Kullanıcı mesaj:Pinar/Ağustos 2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Belde ve Köy Adlarının değişikliği Hk.[kaynağı değiştir]

Adıyaman ilinin belde ve köylerinin adı yanlış yazılmış onları nasıl düzeltebilirim. Ayrıca hepsinin bilgilerini gireceğim. belde ve köy adlarının değiştirilmesiyle ilgili yardımcı olabilir misiniz?. Bir türlü yapamadım... Sinan


Merhaba iyi geceler, Adıyaman ilinin belde ve köyleriyle ilgili düzenlemeler devam etmektedir. Yalnız bir sorunla karşılaştım Kömür beldesi başlığı başka bir yere yönlendiriliyor bu konuda bir yardımınız dokunursa mutlu olacağım. Teşekkürler iyi çalışmalar.

sinan 20:36, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

baya bi ugrasmısdım yonlendırme yapmak ıstedım ama bu emegıme saygı gosterıp yonlendırmelerı sılıp gerı tekrar yukelrmısn enazından beldenın bılgılerı kalsın

lütfen Bu imzasız yazı BuFu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 23:40, 1 Temmuz 2007


Dosya:Dainsyng.gif Silinmesini istediğim kategorileri bir çırpıda sildiğiniz için teşekkür etmek istedim. --Bahar (yine ben!) 16:48, 1 Temmuz 2007 (UTC)

Bu kez teknik bir sorunum var; kullanıcı sayfamdaki katkılarım bölümünde "kişiler" listesine bir göz atabilirseniz; sıralama sayılarının 1'den 3'e atladığını göreceksiniz. Bir türlü çözemedim. Bilginiz ve zamanınız varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Levent Abi ileti 07:01, 2 Temmuz 2007 (UTC)

O zaman öyle kalsın, hem html bilgim az, hem de ona ayıracağım zamanı vandallara ya da yeni maddeye, o da olmadı eski düzenlemelere ayırırım. Zaten dün azmettim kendi rekorumu egale edip 4 madde ekledim :) ilginize teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 13:45, 2 Temmuz 2007 (UTC)

wow tesekkür ederim bayagi da hizli bir sekilde öneri geldi Bu imzasız yazı Erdogan Harnup (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18:41, 6 Temmuz 2007

Selam Pınar bende konuşmana göz misafiri oldum.Dün kullanıcı adımın değişmesi için talepte bulunmuştum ancak kullanıcı adı kullanımda olduğu için vazgeçtim.Ama şimdi yazdıklarını okuyunca tekrar baktım hiç katkıda bulunmamış kullanıcı.Diğer detayları tam bilmediğim için fikrini sormak istedim. Kullanıcı:Skywalker olmasını istiyorum kullanıcı adımın eğer zahmet olmazsa bakabilirmisin.Kolay gelsin. --Eldarion 09:54, 7 Temmuz 2007 (UTC)

Başvuruda bulundum.İlgine teşekkür ederim.İyi çalışmalar. --Eldarion 10:10, 7 Temmuz 2007 (UTC)
Kullanıcıya mesaj attım.Kullanıcı adı değiştirme sayfasına da ekledim talebimi.Artık bekleyeceğiz sanırım.Tekrar teşekkürler. --Eldarion 10:15, 7 Temmuz 2007 (UTC)

İlginiz için çok teşekkür ederim.Verdiğiniz linkten Jagatai'nin ben olmadığını anladım; "Çağatay adının ingilizcesi. cengiz hanın oglu.çağatay hanlığının kurucusu." gibisinden bir mesaj yazmış olamam. Katkı yapmayı bırakmış, kullanıcı sayfasından kendisine büyük olasılıkla ulaşamayacağız, e-mailine ulaşıp(ki onu da bulamıyor muşuz) rica etsek bile kendisinin razı olup vermesi gerekir.Ama Kullanıcı:Çağatay sayfası boş. Sanırım bu ismi alabilirim.Nou'ya bir danışayım.Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar.--Çağatayileti 12:50, 7 Temmuz 2007 (UTC)

Pardon benim Dbl hakkındaki şikayetim karara mı bağlandı benim haberim olmadan. Yoksa zaman aşımına mı uğradı. Şikayete bir karar yazılmadan nasıl arşivleniyor? ----devrimdptmesaj 16:29, 7 Temmuz 2007 (UTC)

Takım oluşturma[kaynağı değiştir]

Sayın yönetici İngiliz wikipedia'sında gördüğüm bir şeyi sizle paylaşma istedim.Orada Proje takımları içinde ülkeler için özel takımlar oluşturulmuş,bizimkinde de var ama ülkeler hakkında var mı yok mu bilmiyorum.Mesela İngiltere wikipedia'sında İstanbul hakkında yazılar bizimkinden fazla,ne derece kötü bi durum değil mi.Yani bunları hayata geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum.Saygılar.

