Kullanıcı mesaj:Sevgierol1984a

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Sevgierol1984a!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --'''MEOGLOBAL''' (mesaj) 00:14, 16 Nisan 2012 (UTC)

Üniversite sayısı ve Perihan..[kaynağı değiştir]

Ben vikipedinin görevlisi değilim, sadece editörüm. Söylediğiniz değişiklikleri siz de yapabilirsiniz. Kolay gelsin. MEOGLOBAL (mesaj) 18:52, 26 Nisan 2012 (UTC)

Biz aynı sizin gibi Vikipedi'ye katkıda bulunanlar, asla maddeleri sahiplenmeyiz. sahiplenemeyiz. Çünkü bunu kabul ederek, buraya katkıda bulunuyoruz. Sizden ricam, asla ve asla herhangi bir çekimserlikte bulunmadan, tamamen kendi bilgilerinizi veya başka yerleri okuyarak elde ettiğiniz bilgileri derleyerek buraya aktarınız. Bu konuda size Biçem El Kitabı yardımcı olacaktır. İstediğiniz maddeyi istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Lütfen Cesur olun.. Kolay gelsin --« ί.е. ℳ§₮» 09:20, 27 Nisan 2012 (UTC)

Nasıl yapıcam[kaynağı değiştir]

mesela türkiyedeki üniversiteler kısmını güncelliceğim nasıl olacak.herkesin kendi yazdığından sorumlu değilmi bir başkasının yazdığını günceleyebiliyormuyum. yasak değilmi? Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ne yasağı. Vikipedi özgür ve herkese açık bir ansiklopedi. İlgili kategoriyi sağ üstten aradıktan sonra değiştir sekmesine bakın. Diğerlerinin yazılış biçimine bakarak siz de güncellemelerinizi yapın. Sorumluluk olayı diye bir şey yok. Zaten yaptıklarının onay bekleyecektir. Kolay gelsin. MEOGLOBAL (mesaj) 10:23, 27 Nisan 2012 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. -- MEOGLOBAL (mesaj) 10:23, 27 Nisan 2012 (UTC)

BEN HALİC ÜNİ MEZUNU ÜNLÜLERİ[kaynağı değiştir]

araştırıp buldum yazdım ama silinmış hepsi neden oldugunu bilmiyorum.bişrdaha geri getirlmez mi?Bu imzasız yazı sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Hangi maddeden bahsediyorsunuz. Anlayamadım. MEOGLOBAL (mesaj) 16:32, 3 Mayıs 2012 (UTC)
    • haliç üniversitesinden mezun olan ünlüleri bulup yazmıştım kayıt ettim.2 dür yazıyordum mesela (aslı enver,ayşegül yıldız tatlıses paşhan yılmazel)gibi akşam baktım hepsi silinmiş bir teknik var herhalde onü çözemiyorum. geri getiremezmiyim yoksa tekrar baştan mı yazıcam 6-7 kişiyi. Perihan savaşın oyunlar kısmına kanlı nigar ı ekledim bide deli dumrul ekledim duruyor ne güzel..Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Bunları hangi kategoriye ya da madddeye yazdınız. Siz onu söyleyin. Ayrıca mesajlarınızın sonundan altgr+ü'ye 4 defa basın. ~~~~ ibaresi çıkacak böylece imza atabilirsiniz. 10 mesajdır konuşmamızda imza atmıyorsunuz. MEOGLOBAL (mesaj) 10:25, 4 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba. Şimdi nasıl? Eğer başka isimler de varsa ekleyebilirim. İyi çalışmalar. --Vitruvian 00:27, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Bir de asıl yapılması gereken mevcut kategoriye isim yazmak değil maddeye gerekli kategoriyi eklemektir. Örneğin şöyle. --Vitruvian 00:51, 6 Mayıs 2012 (UTC)

ben isimleri kategorideki sayfalar kısmına yazmıştım.birisi sağolsun benim yerime yazmış. bu mesaj sayfasında yazılanları herkes okuyabiliyormu. facebok gibi 19:30, 6 Mayıs 2012 (UTC)Sevgierol1984a (mesaj) sevgi erol


