Kullanıcı mesaj:Math34/Arşiv7

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Selamlar Math34, {{SM}} olması için önerdiğin Jül Sezar maddesi Vikipedi topluluğunca SM olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 12:44, 13 Mart 2009 (UTC)

Kırmızılar[kaynağı değiştir]

Merhaba Math34. Acaba UEFA Kupası kazanan teknik direktörler maddesindeki bazı teknik direktör maddelerini açmama yardım edebilir misin? Ya da bu tür konular ile ilgilenen başka bir Vikipedist var mı? Eğer madde tamamlanırsa, spor alanında güzel bir liste çıkacaktır. Şimdiden teşekkürler.--Olağan Şüpheli 13:33, 25 Mart 2009 (UTC)

88.232.10.114[kaynağı değiştir]

Sayın Math34 "88.232.10.114" IP'li kullanıcı bana yapmadığım halde bir sayfaya Vandalizm yaptığım yönünde uyarıda bulundu hem de sizin imzanızla. Lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz? Şimdiden teşekkürler... --Böcürt 19:03, 4 Nisan 2009 (UTC)

Kullanılmayan Resimler[kaynağı değiştir]

Onur Kayabaşı Sms 13:03, 11 Nisan 2009 (UTC)

VikiProje İstanbul[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikiproje:İstanbul/Katılımcılar sayfasında VikiProje İstanbul sayfasının katılımcılarından olduğunuzu gördüm. Artık burayı harekete geçirme zamanı geldi diye düşündüm:) burada İstanbul maddesini yeniden yazmaya başladım. Amacım elbette SM yapmak. Madde yazımım hakkında bilgi edinmek istiyorsanız Ankara ve Çankaya maddelerine göz atabilirsiniz. Sizlerden isteğim bu maddeye bağlı alt maddeleri güzelleştirmeniz ya da olmayan maddeleri açmanız. Örneğin ben İstanbul maddesiileoyalanırken bir kişi Sultan Ahmet Camii, bir kişi Kız Kulesi, bir kişi de Galata Kulesi'ni düzene sokabilir. Tabii benimki sadece bir öneri ancak III. Ahmet Çeşmesi gibi bir yapı için maddesindeki bilgi oldukça az değil mi? İlgilenen olursa İstiklal Caddesi başta olmak üzere birçok madde ilgi bekliyor. Şimdiden teşekkürler. Bu mesaj Kullanıcı:Math34, Kullanıcı:Absar ve Kullanıcı:Baskurtf'a toplu gönderilmiştir.--Veritas 16:44, 4 Haziran 2009 (UTC)

    • Selam Math34. Katana maddesi KMİ adayıdır. Maddeye gerekli katkılarda bulunarak olası ihracını önleyebilirsiniz..--MightY msj 11:08, 10 Temmuz 2009 (UTC)

VP İstanbul / Ayın iş birliği[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ağustos 2009 ayının işbirliği; İstanbul Portalı'nın geliştirilmesi seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 16 Ağustos 2009
  • Proje bitiş: 30 Ağustos 2009

--Kerem233 17:20, 15 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba. İyiyim sağol, sen nasılsın? Epeydir görünmüyordun, ben de iyi ki döndü diye düşünüyordum. Madde içerik olarak iyi durumdaysa da kaynak atamaları yetersiz görünüyor. Konuyla kim ilgilenebilir bilemiyorum, ama üzerinde bir süre çalışıp doğru şekilde kaynaklandırılırsa SMA yapılabilir bence. Zaten maddeler adaylık sürecinde de gelişiyor. Senin yeni projelerin var mı? --Yabancımsj 10:03, 25 Ağustos 2009 (UTC)

Gazze'ye hızlıca baktım. Çok daha iyi durumda, yalnızca belediye başkanları kırmızı. SMA yapılabilecek gibi görünüyor. Yardım etmek istersen John Mayer ve 1 − 2 + 3 − 4 + · · · birer SM projesi olarak ilerliyor. (Salsa'yla ilgili köy çeşmesine yazılabilir belki.) İyi çalışmalar. --Yabancımsj 10:17, 25 Ağustos 2009 (UTC)

Desteğinizi bekliyorum[kaynağı değiştir]

Kısa bir zaman sonra adaylığımı koyacağım hizmetli için oyunuzu ve desteğinizi bekliyorum
- İyi çalışmalar.Nebeviye ileti 02:29, 26 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba, çok teşekkür ediyorum, elbette katkıda bulunmaktan çok büyük bir onur duyarım. Vakit buldukça geliştirmeye çalışacağım. İyi çalışmalar... --Fagusmsj 12:14, 27 Ağustos 2009 (UTC)

Maddeyi ben aday göstermedim ben yapılan prosedür yanlışlığını Hakan Kayı'ya düzelttirmeye çalışıyordum.--İradeninKuvveti 01:46, 2 Eylül 2009 (UTC)

Oral Fixation Vol.2[kaynağı değiştir]

  • Görünüşe göre şablon hemen hemen hiç kullanılmıyor. Sanırım uğraşmaktansa bu standart şablonu maddeye eklemek en doğrusu. Şablonun kullanıldığı 4-5 maddeyi de bu standart şablonla değiştirince bu sorunlu şablonu sileriz. Ben bu işi halletmeye çalışacağım. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 15:02, 2 Eylül 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Desteğiniz için teşekkürler--İradeninKuvveti 23:21, 2 Eylül 2009 (UTC)