--Kızıl Şaman 12:00, 18 Temmuz 2007 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

İyi güner Pınar, ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Acaba bana bu konuda yardımcı olabilir misin? ::: Morphosis (:

Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar ::: Morphosis (:

Merhaba Pınar :) Morphosis ve Arinna'l'e attığın mesajları, telif hakkını yerle yeksan ederekten kopyaladığımı ve ilk KA değişimi isteğinde bulunana yollayacağımı bilmeni ister, "sıcak" günler dilerim. Sevgiler. --Metal Militia ileti 08:09, 19 Temmuz 2007 (UTC)


Merhaba, verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Adaşın mesaj sayfasına bir not düştüm. Kullanıcı sayfası var olmayan kulanıcıdan dolayı silindiği için ben de öyle bir kullanıcı yok sanmıştım. İyi günler, --Bahar (yine ben!) 08:34, 19 Temmuz 2007 (UTC)

Selam Pınar kararsız kaldım ben:)Maverick' e de bir mesaj atayım o sürede düşüneyim bari nasıl olsa işlem gecikiyor.Bu arada bürokrat seçilmesini mi beklesem diye düşünmüyor değilim.Yakınlarda bir seçim olacak mı bilgin varmı? ----Eldarionmesaj 08:43, 19 Temmuz 2007 (UTC)

Merhaba Pınar! Kullanıcı adım değişti mi (?) diye sizi rahatsiz ediyorum? derwisch message 20:13, 19 Temmuz 2007 (UTC)

İlgilendiğin için teşekkür ederim Pınar! derwisch message 15:49, 20 Temmuz 2007 (UTC)

Ben daha önce vikipediye kayıt olmuştum. Ama kullanıcı adım bir kişinin ismi olduğu için tüm sayfam boşaltılmış ve engellenmişti. Bende vikipediye katkıda bulunmak için tekrar kayıt oldum. Ama benim tartışma sayfama haftanın iş birliği projesi gelmiyor. Önceki kullanıcı sayfama geliyordu. Şimdi neden bu kullanıcı sayfama gelmediğini bilmiyorum. Acaba bana yardımcı olur musunuz? --ELİF 14:26, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok yeşekkür ederim. Ben her hafta tartışma sayfama haftanın iş birliği projesinin gelmesini istiyorum. Bundan sonra her hafta tartışma sayfama gelir mi yoksa her hafta benim birisinden istemem mi gerekiyor. Bu hafta gönderdiğiniz için teşekkür ederim. --ELİF 08:08, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ama bir sorun var. Biraz saçma olacak ama bir şey sormak istiyorum: gönderdiğiniz bağlantıyı favorilerime nasıl ekleyeceğim ve ayrıca benim favorilerim diye bir sayfam yok. Vikiye kayıt olalı iki hafta oluyor. Vikide bir çok şeyi ögrenmedim. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. --ELİF 08:17, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Leyla Zana maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Zana hakkinda bilgi ararkan Türkce vikipedi'de ilgili maddeye ulastim. Kim yazmis bilmiyorum, yalniz agza alinmayacak galiz küfürlerle dolu bir madde hâline gelmis.

Leyla Zana kesinlikle takdir ettigim, destekledigim, tasvip ettigim biri degil. Türkiye'nin politik sahnesindeki maalesef yarardan cok zarar veren biri.

Lâkin idealizminden süphe etmedigim vikipedi ortaminda, yorumsuz ansiklopedik bilgi ararken "anasi...." seklinde yorumlarla karsilasmak beni üzdü.

Ilgili maddedeki küfürlerin cikartilmasini rica ediyorum.

Selamlar, Cüneyt Bu imzasız yazı 81.223.101.18 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19:20, 24 Temmuz 2007

İyi günler. Cumhuriyet Halk Partisi (1992) sayfasının adını Cumhuriyet Halk Partisi olarak değiştirmişsiniz. Bunun nedenini öğrenebilir miyim?--Martianmister 10:32, 24 Temmuz 2007 (UTC)

  • Evet bu da mantıklı bir düşünce. Ama bu halinde CHP diye arattığımızda karşımıza direkman 1992'de kurulan çıkıyor. Cumhuriyet Halk Partisi sayfasını anlam ayrım olarak kullanıp, CHP'ye gelen bağlantıları ona yönlendirebilirsek daha iyi olacağını düşünüyorum. Hem 1980 öncesi dönemi Cumhuriyet Halk Partisi (1935) olarak bırakıp şuankini sadece Cumhuriyet Halk Partisi yaparsak birbiriyle uyumsuzluk oluşturacaklar.--Martianmister 11:52, 24 Temmuz 2007 (UTC)
    • Aslında bağlantılara baktığımda, çoğunun 1992'dekine değil, 1980 öncesi CHP'ye yapıldığını gördüm. Bu haliyle tüm CHP bağlantı Cumhuriyet Halk Partisi (1992) sayfasına yönlendiriliyor. Ayrıca Anlam ayrım sayfalarında şöyle yazıyor: Eğer bir Vikipedi bağlantısından bu sayfaya eriştiyseniz, lütfen kullandığınız bağlantıyı ilgili başlığa yönlendirin. Yani bizim asıl yapmamız gereken Cumhuriyet Halk Partisi sayfasına gelen bağlantıları ilgili maddelere yönlendirmek olmalı. Bu yüzden Cumhuriyet Halk Partisi anlam ayrım yapmamız daha yerinde olur.--Martianmister 12:16, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Tamam o halde. Başlığı eski haline getirebilirseniz sevinirim.--Martianmister 11:05, 25 Temmuz 2007 (UTC)

Milletvekilleri[kaynağı değiştir]

  • Merhaba.. Dediğin gibi de olabilir. Aslında benim amacım, açtığım sayfalara seçilen Millet vekilleri hakında kısa bilgiler de vermekti.. eğer dediğin gibi yaparsam, sadece bir liste olacak. şimdilik sadece isim ve partileri yazarak başlamıştım. Eğer gereksiz sayfalar oluşturmuş oluyorsam silelim..Ceyhun13 11:44, 24 Temmuz 2007 (UTC)
  • Benim her sayfada yapmayı dusundugum tablolari tek sayfaya koymuş..

