Kullanıcı mesaj:Bambi'nin annesi/Arşiv 7

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hizmetliliğe aday gösterildiniz![kaynağı değiştir]

Mesajını şimdi aldım, beni hizmetliliğe aday olarak gösterdiğin için gerçekten çok sevindim , çünkü bu demek ki senin gibi emeklerime, katkılarıma önem verenler vardır. O yüzden çok teşekkür ederim . Maalesef hizmetli olmaya hazır olup olmadığımdan %100 emin değilim. Şu anda adaylığı ne kabul ediyorum ne de reddediyorum; bilmiyorum işte . Bunu iyi düşünmem gerekiyor... Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 15:48, 1 Temmuz 2010 (UTC)

  • Ben ne karar verirseniz verin, saygı duyacağım. Sahne Sizin... Göz kırpma --Kerem 233 15:51, 1 Temmuz 2010 (UTC)
  • Merhaba Runningfridgesrule, oluşturduğunuz bazı maddelerde örneğin Yeşil Burun Adaları eskudosu'da bazı kategoriler ve şablonlar daha oluşturulmamış fakat sayfada bulunuyor. Bunları oluşturacakmısınız yoksa gözünüzden mi kaçtı? Silmeden önce bir fikrinizi sormak istedim. Kumul 14:08, 29 Haziran 2010 (UTC)
  • Merhabalar. Evet, dediğiniz gibi bir sürü oluşturulmamış şablon, kategori bağlantısını ortaya bırakmışım. Ve tembel olup bunları oluşturmadığım için üzgünüm. Ben sadece Afrika ülkeleri listesi sayfasındaki kırmızı bağlantıları en hızlı şekilde mavileştirmeyi çalışıyordum. Ben şimdi bunları açabilirim de sırf bundan sonra gördüğünüz kırmızı bağlantılar için şunu söylüyorum: taslak şablonları gibi var olması gereken temel şeyler asla silinmemeli. Çünkü bunlar önemli, ve yaratılmalıdır. Sonunda Vikipedi bütün kullanıcıların katkılarından gelişiyor ve silmekten çok, eğer yaratmak istemiyorsanız bırakın başkası yaratsın Göz kırpma. İyi çalışmalar canım... Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 16:05, 1 Temmuz 2010 (UTC)
  • Evet haklısınız aslında, kategori olmasa bile eklenmesi gerekir. :) Kolay gelsin. Kumul 20:24, 1 Temmuz 2010 (UTC)

"kategori sıralamaları"[kaynağı değiştir]

kategorilerin bir çoğu oldukça karmaşık ve düzenlenmesi için bir standart gerekiyor. şahsen ben, her seferinde, bir kategori sayfasına girdiğimde fenalıklar geçiriyorum ve büyüyen türkçe vikipedimiz için düzenli kategorilerin şart olduğunu düşünüyorum. bu yüzden tartışmaya siz de katılırsanız çok sevinirim. Serguzesht 10:00, 1 Temmuz 2010 (UTC)

  • Kerem'in adaylık teklifini kabul ettiğini umarak destek verdim. Umarım yolun bence: değersiz üç-beş andan ibaret bu yeryüzünde her zaman açık olur. Sevgiyle kal. - ПE+ (ileti) 14:16, 2 Temmuz 2010 (UTC)
VikiProje Orta Doğu Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Orta Doğu bünyesinde Temmuz Ayı'nın işbirliği; Yapılacaklar sayfası'ndan "Akdeniz Çalışma Alanı", Kıbrıs, Girit, Rodos Çalışma Bölümü maddelerini oluşturmak seçilmiştir. Katılım için tıklayın ve katkınızı kaydedin!.
~--Berkay-Mesaj--~ 14:07, 2 Temmuz 2010, Cuma (UTC)
  • isim değiştirmişsiniz? olsun, benim için yine de ~bildiğim "yürekli" insansınız. (eski ve izleri silinemeyecek bir dost). 78.177.167.57 20:08, 9 Temmuz 2010 (UTC)

bu arada yanıt yazmaya zahmet etmeyin, anonim olduğumdan göremeyebilirim. 78.177.167.57 20:11, 9 Temmuz 2010 (UTC)

