Kullanıcı mesaj:Neomaniaa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Neomaniaa!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Garbino ileti 00:27, 4 Kasım 2012 (UTC)

Konuyla ilgisi olanlarla iletişime geçin[kaynağı değiştir]

Merhaba baktığım kadarıyla birçok arkadaşımıza mesaj göndermişsiniz. Fakat konuyla ilgilenebilecek üç arkadaşımız vardır. Lütfen konuyla ilgisi olmayanlara mesaj yazmamanızı tavsiye ederiz. İyi çalışmalar.--Uğurkentmesaj 22:48, 28 Haziran 2014 (UTC)

sayın uğurkent; kime mesaj yazmam gerektiğini ve bu konularla kimin ilgilendiğini bilmiyorum.bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Kime yazmam gerekiyor acaba ? saygılarımla Bu imzasız yazı Neomaniaa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Rapsar, Mavrikant, Dijkstra'yla iletişime geçmeniz daha doğru olur. Çünkü son günlerde katkı yapan arkadaşlarımız onlar da. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 23:10, 28 Haziran 2014 (UTC)
Çok teşekkür ederim çok sağolun yardımlarınız için. --Neomaniaa (mesaj) 09:44, 29 Haziran 2014 (UTC)

Uğur bey merhaba; bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım var.bu ara işlerimden dolayı pek giremediğim için bana gönderilen bir mesajı bugün gördüm.hatırlarsanız benim yaptığım değişikliklerin silinmesi konusunda kime mesaj göndereceğimi bilemediğim için birkaç kişiye aynı anda mesaj göndermiştim ve sizde uyarmıştınız.İşte o zaman "Slatalsovyet" adlı kullanıcı bana hiçte hoş olmayan bir uslupla mesaj göndermiş.Kendisinin böyle bir uyarıyı bana yapma hakkı var mı?Eğer yoksa bu kullanıcıyı kime şikayet edebilirim. saygılarımla --Neomaniaa (mesaj) 22:35, 19 Temmuz 2014 (UTC)

Öncelikle bildirim için teşekkür ederim. Devriye+ kullanıcı gruplarının uyarı içerikli mesajlar yazabilme yetkisi vardır. Diğer kullanıcı gruplarının böyle mesajlar yazması hoş karşılanmaz. Gördüğüm kadarıyla kullanıcı size elinizi sayfadan çekin (emir cümleleri vb.) demesi de nezakat politikamıza aykırıdır. Sayfada değişiklik yapmayın diyemez. Sonuçta bu ansiklopedi herkesin katkısıyla büyüyor. Şikayet etmek isterseniz tabiki de size kalmış şikayet sayfamızdan şikayetinizi gerekçesiyle beraber yazabilirsiniz. Herhangi bir hizmetli arkadaşım en kısa zamanda ilgilenecektir. Umarım gerekli açıklamayı yapmışımdır. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 12:20, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Çok teşekkür ederim Uğur bey hemde fazlasıyla yardımcı oldunuz. Sizden öğreneceğim çok şey var.Bu sebeple arada bir sizden bilgi almak için gelirsem umarım rahatsız olmazsınız.Alakanız için tekrar teşekkürler --Neomaniaa (mesaj) 16:32, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Kenan Doğulu[kaynağı değiştir]

Selamlar, Kenan Doğulu sayfası ile ilgili şikayetinizi gördüm. Vikipedi'de hiç bir sayfa hiç kimsenin kişisel sayfası değildir. Dolayısı ile kimse kimseye buraya bir şey ekleme, bunları ekleme diyemez. Yanlış, hatalı olan bilgiler çıkartılabilir, uyarılabilir. O nedenler Vikipedi'ye olan katkılarınızı bu tür olaylar sonucunda bırakmayın. Bir ikincisi, maddeye yeni bir bilgi eklenmiş ve Kenan Doğulu'nun kullanabildiği müzik aletlerine Piyano, Flüt, Bateri, Saksafon eklenmiş. Bunlar dışında 2014 Haziran ayında sözleri Kenan Doğulu'ya müziği ve aranjesi Ozan Doğulu'ya ait ve Ajda Pekkan vokal destekli Harika şarkısı çıktı. Harika Ozan Doğulu'nun 130 bpm Moderato albümünde yer almaktadır.Bu şarkı ilk kez 22 Haziran 2014 gecesi Magnum Altın Kelebek Ödüllerinde Ozan Doğulu ft. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu tarafından seslendirilmiştir.' bilgisi eklenmiş. Sanatçı hakkın bilgim olmadığı için onaylayamıyorum bu değişikliği, bu değişiklikler doğru mudur?Sait71 19:41, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Sizede merhabalar.Öncelikle söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.Bende sizin gibi düşündüğüm için bu kullanıcı ile ilgili şikayetde bulunmak durumunda kaldım.Hiç bir sayfa kimsenin kişisel sayfası değil.Ama ben vikipedi de elimden geldiğince katkıda bulunmaya devam edeceğim. :) Sanatçıyı uzun yıllardır yakından takip ediyorum ve eklenen son bilgiler kesinlikle doğrudur.Bu sebeple onaylayabilirsiniz. --Neomaniaa (mesaj) 19:48, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Yardımınıza ihtiyacım var.[kaynağı değiştir]