o zaman benim oluşturduğum sayfalar silinebilir. seçim ana sayfasinda milletvekili sayılarını yönlendirmiştim.. o zaman yönlendirmeyi de bu sayfaya yapmamız gerekecek..Ceyhun13 11:14, 25 Temmuz 2007 (UTC)


Adaşım Kullanıcı:Bahar'a mesajı yollayalı 1 hafta oldu, gerçi belirtilmiş olan e-postasından ulaşmak gerekir mi bilmiyorum. Şimdi ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 10:21, 26 Temmuz 2007 (UTC)

Thank you for your help and time. Let's see what'll happen next. --Bahar (yine ben!) 10:31, 26 Temmuz 2007 (UTC)

Selam Pınar.Bu yönlendirmeyi sen yapmışsın sanırım ama bu ikisi farklı filmler.Bilgine. ----Eldarionmesaj 10:46, 26 Temmuz 2007 (UTC)

Tamamdır en azından taslak bilgisi girdim.Bir ara el atarım.Kolay gelsin. ----Eldarionmesaj 11:02, 26 Temmuz 2007 (UTC)

Elbette, bundan sonra tartışma sayfalarına eklerim. Kolay gelsin. --Arinna'l Messaggio 18:49, 26 Temmuz 2007 (UTC)

Kolay gelsin Metal. Bu tartışma sayfası aynen bir forum havası almış. Galiba en üste koyduğumuz {{tartışma}} şablonu bir işe yaramıyor. Bu maddeye özel bir uyarı şablonu hazırlamak istiyorum. Örneğin maddenin bir "ülkeyi" anlatmadığını ve tartışma sayfasının asıl amacının maddeyi geliştirmek olduğunu kalın ve büyük yazılarla belirtmek lazım. Bu konuda fikrini almak istiyorum. Gerçi madde bir hayli dallanıp budaklanmış, geriye pek birşey kalmamış ama en azından daha temiz bir tartışma sayfası olursa maddeyi geliştirmek/düzeltmek daha kolay olur diye düşünüyorum --Pinar 14:09, 26 Temmuz 2007 (UTC)

Selam Pınar, dediklerine harfiyen katılıyorum. Benzer bir madde de burada, ve aynı şekilde o da madde içeriğini geliştirmeye yönelik olmayan yorumlarla doluyor her gün. Eskileri arşivleyip kaldırdım ben de. Hazırlayacağın şablon için şimdiden tam destek benden. Ortaya çıktıktan sonra da gene konuşuruz. Ve hatta belki bu bahsettiğim maddenin tartışma sayfasına da ekleriz. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 05:46, 27 Temmuz 2007 (UTC)

Tartışma şablonu[kaynağı değiştir]

Teşekkürler Metal. Diğer tartışma sayfalarında da kullanmak için genel bir dille bunu hazırladım. Bir check edersen sevinirim --Pinar 10:50, 27 Temmuz 2007 (UTC)

Valla eline sağlık, gayet güzel olmuş. Konuştuğumuz maddelere hemen yerleştireyim diyicektim ama, kurdelayı sen kes istersen :) --Metal Militia ileti 12:26, 27 Temmuz 2007 (UTC)
  • şu resmi şablonlardan sıkılmışım sanırım. pek beğendim bunu. işe yaraması umuduyla eline sağlık. --kibelemesaj 16:27, 27 Temmuz 2007 (UTC)

Şablon: Kullanıcı ATV ile ilgili yaptığınız değiikliklerden dolayı çok teekkür ederim. --Cd96 13:36, 27 Temmuz 2007 (UTC)

bu madde biraz düzeltilmiş o yüzden geri kalan şablonları kaldırdım. iyi çalışmalar.--Aycan 17:04, 27 Temmuz 2007 (UTC)

Merhaba,

2007 TC Milletvekili Genel Seçimleri 02.png adlı resimi nasıl yaptınız?--Randam 19:15, 27 Temmuz 2007 (UTC)

Portal Sosyalizm[kaynağı değiştir]

Sosyalizm portalı Vikipedi:Seçkin portal adaylarına aday olmuştur.Siz değerli yöneticilerimizin oyları bizim için değerlidir.Lütfen oy kullanın.İyi çalışmalar--William Wallace 08:29, 28 Temmuz 2007 (UTC)

Çiftepınar maddesine "düzenle" şablonu eklediğinizi gördüm. Şimdi onu ele almaya başlıyorum, aslında bu konularda uzmanlaşan Maderibeyza gibi arkadaşlar varken bana düşmez, onlar daha deneyimli ama.. gözüme battı bir kere. Sizden küçük bir talebim; (eğer içinize siniyorsa, doğruluğuna inanıyorsanız) bir süre önce yaptığım {{Öncelikli düzenle}} şablonunu (tabii gerekli olduğu yerlerde, hallerde) kullanabilirseniz, işlevselliğini sağlamış oluruz. Yanıt yazmanız şart değil, kolay gelsin, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 11:27, 30 Temmuz 2007 (UTC)

Ben kullanıcı sayfama [vikipedihaber] ekledim. Ama hiç yeni haber gelmiyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim. --ELİF 19:54, 30 Temmuz 2007 (UTC)

