Kullanıcı mesaj:Brecht

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşiv
Arşivler
  1. ~Mart 2007
  2. ~Haziran 2007
  3. ~Mart 2008

Mesajlar[kaynağı değiştir]

Yeni mesaj ekleme[kaynağı değiştir]

Lutfen + sekmesine tiklayarak mesajinizi ekleyin. BrechtProscenium 14:27, 12 Mart 2008 (UTC)

Merhaba. Yeni sayfada ilk mesajınız benden olsun. Sizi SD'de gördüğüme sevindim. Doktora tezinizde kolaylıklar dilerim. Vikipediye ve Samuel Beckett maddesine dönüşünüzü bekliyoruz. --Yabancımsj 14:42, 12 Mart 2008 (UTC)

Ortak çalışmaları mümkün olduğunca sizin gibi tiyatroyla ilgili kullanıcılara haber vermeye çalışıyoruz. Siz de gelişmeleri Vikiproje:Tiyatro ve Portal tartışma:Tiyatro sayfalarından takip edebilirsiniz. Aslında Samuel Beckett madesinde de fazla vakit almayacak ufak tefek çeviri ya da yazım yanlışı düzeltmeleri gibi katkılara her zaman ihtiyaç var, hele de çeviri çalışmasının yavaşladığı şu günlerde. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 14:54, 12 Mart 2008 (UTC)

Merhaba Brecht, üzerinde çalışmış olduğunuz ve Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Bonn sayfasında değerlendirilmekte olan Bonn maddesini, Vikipedi:Seçkin madde incelemesi#Seçkin maddelikten ihraç adayları kısmına taşıdım. Daha evvelki inceleme aşamasında belirtilen gerekçeler ışığında bu madde hakkında "kalsın" veya "çıkartılsın" şeklinde görüşünüzü belirtebilirsiniz. Tabii maddeyi iyileştirmek için gerekli gördüğünüz değişiklikleri yapabilirseniz çok iyi olur. Eğer inceleme veya ihraç bölümünde belirttiğiniz sorunlar sonradan halledilirse lütfen yorumların üzerlerini çizin ki son kararı vermek kolaylaşsın. Teşekkürler. --İnfoCan 22:55, 30 Kasım 2009 (UTC)

--Merhaba Brecht! Arşiv şablonunu geliştirme takımına katılmak isterseniz buraya adınızı ekleyip, buradan geliştirmeye başlayabilir veya şablonu kullanabilirsiniz. Teşekkürler. ----GôkTR001

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 17. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:35, 4 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, Laurence Olivier'i SMİ adayı gösterecektim ama martın sonuna kadar yoğun katkı sağlayacak vaktim yok. O nedenle erteledim. Maddenin mevcut SM içerik ve görsel destek ilgili gerekleri sağlamakta zorladığını düşünüyorum. Hemfikirseniz, maddenin zenginleştirilmesi konusunda bu süre zarfında yardımcı olabiir misiniz? Selamlar --Coriolis 19:19, 26 Şubat 2010 (UTC)

Selam, aday gosterdim: VP:SMİ#Laurence_Olivier --Coriolis 17:17, 16 Nisan 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:36, 2 Mart 2010 (UTC)

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

Manchester University Crest.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. Kurmanbek💬 21.26, 1 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

Mola bitmedi mi?[kaynağı değiştir]

Selamlar, vikimola bitmedi mi? Vikipedi sizi bekler... :) --Stultiwikiabana yaz 15.09, 10 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

Bir şey yok yav kodlarda tekrar alışılır, bisiklete binmek gibi :) --Stultiwikiabana yaz 18.41, 10 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]