Evet, herkes okuyabilir. Sol bölümden e-posta da atabilirsiniz. MEOGLOBAL (mesaj) 21:13, 6 Mayıs 2012 (UTC)

ya nasıl bir mantık var çözemedim[kaynağı değiştir]

dun bursadaki üniversiteler listesine faruk saraç tasarım meslek yüksek okulunu ekledim buğun siliniyor.11:48, 11 Mayıs 2012 (UTC)~=&% sevgi erol

  • Eklediniz Meslek Yüksek Okulu, üniversite değil! Lütfen imzanızı düzeltin.MEOGLOBAL (mesaj) 11:51, 11 Mayıs 2012 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. -- MEOGLOBAL (mesaj) 11:51, 11 Mayıs 2012 (UTC)

sadece zekiler görüyor herhalde[kaynağı değiştir]

ben göremedim.yazma ekranına girince beni kateğorideki sayfalar alanına geliyor hemen onu cözebilmenin yolu yokmu. meslek yüksek okulu bir üniversitedir ara eleman yetiştirir.ben de meslek yüksek okulu mezunuyum. biliyorum.yani .Sevgierol1984a (mesaj) 11:55, 11 Mayıs 2012 (UTC) sevgierol

Hocam, seni anlayamıyorum. Ayrıca burası bir ansiklopedi, böyle ters konuşmayı bırak istersen. Burada kimse çalışan değil. MEOGLOBAL (mesaj) 13:45, 11 Mayıs 2012 (UTC)

-Vitruvian bana ulaşabilirmi[kaynağı değiştir]

bir süredir kendisi mesaj atmak istiyorum olmuyor.yapamıyorum. Sevgierol1984a (mesaj) 14:07, 11 Mayıs 2012 (UTC) sevgierol&

Merhaba. Bu mesaj neyse ki gözümü çarptı az önce. Meoglobal'a attığın mesaja baktım ve Bursa'daki bir eğitim kurumunu bir maddeye eklemek istediğini gördüm. Şurada görebileceğin üzere yazılıdır bu bilgi. Ancak galiba başka bir yere bu bilginin yazılmasını talep etmişsin. Şayet öyleyse tam olarak anlayabilmem için bununla ilgili bağlantıyı verebilir misin? Şuradaki katkılarına bakınca bu konuyla ilgili katkını göremedim. Ek olarak ulaşmak için mesaj sayfama yazabilirsin. Sevgiler. --Vitruvian 15:40, 11 Mayıs 2012 (UTC)
Hatice Arslan'da yaptığın değişikliğe daha önceden bakıp doğru olduğunu görünce kabul etmiştim. Bahsi geçen eğitim kurumunun Vikipedi'de henüz açılmış bir maddesi yok. Eğer açılırsa kategorisini eklerim ve listede gözükmüş olur. Eğer kafana takılan ve anlamadığın bir nokta olursa tekrar buraya yazabilirsin. Şimdilik kolaylıklar diliyorum. --Vitruvian 14:21, 14 Mayıs 2012 (UTC)

akşam haliç üniversitesi mezunu bir iki kişi daha bulmuştum ekledim birdakka olmadan gine silindi ban gelen ekran şöyle http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Hali%C3%A7_%C3%9Cniversitesi_mezunlar%C4%B1&action=edit Sevgierol1984a (mesaj) 13:25, 15 Mayıs 2012 (UTC) sevgi erol

Ayşegül Yıldız Tatlıses'i yazmışsın, fakat bu kişinin Vikipedi'de bir maddesi bulunmamakta. Olsaydı maddesine kategori eklenebilir ve böylelikle listede görünmesi sağlanabilirdi. Ancak, bir de Ayşegül Yıldız'ın maddesi açılsa dahi kayda değerlik kriterlerini karşılamadığı için silinebilirdi muhtemelen. Katkılarına arada göz gezdiririm, bence sabırlı olmak önemli, bir editör yaptığın katkıyı gördüğü vakit değerlendirmeye çalışacaktır emin ol. İyi çalışmalar. --Vitruvian 14:12, 15 Mayıs 2012 (UTC)

ibrahim tatlısesin ekranına yazmıştım haliç üniversitesi mezunu ayşegül yıldız la evlendi diye ama silindi.neyazıkki. Sevgierol1984a (mesaj) 15:01, 15 Mayıs 2012 (UTC)