Atatürk'ün "KÜRT-KÜRDİSTAN" gibi terimleri kullandığı biliniyordu. (Sansurlu Tarihten)[kaynağı değiştir]

selam pinar hanim , benim mesajlarimi siz mi degistiriyorsunuz? degistiriyorsaniz gerekcesi nedir. ilk once siz sonrada baskalari degistiriyor yada siliyor yok imzasiz yok telifli diye. google de ararsaniz siz de bulursunuz bunun telifi mi kalir ? herkes goruyor. Ben kendi bilgimi felan yazmiyorum, bazi kisir dusunceliler gibi. Sunsurlenmis ,aldatilmis,uyutulmus insanlardan saklanan bir tarihsel bir belge bu , turkum deyip kisir bir turkce ile ve chat konusmasi gibi tartismadan uzak, bireysel dusuncelerini yazanlarin yazilari duruyor benim yazdigim sacma gerekcelerle ya siliniyor yada telifli deniyor, yazi nutuk tan (nutuk telifli mi? )cikarilan (sansurlenen) yazi, ne bicim ansiklopedi hayret. pinar diye biri yok derlerse bu sizin yok oldugunuz anlamini cikarmaz. 100 sene once turkiye mi vardi ?? osmanli atamiz diye okuttular ama maalesef onlarda ata degilmis, ata bile bulamiyoruz. Kalin saglicakla... Tartışma:Kürdistan Atatürk'ün "KÜRT-KÜRDİSTAN" gibi terimleri kullandığı biliniyordu. (Sansurlu Tarihten))

pinar hanim siz benim yazilarimi degistireceginize gidin iki baslik acanlarin yazilarini duzenleyin olur mu ? http://tr.wikipedia.org/wiki/Tart%C4%B1%C5%9Fma:K%C3%BCrdistan/ar%C5%9Fiv 1-Biri bana bu yazılanların kime göre doğru olduğunu söyleyebilir mi? 1-Biri bana bu yazılanların kime göre doğru olduğunu söyleyebilir mi? --Bu imzasız yazı 216.176.180.122 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16:14, 1 Ağustos 2007

Sayfa Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Gece Melek ve Bizim Çocuklar (film) sayfası ile Gece, Melek ve Bizim Çocuklar sayfaları aynı filme ilişkin olduğundan birleştirilmesi gerekiyor. Bu sayfalardan ikincisi, birincisinin içerdiği bilgileri de içerdiğinden korunabilir gibi geliyor. Ama, birleştirme işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorum. Aslında, film adlarının sonuna her zaman "(film)" ibaresinin eklenmesi gerekir mi, onu da bilmiyorum. Bu konuyu tartıştık ama, emin olamadık. Siz yol gösterebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. --Yabancı 12:48, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Çok teşekkür ederim yardımınız için. Size de kolay gelsin. --Yabancı 13:09, 1 Ağustos 2007 (UTC)

2007 Seçim grafikleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Bu sayfada Ceyhun13 tarafından verilen bilgilere ve kaynaklara göre bağımsız aday Sabahattin Suvağacı'nın milletvekilliği iptal edilerek bağımsızlar 26, ak partililer 341 olmuş. Grafikleri buna göre düzenlemelisin. Ama MHP'yi 71 olarak bırakman daha doğru olur.--Martianmister 14:19, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Antiques kelimesi direkt olarak antikalar olarak çevirilebilir fakat Türkçe'de kategori ismi için antika olarak kullanılması daha uygundur. Bu imzasız yazı Denemek (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 00:35, 2 Ağustos 2007

Madde geçmişine baktığımda Antika kategorisinin bulunduğunu ama bir şekilde değiştirildiğini gördüm, ilginiz için teşekkürler. http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Antika&diff=next&oldid=766622 Denemek

Sayın yöneticim,ingilizce wikipedia'sındaki asılsız ermeni iddiaları için karşı bir yazının bu wikipedia'ya konulması için siz ve ingilizce seviyesi anadil seviyesinde olan 16 kişinin bu işle ilgilenmesi konusunda yardım istiyorum.Benim İngilizcem bu konuda yeterli değil,sizin en azından bu işin koordinatörlüğü üstlenmenizi temenni ederim. Bu kullanıcılar:

Saygılar --Kızıl Şaman 20:57, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Selam Pınar. Üzerine yeni versiyonu yüklerim. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 06:06, 2 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı 85.105.64.197[kaynağı değiştir]

Uyarılara rağmen şablonu kaldırıyor. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 13:17, 2 Ağustos 2007 (UTC)

Yaser Arafat Hak.,[kaynağı değiştir]

Kusura bakmayın dikkatimi çeken bir husus hakkında bilgi almak istiyorum. Yaser Arafat'ın hayatını okurken Wikipedianın Türkçe sayfasında doğum yerinde Kahire yazmaktadır, Bulgraca sayfasında Kudüs diye geçiyor. Hangisi doğru? Bu imzasız yazı Baranin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 03:16, 3 Ağustos 2007

Kullanıcı:Www.artebru.com nın kullanıcı adından dolayı engellenmesi gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim. --Bahar (yine ben!) 08:19, 3 Ağustos 2007 (UTC)

Sevgili Pınar.88.247.56.212 anonim kullanıcı yaptığı değişiklikler ile viki maddelerine zarar vermektedir.Engellenmesini arz ederim.(bakınızTrabzon Havalimanı)--William Wallace 11:58, 3 Ağustos 2007 (UTC)

Kategori yönlendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Pınar, açılması muhtemel eşanlamlı kategoriler için {{kategori yönlendirme|Gazeteciler}} bu şablonu kullanmak sonradan kolaylık sağlıyor. Bilgine. İyi çalışmalar. --Mskyrider ileti 12:54, 3 Ağustos 2007 (UTC)