    • Peki, yanıtımı burada yazayım o zaman. Benim hakkımda böyle düşündüğün için çok teşekkürler . Bundan çooook mutluluk duyuyorum . Resmen mutluluktan gülüyorum. Ayyy, teşekkürler. Keşke bütün insanlar senin gibi olsa! İyi çalışmalar, anonim dostum ! Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 20:19, 9 Temmuz 2010 (UTC)
okudum.. ne yazık ki viki dünyasında "iyi" olmak yetmiyor: umurlarında bile değil, defalarca gördük. Görmekle kalmayıp, öğrendik: meyve veren ağaç taşlanırmış, taşlamak yetmezse, kökünden sökülüp atılırmış. kalan parçaları yakılıp, külleri havaya savrulurmuş ki rüzgarla dağılsın, izi-tozu kalmasın :D boşuna tabi. "yine de dünya dönüyor" Galile'yi silememişler bunca yıl onlar.. neyse, özlemiyor değilim, izlemiyor hiç değilim vikipedi'yi. çünkü doğruluğuna hâlâ inanıyorum bu çalışmanın. ama doğru insanlarla mı yürüyor, orası çooook tartışmalı sevgili raningfricsrul. şöyle bağlıyalım sözü: gün olur devran döner (...) sevgiyle. 78.177.167.57 20:29, 9 Temmuz 2010 (UTC)
Ay lütfen böyle yapmayın! Kalbim kırıldı şimdi... Evet, burası kesinlikle özgür bir demokrasi değil, ama şüphesiz ki sen Vikiye, ve özellikle benim üstüme çok büyük ve olumlu bir iz bıraktın. Seni asla unutmayacağız. Lütfen anonim kullanıcı olarak katkı yapmayı devam et. Sensiz bir Viki olmaz. Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 20:55, 9 Temmuz 2010 (UTC)
Dediğim gibi anonim olmaktan kaynaklı göremedim, geç oldu. şimdi farkettim. sakın ama sakın (mesajındaki gibi) don't cry, please. 78.177.167.57 21:26, 9 Temmuz 2010 (UTC)
  • Ancak Sahra Demokratik Arap Cumhuriyeti maddesi, Batı Sahra'ya yönlendirilmiş. Bu durumda ya madde açılmalı ya da yanlış yönlendirmeden silinmeli. Maddeyi açmayı düşünüyor musun?--Rapsar 07:08, 10 Temmuz 2010 (UTC)
Google'dan "Sahra Arap Demokratik Cumhuriyeti" olarak aratıldığında 337 sonuç, "Sahra Demokratik Arap Cumhuriyeti" olarak aratıldığında ise 1.910 sonuç vermekte. İkincisi daha yaygın yani. Yine benzer şekilde Demokratik Kongo Cumhuriyeti'de 2. şekilde adlandırılmış. 2. si daha mantıklı gibi geldi.--Rapsar 09:03, 11 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba. Adaylığı kabul edip etmediğinizi ilgili sayfada bildirirseniz, topluluk da buna göre hareket edecektir. Teşekkürler. --yabancım 21:03, 9 Temmuz 2010 (UTC)

Mesajınız üzerine oylama kapatıldı. --yabancım 18:52, 10 Temmuz 2010 (UTC)

Ohhh Bambinin anacığı olur mu öyle şey, şimdi hayatınız normale döndüyse önemli olan bu. Nazik mesajınız için teşekkürler. Şimdi zaman kabullenme değil bunun normalliğini insanlara öğretme zamanı. Özel mesajla skype'ınız falan varsa atın isterseniz. --Veritasileti 10:18, 16 Temmuz 2010 (UTC)

  • Geç yanıtım için özür dilerim. Bir yakınımınızın yanındaydım da bir haftadan fazla bir süredir. :) Öncelikle evet, Gaga'yı her ne kadar ilk çıktığı dönemde "ucuz bir sanatçımsı" olarak gördüysem de, sonradan piyano soloları olsun, sahne performansı olsun, sesinin güzelliği olsun, şarkılarının geç fark edilen ama bağlanılan ritimleri olsun, zekası olsun kendisini takdir ettim. Etmekle kalmadım takipçisi oldum. Aslında bunu "Paparazzi" sağladı tek başına. Her neyse, müzik listemi izlemeye aldığınız için de ayrıca bir teşekkür ederim, yalnız bazen öyle oluyor ki 2-3 aylık listeyi bir günde girmek zorunda kalıyorum. Her hafta güncellemeye fırsat bulamayabiliyorum. Tekrar teşekkürler, istediğiniz zaman burdayım, yazabilirsiniz. İyi çalışmalar, iyi akşamlar. Gülücük. :) --♪♫Berkay0652|ileti 20:34, 18 Temmuz 2010 (UTC)

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Lübnan[kaynağı değiştir]

Öncelikle savunmanız için size teşekkür ederim. Tüm kırmızı bağlantıları açıp bir de resim koydum. Araştırıp birkaç cümle daha ekledim. Belki şimdi ikna olurlar. --82 ~145 ileti 11:11, 19 Temmuz 2010 (UTC)