Baktım az önce. Evlendiği kişiyi tanıtırken mezun olduğu üniversiteyi yazmak pek gerekli veya doğru görülmediği için geri alınmıştır. Bana sorarsan doğru bir eylem. Kolay gelsin. --Vitruvian 18:03, 15 Mayıs 2012 (UTC)

çok uğraşmalı oldu ama sonunda türkiye üniversiteler ekranına istanbul mef üniversitesini eklemeyi başardım. Sevgierol1984a (mesaj) 08:15, 17 Mayıs 2012 (UTC)

istanbul bilgi üniv,[kaynağı değiştir]

bursa da kampüs açtı onu yazdım belki beş kere yine silindi.kimin o bilgi üniv yazısı vikipedi ekranı ile ilgilendiğini nasıl bulabilirim.Sevgierol1984a (mesaj) 08:59, 17 Mayıs 2012 (UTC)

Katkılarını kontrol ediyorum, nelere katkı yaptığına arada bakmaya çalışırım. Biri ilgileniyor demek güç, her inceleme yetkisi olan kullanıcı, daha doğrusu zamanı olan herkes bir şeylere yardımcı olmaya çalışır. Fakat maddeyi kimin kontrol ettiğini görmek istersen sanırım gözüküyordur sağ üstte geçmişi gör yazan yere tıklayabilirsin. --Vitruvian 22:47, 18 Mayıs 2012 (UTC)

teşekkürler.Sevgierol1984a (mesaj) 18:58, 20 Mayıs 2012 (UTC)

ben bilgi üniversitesi bursada kampüs açmış onu yazmak istedim en az beş kez. silindi geçmişi gör ekranında sizin adınızı gördüm siz ilgileniyorsanız bilgi üniv ekranı ile yazabilirmisiniz diyecektim iyi günler iyi çalışmalarSevgierol1984a (mesaj) 18:55, 20 Mayıs 2012 (UTC) sevgierol&

Merhaba. İlgili eklemeyi yaptım. Yaptığınız değişikliklerde, alttaki özet kutucuğuna yaptığınızı yazarsanız, değişikliğin olumlu olup olmadığı hakkında daha sağlıklı karar verilmesini sağlayacaktır :) İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 19:51, 20 Mayıs 2012 (UTC)

ben ibrahim tatlıses in vikipedi ekranına evlendiği ayşegül yıldız için "haliç üniversitesi mezunu ayşegül yıldız ile evlendi" yazmıştım en az beş kere malesef silindi siz ilgileniyorsanız yazabilirmisiniz. Sevgierol1984a (mesaj) 08:25, 21 Mayıs 2012 (UTC)

Uygun değil. Kişiler için bu tür sıfatları gerekmediği sürece eklemeyiniz. Bahsettiğiniz kişi bu sıfatla mı anılır sık sık? esc2003 (mesaj) 08:39, 21 Mayıs 2012 (UTC)

ben bilgi üniversitesi bursada kampüs açmış onu yazmak istedim en az beş kez. silindi geçmişi gör ekranında sizin adınızı gördüm siz ilgileniyorsanız bilgi üniv ekranı ile yazabilirmisiniz diyecektim iyi günler iyi çalışmalar Sevgierol1984a (mesaj) 19:01, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba. Öncelikle Vikipedi'ye katkıda bulunma çabalarınızdan dolayı memnun olduğumu belirtmek ister ve teşekkür ederim. Geç cevap yazabildiğimden dolayı gördüğüm kadarıyla diğer kullanıcılar yardımcı olmuş ve bir sorun kalmamış gibi şimdilik. Herhangi bir sorunuz olursa veya bir sorun yaşarsanız hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İlbek 07:02, 22 Mayıs 2012 (UTC)

