Kullanıcı mesaj:İdvadimela/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu sayfa eski bir mesaj sayfasıdır ve arşivlenmiştir!
Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız! Kullanıcı ile iletişime geçmek için buraya tıklayın.
Eğer mesajlarınızı arşivlemek istiyorsanız bu bağlantıyı takip ediniz!


Merhaba İdvadimela/Arşiv 1, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli ve telif ihlali yapıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Aycanileti 15:01, 27 Mayıs 2012 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

  • Vikipedi'nin adil kullanım politikası gereği; söz konusu politika dahilinde kullanılan dosyalar, kullanıcı bilgi kutuları gibi görsellerin kendi maddeleri dışında kullanılmamaktadır. Bu ikinci ısrarcı davranışınızın ve bu konuda size yazdığım üçüncü mesajımın son olmasını temenni ediyorum. Utku Tanrıveremesaj 04:58, 29 Mayıs 2012 (UTC)

Diğer şablonları silmekte haklısınız.Lakin neden Şablon:Kullanıcı Muhteşem Yüzyıl takipçisi 'nin resmini çıkarıyorsunuz?(!) Zararı ne?.. Can 08:01 29 Mayıs 2012 (UTC)

  • Dördüncü kez açıklıyorum ve bir daha açıklamayacağım. Adil kullanım politikası dahilinde kullanılan, yani telif hakkı saklı görseller, doğrudan katkı sağladıkları maddeler dışında kullanılamıyorlar. Umarım yeterince açıktır. Değilse de bunu lütfen böyle kabul edin. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 15:56, 29 Mayıs 2012 (UTC)


Adil kullanım ve BEŞİNCİ bilgilendirme[kaynağı değiştir]

  • Yazmayacağım dedim ama ısrarınızın nedenini anlatırsınız belki diye yazıyorum bu mesajı. Söz konusu şablonlara adil kullanım dosyalarının eklenemeyeceğini şu an beşinci kez söylüyor olmama rağmen bu konudaki ısrarınızı neye borçluyuz? Bu davranışı tekrarlamamanızı gerçekten son kez rica ediyorum. Utku Tanrıveremesaj 17:11, 29 Mayıs 2012 (UTC)

Bakınız benim yaptığım Şablon:Kullanıcı uzlaşıya inanır'da ülkücü ve devrimci sembolleri vardı.Adil kullanım ama, biraz yardımcı olunuz onu sadece ülkücü resmiyle gösterirseniz ne anlamı kalır?

O zaman hiçbir görsel olmasın daha iyi.Yada siz bu kural engeline takılmayacak bir tek resim veya benzeri birşey bulabilirsiniz de olur.Ancak bu olmassa tamamen resimsiz yapınız daha iyi olur... Can (mesaj) 20:13, 29 Mayıs 2012 (UTC)

  • Adil kullanım politikası açıktır. Ayrıca mesaj başlığına "dikkatli okuyunuz" yazmak yerine lütfen siz benim yazdıklarımı dikkatli okuyunuz. Yapmakta ısrarcı olduğunuz şey politikalar gereği mümkün olmamakla beraber, yaptığınız değişikliği kontrol eden editörler açısından zaman kaybı olmaya başlamıştır. Eğer hiçbir görsel olmadan daha iyi olduğunu düşünüyorsanız diğerini de kaldırabilirsiniz. Şablon oluşturma heveslisi değilim. Eğer "siz" oluşturuyorsanız, politika ve yönergelere de "sizin" uymanızı beklemem neden garip geliyor size? Bu altıncı açıklamanın ardından benzer bir değişiklik yapmamanızı bekliyorum artık. Aksi takdirde yarattığınız zaman kaybını iyi niyet olarak değerlendiremeyeceğim artık. Diğer yandan, "Vikipedi ne değildir?" sayfasını da okumanızı tavsiye ederim, faydalı olacağına inanıyorum. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 17:22, 29 Mayıs 2012 (UTC)

VikiProje mesajları buraya[kaynağı değiştir]

Bu bölüme VikiProje mesajlarını atınız.VikiProje Ankara ile Türkiye'nin 5 milyon nüfuslu Ankara ile ilgili tüm maddeleri, bilgileri güncellemek, değiştirmek, yapmak ve geliştirmek (kaliteli hale çevirmek) amaçlanmıştır.Bu projeye katkıda bulunup katılmak istiyorsanız buraya mesajla düşüncelerinizi belirtiniz... Not:Mesajınızın yanına kullanıcı ismini bırakırsanız daha iyi iletişime geçeriz.Teşekkürler