  • VikiProje davetiniz için teşekkürler. Yuled 12:33, 19 Temmuz 2010 (UTC)
  • Şurada yer alan tartışmada fikrinizi belirtmeniz dileğiyle. Sağlıcakla. - ПE+ (ileti) 05:47, 22 Temmuz 2010 (UTC)

Kuzey Amerika[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Hemen şimdi bakıyorum listeye. Gerçi takip ediyordum da, ayrıntılı bir şekilde bakayım bir de :) Bu arada diğer listeler için yardıma hazırım, tabii istersen :) Teşekkürler...--Rapsar 08:35, 22 Temmuz 2010 (UTC)
  • Öncelikle liste süper olmuş, elinize sağlık. Yalnız birkaç küçük önerim olacaktı.
Maddenin İngilizce versiyonunda şu ve şu bölgeler de yer almakta. Listede bunlar unrecognized United States territory olarak tanımlanmakta. Bunları da eklesek mi?
Guadeloupe bayrağını da değiştirmek gerek sanıyorum. Bölgenin resmî ve gayrıresmî iki tane bayrağı var. Fransa bayrağını kullanmıyorlar sanıyorum. Resmî olanı listeye ekleyelim, notlar kısmında da gayrıresmî bayrağı olduğunu da belirtelim isterseniz. Ne dersiniz?
Bir de oradaki listede ülkelerin armaları da konulmuş, burada olsa nasıl olur acaba?
Son olarak listenin ABD'ye bağlı topraklar bölümünün açıklama kısmında, bazı yerlerde parantez içinde Türkçe yazılmışken, bazı yerlerde İng. yazılmış. Parantez içlerinin İng. olması kanaatindeyim. İyi günler...--Rapsar 08:56, 22 Temmuz 2010 (UTC)
  • Bu arada yazmayı unutmuşum. Burada Navassa Adası için bir bayrak gösterilmiş. Ancak listede ABD bayrağı kullanılıyor. Ne yapalım?--Rapsar 08:58, 22 Temmuz 2010 (UTC)
  • Bir şey daha eklemek istiyorum. Çalışmalarınız gerçekten hoşuma gitti. El birliğiyle bir ülke maddesini geliştirip SM ya da en azından KM yapsak nasıl olur?--Rapsar 09:24, 22 Temmuz 2010 (UTC)

Afrika ülkeleri Listesi[kaynağı değiştir]

Bu başvuruyu onaylamak üzereyim ama onaylanmanın bedeli ek bir iş var. Vikipedi:Seçkin içerik sayfasında sergilenmek için bu maddenin kısa bir özetinin hazırlanması lazım. Vikipedi:Seçkin içerik/Listeler/Afrika ülkeleri listesi sayfasında bir giriş paragrafı ve listenin tepesinden birkaç satır yazmanızı rica edeceğim. Örneklerini Kategori:Vikipedi seçkin liste özetleri'nde görebilirsiniz. Teşekkürler. --İnfoCan 10:39, 22 Temmuz 2010 (UTC)

  • Mrb. Yeni SL adayını incelerken dikkatimi çekti, şu maddenin yaygın ismi bu mu?
Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK--Rapsar 16:38, 24 Temmuz 2010 (UTC)
  • En yaygını o gibi duruyor. Ama istersen yarın bir ansiklopediden bakabilirim orada nasıl yazılmış diye...--Rapsar 18:45, 24 Temmuz 2010 (UTC)
Yani arama sonuçlarında pek iç açıcı kaynak yok gibi geldi, o yüzden--Rapsar 18:46, 24 Temmuz 2010 (UTC)
Bu arada Bajo Nuevo Bank haritası için şurada kullanılan haritadan ss alıp, Cikipedi'ye yükleyebilirsin...--Rapsar 18:51, 24 Temmuz 2010 (UTC)
Bana uyar :)--Rapsar 18:53, 24 Temmuz 2010 (UTC)
Teşekkürler :) Arada kullanıcıların çalışma sayfalarına bakarım :)--Rapsar 18:58, 24 Temmuz 2010 (UTC)
  • Büyük Larousse'a baktım. Orada "Hawaii Dili" olarak geçmekte. Eskiden Hawaii adalarında konuşulan Polinezya dili. diye de tanım verilmiş. Üstte verdiğim aramaları inceledim. Pek güvenilir kaynak yok gibi geldi. Bence "Hawaii Dili" olsun maddenin adı. Ne dersin?
Oh sonunda hallettim :) Şu şablonu eklersen sorunsuz çalışır. Tabii alttaki boyutu da küçültürsün :) Umarım beğenirsin...

