR'yi ben Aralık 1'e kadar hazırladım. 1'inden sonra sen devam edersin olur mu?. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:42, 27 Kasım 2013 (UTC)

Elbette olur. Bende, küstü bana sanmıştım :).--i.e.msj 11:44, 27 Kasım 2013 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Tamamdır, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:14, 27 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba Anadolu Sigorta Anonim Türk Şirketi sayfası eklemek istiyorum. sayfadaki bilgileri de şirketin kurumsal internet sayfasında halka açık bir şekilde paylaşılmış kısımdan aldım. Telif hakkı ihlali gerekçesi ile sayfa silinmiş. Neyi yanlış yapıyorum ? Teşekkür ederim.Abacis (mesaj) 15:48, 27 Kasım 2013 (UTC) ]] --

Merhabalar, İlgili kuruluşun resmi web sitesine baktığımızda telif haklarını sakladığını "© Copyright 2006 - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Web Sitesi" görüyoruz. Vikipedi'ye, telif hakkı saklı içerikler eklemek politika ihlalidir. Bu sebeple yaratılan madde silinmiştir. Maddeyi kendi cümlelerinizle, ansiklopedik bir şekilde güvenilir birçok kaynak eşliğinde oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:01, 27 Kasım 2013 (UTC)

Değişiklik bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden, Beyin tümörü maddesinde değişiklik yapıldı. Onay için bakabilir misiniz? Teşekkürler. Tamer Çelik (mesaj) 09:08, 29 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar, ilgili web sitesi ve önceki web sitesi ansiklopedik değer taşımadığından içerikten çıkartıldı. Vikipedi'de bu tür ansiklopedik olmayan bağlantı eklemeleri reklam maksatlı olarak algılanmaktadır. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. --Théoden ileti 10:53, 29 Kasım 2013 (UTC)
Merhaba, maddedeki bu değişiklik 31 Temmuz 2013 tarihinde Garbino tarafından onaylanarak eklenmişti. İlgili web sitesi de bir kaynak olarak kabul edilmişti. O zamandan bu yana bir değişiklik de olmadı web sitesinde. Tekrar kontrol etmeninizi ve değerlendirmenizi çok rica ederim.Tamer Çelik (mesaj) 11:06, 29 Kasım 2013 (UTC)
Garbino benim. Kullanıcı adı değişimi yaptım. 31 Temmuz'daki değişikliğime baktığımda, yine bir reklam bağlantısını çıkartmış olduğumu görüyorum. --Théoden ileti 11:11, 29 Kasım 2013 (UTC)
Merhaba Théoden, kullanıcı adı değişikliğini farketmemişim, kusura bakmayın. Bu sitenin önemli bir kaynak olduğunu düşünüyorum. Gerekiyorsa, kaynak olarak kullanılabilmesi için sitede düzenlemeler de yapabilirim. Hem akademik hem de bilgilendirici içerikler bulunuyor. Konunun doğası gereği de, kesinlikle reklam maksadı ve algısıyla web sitesi maddeye eklenmedi. Bu anlamda değerlendirmenizi ve değişiklik konusunda yardımcı olmanızı rica ederim.Tamer Çelik (mesaj) 12:16, 29 Kasım 2013 (UTC)
Est., isim konusu mühim değil. Maddeyi düzenlemenizden elbette oldukça memnun oluruz, ancak bunu tek bir kaynağa dayalı olarak yapmanızı istemeyiz. Birçok farklı güvenilir kaynağın toplandığı bir düzenleme kabul edişimizi daha da kolaylaştırır. Reklam kaygısı taşımayabilirsiniz, ancak ihtimaller üzerine değişiklik yapamıyoruz. Tabi bunların yanında, herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış içerikleri kabul edemediğimizi de belirtmeliyim. Bu sebeple, değişikliklerinizde kendi cümlelerinizi kullanmanız çok önemli. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:33, 29 Kasım 2013 (UTC)