  • Merhabalar. Ankara projesi ile ilgili katkı yapabileceğimden emin değilim ancak istekleriniz olursa destek vermeye çalışırım.
  • Merhabalar. Ankara projesi ile ilgili katkı yapabileceğimden emin değilim ancak istekleriniz olursa destek vermeye çalışırım. Kullanıcı:E3.akpinarTRileti
  • Merhabalar. Ankara projesi fikrinizi olumlu buluyorum. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olabilirim. botancizreli@gmail.com adrsinden bana ulaşabilirsiniz.
  • Merhabalar. Ankara ile ilgili maddelere katkı yapabilir miyim bilemiyorum, çünkü tarihle ilgileniyorum. Ankara'nın tarihiyle ilgili maddelere katkı yapabilirim ama bunun bir VikiProje'de Ankara'yla ilgili bir ekip kurulmalı. Tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum. -- FelecitaTRileti 09:27, 31 Mayıs 2012 (UTC)
Ekibimizi kurunca işlere başlayalım. -- FelecitaTRileti 10:32, 31 Mayıs 2012 (UTC)
  • Merhaba, Ankara'yla ilgili VikiProjen nasıl olacak? Kapsamı ne? Neler eklenecek vs çok soru var bunun gibi? Bir başlangıç yap istersen destek olurum tabi ki ama fırsat buldukça ve bildiğim kadarıyla.. AloneTuruk (mesaj) 12:40, 31 Mayıs 2012 (UTC)

Açıklama-Hedef[kaynağı değiştir]

VikiProje Ankara, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkentini, 5 milyonluk Avrupa şehrini;tarihi, kültürü, yerleşimi, coğrafyası, iklimi, eğitimi, siyasetteki önemi, nüfusu, mahalleleri ve semtleri, mimarı, ekonomisi...vb her açıdan, tüm maddeleri yaparak, geliştirerek ve düzenleyerek araştırıcıya iyi ve kaliteli şekilde sunmak.

VikiProje tamam[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Ankara'yı sayfasının bir kısmını oluşturdum.Katkıda bulunursanız sevinirim.Can 19:55 , 31 Mayıs 2012 (UTC)

Mesaj ekleme[kaynağı değiştir]

  • Kullanıcıların mesaj sayfalarını kullanırken lütfen sayfanın en altına yazınız. Utku Tanrıveremesaj 20:24, 31 Mayıs 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Atakan Can,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Kullanıcı_Anti-Tayyib adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden Ş1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfasını okuyunuz.

Utku Tanrıveremesaj 20:24, 31 Mayıs 2012 (UTC)

Tamamdır. -- FelecitaTRileti 08:41, 1 Haziran 2012 (UTC)

Şablon için teşekkür ediyorum, ekliyorum hemen. Sevgilerimle --NicoMesaj 08:52, 1 Haziran 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Atakan Can,

Oluşturmuş olduğunuz Etimesgut Formül Dershanesi adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden M6 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Utku Tanrıveremesaj 17:55, 1 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Ahzaryamed'e attığınız mesajı gördüm de araya gireyim dedim. Aktif olmayan bir vikiproje söz konusuysa, aktifleştirme bağlamında dilediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. "Cesur olun" değil mi resmi olmayan sloganı Vikipedi'nin? :) Projenin hazırlanmış halde bir kenarda durması sizin yeniden hazırlayıp etkinleştirmenizin önüne geçmez ki. Bu arada diğer kullanıcılara attığınız mesajlarda fazla sert üslup kullanmamanızı tavsiye ederim. Hiçbirimizi burada katkıda bulunmaya zorlayan bir etken yok sonuçta, hepimiz gönüllü olarak buradayız, hepimizin eksikleri olabilir... Önemli olan bu eksikleri birbirimizi kırmadan kapatmak. İyi çalışmalar... --seksen 15:43, 3 Haziran 2012 (UTC)

O zaman dilerseniz köy çeşmesini kullanarak böyle bir düşünceniz olduğunu paylaşabilir ve diğer kullanıcıların ilgilenip ilgilenmediğini görebilirsiniz, bir fikir verme açısından yararlı olabilir. --seksen 15:55, 3 Haziran 2012 (UTC)
  • İyi günler Ahzaryamed.