{{Location map |Colombia |lon_dir=W |lat_deg = 15 |lat_min = 53 |lat_sec = 45 |lat_dir=N |lon_deg = 78 |lon_min = 42 |lon_sec = 0 |width = 300 }}--Rapsar 19:25, 24 Temmuz 2010 (UTC)

Artık çıkmıyor :)--Rapsar 10:36, 25 Temmuz 2010 (UTC)
Bende nasıl hemen yaptım diye şaşırdım doğrusu :)--Rapsar 10:40, 25 Temmuz 2010 (UTC)

Avrupa ülkeleri listesi[kaynağı değiştir]

  • Avrupa ülkeleri listesi yakında SL adayı olacak. Yalnız bu listede kaynak konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Asya ve Afrika kıtaları SL oldu fakat Avrupa devrimler kıtası olduğu ve çoğumuzda bu kıtadan olduğu için neden acaba bunuda SL yapmıyoruz:)-- BeşiktaşlıM 08:50, 31 Temmuz 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikiproje:Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Proje 2 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Bu projede kendi alt sayfanızı sorumluyu beklemeden oluşturabilirsiniz. --82 ~145 ileti 18:15, 1 Ağustos 2010 (UTC)

  • Rapsar'ın HB'si şu an yeterli ilgiye sahip değil.Bu yüzden görüşlerinizi(olumlu,olumsuz,tarasız) belirtmeniz bizi memnun edecektir.(Lütfen bunu olumlu oy toplama aracı olarak değerlendirmeyiniz)--Drlp ileti 18:10, 4 Ağustos 2010 (UTC)

Gene Avrupa ülkeleri listesi:)[kaynağı değiştir]

  • Avrupa ülkeleri listesi yakında SL adayı olacak. Yalnız bu listede kaynak konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Asya, Afrika ve Kuzey Amerika(tebrikler bu arada) kıtaları SL oldu fakat Avrupa devrimler kıtası olduğu ve çoğumuzda bu kıtadan olduğu için neden acaba bunuda SL yapmıyoruz:) Bu arada liste nasıl olmuş?-- BeşiktaşlıM 18:37, 8 Ağustos 2010 (UTC)
  • Aslında özerk bölgelere bazen özerk devlet deniliyor.Üstelik bu bölgelerin kendi anayasalarıda var. Gereklidir diye düşünüyorum. Bazı haritalarda değiştirilecek. İsrail de listeye eklendi.-- BeşiktaşlıM 20:10, 8 Ağustos 2010 (UTC)
  • Gerçi bir çok Avrupa kurumuna üye bir ülke UEFA, EBU gibi. Yani Avrupa'nın sistemine entegre olmuş bir ülke. Dipnot belirttim zaten.-- BeşiktaşlıM 11:21, 9 Ağustos 2010 (UTC)

İleti çubuuğu[kaynağı değiştir]

Selam, tatilin iyi geçmiştir umarım. Lakin bende Vikipedi'de aktif olmanı bekliyordum. G-Mail, yahoo vs. hesap ileti adresin varsa ileti adresime gönderebilirmisin. Yurtdışı ile ilgili kişisel birşey danışmak istiyorum, umarım bilgin vardır. Ev, yaşam alanı vs. gibi... - Omlet: Nebeviye 12:49, 9 Ağustos 2010 (UTC)

İlgin için çok teşekkürler. E-mail'in aldım ve mesajımı orada belirttim. - Omlet: Nebeviye 13:34, 12 Ağustos 2010 (UTC)

Sohbet-i Nebeviye[kaynağı değiştir]

Buyur ya Dost-u Runningfri.! (Çok uzun yazamadım kusura bakma.) :D Ne yaptığına gururla baktım; Harika! Sakın yanlış anlaşılma olmasın; pozitif bir ayrımcılık değil sözlerim, yahut kıyaslama hiç değil. Sadece modern sıfatıyla anmak istediğimiz bir ülkeden daha bahsediyorum. İran gibi yönetimi; İslam/Şeriat Cumhuriy., geçmişe kıyasla monarşi ile yönetilen ve Google dahil tüm erişimleri halkına kapatan, demokratikleşmeden yoksun (Halen yürürlükte olan: İdam, tesettür yasaları vs.) gibi durumların old. bir İran'dan bahsediyoruz. Böylesi bir ülke için böylesi konuların Vikipedi yahut diğer siteler aracılığıyla dünya halkı tarafından bedava öğrenilmesi için, bence; başlığınının taslak olsa bile dahi Türk. yahut diğer Vikipedi'lerde açılması kutsal bir katkı. Elinize sağlık. Bizler korkusuz Vikipedist'ler, silaha sarılanlar yerine kalemimize imkansız olarka nitelendirilenleri yazıyor, anlamayanlara resimler çiziyoruz. Bilinmeyen püf bilgileri bir POLİS edasıyla helikopterimiz olmasada gözlerimizle arıyoruz. - II. Dürt 17:47, 3 Eylül 2010 (UTC)