Peki dış bağlantılar ve kaynaklar başlıkları birbirinden tamamen farklı mıdır? Bu sitenin bir dış bağlantı olabilmesi için, maddeye katkıda bulunmuş olması mı gerekir? Özetle, web sitesinin maddede yer alması için maddeye katkıda bulunmalı mıyız? Zahmet olmazsa biraz daha bilgilendiebilir misiniz? Sitede yer alan bilgiler bir akademisyenin kendisine ait bilgilerdir. Bu konuyu yazan akademisyen de, Türkiye'de beyin tümörleri konusunda üst ihtisas yapmış tek Türk beyin cerrahı konumundadır. Bu değer, siteyi bir dış bağlantı olarak güvenilir kaynak haline getiriyor mu?Tamer Çelik (mesaj) 12:47, 29 Kasım 2013 (UTC)
Kaynaklar, maddeye eklenen bilgileri doğrulamak açısından kullanılmaktadır. Bunun yanında dış bağlantılar ise, konu üzerine ansiklopedik değeri olan sitelerin, daha detaylı bilgilendirme alınması açısından kullanılmaktadır. Bu tür bilimsel maddelerde tek bir kişinin himayesi de doğru değildir ya da tek bir kişinin bilgi birikimini aktarması. Bu özgün bir madde yaratıldığı anlamına gelir ve Vikipedi'de özgün araştırma ve düşüncelere yer yoktur. Bu sebeple, düzenlemelerde birçok güvenilir kaynağın bulundurulmasını istemekteyiz. İlgili kişi bu konu üzerinde oldukça etkili bir isim olabilir, ancak birçok farklı bilim insanının görüşüyle paralize olduğu sürece. Dış bağlantı olarak eklenmesi ise, bu sebeple doğru değil. Hem site ansiklopedik değil, hem de tek bir kişiye ithafen oluşturulmuş. Bu tür durumlarda, binlerce kullanıcının ziyaret ettiği ve aynı uzmanlık alanında birçok farklı doktorun yorumu/görüşünün bulunduğu bağlantıların kullanılması daha doğru. --Théoden ileti 13:06, 29 Kasım 2013 (UTC)
Anlıyorum. Örneğin Rektum kanseri maddesinde verilen kaynaklar sizce doğru mu? Yoksa reklam maksadı içeriyor mu? Bunun gibi bir çok maddeyle karşılaşıyorum. Bahsettiğiniz uygulamalar ve topluluk kurallarına aykırı gibi geliyor bana bu madde. Sizin de yorumunuzu alabilir miyim? Tamer Çelik (mesaj) 13:20, 29 Kasım 2013 (UTC)
Burada doğrudan dış bağlantı kullanılması değil, kaynak olarak kullanılması durumu söz konusu. Madde içeriğinde, evet yoğun bir kullanım var ilgili siteye ama, bunun yanında farklı başka kaynaklarda kullanılmış. İsterseniz bu bilgileri, çeşitli başka kaynaklarla değiştirebilir ya da maddenin tartışma sayfasında bu durumun doğru olmadığı görüşünü dile getirebilirsiniz. Maddeyi yaratan kullanıcımızın görüşüne de başvurabilirsiniz. --Théoden ileti 13:29, 29 Kasım 2013 (UTC)
Kaynaklar arasında böyle böyle bir bağlantı var. Bu bağlantıyı çıkarıp yerine bir bağlantı eklemeli miyim? Sadece reklam amacı olduğunu düşünüyorum. Maddeyi düzenleyerek bunları silebilir miyim? Bunun gibi bir çok madde var çünkü. Açıkçası bu tür davranışların da görmezden gelindiğini düşünüyorum. Aynı durumun, beyin tümörü maddesinde de yaşandığına şahit oldum. Bitkisel adı altında, etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmamış ürünleri sırf bu maddeden aldıkları ziyaretçilerle satıyorlardı. Bence mekanizmada ciddi bir sorun var. Özellikle oradaki kaynakları "yoğun kullanım" olarak nitelendiriyorsanız, çok daha vahim geliyor. Tamer Çelik (mesaj) 13:38, 29 Kasım 2013 (UTC)
Ansiklopedik olduğu sürece istediğiniz maddede, istediğiniz şekilde düzenleme gerçekleştirebilirsiniz. Her madde ile tek tek ilgilenerek, tam anlamıyla ansiklopedik bir düzene koymak elbette, isterim/isteriz. Ancak, gönüllülüğün söz konusu olduğu bir ortamda, böyle bir mükemmelliyetçilik bekleyemeyiz. Bu konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeleri/açıklamaları yaptığımı düşünüyorum. Daha fazla üzerine konuşmak gereği duymuyorum. Anlayışınıza tekrar teşekkürler, iyi akşamlar.. --Théoden ileti 13:47, 29 Kasım 2013 (UTC)

