Kullanıcı mesaj:Nano/Arşiv

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipediyi geliştirenleri destekliyorum zaten :). Ancak vikipedi başka sitelerden kopya edilen fotoğraflarla değil Vikipedistlerin, diğer sitelerdekinden daha güzel olan ve kendi çektiği fotoğrafları yüklemesiyle gelişeceğini düşünüyorum. Neyse sonuç olarak ABD yasalarına göre işliyor telif konusu ve her resmin kaynağı ve lisans bilgisi olmak zorunda. Uygun lisans etiketlerini VP:RTE sayfasında bulabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 07:06, 27 Ağustos 2007 (UTC)

İntihar yöntemleri[kaynağı değiştir]

Selamlar.Ben İntihar yöntemleri sayfasıyla ilgili bir SAM başvurusu yaptım.Konu ile ilgili olduğunuzdan size de haber verme gereği duydum.Şuradan görüşünüzü bildirir ve oy kullanırsanız sevinirim.Benim oy hakkım da yok maalesef ama olsun madde ile ilgili doğru kararı verirsiniz siz oy hakkı olanlar.Kolaylıklar.

Sağlamcıileti 08:32, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı adı-bilgi[kaynağı değiştir]

Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.
Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler.

kibelemesaj 19:27, 2 Eylül 2007 (UTC)


Otomatik copy-paste[kaynağı değiştir]

Size de selamlar, Bu bağlantıya bir bakarsanız iyi olur.--PhantomII 19:49, 2 Eylül 2007 (UTC)

Materyal fiziği[kaynağı değiştir]

Selamlar.Materyal fiziği diye bir dalı var mı fiziğin?Bence Malzeme Bilimi gibi bizim kullandığımız ismi onun.Yanlış mıyım?İyi geceler.Sağlamcıileti 22:30, 2 Eylül 2007 (UTC)

Peki teşekkür ederim.Fransızcam olmadığı için bakamıyorum.İyi geceler.Sağlamcıileti 22:39, 2 Eylül 2007 (UTC)

Yeni açılan bazı maddelere Sil şablonu eklerken, "gerekçe" belirtmelisiniz. Bunu şu | çizgiden sonra yazabilirsiniz. {{Sil|gerekçe}}

Katkılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 20:25, 3 Eylül 2007 (UTC)

Çok iyi hatırladım. Demek 2 yıl geçti... Biraz abarttın gibi geldi :) yine de sağol. Katkım olabildiyse ne mutlu bana. BilimFeneri'nde hâlâ etkin durumdayım. Umarım Boğaziçi'ni kazanır ve memnun olarak okursun. Portal'a zaman kaldıkça katkı yapmayı çok isterim. Zaten ne zamandır matematik ve fizik konularına ufak katkılarım olmuştu [yazın ara versem de], artık biraz daha zaman ayırmayı düşünüyorum. Bilimfenerinden özel ileti ile iletişime devam edebilirsin. İyi çalışmalar...--OktayD ileti katkı 14:27, 16 Eylül 2007 (UTC)

Madde deformasyonu[kaynağı değiştir]

Selamlar.Madde deformasyonu maddesinin isminin "Şekil değiştirme" olarak değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Hem öz Türkçe hem de mühendislik eğitiminde kullanılan bir terim.Saygılar.Sağlamcıileti 19:40, 25 Eylül 2007 (UTC)

Ne demek.Bu hepimizin görevi.Biz mühendislik fakültesinde bunu şekil değiştirme olarak öğrendik.Direkt deformasyon kelimesinin çevirisi sanırım.Bu yönde değişiklik yapıyorum.Müsait olduğunda madde de geliştirme yaparım ben de.Saygılar.Sağlamcıileti 19:52, 25 Eylül 2007 (UTC)

Sayın Mach daha önce de güllaç resmim ile ilgili olan yazışmada bana vikipediyi geliştirenleri desteklediğinizi söylemiştiniz. Acaba gerçekten böyle bir tutum içinde misiniz? yoksa bu sadece sözde kalacak olan birşey mi? gerçekten çok merak ediyorum. Bir süredir kurmuş olduğum Fizik Portalını geliştirmek için elimden geleni yapıyorum. Sayfanın kullanıcılar için daha açıklayıcı ve hoş görünmesi için de başka vikipedilerde her türlü lisans hakları halledilmiş resimleri buraya yerleştiriyorum. Siz siliyorsunuz ben tekrar lisans bilgilerini girip ekliyorum.Siz siliyorsunuz ben tekrar. Bu durum artık beni çok sıkıyor Ancak siz sadece ben yöneticiyim kural böyle ise böyle anlayışı ile bakacak olursanız durum kullanıcılar ve vikipediyi geliştirmek için uğraşan bir çok insan için çok daha çirkin bir hal alacak lütfen bu tutum ve davranışınızı terk ediniz.