teşekkür ederim.Sevgierol1984a (mesaj) 11:06, 22 Mayıs 2012 (UTC)

bide perihan savasın ekranına sunduğu proğramları yazdım ama gerçek kesit proğramının tarihini hatırlayamadım ben hatırlıyorum rahmet eşi sağdı veya yeni ölmüştü sunmaya başladı.sanırım iki üçyıl sürdü. Bu imzasız yazı 217.131.108.140 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bir kullanıcı tarafından kontrol edilip, doğruluk görüldü diye onaylanmış. Bu yapılan katkılar inceleme bekleyen sayfalarda bulunmakta. Oradan bakılıp gereken yapılıyor, doğru katkıların geri alınmaz o konuda şüphen olmasın. Sevgiler. --Vitruvian 12:32, 22 Mayıs 2012 (UTC)

atatürk ümiv[kaynağı değiştir]

erzurum ataturk ünivde acıkögretim açtı ben kaç ker yazdım silindi yine zahmet olmazsa siz yazabilirmisiniz.diyecektim Sevgierol1984a (mesaj) 12:47, 27 Mayıs 2012 (UTC)

Tamamdır. Dediğim gibi alttaki özet kutucuğuna yaptığınız değişikliğin kısa bir özetini yazabilirseniz (bkz. VP:Ö) bu tip değişiklikler geri alınmayacaktır. Aksi halde olumsuz sanılıp, böyle hatalar yapılabiliyor. İyi günler.--RapsarEfendim? 12:51, 27 Mayıs 2012 (UTC)

teşekkürlerSevgierol1984a (mesaj) 19:31, 27 Mayıs 2012 (UTC)

Lütfen bu davranışı tekrarlamayınız. İyi çalışmalar. esc2003 (mesaj) 13:36, 30 Mayıs 2012 (UTC)


ne yapmışım pardon anlamadımSevgierol1984a (mesaj) 15:45, 30 Mayıs 2012 (UTC)

Kullanıcılara aynı mesajı kopyalayarak göndermeniz hoş karşılanmayabilir, rahatsız edici olabilir. Anlatmak istediğim bu. esc2003 (mesaj) 16:05, 30 Mayıs 2012 (UTC)

cümle uzun olunca aynı şeyi elli kere yazmak istemedim.

Fahriye Evcen[kaynağı değiştir]

Maddeye bilgiyi ekledim. Yardım istemek için son değişikliklerde gördüğünüz bir kullanıcıya, cevap alamazsanız başka bir kullanıcıya mesaj yazmanız yeterliydi aslında. İyi çalışmalar.--Sadrettinmesaj 14:01, 30 Mayıs 2012 (UTC)


teşekkürlerSevgierol1984a (mesaj) 15:43, 30 Mayıs 2012 (UTC)

  • Ben bir sıkıntı göremedim. Bence gayet iyi düzenlemişsiniz.--Reality (mesaj) 12:59, 4 Haziran 2012 (UTC)

yok mu gerçekten sevindim.


Evet ben kontrol ettim, çocuğuyla ilgili bilgiler doğru.--insan|perver (mesaj) 14:08, 6 Haziran 2012 (UTC)

Zac Efron maddesini İngilizce Viki'den ben çevirmiştim. Güzel bir biyografi olduğunu düşünüyorum. Buna bakarak Deniz Akkaya maddesini geliştirebilirsiniz. :) Bir sorununuz olursa yine yardımcı olmaya çalışırım. İyi çalışmalar... --insan|perver 07:18, 7 Haziran 2012 (UTC)

okan üniversitesi bursada yükseklisans bölümleri açmış.sürekli eğitim merkezi. yazdım ama silindi.malesef bir bakabilirmisiniz.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar. Öyle bir katkınız gözükmüyor madde geçmişinde? Tekrardan ekleyebilir misiniz?--RapsarEfendim? 11:57, 7 Haziran 2012 (UTC)

silinmiş bende baktım da.