Uygunsuz içerik[kaynağı değiştir]

Merhaba. Lütfen Vikipedi:Kullanıcı sayfası#Kullanıcı sayfamda ne olamaz? ("Polemik kabul edilebilecek kişisel yorum ve söylemler, örneğin Vikipedi ile ilgisi olmayan meselelere dair fikirler") ile VP:KSY sayfalarına göz atınız ve kullanıcı sayfanızdaki tartışma yaratabilecek kısımlarla kişileri hedef alan ifadeleri kaldırınız. Unutmayınız, konulan her kuralın bir sebebi vardır ve istisnasız hepimiz bunlara uymak zorundayız. --yabancım 21:03, 12 Eylül 2010 (UTC)

Kullanıcı sayfanızın tamamını inceleyemedim ama asıl dikkatimi çeken kısmı kaldırmışsınız. Başka bir sorun görürsem, sonra tekrar yazarım. Hassasiyetiniz için teşekkürler. --yabancım 21:32, 12 Eylül 2010 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

  • Çok teşekkür ederim. Beni duygulandırdınız desem yalan söylemiş olmam herhalde. Aslında olması gereken de oydu. Yalnız ben de baktım o mesajıma ve utandım. Çünkü o zamanlardaki kadar katkı yapamıyorum ne yazık ki. Üzgün Umarım çabucak biter bu dönem. Tekrar teşekkürler, siz de iyi ki varsınız. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 13:52, 15 Eylül 2010 (UTC)

Taslak şablonları[kaynağı değiştir]

Az önce Vikipedi'ye girdiğimde farkettim: o en son açtığım maddelerdeki var olmayan taslak şablonlarını yaratmışsın zaten. Teşekkür ederim . Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 13:54, 17 Eylül 2010 (UTC)

Rica ederim, lafı bile olmaz :)--Rapsar 18:59, 17 Eylül 2010 (UTC)


Kuzey Amerika ülkeleri listesi[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz Kuzey Amerika ülkeleri listesi maddesi Seçkin Liste olarak onaylandığında istemeyi unutmuşum, Vikipedi:Seçkin içerik sayfasında sergilenmek için bu maddenin kısa bir özetinin hazırlanması lazım. Vikipedi:Seçkin içerik/Listeler/Kuzey Amerika ülkeleri listesi sayfasında bir giriş paragrafı ve listenin tepesinden birkaç satır yazabiliri misiniz lütfen? Örneklerini Kategori:Vikipedi seçkin liste özetleri'nde görebilirsiniz. Teşekkürler. --İnfoCan 20:05, 17 Eylül 2010 (UTC)

Teşekkürler. --İnfoCan 16:12, 18 Eylül 2010 (UTC)

Merhabalar. Görüyorum ki Çin yerleşim yerlerin isimleriyle ilgileniyorsun. Şunu da halledermisin lütfen ? Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 11:50, 19 Eylül 2010 (UTC)

Şencen, Şencen, Şencen ama ansiklopediler ve kitaplara da bakmak lazım. Takabeg ileti 11:58, 19 Eylül 2010 (UTC)

Guangdong (eyalet) ise Kanton veya Kwangtung olabilir ama Guangzhou için biraz daha araştıracağım. Takabeg ileti 13:55, 19 Eylül 2010 (UTC)

Tientsin değişikliğinizi gördüm. Günümüz yaygın kullanımıyla, Türkçe okunuşuyla ve Vikide benimsenen adlandırma kurallarıyla uyuşmayan bir değişiklik olumuş. Eğer okunuşuna yakın bir yazılış benimsenecekse, bence Tiencin olarak kalmalıydı, zira Çinliler tam da böyşe okuyor. Shenzhen için okunuşu Şıncın şeklindedir, ancak pinyin yazılışıyla bırakılması daha uygun diye düşünüyorum. Zira pinyin 1.5 milyar Çin vatandaşı tarafından kullanılıyor, başka türlü yazıldığında kimse anlamayacak. 200 yıl önce Portekizlilerin yanlış telafuzundan türemiş, artık dünyada unutulmuş Kanton meselesine hiç girmeyelim. Net bir şekilde şehir için Guangzhou, eyalet için Guangdong kullanılıyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--CXX 17:45, 20 Eylül 2010 (UTC)

Tiencin ? Doğru olamaz. Takabeg ileti 01:00, 21 Eylül 2010 (UTC)

Tamam...ama bana niye söylüyorsun ? Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 01:01, 21 Eylül 2010 (UTC)

Comment olarak yazdım :) Birde adlandırma kurallarımız açıktır. Ama kullanıcı Çince görünce pinyinleştirmek istiyor :) İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:04, 21 Eylül 2010 (UTC)
Haa...tamam. Haklısın zaten, pinyinleştirilmemesi gerekiyor. Ama maalesef gördüğümüz gibi Çin isimlerine Türk yazım kurallarını uygulamak zorluklar ve anlaşmazlıklara yol verebilir . Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 01:08, 21 Eylül 2010 (UTC)
Şu anki Vikipedi:Adlandırma kuralları açıktır. Kısaca Türkçe güvenilir kaynaklar gösterilerek Türkçedeki yazım ile düzeltilir. Türkçedeki yazım yoksa pinyin tercih edilir. Yorumlar ve tercihlerine göre değil. Yani kafalarına göre değil :) Ancak Şencen örneğinde olduğu gibi gazeteler tam olarak güvenilir kaynak değildir, bence. Aslında sistematik olarak Türkçeleştirilebilir. Fakat onlar yaygın değilse uygun da değildir. Önemli olan kaynaklar (özellikle kitaplar ve makaleler)'a göre Türkçe leştirmektir. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:21, 21 Eylül 2010 (UTC)
Şıncın da gazeteler ve dergilerde kullanılıyor ama kitaplar ve makalelerde göremedim. Çince isimleri için gazetelerin güvenilir kaynak sayılıp sayılmaması konusunda köy çeşmesinde mi tartışılsın ? Takabeg ileti 01:31, 21 Eylül 2010 (UTC)

Sohbet-i Bam =[kaynağı değiştir]

Selam renk =), umarım şu yağmurlu havalarda bizlere umut veren gökkuşağı gibi renk renksindir bugünde. Şu Commons'a yüklü bu türden sembolik resimlerin artırılması için çabalıyorum. Bir çöp adam bile çizemeyen ben, bayraklar ve semboller çiziyorum. Bu arada gerçekten mi diğen bir kaç dosttan biri olan sana da söylemek istiyorum; ben sanırım artık aşkımı ve çizgimi buldum. Mutluyum ve sana kocaman bir mutluluk oku fırlatıyorum. Katkılarınla Vikipedi'ye yön veren VikiDosta sevgilerle.~:) - II. Dürt 14:59, 23 Eylül 2010 (UTC)

Doğu Timor kültürel olarak diğer Okyanusya halklarıyla akrabadır, ama coğrafi olarak Asya'dadır. Asya kıtasının tektonik plakasında bulunmaktadır.[kaynağı değiştir]

Doğu Timor kültürel olarak diğer Okyanusya halklarıyla akrabadır, ama coğrafi olarak Asya'dadır. Asya kıtasının tektonik plakasında bulunmaktadır.

  • Selam B. Annes., adaylığı süren T'de yer alan aday portallar için mümkünse görüşü ne olursa olsun sizde fikir belirtebilir misin? Sağlıcakla. - - Nebe?viye mesaj 15:31, 20 Ekim 2010 (UTC)
"Vikipedi gay topluluğu" olarak geri kalan 2 arkadaşıma bu gökkuşağı bayrağı kadar renkli hayatları olmasını diliyorum.--Veritasileti 00:24, 21 Ekim 2010 (UTC)

Selam. Geçen gün ödev yaparken çevirdiğin Stonewall ayaklanmaları sayfası çok işime yaradı. Sağol. Yalnız yarıda kalmış sayfa tamamlasan da Vikiproje:LGBT/sağ pano buraya bir tane daha SM yazabilsek? Şimdiden teşekkürler.--Veritasileti 00:19, 21 Ekim 2010 (UTC)

Kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Kullanıcı sayfanda duran şu resmi sayfanızdan çıkarmanı rica edeceğim. Zira, söz konusu ekran yakalama görüntüsü çok ciddi VP:KSY ve VP:N ihlalleri içermekte. Bunun kişisel düşüncelerimle hiçbir ilgisi yok ve o sözleri nasıl bir durumda söylediğini bilmiyorum. Fakat o sözleri kullanıcı sayfana koyman, grurlu ve cesur olduğunu göstermemekte, KSY ihlalini daha da büyütmekte. İçindeki sözler engellenmene bile neden olabilecek kadar ciddi ihlaller çeriyor. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 21:02, 3 Kasım 2010 (UTC)
Selam Bambi., aşk dolu bir mevsim umarım aşk adına iyi şeyler oluyordur hayatında. Planlanan Türkiye Buluşması'na katılacak mısın? Ben katılmayı düşünüyorum ki konuşulucak çok şey var diye! Senin katılma olasılığın var mı? Ki ben dahi katılmak-katılmamak arasında kaldım, herhangi bir tatsızlık olsun istemiyorum. Ki ilk katılımım olacak. Daha önce Lgbt'li bir kullanıcı katılmış mıydı? - Nebe?viye mesaj 13:11, 10 Kasım 2010 (UTC)
  • Bilindik korkularımdan biri işte, sana da bir danışma ihtiyacı duydum. |Skype: lela-neo|, |Msn: ne-o@hotmail.com.tr| Umarım seninle birgün Anadolu tpraklarında tanışırız ve sen üniversiteyi kazandığında. Kendine iyi bak. ;) - Nebe?viye mesaj 14:15, 11 Kasım 2010 (UTC)

Eşcinsel evlilik vs. eşcinsel evliliği[kaynağı değiştir]

Doğru Türkçe kullanımında uzman olduğunuz için şunu size soramalıyım diye düşündüm Göz kırpma: "eşcinsel evlilik" mi "eşcinsel evliliği" mi? Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 04:51, 19 Aralık 2010 (UTC)

Mersi bayım; iltifatınıza... O sadece commonsa tarafımca yapılmış bir katkı. Amacım tüm interwikilerde seçkin resim olarak tanınacak ve ya da çeşitli başlıklarda kullanılacak resimler üretmek. Bu kendi adıma gurur verici olsa gerek. :) - Nebe?viye mesaj 17:13, 3 Ocak 2011 (UTC)
  • Vuaa!

Massachusetts'te eşcinsel evlilik! Harika bir başlık ellerinize sağlık. /LGBT'li oyuncular üzerine çalışmalarda bulunuyorum. Örneğin yakışıklı Robert Gant, Brent Corrigan vs. bir başlangıç. Çok daha fazla isim gerekmekte. Katkınızı bekliyorum. - Nebe?viye mesaj 16:36, 13 Ocak 2011 (UTC)

Anlıyorum. Fazla özele girmek istemiyorum ama lisans ya da geçiş sınavları felan mı? - Nebe?viye mesaj 16:47, 13 Ocak 2011 (UTC)
Haklısınız. Herneyse bol bol ceviz içi atıştırın. Bol bol taze sebze yiyin. Sabah, akşam. Kendinize hoşça bakın. Varsa bir isteğiniz çekinmeden belirtin. :) Sevgiyle kalın. - Nebe?viye mesaj 16:55, 13 Ocak 2011 (UTC)

Nasıl oldu ? Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 00:21, 20 Ocak 2011 (UTC)

Ne oldu bilmiyorum ama cok guzel oldu , biran evvel diger uygun maddelere de bu sablonu eklicem. paylasim icin tesekurler. -- Iggydarsamesaj 00:44, 20 Ocak 2011 (UTC)
Bunun dunya ve/veya diger kita versiyonlarida var mi? -- Iggydarsamesaj 01:03, 20 Ocak 2011 (UTC)
Vallah bildiğim kadarıyla bir tek "Avrupa konusu" şablonu var, o yüzden bu bir tek Avrupa ülkeleriyle yapılabilir. İstersen "Şablon:Asya konusu" vs'yi yarat, ama bu çok uzun sürer çünkü şablonda kullanılan kod çok komplike. Bunu yapmanın tek alternatifi her kıta için ayrı bir "Yahudilerin tarihi" şablonu yaratmak. Asya için Asya'da eşcinsellik şablonunu bir model olarak kullanabilirsin mesela. Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 01:21, 20 Ocak 2011 (UTC)

Fikir guzel tesekurler. bu aralar iste biraz yogunum ama umarim vakit bulur bu listeden faydalanir avrupa konusu gibi cok secenekli yapabilirim. tekrar saol =) -- Iggydarsamesaj 01:26, 20 Ocak 2011 (UTC)