Uğur Bey, merhabalar öncelikle iyi bayramlar. Bazı konularda sizden bilgi almak istiyordum.Yardım ederseniz çok memnun olurum.KD sayfasında Şablona eklediğim bilgiler ne yaptıysam gözükmüyor.Bunun sebebini ve ne yapmam gerektiğini öğrenebilirmiyim? İkinciside google aramalarda sanatçı adını arattığımızda sağ tarafta sanatçı hakkında kısa bilgiler çıkıyor.Bu verilen bilgileri nereden değiştirebiliyoruz? Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öncelikle ben de sizin Ramazan Bayramı'nızı kutlarım. Yardımcı olmaktan memnun olurum. Galiba bahsettiğiniz şablon değişikliğiniz şu olmalı. Değişiklikleriniz için teşekkür ederim. Şablonlarda pek fark yok. Sadece görebildiğim kadarıyla boyutları değişmiş ve ufak tefek farklılıklar oluşmuş. Hatalı olan ödüller şablonunu düzelttim. Kaynakçalar, dış bağlantıları bitiş kutusu hepsi iç içe girmişti. Google aramalarda ünlü birisini arattığınızda Vikipedi'de ki bilgilerin ufak bir parçası var. Birkaç cümlelik bilgi var. Paragrafın en sonunda da mavi renkli Vikipedi bağlantısı bulunmakta. Bağlantıya tıkladığınızda sayfaya yönlendirmekte. --Uğurkentmesaj 20:37, 30 Temmuz 2014 (UTC)
Uğur Bey, mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ama konuyu size tam olarak anlatamadım sanırım benim hatam afedersiniz.Şöyleki benim bahsettiğim şablon Bilgi kutusu diye geçiyor sanıyorum.Burada "EŞİ" bölümünü eklemeye çalıştım daha doğrusu ekledim ama sizinde gördüğünüz gibi şablonda gözükmüyor.Sebebini bir türlü anlayamadım.Diğer konudada kastettiğim şey şuydu.Google aramalarda sanatçının adını yazınca sağ tarafta yer gözüküyor.Bu kısmı nereden düzeltebiliyoruz acaba?"Knowledge graph" diye geçiyor ama bilgileri nereden düzeltebileceğimi bulamadım.Umarım bu sefer doğru anlatabilmişimdir. --Neomaniaa (mesaj) 22:53, 30 Temmuz 2014 (UTC)
Eşi bölümüne Beren Saat yazıyormuşsunuz. Sorun Şablon:Müzik sanatçısı bilgi kutusunda eşi bölümünün olmaması, ilişkili hareketler var. İsterseniz evliliğini oraya yazabilirsiniz. Yani istediğiniz kadar eşi bölümünü yazsanız bile gözükmez. Bu sorununuz için bir yöntem bulmaya çalışacağım. İkinci soruya cevap olarak ise arama yaptığınızda ufak kutu gibi gözüken yerin sağ altında Geri Bildirime tıkladığınızda yanlış mı diye yazılar çıkıyor. Oradan bilginin doğrusunu yazıp isterseniz kaynak göstermek için urlsini de yazabiliyorsunuz. Google vb. yetkilileri ona göre adım atacaktır. --Uğurkentmesaj 08:28, 31 Temmuz 2014 (UTC)
Daha önceden tartışma yaşanmış bu konuda kaldırılması kararı alınmış. İsterseniz tekrardan böyle tartışma başlatabilirsiniz. Yardımcı olurum. O yüzden değişikliğinizi geri aldım. Haberiniz olsun. --Uğurkentmesaj 08:59, 31 Temmuz 2014 (UTC)
Şimdi anladım.Sorunun bende olduğunu ve eklemeyi beceremediğimi sanmıştım. :) Daha önce tartışma konusu yapılan ve kaldırılması kararı alınan bir konu için yeniden tartışma açmak doğru olur mu bilemedim.Eğer durum buysa yapabileceğimiz çok fazla birşey yok gibi gözüküyor.Yinede verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Diğer konudada bahsettiğiniz "Geri Bildirim" olayını tam 2,5 aydır deniyorum ama başarılı olamadım.Dün uzun bir süre araştırdıktan sonra google'ın veri bankası olarak başka bir siteyi kullandığını öğrendim.O sitede gerekli değişiklikleri yaptım.Bir kaç hafta içinde eklediğim bilgi güncellenecek sanıyorum.Tekrar ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. --Neomaniaa (mesaj) 17:14, 31 Temmuz 2014 (UTC)