Okan Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Halledildi sanırım. --Goktr 13:21, 7 Haziran 2012 (UTC)

bende sanırım bir uğursuzluk var yazıyorum siliniyor. 2-3 kere yazıyorum siliniyor başkası yazınca silinmiyor. onun için sizden istemiştim.


goktr001 adlı kişi geri almış öyle görünüyor. siz yazabilirmisinizBu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Oldu sanırım?--RapsarEfendim? 15:46, 7 Haziran 2012 (UTC)

Sürüm kontrolü[kaynağı değiştir]

Selamlar, Sevgi Erol. Yaptığınız katkıların başka bir kullanıcının incelemesi olmaksızın, doğrudan yayınlanması için burada başvuru yapabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Sadrettinmesaj 11:44, 12 Haziran 2012 (UTC)

şebnem şefear[kaynağı değiştir]

şebnem şefır egitimini bırakmış o yüzden yazısını düzelltim.buğün 2. sayfa proğraminda söyledi.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Tamamdır, ufak bir düzenleme yaparak onayladım.--RapsarEfendim? 09:58, 15 Haziran 2012 (UTC)

Arapca eğitimi aldığı bana yalan gibi geliyor. olsaydı bugün kanaltürkteki 2.sayfada söylerdi.türkoloji bırakıp siyasetle ilgiili bir bölüm okuduğunu söyledi.tam adını unuttum. istersen tv arşivi.comdan bakabilirsinizSevgierol1984a (mesaj) 13:56, 15 Haziran 2012 (UTC)

kadır has ünv de yüksek lisans yapıyor diye yazdım bir bakabilirmisiniz.Sevgierol1984a (mesaj) 11:00, 21 Haziran 2012 (UTC)

Tamamdır. Yaptığınız değişiklikler için mesaj atmanıza gerek dahi yok. Değişiklik ekranının alt kısmında bir özet kutucuğu var. Oraya yaptığınız değişikliği, gerekçesiyle birlikte yazarsanız onaylayacaktır birisi zaten :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 12:33, 21 Haziran 2012 (UTC)

sizin isminiz nedir.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Rapsar :) İmza atmayı unutmuşum, ekledim şimdi.--RapsarEfendim? 12:33, 21 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 06:10, 25 Haziran 2012 (UTC)

Kapadokya MYO[kaynağı değiştir]

  • Doğru olsa gerek bir ara bende öyle birşey duymuştum.--Reality (mesaj) 14:04, 25 Haziran 2012 (UTC)

onaylayabilirmisiniz.eger dogruysa.

yine ben merhaba nasılsın[kaynağı değiştir]

kapadokya m.y.okulu istanbul da kampüs açtığını yazdım .bakabiirmisin sana zahmet.Sevgierol1984a (mesaj) 20:30, 25 Haziran 2012 (UTC)

Tamamdır. Dediğim gibi onay için mesaj atmanıza gerek yok, ilgilenen olacaktır. İyi çalışmalar, kolay gelsin.--RapsarEfendim? 21:15, 25 Haziran 2012 (UTC)

dün öğlen yazmıştım. biraz aceleci bir yapım var hemen olsun istiyorum. ben de bu konuda kızıyorum kendime . ama açele etmemeyi öğreniyorum.

Mesajı bana mı yazdınız emin olamadım. Neye bakabilir miyim? Mesut Yar maddesine mi? iazak (mesaj) 11:45, 28 Haziran 2012 (UTC)

Evet, bir yanlışlık varmı yok mu diye onaylama imkanınız varsa onaylayın diye.Sevgierol1984a (mesaj) 07:28, 2 Temmuz 2012 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 16:59, 1 Ağustos 2012 (UTC)

siyaset bana göre değil:)

ayşenur yazıcı[kaynağı değiştir]

sunucu yazar,proğramcı bu hanım 32 yıl sonra össye girmiş ve yeditepe üniversitesi sosyoloji bölümünü kazanmıştır.linki http://www.magazinkolik.com/Haber/3296/Magazinkolik-Ozel--- ekranına yazdım ama silindi. zahmet olmassa bakabilirmisiniz.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, tam anlayamadım, bilgiyi ve linki Ayşenur Yazıcı sayfasına mı eklemek istiyorsunuz? Yoksa başka birşey mi?...Vikiçizer (mesaj) 08:26, 14 Ağustos 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

iş birliğinde yokum.