Bakınız; yaptığınız Vikiproje:Siyaset, çok küçük hacimli ve aşırı yetersiz.Ben siyaset maddeleriyle uğraşırım.Seçim, olay, parti, lider vb...Size uyarıda bulunayım, tek kişilik VikiProje olmaz.Tüm dünya üzerindeki siyasi gelişmeleri içeren, düzenli ve kaliteli bir VikiProje olmalıydı.Ben katkıda bulunabilirim lakin bir grup oluşturmak gerek.En az 10 kişi bu VikiProje'de olmalı.2010 yılının başında kurmussunuz.Siz bu sayfayı silin, yeni bir Vikiproje:Siyaset kurulsun.Siyaseti seven olnarca vikipedist var...Can 18:35 , 3 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Can. VikiProje Siyaset ile ilgili hassasiyetiniz beni mutlu etti. O projenin başlatılmış olması ve sonra atıl kalması konusunda hakkınız var ancak sayfa benim tekelimde değil, dileyen dilediği katkıyı sunar, değişikliği yapar. Sayfayı silmek gibi bir durum söz konusu olamaz ancak şekli ve içeriği değiştirilebilir, bu da ortak kanaatler neticesinde ve yapıcı eleştirilerle mümkündür. Katkılarınızı görmek beni mutlu eder, buyurgan tavırlar mutlu etmez. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 16:01, 3 Haziran 2012 (UTC)
VikiProje Siyaset İş birliği çalışmasını can-ı gönülden destekliyorum. Vakit buldukça katkı yapmaya çalışacağım. Kolaylıklar.--ahzaryamedileti 21:52, 5 Haziran 2012 (UTC)

ankara proje[kaynağı değiştir]

proje hakkında bilgim yok .. ancak ankaralıyım. bilgilarimi paylaşmak ve yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.. uzun süre katılalamam durumum oldu ancak artık daha ilgilenebilirim. bazı şeyler unutmuş olsamda ..) ne gerekirse yardım olarak hazırım .. FebriS (mesaj) 16:13, 5 Haziran 2012 (UTC)


Şu sıralar pek ilgilenemiyorum da, katılamayacağım. -- FelecitaTRileti 10:37, 6 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim. Öneriniz kabul edilmiştir. ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 13:25, 6 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Halihazırda Humus, Suriye maddesiyle yoğun bir şekilde ilgileniyorum ve bu kapsamda siyaset maddeleri de açıyorum. Ancak üye olsam da ağırlığımı veremeyebilirim. Bu sebeple, bu maddeyi hedeflediğim yere ulaştırdıktan sonra adımı seve seve kaydedeceğimdir. İyi vikiler. ~--BerkayMesaj--~ 11 Haziran, 2012, 15:11 (UTC)

VikiProje Siyaset Davetiyesi Attığım Tüm Vikipedistlere[kaynağı değiştir]

Merhabalar! Eğer VikiProje Siyaset Davetiyesine cevap olarak mesaj yazacaksanız durunuz! Her kullanıcıya cevap yazamam.Bilgilenmek istiyorsanız, sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz bir konu ise ve gerçekten katılmakta samimiyseniz, buyrunuz; proje sayfasına bakın

~--~Cano 58ileti 18:05, 11 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Can, Öncelikle bu siyaset platformuna efektif ve objektif yardımlarda bulunmak istiyorum fakat bulunduğum dönem geceler boyu yazabileceğim bir dönem değil malum LYS sınavı onu mütakiben bir iki organizasyon. Senden bir isteğim olacak malum şef sensin ben bir süreliğine off olsam? Yada mail adresimi vereyim yapmamı istediğin küçük şeyleri halleder sana atarım sen kaydedersin yada sayfaya eklersin? Fredweasley (mesaj) 19:36, 11 Haziran 2012 (UTC)

Selamlar Atakan Can. Her viki sayfasında olduğu gibi, proje sayfaları da herkesce değiştirilebilir, düzenlenebilir. Yaptığım küçük bir değişiklikti, katkıydı. Siyasetle ilgili maddelerde çorbada tuzum olması için ufak değişiklikler yapıyorum. İlgin için teşekkürler, inşallah aktif, dinamik bir proje olacak. İyi çalışmalar.--Sadrettinmesaj 10:35, 12 Haziran 2012 (UTC)

