Kullanıcı mesaj:Oepidus

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Oepidus 13:21, 6 Nisan 2007 (UTC)Oepidus



Ve lütfen imzanızı sadece iletilerinizde ve tartışma sayfasında kullanınız. Kolay gelsin. - Erhan 13:39, 6 Nisan 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler ve aramıza hoş geldiniz. Bilgi almak istediğiniz bir konu mu vardı? --Pinar 13:55, 6 Nisan 2007 (UTC)


Teşekkürler pınar hanım kafama takılan bazı sorunları kendim hallettim eğer tekrar nüksederse ben size iletirim ilgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim.OepidusJoKeR 13:58, 6 Nisan 2007 (UTC)

Selamlar yıl sayfalarına makale yazmıyoruz doğum ve ölümlerde sadece isim ve meslek, olaylar bölümündeki maddeleri ise olabildiğince kısa tutmaya çalışıyoruz.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 19:02, 6 Nisan 2007 (UTC)

Anladım teşekkürler. .OepidusJoKeR ~19:06, 6 Nisan 2007 (UTC)

Tekrar selamlar.Lütfen maddelere konulan sil şablonlarını kaldırmayınız.Ayrıca başka sitelerden buraya bilgi aktaramıyoruz.Telif ihlali sebebiyle hızlı silinir.(Bkz:VP:Telif)--Machiavelli' msj 19:07, 6 Nisan 2007 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

kibelemesaj 19:14, 6 Nisan 2007 (UTC)

Bakın demiştim.Bundan sonra telifli içerik girildiğinde bundan biraz daha sert bir mesaj gelir.3.de engellenirsiniz.Kibele'nin yolladığı uyarıdaki bağlantıları okumanızı tavsiye ederim.Vikipediyi ve katkı yapmaya çalışan herkezi severim.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 19:17, 6 Nisan 2007 (UTC)

$imdiki uyarının neden yapıldığını anlamıyorum? Telif hakkı ihlali yok.--OepidusJoKeR

Balık burcu sayfasındaki kopyala-yapıştır metoduyla yaptığınız değişiklik sebebiyle verilmiştir yüksek olasılıkla.--Machiavelli' msj 19:27, 6 Nisan 2007 (UTC)

Bende ilk denememde başarısız olduğum için bölüm bölüm alıntı alarak yazmıştım. :]--OepidusJoKeR

Aramiza hosgeldiniz. Umarim sizin de katkilarinizla Vikipedi biraz daha buyur. Su anda haftanin isbirliginde yaptigimiz calisma zor bir secim. Ne de olsa yapilacak is buyuklugu bakimindan nerdeyse sinirsiz. Vikipedi'de genelde "is verilmez" herkes ilgilendigi konularda birseyler yapmaya calisir. Elbette bazen takim calismalari yapilir, bir is bolumu dogar. Bu haftanin isbirligi icin dilerseniz yeni madde acabilirsiniz. Bu maddeler bitmis olmak zorunda degildir, taslak olabilirler (or. Asım Bezirci). Zaten vikipedide bitmis madde pek soz konusu olamaz. Dilerseniz diger dillerden madde cevirebilirsiniz (or. Laurence Olivier). Hazir yazilmis maddeleri gelistirebilir (or. Terry Eagleton), ya da sifirdan baslayabilirsiniz(or. Rıfat Ilgaz). Eger bu surec icerisinde yardimci olabilecegim birsey varsa mesaj atmaktan cekinmeyin. Kolay gelsin. BrechtProscenium 12:44, 7 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba Oepidus, Turkce maddesine yaptigim degisiklikleri aciklamasiz geri almissin. Nedenini sorabilir miyim? [1] Tesekkurler, Citrat 15:57, 8 Nisan 2007 (UTC)

Sanırım internet explorer'dn kaynaklanan bir sorun özür dilerim. Oepidus 19:36, 8 Nisan 2007 (UTC)

dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

  • merhaba, lütfen maddelere kişisel sitenizi eklemeyin. dış bağlantılar, maddeye katkısı olacak bilgi içeren siteler içindir. bu konuda VP:VND sayfası size yardımcı olabilir. --kibelemesaj 10:42, 9 Nisan 2007 (UTC)

Burçin Bircan[kaynağı değiştir]

Neden ansiklopedik bir içerik olmadığını açıklarmısın bana?. Oepidus 19:25, 9 Nisan 2007 (UTC)

Eğer bir ansiklopedide bu tarz bir yazı görürsen haklısın ..ansiklopedi de bilgi olur insanların duyguları değil --Eldarionmesaj 03:38, 10 Nisan 2007 (UTC)

Yöneticilere mesaj bırakarak neyi gölgelemek istemektesiniz?[kaynağı değiştir]

Katkıların burada olmakla birlikte neredeyse tüm yöneticilere 5 gün içierisnde bıraktığın mesajlara bakılırsa (25 edit, 26 mesaj) aslında burada yeni değilsiniz ve burayı oldukça iyi bilmektesiniz. Kullanıcı olarak bu kullanıcı adınızın bir kukla olabileceğine dair şüphelerim oluştu. Bilginize sunar, öyle olmasınız da öyleymiş gibi bir izlenimin doğmasına yol açanın da kendiniz olduğunu unutmayınız. İyi çalışmalar dilerim.--Etrüskileti 11:03, 11 Nisan 2007 (UTC)

Bence neden benimle uğraştığınızı yada beni kendi amaçlarınıza alet etmek istemediğinizi ben nerden bilebilirim burayı iyi bilmek daha önce burda bulunmamla bir alakası olduğunu zannetmiyorum ve kukla teorini git başka insanlar üzerinde ara benim böyle bir amacım yok ve bu saatten sonra gözlem yapiyorum kimseye bir mesaj yada wiki ile ilgili bir düzeltme söz konusu dahi olamaz. Oepidus 14:31, 11 Nisan 2007 (UTC)


Lütfen Vikipedi'ye dini, siyasi, ticari ya da reklam içerikli bağlantı ya da bir oluşumu tanıtmaya yönelik bağlantılar eklemeyi durdurun. Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Ayrıntılı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Teşekkürler.--Levent Abi ileti 19:39, 23 Aralık 2008 (UTC)