istanbul daki üniversiteler başlığına ekleme yapmıştım[kaynağı değiştir]

siz onaylamışsınız çok teşekkür ederim.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Rica ederim, iyi günler.--RapsarEfendim? 11:47, 21 Ocak 2013 (UTC)

size de iyi çalışmalar.

birand öldü sanki[kaynağı değiştir]

içimden bir şey koptu daha salı günü haberleri seyrediyordum.ne iyi adamdı.ailem den biri ölmüş gibi üzüldüm. Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Evet, önemli bir kişilikti. esc2003 (mesaj) 11:53, 21 Ocak 2013 (UTC)

şişli de meslek yüksek okulu/ömür gedik[kaynağı değiştir]

şişli yazısına ek yaptım onaylayabilirmisiniz.rica ediyorum.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

ömür gedik in 1 cocuk annesi olduğunu yazdım sayfaya onu onaylamanız mümkünmüdür.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tamamdır ikisi de. Yalnız, mesaj atmanıza gerek yok, eninde sonunda onaylanır olumlu değişiklikler :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 16:07, 4 Şubat 2013 (UTC)
  • 10 gün oldu ömür gediki yazalı. baktım kimse bakmıyor birkaç kişiye dürtlemeliyim dedim. sevgi erolBu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Değişiklik yaptığınızda, altta bulunan "değişiklik özeti" kutucuğuna yaptıklarınızın kısa bir özetini yazar, hatta Ömür Gedik maddesinde yaptığım şekilde, eklediğiniz bilgiye de kaynak gösterirseniz kısa süre içinde onaylanacaktır. Ek olarak mesajlarınızın sonuna imza atmanızı önemle rica ederim. İyi günler.--RapsarEfendim? 09:46, 5 Şubat 2013 (UTC)

türkiyede bulunan üniversiteler başlığı.[kaynağı değiştir]

bu türkiyede bulunan üniversiteler başlığndaki üniversiteleri vakıf ve devlet diye ayırmışınız.ayırmamanız gerekiyordu. toplum zaten vakıf üniversitesine bakışını biliyorsunuz.üniversiteyi kazanamayan kişiler vakıf yazar diye biliyor devlet üniversitesini zekiler kazanır diye halk düşünüyor zaten bide ben üniversite ekliyecektim.şimdi.;,12:43, 24 Nisan 2013 (UTC)~ sevgierol

selam, Tartışma:Türkiye'deki üniversiteler listesi sayfasında düşüncenizi paylaşabilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 12:49, 24 Nisan 2013 (UTC)

siz yapmadınız mı? sayın kibele,,Sevgierol1984a (mesaj) 12:53, 24 Nisan 2013 (UTC) ? sevgi erol

hayır, benim sayfadaki tek etkinliğim son sürümü onaylamak. bu ayrımı doğru bulmuyorsanız bunu tartışma sayfasında konuşmalısınız. --kibele 12:58, 24 Nisan 2013 (UTC)

en son sizin adınız var degişiklik yapan olarak.

Merhabalar, anonim ip'ler değişkendir. O yüzden şuan mesaj yazdığınız ip muhtemelen artık bir başkası tarafından kullanılıyordur. Kibele'nin de belirttiği gibi tartışma sayfasında durumu dile getirmelisiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 13:09, 24 Nisan 2013 (UTC)

yazdım . o tartısma ekranına da bu arada üniiverstiler ekranına ek yaptım ankara sosyal bilimler üniversitesini ekledim? 13:22, 24 Nisan 2013 (UTC)Sevgierol1984a (mesaj)\/ sevgierol

üniversite güncellemesi eklendi.[kaynağı değiştir]

ben güncelleme yapıtım üniversiteler ekranında kendi kendime onayı nereden alabilirim. Sevgierol1984a (mesaj) 13:46, 26 Nisan 2013 (UTC)