Pınarcım bi bakar mısın şuna. Kolay gele... Sevgiler. --maderibeyzamsj 08:55, 4 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba Pınar Aşağıdaki mesajlaşmalara bakar mısın[kaynağı değiştir]

Merhaba Pınar. Aşağıdaki mesajlaşmalara bakar mısın. iyi çalışmalar--Atacameñoileti 19:47, 4 Ağustos 2007 (UTC)


Selam Metal, eskiden günün resmi Commons'a paralel gidiyordu. Ağustos'tan beri Commons'un günün resmi bizdekinden farklı olmaya başladı. Her ayın ilk günü Vikipedi:Günün resmi/şablon1 ve Vikipedi:Günün resmi/şablon2'nin ay başında hazırlanması lazım. Yani burada anlatılan işlemin yapılması gerekir. Eskiden bunu Özgür yapıyordu fakat şu an ilgilenilmiyor. İngilizce tercümesi yapamadığım için el atamıyorum. Bununla ilgilenmek ister misin? İyi çalışmalar--Atacameñoileti 08:09, 4 Ağustos 2007 (UTC)

Selam, aklımsıra moladayım ve geliş gidişlerim düzensiz. İlgilenmeye çalışırım ama sen gene de, Pınar'a veya Noumenon'a durumu bir iletiver istersen. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 08:20, 4 Ağustos 2007 (UTC)
Eğer bakan olmazsa ben bakmaya çalışırım fakat ben de bazen kaybolabiliyorum ve yakında kısa bir süreliğine yine yok olacağım. İstersen sen gerekli değişiklikleri yap, sorun sadece resim altı metinlerinin çevirisi ise ben onları hızlıca çevireyim. Tabii daha aktif olan bir başka yöneticiye de iletebiliriz durumu... Citrat veya Mach belki? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 11:47, 4 Ağustos 2007 (UTC)
Selamlar, benim aslında bu işi size paslamamın nedeni burada çözemediğim bir tuhaflık olmasıydı. İlk altı gün ve onuncu gün var, diğerleri tamplate diye geçiyor. İkincisi ben de şu sıralar aktif değilim ve korkarım uzun süre de bu böyle devam edecek. Bu mesajlaşlaşmaları Mskyrider, Citrat Mach'a ileteyim belki onlar bu sayfayı anlayabilir ve zamanları olabilir vs.vs. Kolay gelsin--Atacameñoileti 19:39, 4 Ağustos 2007 (UTC)

Harika! çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Proje sayfasını ilk başlattığımızda bir çeviri aşkı gelmişti. görselliğe pek önem verememiştim. direk sizin yeni tasarımı uygulamaya sokalım diyorum. biraz gaz verir hem. :) --> Vikipedi tartışma:Çeviri grubu --Kutu su 05:10, 5 Ağustos 2007 (UTC)

Tamamdır. bekliyoruz. bekliyoruz diyorum çünkü bariz bir gelişme yapmışsın sayfada. teşekkürler.--Kutu su 17:55, 5 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba, commonsda sizin yüklediğiniz resimleren birini gördüm (Image:2007 TC Milletvekili Genel Seçimleri 01 (en text).png) orada Independents yanlış yazılmış. Değiştirilmesi mümkün müdür? Teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 10:44, 6 Ağustos 2007 (UTC)

Original uploader olarak sizi gördüğümden size yazdım. İlgilendiğiniz için teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 11:14, 6 Ağustos 2007 (UTC)

Kesinlikle, kaynaksız olarak işaretlenmeli. Kolaylıklar.--Machiavelli' msj 13:01, 6 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme sayfaya bir göz atmanızı rica ediyorum istekler yeterince birikmiş görünüyor. Teşekkürler. İyi çalışmalar.--Serkan Çetinkaya 10:36, 9 Ağustos 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Bu kadar çabuk cevabın için teşekkür ederim. İyi günler.--Serkan Çetinkaya 11:00, 9 Ağustos 2007 (UTC)

Bir de şu var, uğraştırıyor: 88.231.224.192 zahmet olacak :) kolay gelsin.

Kullanıcı Sade Kahve hem vandalizme devam ediyor hem de verdiği link virüs dolu.

Selam Pınarcım. Şuna bi el atar mısın? Tüm yaptıklarını geri aldım gerçi ama, devam ediyor faaliyete. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 08:07, 11 Ağustos 2007 (UTC)

  • pınar selam, şu maddede telif var mı bir bakar mısın. ben bulamadım ama kuşkuluyum. --kibelemesaj 10:14, 11 Ağustos 2007 (UTC)
tamam, teşekkürler.. --kibelemesaj 10:21, 11 Ağustos 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Kullanıcı ismi değişikliğiyle ilgili yardımınız için teşekkürler. İyi çalışmalar. --Dr. Drakken 11:56, 11 Ağustos 2007 (UTC)

Vikipedi ne değildir?[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Vikipedi tartışma:Vikipedi ne değildir sayfasına göz atabilir misin? Fikirlerini duymak isterim ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 14:51, 12 Ağustos 2007 (UTC)

Telifli Resim[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Resim:Toraman.jpg‎ resmine yanlış lisans demişsiniz, izin alınan telifli resimler için hangi lisansı şeçmeliyim? Bir başka izin alınan resim olan Resim:Gokdeniz.jpg, herhangi bir yanlış lisans uygulamasına tabii tutulmamış.