Ah, demek ki açmışsın. Vay, bravo, tebrik ederim . Thank you! Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 20:07, 20 Ocak 2011 (UTC)
Evet, vakit bulabildim :) Sanirim Şablon:Asya'da eşcinsellik sablonunun kullanildigi sayfalari Şablon:Asya konusu sablonuyla degistirebilirsin. Bu arada Şablon:Asya'da eşcinsellik sablonunda Israil ulkesi kirmizi gorunuyor fakat İsrail'de eşcinsel evlilik diye bir madde var. "İsrail'de eşcinsel evlilik" maddesiyle "İsrail'de eşcinsellik" iki farkli seymi? eger degilse bir isim yonlendirmesiyle bu durum duzeltilebilir diye dusunuyorum. Kolay gelsin -- Iggydarsamesaj 20:46, 20 Ocak 2011 (UTC)
Evet, ikisi ayrı konu. İsrail'de eşcinsel evlilik, İsrail'de hemcins birlikteliklerin yasal seviyede tanınması ile ilgili; İsrail'de eşcinsellik maddesine gelince (yani madde açılırsa) İsrail'de yaşayan eşcinsellerin durumu, oradaki gey hayatı ve LGBT hakları hareketi vs ile ilgili olacak. "İsrail'de eşcinsel evlilik" şu anki haliyle fazla detaylı gözükmezse de yine İspanya'da eşcinsel evlilik gibi uzun, hatta seçkin olan maddeler var, o yüzden "İsrail'de eşcinsel evlilik" maddesinin potansiyeli var ve bunun içeriğini "İsrail'de eşcinsellik" başlığı altına sokmaya gerek yok. Umarım kendimi iğrenç Türkçemle anlatabildim. Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 23:23, 20 Ocak 2011 (UTC)
Bu arada görüyorum ki bütün diğer kıtaların "konu" şablonlarını da halletmişsin. Vay be, makine gibisin. Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 23:35, 20 Ocak 2011 (UTC)
Karayipler, Ortadogu gibi alt sablonlarda yarattim, isin cıcığını cikardim galiba =) -- Iggydarsamesaj 23:42, 20 Ocak 2011 (UTC)

Ermenistan bayrağı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi:Seçkin madde adayları/Ermenistan bayrağı sayfasında Ermenistan bayrağı maddesinin son durumu hakkında yorum yapabilir misiniz? --İnfoCan 20:44, 28 Ocak 2011 (UTC)

  • Biip bipp inşaat var. Harika bir değişiklik özeti. :)) - Nebeviye 15:10, 2 Şubat 2011 (UTC)
Yakışır, harika yap o zaman. Bende bir internet sitesi için hazırlanıorum. :) Vuu biraz pahalı olsada sanırım açacaım. - Nebeviye 15:23, 2 Şubat 2011 (UTC)
  • Mühim ve "vuuua! Ne site ama..." denilecek bir site olmayacak pek. Sıradan gelip geçici. Zaten pek uğraşamam ben öyle siteyle felan güncelle, yap, çiz ne bilim işte: yenile. Birde sürekli ücretini öde... Bana göre değil. Sadece denemek için açmayı düşünüyorum. Sinan Çetin'in sitesi gibi olabilir belki. - Nebeviye 16:48, 9 Şubat 2011 (UTC)

LGBT Aktif Çalışma[kaynağı değiştir]

  • Merhaba değerli dost, VP:LGBT projesinde yeni bir iş birliği başlatma aşamasındayım. Bir katılımcı olarak seni bu alanda yapılacak işbirliği projesinde katkılarınla görmektir. - Nebeviye 13:50, 20 Şubat 2011 (UTC)

İş birliği vakti![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in 7. haftasının projesi Robbie Williams sayfasındaki kırmızıları gidermek (SM çalışması) olarak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Eskidendi, çok eskiden...[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu sayfanın geçmişinde gezinirken aslında size yazılan, ancak yanlış yere bırakılmış şu not gözüme çarptı. Dikkatinizi çekmek istedim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:52, 5 Mart 2011 (UTC)

Evet, yanıtınızın kendisine ulaşması neredeyse olanaksız. Keşke bu notu daha erken fark edebilseydik... --Superyetkinileti 19:31, 6 Mart 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Bambi'nin annesi,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Erivan kardeş şehirleri.PNG adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

--GôkTR001 18:39, 14 Nisan 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 20. haftasının projesi Kategori:Vikipedi düzenle kategorisindeki 2007 seneli maddeleri düzenleme olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ------Duke ϡ»» ileti ^^ 18:58, 16 Mayıs 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.
  • Nihayet hoş geldin, Uzun zamandır yoktun? - Nebeviye 13:24, 20 Mayıs 2011 (UTC)

İyi geceler, beğendiğin için memnun oldum. bazen bölümleri izlerken etkisinde kalıp açıyorum glee maddelerini ya da ana sayfasına katkı yapmaya çalışıyorum. --— heddagabler 22:39, 28 Mayıs 2011 (UTC)

  • s01e20 yani "Theatricality" bölümüne kadar. glee ile kurt hummel maddelerini geliştirmeyi düşünüyorum. bakalım artık. kimi zaman planladıklarım gerçekleşmiyor. --— heddagabler 22:50, 28 Mayıs 2011 (UTC)