Sayfa düzeni[kaynağı değiştir]

Uğur bey Merhaba. KD sayfasında "Sedefcure" adlı kullanıcı bir sürü değişiklik yapıp sayfanın bütün düzenini bozmuş.Henüz bir devriye görmemiş.Sizden ricam bu kullanıcının yaptığı değişiklikleri geri alırmısınız. --Neomaniaa (mesaj) 09:28, 6 Ağustos 2014 (UTC)

Bildirim için teşekkürler. En son onay gören değişiklik üzerinden sayfayı düzenledim. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 09:32, 6 Ağustos 2014 (UTC)
Ben teşekkür ederim.Sizede iyi çalışmalar. --Neomaniaa (mesaj) 09:34, 6 Ağustos 2014 (UTC)

Merhaba, ben hizmetli adayı olduğunu gördüğüm uğur bey için destek olmak amacıyla oy kullanmıştım ama oyum geçersizmiş.Bunu bilmiyordum umarım bir sakıncası yoktur.Kusura bakmayın --Neomaniaa (mesaj) 08:47, 16 Ağustos 2014 (UTC)

Elbette yok. İstismarları önlemek amacıyla oluşturulan oy politikamız sebebiyle, yeterli değişiklik sayısını karşılamadığınız için oyunuz geçersiz sayıldı yalnızca. Şuan 72 değişikliğiniz bulunmakta ve oy kullanmak için alt sınır 150 değişikliktir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:29, 16 Ağustos 2014 (UTC)

Uğur bey profilinizde hizmetli adayı olduğunuz yazıyordu.Benim bu konuda yorum yapmam doğru olur mu bilmiyorum ama umarım siz seçilirsiniz.Ayrıca Destek mesajı yazdım.Sizi desteklediğimi bilmenizi isterim. --Neomaniaa (mesaj) 08:55, 15 Ağustos 2014 (UTC)

Herkes yorum yapabilir. Fakat oy politikamız gereğince yeterli şartları sağlayamayan kullanıcıların oy kullanması engellenmiştir. Bilhassa destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Başvuruda topluluk çoğunlukla erken olduğunu söylediği için oylama başarısız oldu. Hiç moralim kırılmadı. Çünkü eksik yönlerimizi görünce daha da gelişiyoruz. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 21:47, 17 Ağustos 2014 (UTC)

Sayın Kibele merhaba; Beren Saat sayfasında yaptığım bir soyadı değişikliğini geri almışsınız ve "kullanıyor mu" diye sormuşsunuz? Bu sebeple size yazma gereği duydum. Kanunlarımıza göre bir kadın evlendikten sonra resmi olarak eşinin soyadınıda alır ve kendi soyadıyla birlikte kullanmak isterse,her ikisini beraber kullanmak zorundadır bunu sizde biliyorsunuzdur.Yani kullanıp kullanmama mevzusu değil zaten resmi olarak eşinin soyadını almış evli bir kadından söz ediyoruz.Ünlü olması bu gerçeği değiştirmiyor.Beren Saat evlendikten sonra ana haberlerden tutunda internet sitelerine ve gazetelere kadar heryerde eşinin soyadınıyla birlikte yazıldığını ve söylendiğini gördüm.Size örneklerini gösterebilirim.Ayrıca ben bu değişikliği yaparken diğer evli oyuncuların sayfalarını da dikkatli inceleyerek yaptım ve onlarda giriş kısmında eşlerinin soyadı yazıyor sizde 1 ve 2 buralardan bakabilirsiniz. Bu sebeple soyadını eklemekte bir sakınca görmüyorum.Zaten sizinde gördüğünüz üzere Bilgi kutusuna yada ana başlığa eklemedim. --Neomaniaa (mesaj) 17:43, 23 Ağustos 2014 (UTC)