Bilgi verilene kadar Lisanssız ibaresini kaldırıyorum. Teşekkürler--cnbrksnr (mesaj·www) 16:32, 12 Ağustos 2007 (UTC)

Snow patrol maddesi[kaynağı değiştir]

Selamlar.Snow patrol maddesine bir baklabilirmisin.Bir blogdan alınmış.(http://alternationbypedro.blogspot.com/2006/07/snow-patrol-eyes-open.html)Bloglardan alınan metinler de telifli midir?Kolay gelsin.Sağlamcıileti 08:49, 13 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Yilbimcom hem reklam ekliyor maddelere, hem de ismi de bir sitenin reklamı, bilginize.Sağlamcıileti 11:45, 13 Ağustos 2007 (UTC)

Son değişiklikler[kaynağı değiştir]

Rahatsız ediyorum.Kusura bakmayın.Ben son değişikliklere ulaşamıyorum.Tıkladığımda bir notpad sayfası açıyor karşıma.Sizde de aynı problem var mı acaba?Teşekkürler.Sağlamcıileti 11:59, 13 Ağustos 2007 (UTC)

81.214.50.253 IP numaralı bilgisayardan vikipedi sayfalarına zarar veriliyor. (Galiba bugünkü ilk değil.) Şu anda internetten çıkmak üzere olduğumdan değişikliği geri alamıyorum. Bilginize... --Yabancı 14:00, 13 Ağustos 2007 (UTC)

Alıştık artık girdiğimiz maddelerin silinmesine :)--Cd96 14:33, 16 Ağustos 2007 (UTC)

Türkiye Milli Futbol Takımı maddesine 88.254.8.156 IP numaralı arkadaş ısrarlı bir şekilde vandalizm uyguluyor. Herhalde çaresi sendedir.Kculha 14:38, 16 Ağustos 2007 (UTC)

Maddeyi düzenliyor gibi geliyor bana. Tam olarak sorun nedir? Girilen bilgiler mi yanlış? Bence kullanıcıya mesaj atıp konuyu izah etmeniz daha iyi olur --Pinar 14:41, 16 Ağustos 2007 (UTC)

Yok düzenleme değil kendi ismini futbolcuların yerine sürekli ekliyor. önceden de aynı isimle başka maddelerde karşılaştım. biraz öncede yeni madde açtı kendi ismine. Kculha 14:44, 16 Ağustos 2007 (UTC)

Ben teşekkür ederim. --Kculha 14:50, 16 Ağustos 2007 (UTC)

A Day with the Meatball[kaynağı değiştir]

Özür dilerim rahatsız ediyorum ama A Day with the Meatball başlığının neden silindiğini anlayamadım.Bilgi alırsam sevinirim. Mensur 09:12, 17 Ağustos 2007 (UTC)Kullanıcı:Mensur

Selam Pınar.Madde adlarına sıfat yazamıyoruz diye biliyordum ama Şuayip Peygamber yönlendirilmesi yapılmış.Doğruluğundan tam emin olmadığım için sana sormak istedim.Kolay gelsin. --Eldarionmesaj 13:21, 17 Ağustos 2007 (UTC)

A Day with the Meatball[kaynağı değiştir]

Hayır,maddenin geri getirilmesine gerek yok.Hatta isterseniz Bir Koltuk ve Blossoms and Blood maddelerinide silebilirsiniz.Ben bu ikisi ve A Day with the Meatball ile ilgili bilgiyi Adam Sandler maddesinde verebilirim.İyi Günler dilerim. Mensur 17:22, 17 Ağustos 2007 (UTC)

MERABA BEN BORA BEN BU KONULARLA İLGİLİ GÖREVLİLERE BAZI ŞEYLER DANIŞMAK İSTİYORUM. BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ. SİZE NASIL ULAŞABİLİRİM. NERELERE BAŞVURMAM GEREKİYOR. 18/08/2007--Can bora 09:23, 18 Ağustos 2007 (UTC)

Lütfen maddelere gereksiz yere düzenle şablonu eklemeyiniz --Pinar 13:57, 11 Ağustos 2007 (UTC)

TAMAM--PONY 11:26, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba, Kullanıcı:Boluhaber'in kullanıcı adından dolayı ( http://www.boluhaber.com/ ) engellenmesi gerekiyor. Şimdiden teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 16:09, 21 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler..[kaynağı değiştir]

Merhaba Pınar Kardeşim; İyi düşünmüşsün, sağol. Üzülerek iki nedenle düşüncene katılmıyorum: 1 - Açtığım maddelerde, filmografileri düzenlerken, (açılmış maddesi olsun olmasın), sadece sinema tarihimizde yer etmiş filmlere, yani senin deyiminle kült filmlere (Keşanlı Ali Destanı, Selvi Boylum Al Yazmalım.. vb. örneği), bağlantı vermeye özen gösteriyorum. Ve ne yazık ki Rahmetli Hulusi dedenin ne mavi ne de kırmızı pek filmi yok denecek kadar az. Bir de elemeye kalkarsak, kısacık biyografisinin yanında ortada hemen hemen hiç bir şey kalmaz. Sanatçı, sağolsun sinemaya çok emeği geçmiş ama, beyazperdede sabun köpüğü/balonu tabir edilen türde filmler çevirmiş. Bunlara madde açılması ihtimali de oldukça düşük.. 2 - Sadece onun değil, bir çok sanatçının öyle çok filmi var; hemen aklıma geliveren bir iki tanesi: İzzet Günay, Münir Özkul, Sami Hazinses gibi.. O zaman onları da düzeltmek/değiştirmek lazım ki bu çoook uzun zaman ve emek ister. Ama şu var, daha dün Tema'ya bu konuda cevap yazarken, iki maddenin Hulusi Kentmen'in rol aldığı filmler listesi ve Hulusi Kentmen maddelerini birleştirmekten sözettim (Ya da düşündüm, anımsamıyorum). Bunu önerebilirim, sanırım Tema'nın yaptığı liste daha düzgün, ben emeğimin boşa gitmesine üzülmeyeceğim, onun listesinin Hulusi Kentmen maddesine aktarılmasını, benim yaptığım "filmografi"nin silinmesini seve seve kabullenirim, ama bence filmleri eksik kalmasın, tüm filmleri bulunsun diye öneriyorum. Uzun bi yanıt oldu abicim kusura bakma, çenem düştü. İyi çalışmalar, sevgiler. Levent Abi ileti 19:41, 21 Ağustos 2007 (UTC)