Telif Hakkı İhlali[kaynağı değiştir]

Selamlar Théoden, bu sabah oluşturduğum https://tr.wikipedia.org/wiki/Kara_Taht sayfası telif hakkı ihlali yarattığı gerekçesiyle silinmiş. Ben söz konusu oyunun Türkiye'deki resmi yayınlayıcısı Joygame'de bu oyunun Ürün Müdürü olarak çalışıyorum, yani oyun ile ilgili telif ve yayın hakları bizde. Entry'yi kurallara uygun çerçeveye sokmak için neler eklemeliyim, yardımcı olabilir misin?

Şimdiden teşekkürler! Alpergokalp (mesaj) 12:21, 29 Kasım 2013 (UTC)alpergokalp

Merhabalar, içeriğin yayınlandığı sitenin uzantısının bulunduğu, yetkili bir e-posta adresi üzerinden, OTRS ekibimize ulaşılması gerekmekte. Telifli içerikleri yalnızca OTRS izni sonrasında kabul edebiliyoruz. Bunlara hiç girmeden, kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir şekilde, güvenilir birçok kaynak eşliğinde de maddeyi yaratabilirsiniz. Önemli olan nokta ise, bu işlem öncesinde Vikipedi'nin ne olup/ne olmadığından iyice emin olmanız gerektiği. Bu ileride yaşanabilecek sorunların tahmini açısından önemli. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:45, 29 Kasım 2013 (UTC)

Muhteşem bir otobiyografi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Şu karşılaştığım madde beni o kadar duygulandırdı elim o sil tuşuna gitmiyor, aman aman yok yav, ne duygusallığı silmeden önce biri daha okusun da öyle silinsin diye maddeyi okuyup silmeyi sana havale ediyorum.--вяí¢αи76ileti 19:54, 29 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar, ilginç ama okuması zevkliydi kabul etmeli. :) KD'lik kriterleri sağlanamayan otobiyografik madde silindi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:10, 29 Kasım 2013 (UTC)

Demet Varoğlu (kayda değerlilik)[kaynağı değiştir]

İyi günler kolay gelsin. Kayda değer kişi olmamasıyla sildiğiniz isim TOBB üniversitesinin değerli bir öğretim üyesidir. Onlarca yayınlanmış makalesi bulunmaktadır. Bende aktif bir şekilde internet ortamında itibar yönetimi konusunda hocamıza yardımcı bulunmaktayım. Burada paylaşılan bilgiler zaten kişinin üniversite sayfasında yer almış bulunmaktadır.

bu madde gereği; kişinin bir çok eseri uluslararası makalelerde yayınlanması ve etkin bir şekilde kariyerine devam etmesi sanırım kişinin vikipedi de yer almasının gerekli olduğunu düşünüyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

"Dijipr (mesaj) 13:11, 30 Kasım 2013 (UTC)"

Politikayı gayet iyi biliyorum. Mevcut maddede bahsettiğiniz bu özellikleri gösteren hiçbir kaynak bulunmuyordu. 3 satır biyografi ve görevleri. Kopyalayıp gönderdiğiniz içeriği bir kez daha okumanızın yanında, bu, bu, bu ve bu sayfaları da incelemenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:19, 30 Kasım 2013 (UTC)
Cevabınız ve ilginiz içint teşekkür ederim. Kısa ve özbir şekilde tanıtmak istemiştim. Tekrardan ayrıntılı ve kaynak göstererek hazırlanması durumunda değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini sormak istiyorumBu imzasız yazı Dijipr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Bir önceki mesajımdaki bağlantıları incelediyseniz eğer, ilgili politikalarımızı sağlayan ansiklopedik şekilde hazırlanmış bir madde yaratıldığında, bir sorun yaşanmayacaktır. Ancak, kişinin KD'lik ispatı için tek bir kaynak yeterli değildir. Birbirinden bağımsız birçok kaynak kullanılmalıdır. İyi akşamlar.. --Théoden ileti 13:53, 30 Kasım 2013 (UTC)
Tekrar güncelleyip maddeyi oluşturmuş bulunmaktayım incelerseniz sevinirim.Bu imzasız yazı Dijipr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.