Siyaset Proje[kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Öncelikle nazik davetin için teşekkürler. Çalışmaya maalesef şuanda iştirak edemeyeceğim, fikirlerim de var ancak beyan etmem için sağlıklı bir inceleme ve ne yapılabilir kısmını konuşmak gerek. Kısıtlı zamanımda sadece ana sayfa düzenlemeleri için Vikiye katkı yapabiliyorum. O yüzden 25 Haziran tarihinden sonra konuya ilişkin çalışmalara iştirak edebileceğim. Kolaylıklar.--ahzaryamedileti 15:55, 13 Haziran 2012 (UTC)

Selamlar. Doğrudur, temmuzdur. Benim yaptığım değişiklik sadece küçük bir düzeltmeydi (sandalya => sandalye), başka bir değişiklik yapmadım. Maddeye genel bir baktım, bilgi kutusunun üzerinde de "Temmuz" yazdığı için hemen altındaki tarihi fark etmemişim. Olur böyle şeyler, sıcağa verelim :) İyi çalışmalar... --seksen 16:12, 14 Haziran 2012 (UTC)

-Davetiniz için teşekkür ederim. Fırsat buldukça elimden geldiği ölçüde katkıda bulunmayı isterim. Azadagaoglu (mesaj) 07:59, 15 Haziran 2012 (UTC)

Vatandaşlık[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Atakan Can. Sizin yardımınıza ihtiyaç duydum bir meselede: Türkiyede ve tüm dünyada yaşayan Türkiye vatandaşlarının sayı kaçdır ? Bu bellimidir ? Eğer kaynak ta eklersiniz çok memnun olurum. Saygılarla !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 16:07, 15 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Proje davetiniz için teşekkür ederim; ama maalesef katılmayı düşünmüyorum. Suriye olayları ile ilgili tartışma sayfasında bir yorumda bulundum. Bizim duyduklarımıza, resimlere bakıp, kendi yorumumuzla "e ama bu iç savaş değil de nedir" diyerek madde adını değiştiremeyiz. Kaynaklara bakmak gerek, medyanın size ulaşan haberlerinin de manipüle edilmiş, abartılmış olabileceğini unutmayın. Dünya medyası, uluslararası toplum, daha da önemlisi uzmanlar tarafından kabul edilmiş bir iç savaş yok ortada. Ama ayaklanma tabiri de kullanılmıyor artık, bu nedenle bir taşıma önerisinde bulundum. --seksen 21:29, 15 Haziran 2012 (UTC)

selam balım seni buldum nsılsın deslerın mükemmiş seni sivasa belliyorum seni ben ve deden babaannen çok özledik çokoooooooooooooooooooooooooooook öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Yol geçen hanı...[kaynağı değiştir]

Merhabalar.Siz editörsünüz, belki birşey yapabilirsiniz; ,şu kullanıcı sayfasında basbayağı reklam var.Bunlar nasıl engellenecek? ~--~AtakanCanileti 08:41, 13 Haziran 2012 (UTC)

Şöyle durumlarda kullanıcı uygun olmayan kullanıcı adı nedeniyle süresiz engellene bilir. Hizmetli yetkim olmadığı için bunu ben yapamam. Ama saygıdeğer Kullanıcı:kibele gerekeni yapmış ve bahs etdiğiniz kullanıcını süresiz engellemiştir. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 03:35, 18 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Cekli829! Suriye'de olanlar bir iç savaşmı, ayaklanmamı? lütfen fikrini paylaş.