  • Anlayışlı, hoşgörülü ve mantıklı yanıtına teşekkür ederim. Ayrıca eklediğim biyografilere teşekkürün de çok ince bir davranış, ve bence katkı yapan hepiniz teşekküre, sevgiye değersiniz. Bu sabah bu motivasyonla işe gidiyorum. Saygılar, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 04:24, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Merhabalar, Burada belirttiğim gibi bu ve bununla ilintili bir kaç madde felaket durumda neredeyse özgün çalışma görünümünde olan maddeler. Bu konuda ne yapabiliriz? Ben bu maddenin aşırı taraflı olması sebebiyle m8 den dahi silinmebileceğini düşünüyorum. Siz ne dersiniz--Atacameñoileti 08:04, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Selam. 212.174.165.11 'den şikayetçiyim.Bi bakabilir misin.İslam ile igili madeelere bir sohbetin metnini koyuyor.Sağlamcıileti 09:47, 23 Ağustos 2007 (UTC)

Uyardıkdan sonra birkaç değişiklik yaptı hidayet sayfası üzerinde ama şimdi durmuş evet.Neyse devam ederse ben yine seni haberdar ederim.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 09:53, 23 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı adı değiştirme[kaynağı değiştir]

Ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bu arada onu sorayım.Kullanıcı adı değiştirme sayfasından başvurdum.Sonra meta'dan walter'a mesaj attım.Ancak daha bugün farkettim; oy kullanma hakkı kazanmayan kullanıcı adını değiştiremiyormuş.Saçma geldi bana biraz.Gerçi walter talebime olumsuz bir yanıtta vermedi ama bir sorayım dedim.Bu oy hakkı elde etmekle kullanıcı adı değiştirmenin ne gibi bir bağlantısı var.Şimdiden teşekkürler.Sağlamcıileti 10:02, 23 Ağustos 2007 (UTC)

  • Selam. Mektubat (anlam ayrım) sayfası Mektubat sayfası ile aynı. Gereksiz olduğu için parantezli olana sil şablonu koymuştum. Sen de silmişsin zaten. Kolay gele. Sevgiler... --maderibeyzamsj 14:07, 24 Ağustos 2007 (UTC)

vikipedi:şikayet[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Şikayet bölümünde 2 tane anonim kullanıcılar ile ilgili şikayetim var.İlgilenirseniz sevinirim.--WilliamWallace 14:20, 24 Ağustos 2007 (UTC)


Sizide anlıyorum ama vandallık yapanların hak ettikleri cezaları almaları için sabırsızlanıyorum ve heralde abartıyorum:D--WilliamWallace 14:41, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Türk buluşları[kaynağı değiştir]

Selam. Mesajina daha evvel cevap yazamadim, kusura bakma. Türk buluşları maddesini düzeltmeye giriştim ama sonunda neresinden düzelteceğimi şaşırdım. Sil şablonu koyarken biraz fevri davranmış olabilirim. Ancak bana sorarsan madde anlamsız. Maddenin hiçbir bilimsel dayanağı yok. Ayrıca herhangi bir millete ait buluşlar diye madde açmak zaten vikipedi'nin yapısına ters diye düşünüyorum. Senin de fikrini almak isterim. İyi çalışmalar. --2ulus 19:10, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı adı değiştirme[kaynağı değiştir]

Selamlar.Şu sayfayı inceleyip görüşünüzü bildirirmisiniz.Selamlar.Sağlamcıileti 09:02, 25 Ağustos 2007 (UTC)

~Şablon mevzuu[kaynağı değiştir]

Bu şablonu aynı maddenin ingilizcesinde bulunan "howto" adlı şablondan birebir çevirerek hazırladım.O şablonda şunlar yazmaktadır:

This article or section contains instructions, advice, or how-to content. The purpose of Wikipedia is to present facts, not to teach subject matter. Please help improve this article by removing or rewriting the how-to content, which may qualify for a move to Wikibooks.

Eğer İngilizce'den Türkçe'ye çevirimde bir problem varsa lütfen düzeltiniz.Ancak şablondaki bütün kelimelerin bu madde ile ilgisi olması gerekmez sanırım.Yani burada "nasıl yapılır" kısmı daha önemli diye düşünüyorum.Nitekim dikkat ederseniz ve ya diyor şablonda.

Sağlamcıileti 12:54, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Şablon maddeye uygun hale getirildi.Bilginize.