Değişikliğiniz onaylanmıştır. --Garbino ileti 13:51, 26 Nisan 2013 (UTC)

teşekkür ederimSevgierol1984a (mesaj) 13:04, 2 Mayıs 2013 (UTC) sevgierol?

perihan savaşın yeni dizisi[kaynağı değiştir]

varmış ekleme yaptım onaylayabilirsiniz mi.?Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kabul edildi. --Garbino ileti 12:26, 13 Mayıs 2013 (UTC)

üniversite güncellemesi eklendi.[kaynağı değiştir]

YENİ ÜNİVERSİTE EKLEDİM GÜNCELLEME Yİ NASIL YAPICAĞIMSevgierol1984a (mesaj) 10:03, 19 Temmuz 2013 (UTC)

Değişikliğiniz onaylandı. --Garbino ileti 10:05, 19 Temmuz 2013 (UTC)

türkiyedeki üniversiteler ekranı başlıgına girince sayfanın üstünde bekleyen başka değişiklikler var yazıyor. onları onaylamıyacakmısınız.Sevgierol1984a (mesaj) 06:55, 22 Temmuz 2013 (UTC)

Bahsettiğiniz maddede yaptığınız tüm değişiklikleriniz onaylanmış ve bekleyen başka herhangi bir değişikliğiniz bulunmamakta. Yalnızca maddede bekleyen bir ip değişikliği varmış o da incelendi. Sayfada ki inceleme mesajını ondan görüyordunuz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 10:29, 22 Temmuz 2013 (UTC)

perihan savaş yeni.[kaynağı değiştir]

film eklemesi yaptım bu onaylama kısmını bende yapmak istiyorum geçen sefer link vermiştiniz olmamıştı.birdaha başvurayım bu sefer olur umarıım;Sevgierol1984a(mesaj) 09:57, 13 Eylül 2013 (UTC)

Merhabalar, değişikliğiniz onaylandı. Bunun dışında, kullanıcı hakkınız beyaz liste grubuna dahil edildi. Artık değişiklikleriniz incelemeye tabii tutulmadan otomatik onaylanacak. Devriyelik içinse, bu sayfada başvuru yapmanız gerekiyor. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:28, 13 Eylül 2013 (UTC)

teşekkür ederim bu onaylama gelişmesi için ancak ben şimdi mehmetcan mincinozlu yani ben onu çok sevdim dizisindeki yüksel menderes rölündeki mehmet can vikipedisinde güncelleme yaptım 1 güncelleme sürümü bekliyor yazıyor o nedemek.bir bakabilirmisinizBu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Rica ederim. Bahsettiğiniz değişikliği sisteme giriş yapmadan, ip adresiniz üzerinden gerçekleştirdiğinizden sürüm kontrolü beklemesine alınmış. Değişikliğiniz onaylandı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:42, 16 Eylül 2013 (UTC)

bu vikipedinin yeni ekranınında düzenleme yapmak istiyorum üniversite adı ekliyeceğim nasıl ekliyoecem bulamadım. bana tarif edebilirmisiniz. ,,,,,Sevgierol1984a (mesaj) 09:34, 6 Kasım 2013 (UTC) teşekkürler.

Selamlar, öncelikle hangi üniversite adını ekleyeceksiniz? Var olan bir maddeyi düzenlemek istiyorsanız; Maddenin en üst kısmında bulunan, |Oku|Değiştir|Kaynağı değiştir|+|.. tuş kombinasyonlarından Kaynağı değiştir butonuna tıklayarak maddenin kaynak kodunu görüntüleyebilir ve istediğiniz kısmı değiştirebilirsiniz. Yapamazsanız ya da istediğiniz cevabı alamadıysanız daha ayrıntılı bir biçimde anlatırsanız yardımcı olmaya çalışabilirim. Kolay gelsin...Sait71yaz 09:46, 6 Kasım 2013 (UTC)

yeni vikipedi[kaynağı değiştir]

yeni vikipedi ekranında nasıl düzenleme yapılıyor biliyormusunuz.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bahsettiğiniz Görsel düzenleyici zannediyorum. Değişiklik yapmak için, Kaynağı değiştiri kullanabilirsiniz. Eğer hiç bir şekilde kullanamıyorum, eskisine nasıl dönerim diyorsanız; sayfa yazma alanında en altta, "Görsel Düzenleyiciyi devre dışı bırak" yazar. Onu onaylayın, eski sürüme dönüş yapmış olursunuz böylece. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:53, 6 Kasım 2013 (UTC)

teşekkür ederim bir deniyeyim.12:21, 6 Kasım 2013 (UTC) olacakmı merak ediyorum.