~--~AtakanCanileti 08:41, 16 Haziran 2012 (UTC)

Konuyla ilgili kesin sonuçlara şuan varmamız hiç de kolay değildir. Ama umarım Suriye sorunu en kısa zamanda çözülür, insanlık adına Suriye'de önemli bir barışa ulaşıla bilir. Şuanki dururumu ise kesin olmasa da, şöyle analiz etmek mümkün: Suriye'de olanlar bir ayaklanmayla başlamış, şimdiyse bir iç savaşına dönüşmüştür... ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 03:48, 18 Haziran 2012 (UTC)

Projenin nazar boncuğu çok şirin olmuş :) Çok teşekkürler davet için şu sıralar pek katılım yapamam ama daha sonra olur. İyi çalışmalar. --Boyalikus (mesaj) 11:19, 18 Haziran 2012 (UTC)

Davetiniz için teşekkür ederim ama ben siyasetle ilgilenmiyorum, sevmiyorum, çok da anlamam.--Caracas (mesaj) 11:22, 18 Haziran 2012 (UTC)

Sizin koyduğunuz resim, bir logoydu ve adil kullanım dosyasıydı. Logolar da telif hakkı ile korunmaktadır ve Vikipedi'de sadece belirtilen maddelerde kullanılabilir. -- Supermæn (mesaj) 16:08, 18 Haziran 2012 (UTC)

Bir Öneri ve Düşünce[kaynağı değiştir]

Selamlar Vikiçizer.Biliyorsunuz ki VikiCüce ve VikiPeri gibi kavramlar vardır.Bende tam sizin kullanıcı adınızda olan bir mizahi madde oluşturmayı düşünüyorum.Ve bu VikiÇizer kavramını, Vikipedi'ye çok büyük katkıları olan, ayakta tutan, canlandıran ve gece gündüz çalışan vikipedistleri tanıtmak için düşünüyorum...~--~AtakanCanileti 15:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

  • Merhaba Atakan Can, mübalağa etmişsiniz, kendi çapımızda uğraşıyoruz, sıradışı bir katkımız yok, herkes kadar katkımız var. Belki biliyorsunuzdur, burada bahsettiğiniz gibi şaka/mizah amaçlı sayfalar mevcut, benzerlerini açmanızda bir sakınca görmüyorum. Bunları inceleyin, Vikiçizer yerine durumu gerçekten açıklayabilecek başka bir esprili isim bulabilirsiniz:) İyi çalışmalar, kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 17:26, 18 Haziran 2012 (UTC)

Proje kapsamında iki yeni madde açtım. Proje şablonunu hazırlarsanız projenin yayılması daha rahat olur. İyi çalışmalar, kolay gelsin. Alexandre M. 17:27, 19 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz ![kaynağı değiştir]

Davetiniz için teşekkür ederim... Ancak Wikipedia'da ki hiyerarşik gruplar oluşmuş durumda bundan dolayı bitirdim katkılarımı.


Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Kullanıcı ismi değiştirme işlemini sadece Bürokratlar yapabilirler. Kullanıcı adınız değiştiğinde, tüm geçmişiniz de o kullanıcı adı ile birlikte taşınacaktır. Yani şu ana kadar olan katkılarınız yeni isme aktarılacak ve herhangi bir katkı kaybınız olmayacaktır. Fakat tartışma sayfalarında attığınız imzalar değişmeden kalacaktır. Lütfen Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme sayfasına başvuru yapın. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 13:49, 25 Haziran 2012 (UTC)

Ad değişikliği isteğiniz en kısa zamanda işleme konulacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:41, 25 Haziran 2012 (UTC)
Merhaba Can,
Başvuru onaylanmıştır.
Vito Genovese 20:01, 25 Haziran 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Cano58,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Kullanıcı özgür hitap adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Sadrettinmesaj 22:23, 26 Haziran 2012 (UTC)

Şablon kopyalama[kaynağı değiştir]

Cano merhaba,

Şablonu halen eskisi gibi gönderdiğini gördüm de; önceki mesajlarımda açık olmayan bir yer olup olmadığını sorayım istedim.

Vito Genovese 05:21, 7 Temmuz 2012 (UTC)


Tabii. Tek yapman gereken şunu yazmak:

{{yk:VikiProje Siyaset/Davet}}

İmzaya da gerek yok gördüğün gibi. Ortaya çıkan sonuç ise şu olacak:

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Vito Genovese 05:36, 8 Temmuz 2012 (UTC)

İstersen mesaj için attığın başlığı da şablona entegre edebiliriz. İşin iyice kolaylaşır böylelikle. Şu anda netleşti mi?

Vito Genovese 05:36, 8 Temmuz 2012 (UTC)


Rica ederim. Şablonun üstüne attığın başlığı da şablonun içine entegre etmemi ister misin? Böylelikle tek yazman gereken şablon kodu olur; işin iyice kolaylaşır.