Sağlamcıileti 13:22, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Mrb,

Tartışma sayfamdaki fontun her zaman turuncu olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?

kızılsungur® 01:50, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Öyle daha güzel. Çok teşekkür ederim. Bu arada tartışma sayfana bir arşiv atsan iyi olacak. ;)

İyi çalışmalar

kızılsungur® 01:59, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Ben Almanlarındakini daha çok seviyorum. Onlarınki daha renkli ve ayrıntılı.

kızılsungur® 02:03, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Okyanusya'da saat kaç şimdi? Burada sabahın 5 i :D

kızılsungur® 02:05, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Takılıyorum int te. Sabah ezanı da okunuyor. Yatarım birazdan. Hhehehheeheh

kızılsungur® 02:20, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Neyse... Ben yatıyorum. Senin için bir parça seçtim; teşekkür olarak. Parçayı buradan indirebilirsin. (XD)

Bol bol dinlersin artık :D

Bu aralar Türkiye'de meşhur olmaya başladı bu parça.

İyi çalışmalar

kızılsungur® 02:55, 28 Ağustos 2007 (UTC)

88.228.159.137[kaynağı değiştir]

Kullanıcı vandallık yapıyor bilginize.

Sağlamcıileti 10:51, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Fuat Ergin sayfası şu siteden alınmış.Ancak bu bir biyografi olduğundan ben başka türlü bir yazılış olur mu olmaz mı karar veremedim.İlgilenedilir misin?Kolay gelsin.

Sağlamcıileti 12:42, 28 Ağustos 2007 (UTC)

88.233.213.105 IP'li kullanıcı vandallık yapmaktadır.İlgilenirmisiniz.Selamlar.

Sağlamcıileti 12:22, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Farkettim.Ben teşekkür ederim.Adem54 hakaret içeren değişiklikler yapıyor bilginize.

Sağlamcıileti 12:25, 29 Ağustos 2007 (UTC)

O da tamam.Bir de şu anonim var: 88.243.84.20.Küfürlü değişiklik yaptı.Sonra sayfayı kendisi sildi ama olsun.

Sağlamcıileti 12:29, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Hızlısınız[kaynağı değiştir]

Neyse onu da halletmişsiniz.Bu ana sayfa takımı hakkında ne düşünüyorsunuz.Yani sayfanını sık sık güncellenmesini istiyorum ben bize bu yakışır.Bunun için böyle bir çözüm düşündüm.Birde bugün için bir günün maddesi aday göstermiştim.Bugün koymazsak ana sayfaya yarın hiçbir anlamı yok.Ingrid Bergman maddesinde bahsediyorum.Yani mutlaka bu maddeyi koyalım demiyorum ama kimse koymayalım da demiyor orada öylece duruyor başvuru şeklinde.Teşekkürler.

Sağlamcıileti 12:32, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Peki teşekkürler.Tabii ben şöyle aynı fikirde değilim geç kalma konusunda; ben ana sayfayı bir gazete gibi düşünüyorum.O sebepten günün maddesi de o gün ne önemli ise o bulunmalı ana sayfada.Yani mesela bugün Goethe maddesinin artık ana sayfada durması bence çok da gerekli değil.Takım konusunda aynı fikirde olmanıza sevindim.Takım kurulana kadar ben ana sayfa üzerinde madde önerilerinde bulunarak takım gibi çalışmaya devam edeceğim.Vaktinizi ayrıdığınız için teşekkür ederim.

Sağlamcıileti 13:18, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Selamlar.Takım icin üç kişi+1 kararsız(ve ya topluluğun görüşünü bekleyen biri :))))))) ) var elimde. :))))).Aslında bir de sana sormak istiyordum katılır mısın diye.Çünkü ana sayfa ile sen de oldukça ilgileniyorusun.Eğer sen de evet dersen ben hazırladığım takım sayfasını yayınlyacağım.Yoksa dediğin gibi bir iki kişi daha bekliyeceğim.

Sağlamcıileti 10:42, 30 Ağustos 2007 (UTC)

yaptığım ığdırın merkez belde ve köylerini gösteren şablon Şablon:Merkez belde ve köyleri si z tarafından silinmiş acaba ADını ığdır merkez belde ve köyleri olarak değiştiremez miydin? bn onu yapana kadar saatrlerimi harcadım haritalarda boğuldum sen bir kalemde silmişsin geri getirme ihtimalin varsa geri getirmeni istiyorum sen uğraşmazsın ben adını Şablon:Iğdır Merkez belde ve köyleri olarak değiştiririm...--Sabri76 15:15, 30 Ağustos 2007 (UTC)ÇOK PARDON DEĞİŞTİRMİŞSİN SAĞOL:-)

ANLADIM SAĞOL....

Güzel tasarım[kaynağı değiştir]

Evet bence de güzel bir ana sayfa tasarımları var.Ancak ben bilgisayardan filan pek anlamam.Yani ana sayfa tasarımı yapma konusunda bir fikrim yok.Sanırım Tembelejderha'nın ve Vitogenevese'nin böyle çalışmaları var.Zaten takım da pek ilgi çekmedi.Sanırım ben münferit şekilde önerilerime devam edeceğim.Teşekkürler.

Sağlamcıileti 16:50, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Vay burada sayfanın en altında bir komedi durumu var bir bakar mısınız?Kendisine oy vermeyenler için yazmış galiba... --Kızıl Şaman 21:48, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Taşınan kategoriler[kaynağı değiştir]

Kategori:Taşınan kategoriler'i silmişsiniz ancak o kullanılan bir düzenleme kategorisidir. Lütfen geri alabilir misiniz silmeyi? denisutku *:!? 22:26, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Mesaj Sayfam`da yiğenim girmişti.bir daha giremeyecek zaten.onun adına özür dilerim.şuçum sizin dediğiniz gibi değil.Kullanıcı sayfsamı başkasının kullanmasına izin vermekten dolayı suçluyum.-İyi ve hayırlı işler- Kullanıcı:Vay