Kullanıcı mesaj:Cgatayeroglu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Cgatayeroglu. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

E THP 18:26, 8 Eylül 2011 (UTC)

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sevgili Cgatayeroglu, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 19:55, 8 Eylül 2011 (UTC)

Telif ihlali[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Superyetkinileti 19:59, 9 Eylül 2011 (UTC)


Saygılar Nazif Bey ...

Ben Bolu, Sarot Başlıklı bir sayfa eklmek istiyorum ve ülkemiz icin güzel bir içerik olabilecegini düsünüyorum Bolunun Mudurnu ilçesindeki tarihi eser bir kaplıca suyu ve bunun tanıtımını yapmak istiyorum bununla ilgili bir sitem de var sarot termal adı altında...

ama benim madur oldugum durum 2 haftadır ne yaptım ettim ekleyemedim hep siliyorsunuz ... Özgün içerik yazıyorum kopyala yapıstır yapmıyorum kendi sitemden bile bilgi akısı yapmıyorum ama telif ihlali acıklaması adı altında siliyorsunuz artık anlam veremedim nerede hata yapıyorum bilemiyorum eklemek istedigim Bolu, Sarot incelerseniz cok sevinirim ..

simdiden tesekkür Ederim adım cagaray eroglu Bu imzasız yazı Cgatayeroglu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Öncelikle Vikipedi'ye katkıda bulunma çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Telif hakkı konusunda; eğer site size aitse özel bir izinle sitenizdeki içeriğin Vikipedi tarafından özgürce kullanılabileceğini onaylayan bir e-posta göndererek sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum. Ayrıntılı bilgi için bu sayfaya bakabilirsiniz. Fakat bir de Vikipedi'de yeni madde açabilmek için önemli bir husus daha vardır: kayda değerlik. Bunun için de bu sayfayı incelemenizi tavsiye ederim. Herhangi bir sorunuz olursa bana aynı şekilde ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 11:27, 10 Eylül 2011 (UTC)

Nazif Bey konuda sizin yapabileceginiz hiç mi birsey yok kadar kolay olmamalı engellenmek özgür içerik olmasına ragmen lütfen yardımcı olun

Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - i.e. msj 22:07, 29 Şubat 2012 (UTC)


Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --i.e. msj 22:07, 29 Şubat 2012 (UTC)

Sarot Termal[kaynağı değiştir]

Sayın Yetkili Sarot Termal Devremülkleri Hakkında vikipedi sitesinde bilgi vermek istiyorum sarotthermal.com sarot termal adlı site vikipedi ye ekledigim yazıları ayrıca kendi sitemde sizlere link versem bu sekilde yazımı onaylar mısınız ? en kısa zamanda bilgi vermenizi bekliyorum

Daha once de bu konuyla ilgili Nazif bey ile gorusmustum ...Bu imzasız yazı Cgatayeroglu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Efendim, merhabalar, öncelikle ben yalnızca bir Editörüm. Burada herkes yetkilidir ki, sizde buna dahilsiniz :). Görebileceğiniz üzere Sarot Termal isimli maddeyi G9 ihlali nedeniyle silinmesi yönünde işaretlemişim. Maddeye bakacak olursanız, buradan aynen kopyalandığı açıkça belli oluyor. Nazif bey ile konuştuğunuzu söylemişsiniz. Ancak ben buna dair bir şey görmedim. Öncelikle belirtmek isterim ki, burası bir ansiklopedi ve tanıtım veya reklam alanı değil. Her ne kadar alıntı yaptığınız internet sitesi size ait olsa, içeriğin tamamen kopyalanması ile ilgili OTRS izni vermiş olsanız bile, hali hazırda söz konusu madde Biçeme uygun değil. OTRS hakkında gereken bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Teşekkürler -- i.e. msj 13:18, 1 Mart 2012 (UTC)
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Eldarion 14:37, 1 Mart 2012 (UTC)


Sarot Termal Hakkında[kaynağı değiştir]

Sayın Editor

İlk oncelikle vermis oldugunuz bilgiler icin tesekkür ederim. Fakat Nazif bey ile konustugumda ;

Saygılar Nazif Bey ... Ben Bolu, Sarot Başlıklı bir sayfa eklmek istiyorum ve ülkemiz icin güzel bir içerik olabilecegini düsünüyorum Bolunun Mudurnu ilçesindeki tarihi eser bir kaplıca suyu ve bunun tanıtımını yapmak istiyorum bununla ilgili bir sitem de var sarot termal adı altında... ama benim madur oldugum durum 2 haftadır ne yaptım ettim ekleyemedim hep siliyorsunuz ... Özgün içerik yazıyorum kopyala yapıstır yapmıyorum kendi sitemden bile bilgi akısı yapmıyorum ama telif ihlali acıklaması adı altında siliyorsunuz artık anlam veremedim nerede hata yapıyorum bilemiyorum eklemek istedigim Bolu, Sarot incelerseniz cok sevinirim .. simdiden tesekkür Ederim adım cagaray eroglu — Bu imzasız yazı Cgatayeroglu (mesaj•katkılar) tarafından eklenmiştir. Merhabalar. Öncelikle Vikipedi'ye katkıda bulunma çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Telif hakkı konusunda; eğer site size aitse özel bir izinle sitenizdeki içeriğin Vikipedi tarafından özgürce kullanılabileceğini onaylayan bir e-posta göndererek sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum. Ayrıntılı bilgi için bu sayfaya bakabilirsiniz. Fakat bir de Vikipedi'de yeni madde açabilmek için önemli bir husus daha vardır: kayda değerlik. Bunun için de bu sayfayı incelemenizi tavsiye ederim. Herhangi bir sorunuz olursa bana aynı şekilde ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 11:27, 10 Eylül 2011 (UTC)

Boyle bir konusma gecmisti bu yazı benim resmi web sayfamda kendi yazdıgım bir yazıydı herhangi bir kopyalama soz konusu degil bunların haricinde yine sitemin haricinde ozgun ileti de yazabilirim..

Fakat benim vikipedi ye eklemek istedigim yazı bir reklam icerikli degildir sarot termal kaplicalarini yani bolunun mudurnu ilcesinde kurulmus olan 2300 yıllık kaplica suyunu tanitmak isterim bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim dikkat ederseniz ben bu konu ile ilgili eylül ayından beri ugrasıyorum en kısa zamanda bilgi verirseniz sevinirim simdiden hassasiyetiniz ile ilgili tesekkür ederim


ayrica sarot-kaplica ile ilgili link veriyorsunuz ... yazdıgım yazıyı okursanız uzaktan yakından alakası olmadıgını goreceksiniz sizin bana gostermis oldugunuz sarot termal in satısı ile ilgili acılan sadece bir sayfa sarot termal bir sirket oldugundan bu firmanın satısını yapan alt bayilerin actıgı sayfalardır saygılar