Asıl siz neyi amaçlıyorsunuz? Benim söylediğimin sözde kalan bir yanı yok. En son sildiğim resminizde telif etiketi var mıydı? yoktu en son sildiğim resminiz kaynak bilgisi var mıydı? kaynak olarak bir zip dosyasını indirmemiz gereiyor ve içindeki dosyaarı incelememiz ki bulamadım.Kısacası kaynakta yoktu. Siz her türlü lisans ve kaynak bilgilerinizi girmiyorsunuz. Madem tekrar tekrar yüklüyorsunuz ve ben aynı resmi siliyorum yahu bir yerde yanlış yapıyorum galiba bir sorayım diye düzgün bir üslupla soramıyor musunuz acaba? Mesaj sayfalarımın arşivine bakın kim resim hakkında bir soru sormuşta cevap alamamış? Ben yöneticiyim kural böyle ise böyle anlayışı nedir? ben yönetici olsamda olmasamda vikipedist olsamda olmasamda hatta bu dünyada olsamda olmasam kural bu mu? Bu. Politika veya kural ihlali mi yapmışım, hangi tutumumu terk etmemi istiyorsunuz? Bir resim silindiyse dur bir fırçalıyım da görsün düşüncesiyle değilde acaba hatam ne diye merak etseniz zaten hiçbir çirkinlik olmayacak.--Machiavelli' msj 16:34, 29 Eylül 2007 (UTC)
İsterseniz sizin yuklediginiz ve benim sildigim son resmi geri getireyim beraber bakalim hangi kaynagi vermissiniz hangi etiketi kullanmissiniz? Uygunsa düzeltirsiniz.--Machiavelli' msj 19:54, 29 Eylül 2007 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba nanoscience. Kullanıcı adı değişikliğini Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme/El koyma sayfasına taşıdım. Almak istediğin ad bir başka kullanıcıya ait. Kullanıcı mesaj:Nano'ya isteğini bildiren bir mesaj yazdım. Eğer yedi gün içinde cevap gelmezse kullanıcı adı değişikliğini yapacağım. Eğer bu kullanıcı hesabı da senin ise, oturum açarak bu isim değişikliğini kabul ettiğini bildirirsen yedi gün beklemeden de kullanıcı adı değişikliğini gerçekleştireceğim. İyi çalışmalar. --Mskyrider ileti 16:49, 30 Eylül 2007 (UTC)

Yedi gün geçtiği, herhangi bir karşı çıkma olmadığı için kullanıcı adı değişikliğinizi yaptım. Bundan önce yaptığınız değişikliklerin yeni kulllanıcı adınız altında görünmesi biraz gecikebilir, endişelenmeyiniz. Hayırlı olsun. --Mskyrider ileti 16:45, 7 Ekim 2007 (UTC)

hardal gazı[kaynağı değiştir]

talebimiz yerine getirilmiş, bulursak daha uygun bir resim yerleştirebiliriz, kolay gelsin --flaWless - furKanileti 20:31, 30 Eylül 2007 (UTC)

Merhabalar Nano şu an için ne yazık ki fizik ile ilgili yeterli kaliteye ulaşmış fazla maddemiz yok. Bu anlamda bir katılımcısı olarak fizik portalının çok önemli olduğunu düşünüyorum ve çok yakında vikipedinin bu eksikliğinin giderilebileceğine inanıyorum. Haftanın maddesi için öneriye gelirsek seçkin madde statüsü kazanmış olan Carl Friedrich Gauss bence gayet uygun bir tercih olur. Daha sonraki haftalar için geliştireceğimiz maddeler arasından seçip bu bölüme ekleyebiliriz... hoşçakalın iyi çalışmalar--Kuara 18:55, 8 Ekim 2007 (UTC)

Elinize sağlık, portalın bu hali iyi ve geliştirilmeye de açık bu anlamda ileride yeni eklenen maddeler bölümü zaman ilerledikçe kaliteli maddeler bölümü gibi yeni eklemeler yapabiliriz....teşekkürler, hoşçakalın....  Kuara 15:00, 10 Ekim 2007 (UTC)

Bilim Takımı[kaynağı değiştir]

Sevgili Nano, Bilim Takımına katılman bizide çok sevindirecektir, seni üye listesine ekliyorum. Listeye buradan ulaşabilirsin. Ayrıca babil kısmına BT kodunu yazarak kullanıcı şablonunu ekleyebilirsin. Sevgilerimi gönderiyorum, iyi çalışmalar... --Elmacenderesi E=mc2 20:57, 10 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu[kaynağı değiştir]

Bu jelibonlar sizin için! Bayramınız kutlu olsun. Wiki'de nice yeni bayramlara!--Mehmet Baran 17:02, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..) --Hasan Sami 05:53, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.İyi bayramlar.
Sağlamcıileti 15:23, 11 Ekim 2007 (UTC)


Teşekkürler size de iyi bayramlar.--Eldarionileti 20:04, 11 Ekim 2007 (UTC)

Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 20:06, 11 Ekim 2007 (UTC)

Çok teşekkürler, sizinde bayramınız kutlu olsun, sevgilerimle... --Elmacenderesi E=mc2 22:03, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Baklava için çok teşekkürler Sevgili Nano. Bayramı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim --Pinar 01:51, 12 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar Güllüoğlun dan ;) --ilker76ileti 05:31, 12 Ekim 2007 (UTC)

sevgili nano[kaynağı değiştir]

iyi bayramlar diliyorum.umarım baklavaları seversin :D iyi çalışmalar--İlker76 06:37, 12 Ekim 2007 (UTC)


Bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Vikipedideki evime sevgi dolu içtenliklerinizle bayram ziyaretine geldiniz. Bende size elim boş gelmedim. Bayramınızı kutluyor ve esenlikler diliyorum. SBM (10:08 GMT +2 Bayramın 1.günü)

Bu baklava bayram nedeniyle zat-ı halinize ikram olunur. Kullanıcı:Striker buz matrix

Teşekkürler bende sizin bayramınızı kutluyorum baklava iyi geldi --Karduelismsj 08:56, 12 Ekim 2007 (UTC)

Tabiki. Şablonun sayfasındayken sol tarafta araçlar bölümünde "sayfaya bağlantılar"ı tıklamanız yeterli. Şablonun kullanıldığı sayfalar gözükecektir. İyi çalışmalar, iyi bayramlar.--Machiavelli' msj 16:28, 12 Ekim 2007 (UTC)

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:44, 11 Ekim 2007 (UTC)

Sevgili Nano, yaptığınız şablonu hangi sayfalarda kullandığınızı görmeniz için bir kod mevcut değil sanırım, fakat bu şablonları kullandığınız sayfalar belirli bir kategoriye giriyorsa o kategori sayfasından bu sayfaları takip edebilirsiniz, kategori sahibi değiller ise bir kategori oluşturmanızı öneriyorum, isterseniz beraber halledebiliriz o zaman daha ayrıntılı düşünebilir ve uygun bir çözüm buluruz, sevgiler, iyi çalışmalar... --Elmacenderesi E=mc2 22:12, 12 Ekim 2007 (UTC)

Ama yukarıda Mskyrider in verdiği bağlantıda takip edebilirsiniz, bu daha kolay bir çözüm... --Elmacenderesi E=mc2 22:14, 12 Ekim 2007 (UTC)
Sana tam cevap yazıyordum mesajı değiştirdin :) Sorun halloldu mu? bir problem olursa bildirmekten lütfen çekinme her şekilde yardım etmeye çalışırım... --Elmacenderesi E=mc2 22:35, 12 Ekim 2007 (UTC)
Selamlar nano.Geç cevap için kusura bakmayın.Eğer şablon sayfasında sol sütundaki sayfaya bağlantılar linkini tıklarsanız görebilirsiniz kolayca sanırım.Kolay gelsin iyi çalışmalar.--Eldarionileti 00:04, 13 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Bayramınız kutlu olsun hocam Hollandacayı nereden öğrendin...--KıZıL ŞaMaN 10:47, 13 Ekim 2007 (UTC)

  • Ne güzel,,benim Almanca okuldan ve kendi çabalarımdan geliyor..Ama kesinlikke bir gün Hollandacayı da öğreneceğim--KıZıL ŞaMaN 10:52, 13 Ekim 2007 (UTC)
  • Hollandacaya olan ilgim Almanca'dan kaynaklanıyor.Zaten yakın diller.Öğrenmesi kolay olur..Öncelikli amacım tabiki Almanca öğrenmek..Almanca kaynaklarla üniversitede daha rahat edebileceğimi sanıyorum.

Aslında Hollandaca bilenlerin Almancayı çok rahat anlayabildiğini söylerler demek ki pek rahat anlaşılmıyormuş..--KıZıL ŞaMaN 12:48, 13 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --ahmetdemirciogluileti 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)


çok baklava var ama --Ahmetdemircioglu 12:14, 13 Ekim 2007 (UTC)

Baklava için teşekkürler baklava yemekten içim dışım baklava oldu zaten:) Neyse sizinde bayramınız kutlu olsun.iyi günler--Gençosmanlı1299 20:20, 13 Ekim 2007 (UTC)

Selamlar.Elbette tekrar oylamaya sunabilirsiniz.Size önerim portalı canlı tutmaya çalışmak.Bu konuyla ilgilenen vikipedistlere mesaj bırakarak destek isteyebilirsiniz mesela.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 22:03, 13 Ekim 2007 (UTC)
Oylamaya açmak destek almanız açısından daha iyi olur.Ayrıca belki portala destek olacak kullanıcılar bulmanıza da yardımcı olabilir.İlgi olmazsa 2 ay sonra portallar siliniyor maalesef.Bu sebeple destek ve katılım önemli.--Eldarionileti 22:08, 13 Ekim 2007 (UTC)