selam, öncelikle evli kadınların soyadı kullanımıyla ilgili bilgileriniz tam olarak günümüzdeki uygulamayı kapsamıyor. bu konudaki yeni uygulamalara ilişkin kaynakları da paylaşırım isterseniz bir ara. ama meselemiz o değil. biz nüfus memuru değiliz ve kişiler ne kullanıyorlarsa, nasıl tanınıyorlarsa onu kullanıyoruz. (kaldı ki, kimliklerinde bu değişikliği yapıp yapmadıklarını bile bilmiyoruz.) magazin gazetelerinin ne yazdığı bizi bağlamaz. beren saat bu şekilde kullanmadan bu değişikliği yapamayız. ne bilgi kutusunda, ne de içerde. diğer kullanımlar da yanlış onları da düzeltiyorum. kolay gelsin. --kibele 21:09, 23 Ağustos 2014 (UTC)


sayın kibele ben sayfalarda gereksiz yer tutmasın diye kişilere gönderdiğim bazı mesajları silmiştim böyle bir hakkım olduğunu sanıyordum çünkü daha öncede yapmıştım ama siz geri getirmişsiniz.Sebebini öğrenebilir miyim? --Neomaniaa (mesaj) 16:40, 25 Ağustos 2014 (UTC)

selam, iletişimi sayfalarda tutmanın bir sakıncası yok, yer kaplamaz merak etmeyin. özellikle başkalarının mesaj sayfalarına müdahale hiç uygun değil. kolay gelsin. --kibele 18:35, 25 Ağustos 2014 (UTC)

Merhaba Beren Saat Sayfasında yaptığım değişiklikleri neden sürekli geri aldığınızı öğrenebilirmiyim?Herhangi bir yanlış bilgi vermeme rağmen herşeyi geri aldınız.Üstelik Beren hamilemi diye bir kaynak eklemişsiniz?Bu haberi kaynak gösterdiğiniz yerle hiç bir alakası yok.Deneme amaçlı değişiklik demişsiniz daha öncede oyuncu bilgi kutusu oluşturmuştum onuda silmişsiniz.Şimdi kişi bilgi kutusu ekledim yine sildiniz. --Neomaniaa (mesaj) 19:05, 19 Kasım 2014 (UTC)

Size de merhaba. Telifli görsel eklediğiniz ve aynı kaynağı birden fazla kez kullandığınız için geri aldım. Bir kaynağa ad vererek birden fazla yerde kullanmak mümkün ki maddede siz değiştirmeden önce o şekildeydi. Ayrıca doğum yerinde ülke bayrağı kullanılması gereksiz. Katkıda bulunurken seçkin madde olan en:Angelina Jolie ve benzeri maddeleri örnek almanızı öneririm. Kaynak meselesi vs. çok önemli değil ama telifli içerik eklemeye devam ederseniz beyaz listeden çıkarılabilirsiniz. --B.S.R.F. 💬 19:12, 19 Kasım 2014 (UTC)
Fotoğrafı birkaç kez ekledim haklısınız fakat bazı yerleri yanlış eklemiştim onları düzeltemeyince yeniden ekledim..Eklediğim fotoğrafları silmek istedim ama olmadı.Fotoğraf menajerinin bilgisi ile eklenmiştir.Telif hakkı oluşturacak hiç bir şey yok ama siliniyor malesef.Fakat kişi bilgi kutusunu silmenizi anlayamıyorum.Bayrak gereksiz demişsiniz.İncelediğim birçok sayfada paylaşımlar bu şekilde olduğu için bende ekledim.Size onlarca örnek gönderebilirim.Birde eklediğim fotoğrafları nasıl silebilirim bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum? Ben eklediğim ve silemediğim bir fotoğrafa bu işareti koydum uygunmudur? --Neomaniaa (mesaj) 19:19, 19 Kasım 2014 (UTC)
Fotoğrafı hem Commons'a hem de buraya yüklemişsiniz. Commons'taki silinmesi için işaretlenmiş. Ben de buradakini işaretledim. Fotoğraf menajerin bilgisiyle eklendiyse bunun kanıtlanması gerek. Bu da OTRS ekibi ile iletişime geçilmesini gerektirmekte. İncelediğiniz sayfalar örnek verdiğim sayfa gibi seçkin madde miydi? Seçkin ve kaliteli maddeleri kendinize örnek alın lütfen. Yüklediğiniz dosyaları siz silemezsiniz. Sadece hizmetliler silebilir. Siz ancak silinmesi için işaretleyebilirsiniz.--B.S.R.F. 💬 19:26, 19 Kasım 2014 (UTC)
Ben söylediğiniz gibi yanlışlıkla eklediğim fotoğrafı işaretledim.Hem buraya hem Commons'a yükledim çünkü ingilizce wikipedia buradan yüklediğim fotoğrafı kabul etmedi.Bende daha önce belirttiğim gibi bir kaç yere yüklemek durumunda kaldım sonrada eski fotoğrafları silememiştim.Birdaha aynı hatayı yapmayacağım.Diğer konuda söylediğiniz kişilerle OTRS ekibiyle iletişime gececeğim.Yardımınız için teşekkür ederim.--Neomaniaa (mesaj) 19:33, 19 Kasım 2014 (UTC)
Rica ederim.--B.S.R.F. 💬 19:38, 19 Kasım 2014 (UTC)