Savaş Zafer[kaynağı değiştir]

yeni madde alt alta gelecek şekilde yazdım ama yan yana çıktı bu nasıl düzeltilebilir.Sevgierol1984a (mesaj) 11:42, 1 Aralık 2013 (UTC)

Merhabalar, madde kayda değerlik (kişi) kıstaslarını karşılamadığından ötürü silindi. Bunun yanında, alt alta yazmak için "<br />" kullanabilirsiniz. İlgili mavi yönergeyi de ayrıca incelemeniz önemli. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:33, 1 Aralık 2013 (UTC)
ÇOK ÖNEMLİ KİŞİ DEĞİL BİLİYORUM DAHA YENİ DİZİLERDE OYNAMAYA BAŞLADI. PERİHAN SAVAŞIN YILMAZ ZAFERDEN OLAN OĞLU. BEN ONU ÇOK SEVDİM DİZİSİNDE OYNUYOR. İLERİDE GELECEK VAAD EDEN BİR KİŞİLİĞİ VAR PERİHAN SAVAŞ ANLATIYOR.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Anlıyorum, ancak vaad etme ihtimali üzerine işlem yapamıyoruz. Politikamıza göre kişi KD değil. Anlayışınıza teşekkürler.. --Théoden ileti 12:28, 2 Aralık 2013 (UTC)

üniversite güncellemesi eklendi.[kaynağı değiştir]

YENİ ÜNİVERSİTE KURULDU EKLEMESİNİ YAPTIM BİRUNİ ÜNİVERSİTESİNİ EKLEDİM NASIL ONAYLAYACAĞIM.Sevgierol1984a (mesaj) 08:23, 4 Mart 2014 (UTC) SAYGILAR.

Merhabalar, beyaz liste üyesi olduğunuzdan değişiklikleriniz onay beklememekte. İlgili maddede yaptığınız değişiklik öncesi, birkaç kullanıcının daha yaptığı incelenmemiş işlem olduğundan değişikliğiniz onay beklemiş. Onu da İncelemeelemani onaylamış. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:00, 4 Mart 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Sevgierol1984a![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:28, 19 Aralık 2014 (UTC)

Selamlar. Sürekli olarak mesaj atmanıza lüzum yok, devriyeler gördükçe ve denk geldikçe kontrol edecektir zaten maddeleri :) Siz katkılara devam edin yeter ki :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 19:32, 16 Ocak 2017 (UTC)

devriyeler kim.?Sevgierol1984a (mesaj) 09:12, 17 Ocak 2017 (UTC)

benim değişiklik yapma onay hakkım vardı.önceden hemen görülüyordu şimdi yok.bunu kime iletebilirim BEYAZ LİSTE DİYE BİRUYGULAMA VAR NASIL KULLANILIYOR BİLMİYORUM. BU ARADA ÜN.LİSSTESİNE BİR EK DAHA YAPTIM.

Türkiye'deki üniversiteler listesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar Sevgierol1984a. Bahse konu başlıkta yaptığınız değişikliklerin görünmediğini söylemişsiniz. Sebebi şu; beyaz liste kullanıcıları onay gerekmeden maddelerde değişiklik yapabilmektedir. Fakat üzerinde diğer kullanıcılar tarafından yada kullanıcı hesabı açmadan değişiklik yapan ve onay bekleyen maddelerin üzerine beyaz liste kullanıcılarının yaptığı değişiklikler yine aynı şekilde onay sırasına girmektedir. Sizin değişiklik bu sebeple görünmemektedir. (Emree4 (mesaj) 16:51, 12 Şubat 2017 (UTC))