Kendi projelerimden başka bir şeye vakit kalmıyor ama teşekkür ederim davet için :)

Vito Genovese 05:40, 8 Temmuz 2012 (UTC)

Sn.Cano58, nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince projeye yardımcı olmaya, katkı sağlamaya çalışırım...Kolay gelsin, iyi günler, ...--Eğitmen Mahmut (mesaj) 10:56, 8 Temmuz 2012 (UTC)

Siyaset projesi[kaynağı değiştir]

Nazik davetiniz için çok teşekkürler. Elimden geleni yapmaya çalışırım. İyi günler :) --Tatanka Iyotanka (mesaj) 12:22, 8 Temmuz 2012 (UTC)


Ben de az çok bir şeyler yaparım. Projede ayın iş birliği, haftanın iş birliği olarak değiştirilse nasıl olur? -- Supermæn (mesaj) 14:00, 8 Temmuz 2012 (UTC)

Bir de siyaset ile ilgili madde istekleri sayfası oluşturulsa iyi olur. -- Supermæn (mesaj) 14:04, 8 Temmuz 2012 (UTC)
Kontrol edilmiş olması daha iyi, ayrıca ağırlık değil. Olası vandalizmler kontrol altında olur. -- Supermæn (mesaj) 14:10, 8 Temmuz 2012 (UTC)
Mümkün olduğunca kontrol edebilirim. Belki şimdi ağırlık gibi görünebilir ama birkaç sene sonra proje ile ilgilenen aktif kullanıcı kalmayınca vandalizmler olabilir. Farkedilmezse çok uzun süre orada durabilir. -- Supermæn (mesaj) 14:13, 8 Temmuz 2012 (UTC)
Burada açtım istek sayfasını. -- Supermæn (mesaj) 14:17, 8 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Berm@nya. Hani şu Siyaset Projesi vardı ya, üye sayısı 22 oldu. Düzenlendi ve yerine oturdu. Çalışmalar ufak ufak başladı. Şimdi düşünüyormusun katılmayı?

Lütfen aşağıdaki üç cevaptan birini ver;
  • Evet
  • Hayır
  • Daha sonra katılırım

~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba, şu an başka projelerim var ileride inşallah. İyi çalışmalar.--Berm@nyaİleti 11:43, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Evet, katılacağım. Üye olmayı unutmuşum. :) -- FelecitaTRileti 12:47, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Madde istekleri[kaynağı değiştir]

Madde isteklerinde açtığın maddenin üzerini çizmiyorsun, maddeyi listeden kaldırıyorsun. Bu arada pazar gününe kadar listeyi dolduralım da pazartesi günü projede haftanın iş birliğini "madde isteklerini giderme" yaparız. -- Supermæn (mesaj) 15:24, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Her maddenin açılacağı ne mağlum? -- Supermæn (mesaj) 15:54, 10 Temmuz 2012 (UTC)
Ben, kişisel olarak İngilizce Vikipedi'de olanları ekliyorum. Bir de siyaset projesine de şöyle bir şey yapsak nasıl olur? -- Supermæn (mesaj) 16:03, 10 Temmuz 2012 (UTC)
Çalışmalara başlıyorum. Maddelerin/tartışma sayfalarının izleme listesinde görünmesi için tartışma sayfalarına şöyle şablonlar eklenecek. -- Supermæn (mesaj) 16:07, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Zaten sen şablonu yapmışsın. -- Supermæn (mesaj) 16:08, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Tartışma sayfaları ile ilgili şöyle bir şey yaptım. -- Supermæn (mesaj) 16:14, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Yıldız için teşekkür ederim. Bir de, editör olmayı düşünüyor musun? -- Supermæn (mesaj) 16:18, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Bu şablon, çok spesifik değil mi? Zaten şöyle ve şöyle şablonlar var? Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Onun yerine, yer belirtmeden yaz tatili ile ilgili bir şablon yapılabilir. -- Supermæn (mesaj) 16:23, 10 Temmuz 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Cano58,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Antalya'da Tatil adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Emyilmesaj 17:37, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Siyaset VikiProjesi'nin gelişmesi amacıyla verdiğiniz emeklere karşılık bir yıldız. Supermæn (mesaj) 18:09, 10 Temmuz 2012 (UTC)

