Kullanıcı mesaj:Ahmetmns

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Myxomatosis57 tarafından 3 yıl önce Ahmet maniş başlığına
Merhaba Ahmetmns, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli ve telif ihlali yapıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Aycanileti 18:45, 4 Mayıs 2010 (UTC)

Yüklediğiniz dosyalara etiket ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye telif hakkı saklı veya belirsiz olan resimleri yüklemeniz mümkün değildir. O yüzden yüklediğiniz resimlere mutlaka kaynak ve telif etiketi bilgisi eklemelisiniz. Eklemediğiniz takdirde, yüklediğiniz resim bir süre sonra silinecektir. Resim yükleyebileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için Vikipedi:Özgür görüntü kaynakları sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse Vikipedi:Kamu malı görüntü kaynakları sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!--Szoszv 15:46, 27 Temmuz 2010 (UTC)

Eksik kaynak ve lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 20:48, 17 Haziran 2011 (UTC)


  • İyigünler. Şurda hakkınızda bir şikayet var. Savunma bölümünde savunma yapmanız faydalı olacaktır.--Reality 12:00, 1 Kasım 2011 (UTC)
Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz engellenebilirsiniz. Vikipedi'de deneyim kazanmak için diğer maddeleri inceleyebilir ve deneme yapmak için deneme tahtasını kullanabilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olunuz. İyi çalışmalar!... --Reality 02:00, 4 Kasım 2011 (UTC)
Yeni bir mesajınız var
Yeni bir mesajınız var
Merhaba, Ahmetmns. Yeni bir mesajınız var. Vikipedi:Şikâyet#Kullanıcı:Ahmetmns.
Bu bildiriyi dilediğiniz zaman {{mesajbildiri}} şablonunu kaldırarak silebilirsiniz.

-- Supermæn mesaj · katkılar 11:56, 6 Kasım 2011 (UTC)

Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir. Lütfen Vikipedi maddelerine ticarî amaca yönelik bağlantılar eklemeyin. Vikipedi ayrıca, sahibi veya üyesi olduğunuz blog, forum veya hayran sitelerini tanıtabileceğiniz bir platform da değildir.

Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Israrla bu tür dış bağlantılar eklemeniz halinde bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Myrat ileti 19:02, 22 Şubat 2012 (UTC)

Bandırmaspor[kaynağı değiştir]

Arkadaşım Bandırmaspor sayfasını senelerdir ben düzenliyorum sen geldiğinden bu yana sayfa bozuldu. Takımın kadrosu değişeli 2 ay oluyor yeni kadroyu ekliyorum değişiklikleri reddediyosun. Bandırmaspor stadyumunun 19.500 kişilik olduğu yazıyor ancak stat kapasitesi 6000. Ben bunuda değiştiriyorum bunuda red ediyorsun. Neye göre red ediyorsun? Kaynakta TFF resmi sitesidir. Takım kaptanı değişti onu değiştiriyorum onuda red ediyorsun hepsinin kaynağı TFF resmi sitesi. Bu işi ego tatmini için yapıyorsan bırak. Bir daha gereksiz yere red edersen şikayet edicem. Bu sefer şikayet etmeden sana yazdım direk.

--Ahmetmns (tartışma) 20:29, 17 Mart 2012 (UTC)ahmetmns

Merhaba. Maddede sadece kadro değişiklikleri değil, düzensiz değişiklikler de yapıyorsunuz. Buradan görebileceğiniz gibi Balıkesir'in ilçesi ve hangi ligde mücadele ettiği ifadelerini kaldırıp, düzensiz eklemeler yapıyorsunuz. Kadro güncellemesini şimdi hallediyorum ben. Değişikliklerinizde biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ego tatmini ne alaka onu anlayamadım da neyse. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:10, 19 Mart 2012 (UTC)

Ahmet maniş[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması hâlinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Myxomatosis57 19.17, 8 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla