Kullanıcı mesaj:Hşd

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş geldiniz Hşd!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 285 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Bu ansiklopedi beş temel taş üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Göz at
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin. — OkanfanEvet benim? 10:07, 26 Nisan 2016 (UTC)

Elçin sangu[kaynağı değiştir]

Ybü medya ödülleri en iyi kadın oyuncu seçildi .bir de televizyon dizisi tarafindan yilin cifti secildiler barisla birlikte ben ekleyemiyorum .sen elcinin sayfasina ekler misin? Hşd (mesaj) 09:50, 26 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba. Kaynak gösterebilirseniz eklerim ama bunu siz de yapabilirsiniz. — OkanfanEvet benim? 10:07, 26 Nisan 2016 (UTC)

İşte ben yapamıyorum nasıl yapıldığını bilsem bende eklicem😕 kaynak olarak: http://www.ybumedya.com/site/oyver/ http://www.televizyondizisi.com/televizyondizisi-com-2016-ekranin-ideal-dizi-cifti-anketinin-2-turu-tamamlandi/296727/42/ Hşd (mesaj) 19:51, 26 Nisan 2016 (UTC)

Tekrar merhaba. Kaynaklar için tşk. Maddeye eklerin. Size yolladığım hoşgeldin mesajındaki bağlantıları inceleyerek nasıl yapacağınızi öğrenebilirsiniz. Kolay gelsin — OkanfanEvet benim? 20:03, 26 Nisan 2016 (UTC)
Bu ödüller verildi mi yoksa daha adaylık sürecinde mi? — OkanfanEvet benim? 20:09, 26 Nisan 2016 (UTC)

Tamam anladım. — OkanfanEvet benim? 05:50, 27 Nisan 2016 (UTC)

Elçin sangu[kaynağı değiştir]

Ya bir şey diyim mi?yazmayı öğrendim herhalde bir tanesiniz minnettarım size .çok sağ olun🙏🙏🙏🙏 Hşd (mesaj) 09:31, 27 Nisan 2016 (UTC)

Ne demek. şu sayfayı okursan iyi olur. İlk başta hepimiz zorlanıyoruz ama zamanla tecrübe kazanarak öğreniyoruz. Yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin. Kolay gelsin — OkanfanEvet benim? 09:56, 27 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba.Öncelikle vikipediye hoşgeldiniz.Gördüğüm kadarıyla henüz yenisiniz ve maddelere nasıl kaynak ekleneceğini yada nasıl katkıda bulunulacağını bilmiyorsunuz.Bu konuda yardım alabileceğiniz çeşitli sayfalar mevcuttur.Lütfen bunları iyice öğrenip ona göre hareket edin.Ayrıca maddelere kaynaksız,hatalı ve yanlış bilgi eklememenizi öneririm.İyi çalışmalar--Neomaniaamesaj 18:12, 27 Nisan 2016 (UTC)

elçin sangu[kaynağı değiştir]

Yine çok özür diliyorum ama bana yardım eden tek insan sensin. bir tanesi "bilmiyorsan yapma "dedi çok kaba davrandi bende sorabilecegim tek insan olarak seni gordum .şablon oluşturamiyorum bir de başlık ekleyemiyorum.Öncelikle şablon oluşturmak ne demek? Hşd (mesaj) 19:20, 27 Nisan 2016 (UTC)

Özür dilemene gerek yok öncelikle. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Bir de şunu söyleyeyim, her mesaj attığında ayrı başlık açmana gerek yok. Aynı başlıktan devam edebilirsin, benim senin mesaj sayfanda yaptığım gibi. Soruna gelince, daha önce verdiğim bağlantıyı dikkatlice okusan nasıl başlık açılır bilirdin. Şablona gelince şu yardım sayfasını kullan. Değişiklik yapmadan önce biraz ne nasıl yapılır okuyarak öğrenmeye çalış. İnan şimdi zor gözükse de tecrübe kazandıkça daha kolay olacak. — OkanfanEvet benim? 19:44, 27 Nisan 2016 (UTC)

Biliyorum hatalarim var ama aktif olarak kullanmak başlayalı 1 gün oldu.hatalarimi maruz görün lütfen yeni yeni öğreniyorum Hşd (mesaj) 18:28, 27 Nisan 2016 (UTC)

Tekrar merhaba.Yeni bir vikipedi üyesi olarak hata yapmanız çok normaldir.Bende bu sebeple size yardım alabileceğiniz sayfaların mevcut olduğunu ve vikipedi kullanımı konusunda yeterli bilgi edindikten sonra maddelere katkıda bulunmanızı önerdim.Fakat sizi bilgilendirmek amaçlı yazdığım bir mesajda "bilmiyorsan yapma" gibi hiç yazmadığım cümlelerle beni itham edip size çok kaba davrandığımı iddia ederek, beni bir başka vikipedi üyesi arkadaşa şikayet etmişsiniz.İşte bu benim hoş görebileceğim bir davranış değildir.Bunu da yeni üye olmanıza ve yaşınızın küçüklüğüne veriyorum.Bundan sonra size yazılan mesajları doğru okuyun ve yalan iddialarla başka vikipedi üyelerini zan altında bırakmayın.Bir dahaki sefere bu kadar hoşgörülü olmam bilginiz olsun.--Neomaniaamesaj 20:26, 27 Nisan 2016 (UTC)