Resim için OTRS izni gerekmektedir. Dikkat edilmesi gereken nokta ise, resimdeki kişi herzaman resmin hak sahibi olmayabilir. Resmin hak sahibi, ki burada "Rezzan Cankır" oluyor bu kişi, permissions-tr@wikimedia.org adresine İngilizce olarak bir eposta atabilirse epostayı cevaplayıp, Commons kuyruğuna ekleyebilirim. Epostada ilgili resmin bağlantısı ve kısaca lisans bilgisi olması yeterlidir. Lisans çeşitleri ve lisanslama ile ilgili aklınıza takılan herhangi bir soru olursa kullanıcı sayfamdaki bağlantıdan eposta atarak bana daha hızlı ulaşabilirsiniz. --taysin (mesaj) 14:43, 20 Kasım 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Neomaniaa![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:27, 19 Aralık 2014 (UTC)

Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvuru yapmanız gerekiyor.--Mavrikantmsj 21:40, 13 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba, benim geliştirdiğim ve şu an Kaliteli Madde adayı olan Beren Saat maddesinde birçok kaynağı ve doğrulanmış bilgileri silmişsiniz. Özel hayata dair yayınlanamayacak bir bilgi yada herhangi bir yalan haber maddeye eklenmedi. Bu değişikliklerinizi geri aldım. Ayrıca hastane reklamı olarak nitelendirdiğiniz cümleyide uygun şekilde düzenledim. Adaylık sürecindeyken lütfen daha fazla işlem yapmayın. Eğer gördüğünüz yanlış bir şey var ise lütfen adaylık sayfasında belirtin, teşekkürler. --Görkem7 mesaj 16:01, 19 Mart 2015 (UTC)

Pekala, o halde lütfen sadece özel hayatla ilgili olan bilgileri çıkartmanızı isteyeceğim sizden. 2013-günümüz alt başlığında Kösem Sultan dizisiyle ilgili kısmı silmemenizi rica ediyorum. Ayrıca öğrenimi hakkında bilgi sahibiyim. Sadece yanlış bir ifadeyle anlatmışım orada. Sayfayı geliştirirken bazı cümleleri değiştirmeden kullanmıştım, sanırım o da onlardan birisiydi. Sadece haberleri baz alarak geliştirmedim bu maddeyi. Kişi hakkında her şeyi bilmem söz konusu olamaz, normal olarak gereken yerlerde kaynaklara başvurmam gerekiyor. --Görkem7 mesaj 15:51, 19 Mart 2015 (UTC)
Yardımların ve değişikliklerin için teşekkürler :) --Görkem7 mesaj 16:10, 20 Mart 2015 (UTC)

Biliyorum hatalarim var ama aktif olarak kullanmak başlayalı 1 gün oldu.hatalarimi maruz görün lütfen yeni yeni öğreniyorum Hşd (mesaj) 18:28, 27 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba bu sayfadaki değişiklikleri geri alabilirmisiniz?Bu arada Hşd adlı kullanıcının mesajlarını şimdi gördüm ve kaynak diye size link verdiği siteler anketlerdir herhangi bir ödül törenide olmamıştır.Sayfayı ben düzenledim ve kaliteli madde adayıdır.Bu sebeple bilgileri sürekli kontrol ediyorum ilgilenirseniz memnun olurum.--Neomaniaamesaj 17:03, 27 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba. Geri aldım değişikliği. Bu ödüller konuda fazla bilgim yok benim de. İyi günler — OkanfanEvet benim? 18:35, 27 Nisan 2016 (UTC)