Kullanıcı mesaj:Leseb1/mesajlar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi




Bu sayfa, Sercan ERGÜN'ün ileti sayfasıdır.
Yeni bir başlık açmak için buraya tıklayın. Lütfen dört adet tilde (~~~~) kullanarak yazınıza imza ve tarih ekleyin.

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Bahar (yine ben!) 07:29, 26 Aralık 2009 (UTC)



Lisans durumu belirsiz dosyalar[kaynağı değiştir]

--I. Dede 07:43, 18 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 15:59, 4 Eylül 2011 (UTC)

Reality 16:00, 4 Eylül 2011 (UTC)

Reality 16:01, 4 Eylül 2011 (UTC)

Telif ihlali[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Superyetkinileti 18:48, 10 Kasım 2011 (UTC)


Resim dosyası ekleme[kaynağı değiştir]

Merhabalar. "Logotype" katkınız için teşekkürler. Maddedeki gibi büyük resimleri dosya olarak ekledikten sonra, dosya adının sonrasına "|thumb" ekleyerek daha küçük görünmelerini sağlayabilir veya aşağıdaki kodlarla standart boyutlu resimlerle bir galeri oluşturabilirsiniz. (Oluşturduğunuz madde bu kod ile düzenlendi.)

<gallery>
Resim:DOSYAADI.UZANTI|Açıklama (opsiyonel)
Resim:DOSYAADI2.UZANTI2|Açıklama 2 (opsiyonel)
...
</gallery>

İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 13:59, 12 Kasım 2011 (UTC)

Tarihsel olarak önem arz eden kişilerin sözlerini Vikisöz projesinde paylaşabilirsiniz. Teşekkürler. Utku TanrıvereMesaj 20:28, 13 Kasım 2011 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 15:05, 19 Kasım 2011 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 15:06, 19 Kasım 2011 (UTC)

İyi günler. Commons'a taşıdığınız dosyaların buradaki sürümüne {{sil|d1}} eklemeniz yeterlidir. Bu seferkini ben hallettim. Kolay gelsin.--Reality 16:25, 9 Aralık 2011 (UTC)

Merhaba Sercan[kaynağı değiştir]

Commons'a yüklediğim resme bile el atmışsın. Tebrik ediyorum. Sanırım internet tasarımcısısın, bu her halükarda belli oluyor bu. Tekrar hoşgeldin. İngilizce konusunda biraz zayıfım. Senin iyi olduğunu veya olmasan bile yaratıcılığını gördüm. Tebrik etmek için yazıyorum. Vikipedi'ye 2009 katılımlısın ancak sanırım işlerin yoğun. Mail üzerinden seninle tanışmak isterim. Kolay gelsin.--i.e. msj 02:20, 29 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba Emperyan. Sorunu Köy Çeşmesi'ne yazayım dedim ancak "teknik çaışmalar vb. sebebiyle konu açamazsınız" gibi bir yazı çıkıyor. Ben de Köy Çeşmesi için hazırladığım metni buraya attım:

"Merhabalar. Ben tüm vikilerde gayet güzel oturum açıp, madde vb. yazabiliyorum. Ancak Tartışma:Ana Sayfa'ya girince oturumum kapalı gibi oluyor. Size sorunu anlatmak için ekranın resmini çektim. Buradan Ana Sayfadaki durumuma, buradan da Tartışma:Ana Sayfa'daki durumuma ulaşabilirsiniz. Eğer ceza vb. aldıysam beni bilgilendiriniz. Ancak ben ceza alacak bir durum göremiyorum. Benim tartışma sayfasında yaptığım tek şey, bazı tartışmalara katılmak ve Ocak 2012'yi arşivlemek. Lütfen cevap veriniz... "

Yukardaki metne göre cevap yazarsanız sevinirim... --Sercan.ergünmesaj 09:47, 2 Şubat 2012 (UTC)

  • Tarayıcınızın çerezlerini temizlemeniz gerekiyor. O durumda oturum açık değil. "İzleme listem" (ya da "Tercihlerim") sayfasına girerseniz sistem sizi uyaracaktır "Oturum açık değil" diye :) Tekrar oturum açmanız yeterli :) Ancak imzanızda resim kullanmayın. Ayrıntılar için buraya bakınız. Teşekkürler, iyi vikiler :) Emperyan-ileti 11:18, 2 Şubat 2012 (UTC)

Eksik kaynak bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 09:37, 9 Şubat 2012 (UTC)