  • Zahmetiniz için çok ama çok teşekkür ederim. İnanın çok mutlu oldum. Bu arada şu Shakira albümleri için söz vermiştim size ama gördüğüm kadarıyla başka bir kullanıcı el atmış. Bana da ekleme yapıp düzenlemek kaldı sanırım. Tekrar tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 14:43, 4 Eylül 2009 (UTC)

Selam. Gazze maddesini aday göstermişsin ama, oradaki tavsiyelerin dışında şunu da belirtmeliyim ki, bibliyografya kısmındaki "citation" kısmını "kitap belirt" yaptım. Madde içinde de "cite web" şablonlarının düzenlenmesi gerek... Ama oldukça zaman alıcı bir iş olduğu için pek müdahalede bulunulmuyor...--вяí¢αи76ileti 21:23, 11 Eylül 2009 (UTC)

silme talebi[kaynağı değiştir]

Selam,

Az önce yüklediğim [[Dosya:NBA98allstarlogo.png]] isimli dosyayı siler misiniz? Tekrar ve hazır şablonu kullanarak kurallara uygun yükleyeceğim. İyi günler. --Math34 ileti 14:11, 21 Eylül 2009 (UTC)

Tamam, yaptım. --İnfoCan 16:10, 21 Eylül 2009 (UTC)

haftanın çevirisi[kaynağı değiştir]

Selam Takabeg,

Meta'daki haftanın çevirisi projesinde (http://meta.wikimedia.org/wiki/Translation_of_the_week) bu hafta seçilen madde senin ilgi alanına giriyor gibi. (w:en:Manchukuo yuan) Belki ilgini çeker diye haber vereyim dedim :) Sevgiler. --Math34 ileti 11:20, 30 Eylül 2009 (UTC)

Selam Math34. Metaya bakmıyorum. Mançukuo maddesi de eksik. Önce orası zenginleştirilmelidir. Parası ise seneye :) İyi çalışmalar. Takabeg ileti 02:03, 1 Ekim 2009 (UTC)

Otomobilin tarihi[kaynağı değiştir]

Selam hocam,

Nasılsınız? Otomobilin tarihi maddesi harika... Öncelikle bu madde için kişisel olarak teşekkür ederim. Zevkle okudum. SMA yapmayı düşünmüyor musunuz? Sevgiler.--Math34 ileti 15:06, 19 Kasım 2009 (UTC)

merhaba Math, teşekkürler, iyilik sağlık, vandallarla mücadele içindeyiz hep birlikte. Maddeyi yazdıktan sonra kibeleden yazım hatalarımı, cümle düşüklüklerimi düzeltmesini rica ettim, o da pek sık gelemiyor vikiye. onun kontrolünden geçmeden SMA yapmayı düşünmemiştim açıkçası. madde içinde resimler ile bölüm metinlerinin kısalığından kaynaklı olarak uyumu pek iyi olmadığından görünümü de pek iyi olmadı sanırım. ayrıca FR vikiden çeviriye bazı eklemeler de yaptım ama hâlâ bazı eklemeler yapılabilir. kafamı toparlayıp işe girişemedim. Her ne kadar otomobil tarihinde Fransızların ağırlığı olsa da, madde pek bir Fransız ağırlıklı gibi geliyor bana. Bunun gibi sebeplerden ötürü henüz SMA işlemine girişemedim anlayacağın. Ama istersen bu hâliyle bir adaylık açayım, belki gelen yorumlarla maddeyi daha geliştirebilmek mümkün olur. Kolay gelsin. --Mskyrider ileti 16:19, 19 Kasım 2009 (UTC)
Vikipedi:Seçkin madde adayları/Otomobilin tarihi, SMA işlemini başlattım. --Mskyrider ileti 16:42, 19 Kasım 2009 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 1. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:31, 4 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:36, 11 Ocak 2010 (UTC)

VikiÇağrı[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Portal:İstanbul ve Vikiproje İstanbul tümüyle yenilendi! Artık tasarımımız değişti ve hedeflerimiz yükseldi. Vikipedist olarak siz de 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul'a destek vermek isterseniz projemizle ilgili çalışmalara katılın. Haydi gelin yeniliklere bir göz atın.
(Bu, katılımcı Vikipedistlere gönderilen toplu bir mesajdır. Bundan sonra düzenli olarak gönderilecek olan bilgilendirme ve çağrı mesajlarını almak istemezseniz buradan bildirin.)
VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:46, 6 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:04, 2 Mart 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Math34,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Fc barcelona logo.gif adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 19:36, 13 Kasım 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Math34,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:SeattleSuperSonics 100.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 13:59, 15 Kasım 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Math34,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:SeattleSuperSonics 100.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 13:59, 15 Kasım 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Math34,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Uleb.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

cobija 00:22, 19 Kasım 2010 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

Superyetkinileti 00:25, 15 Haziran 2011 (UTC)

Superyetkinileti 00:37, 15 Haziran 2011 (UTC)

Reality 12:44, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:44, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:44, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:44, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:44, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:44, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:44, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:44, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:31, 11 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 13:14, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Math34/Arşiv7,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 19:53, 4 Ekim 2011 (UTC)

Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

Mutlutopuz 12:49, 3 Şubat 2012 (UTC)

Reality (tartışma) 23:49, 17 Mart 2012 (UTC)

Reality (tartışma) 16:15, 27 Mart 2012 (UTC)