Kullanıcı mesaj:Memovski

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Memovski. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

вяí¢αи76ileti 20:30, 7 Kasım 2010 (UTC)

Uykusuz'a eklediğiniz bilgiler için teşekkürler. Ayrıca, daha önce Alpay Erdem maddesinde bulunan İş Sanat kaynağınızı da tekrar ekledim. Başınıza gelen saçma durumun bir benzeri, benim başıma da gelmişti: Uykusuz'da yazan-çizenleri maddeye ekliyordum, ancak dergiyi okumayan editörler tarafından değişikliklerim reddediliyordu. : )

Birçok çizer hakkındaki maddeleri oluşturduğunuzu gördüm. Ben de mizahla bir hayli ilgiliyim. Ancak burada özellikle dergilerle ilgili maddeler içerik olarak çok zayıf durumda ve birçoğunun bilgi kutusu yok. Yardımlaşarak maddeleri Başlangıç seviyesine getirebileceğimizi düşünüyorum. Ermangg İletişin!... 13:57, 29 Ağustos 2012 (UTC)

"Bu maddedeki bazı bilgilerin kaynağı belirtilmemiştir." şeklindeki uyarılar, bilgileri, sadece dergilerden ve sitelerden okuduklarımıza dayanarak yazdıkça, var olacaklar; çünkü biz bu konuda otorite değiliz. O uyarıların bir zararları yok, yazılan bilgiler doğruysa silinmez zaten. : ) Ciddi kaynaklar açısından, Türkiye'de 1990 yılından önceki dergiler ve çizerler belli bir seviyede incelenmiş ve hakkında analiz yapılmış, ancak daha sonraki dönemlere ait dergiler pek incelenmedi. Hakan Alpin'in Çizgi Roman Ansiklopedisi yayınlandı mesela birkaç yıl önce, bazı açılardan doyurucuydu. O gibi kaynaklardan referans alınabilir. Daha sonraki yayınlar için ise, siz bildiklerinizi yazın, kaynak daha sonra da bulunur. Uykusuz'u geçen gün biraz geliştirdim. Dergi, tirajını bile hiç açıklamadı, tabii ki bu kadar az bilgiye sahip olduğumuz konularda kaynak kolaylıkla bulunamaz...
"Başlangıç seviyesi" standart bir şey değil, taslak maddenin biraz daha gelişmiş hali anlamında demek istedim. Vikipedi'nin kuralları içerisinde, en sevdiğim kural 5.si: Burada sıkı kurallar yok ve kötü niyetli olmadıkça hata yapmak suç değil. Kullanıcı sayfamda telif hakkı ihlallerimi görebilirsin. : ) Lütfen katkılarını eklemekten çekinme. --Ermangg İletişin!... 13:38, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Ergin Ergönültaş[kaynağı değiştir]

En kısa zamanda ilgileneceğim. Teliften dolayı silindiği belirtilmiş. Olmazsa, yeniden, daha kapsamlı yazarız. : ) --Ermangg İletişin!... 13:56, 7 Mayıs 2013 (UTC)

  • Madde, telif hakkı ihlalinden dolayı silinmiş. Şu an görünmüyor, ancak maddenin içeriğini bu sayfadan doğrudan kopyalamışsın galiba. Fark ettiğin gibi, illa ki oraya bakarak yeni cümleler kurman gerekiyor. Yazar belki de hayatının yazılmasından rahatsız olmaz, ancak bir şirketin (yayınevi) yazısını izinsiz çoğaltmak suç kapsamına giriyor. Bu nedenle tüm maddelerdeki cümleler özgün olmalı. Sadece Vikipedi'de değil, her türlü bilimsel ve ciddi yazıda...
"Düzen ve Ansiklopediklik Açısından Uygunsuzluk", maddenin 6 yıl önceki ilk silinme sebebi. Seninle bir ilgisi yok. Telif hakkı ihlali, maddenin ikinci kez silinme sebebi olmuş. Tabii aynı zamanda bana söylediğin için üçüncü kez açılmasının da... :D Çeşitli yerlerden birleştirerek, geliştirmeni bekliyorum. --Ermangg İletişin!... 20:31, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba. Sözkonusu engel size değil, o IP aralığından zararlı değişiklikler yapan kullanıcılara yöneliktir. Vikipedi'ye katkıda bulunmanızın önünde hiçbir engel bulunmamaktadır. Bilginize. --Superyetkinileti 10:50, 7 Temmuz 2013 (UTC)

bülent üstün telif hakkı hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bülent Üstün başlığına koyduğum referanslar telif hakkı arz eden bir eser değil, eserde kimin imzası bulunduğuna dair bir bilgi. Söz konusu eserin kime ait olduğunu başka türlü nasıl belgeleyebilirim?Memovski (mesaj) 16:20, 17 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar, değişiklik farkları görünümünde, eski sürümün üzerine yazdığınız içerik yeni yazılmış şekilde göründüğünden karışıklık olmuş. Değişikliğiniz geri getirildi. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:38, 17 Kasım 2013 (UTC)

cihangirde bi ev[kaynağı değiştir]

merhaba, "cihangir'de bir ev" başlığı yanlış olduğu için doğrusu olan "cihangir'de bi ev" başlığını açıp diğerini oraya yönlendirmeye çalışmıştım ama yanlış yapmışım, siz değişikliği geri alınca doğru yöntemi şimdi öğrendim. fakat fazladan bir "cihangir'de bi ev" başlığı oluşturmuş durumdayım. işleri iyice karıştırmaktan çekindiğim için o başlığı silmeye de yeltenemiyorum. bana yardımcı olabilir misiniz? Memovski (mesaj) 14:07, 17 Kasım 2013 (UTC)

merhaba, 'cihangirde' diye, üstten virgül olmadan yazdığınız için 'bir-bi' farkını görememişim. şimdi halloldu. kolay gelsin. --kibele 16:40, 17 Kasım 2013 (UTC)

Kullanıcı hakkınız beyaz liste kullanıcı grubuna dahil edildi. Vandalizmden uzak katkılarınızı sürdürmeniz dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:43, 17 Kasım 2013 (UTC)

Hoş geldiniz Memovski![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:26, 19 Aralık 2014 (UTC)

Lombak silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Lombak) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Lombak sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 11:42, 28 Ocak 2017 (UTC)