VikiProje:Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje:Siyaset'de çok etkin olamıyorum özür dilerim ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum çünkü.Vikipedi'de ilk defa bir VikiProje'de yer alıyorum. mesajlarınıza da karşılık veremiyorum o yüzden mazur görün :( Cagan12 (mesaj) 06:37, 11 Temmuz 2012 (UTC)

Baklava ödülü[kaynağı değiştir]

Bana vermiş olduğunuz bu ödül için Size çok teşekkür ederim. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 05:39, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Bir de haftanın iş birliğini hayata geçirdik mi tamamdır. Peki, haftanın iş birliğinde ödül versek mi? -- Supermæn (mesaj) 09:48, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Belirli bir alt sınır belirleyip; o sınırı geçen herkese ödül mü versek? -- Supermæn (mesaj) 10:08, 12 Temmuz 2012 (UTC)
Bence İBP'deki gibi kullanıcı alt sayfalarında katkılar yazılmalı; örneğin yeni madde açma var ise 10'dan fazla madde açana ödül verilmeli. -- Supermæn (mesaj) 10:13, 12 Temmuz 2012 (UTC)
Gelecek haftanın iş birliği, madde isteklerini giderme; ondan sonraki haftanın iş birliği de siyaset maddelerinin tartışma sayfalarına bu şablonun eklenmesi olsun. -- Supermæn (mesaj) 10:20, 12 Temmuz 2012 (UTC)
Bence hafta hafta olması daha iyi. Bir ay boyunca aynı konunun olması insanı sıkar. Hem hafta hafta oldu mu, bir kullanıcı bu haftayı beğenmezse; bir hafta katılmaz. Fakat iş birliği bir ay sürerse, bir ay boyunca o kullanıcı katılmaz. Böylece projenin verimi düşer. -- Supermæn (mesaj) 10:26, 12 Temmuz 2012 (UTC)

İlk hafta madde isteklerini yapalım. Devamını oylamalara katılım durumuna göre yaparız. -- Supermæn (mesaj) 10:30, 12 Temmuz 2012 (UTC)

İBP varken proje iş birliklerine rağbet olmuyor ama hadi bakalım. -- Supermæn (mesaj) 10:41, 12 Temmuz 2012 (UTC)
Denemekten zarar gelmez. -- Supermæn (mesaj) 10:46, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Bu şablon gerekli mi? Bir de proje ile ilgili maddeleri şablon yerine alt sayfa yaparsan daha doğru olur. -- Supermæn (mesaj) 13:24, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Kendin ile ilgili alt sayfalar da dediğime dahil. Bunun yerine "proje kapsamında açılan maddeler" gibi bir şey yapılsa daha iyi olmaz mı? -- Supermæn (mesaj) 13:28, 12 Temmuz 2012 (UTC)
Bence, o aradaki yıl boyunca madde istekleri bölümüne gerek yok. -- Supermæn (mesaj) 13:37, 12 Temmuz 2012 (UTC)
Ben Birinin bir düzen koyması demiştim. Yönerge ile arasında bir fark vardır. burada Fakat oylama sonuçları da karar için etkin bir faktör olarak düşünülebilir diyor. Yani tartışmada çözüm olmaz ise, oylamaya gidilebilir diyor. Projenin düzenini üyeler sağlar.

~--~ Cano58ileti 08:41, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Oylamadan önce bir tartışma var mıdır? Bu tartışmaya yeterli katılım beklenmiş midir? Bunları merak ettim. --Berm@nyaİleti 14:06, 12 Temmuz 2012 (UTC)
Bazı üyelere 1-2 kez aynı mesaj gönderdim. Bir kısmı aktif değil ne yazıkki. Buda projenin ve Vikipedi'nin zararınaydı. Üyelerde oylamaya katıldı. Eğer aktif olmayan üyeler, buraya döndüğünde ve itiraz ettiğinde (ki, 1 kişi bile itiraz etse dikkate alınmak zorundadır) yeni tartışma açılır.Yani toparlarsak, bu geçici bir sonuç olacaktır. Amaç projenin aksamasını geçici olarak engellemektir. Zaten burada önemli olan siyaset üstüne çalışmaktır. Nasıl olduğu önemli değil, birşey olacak sonuçta. İyi günler...~--~ Cano58ileti 08:41, 12 Temmuz 2012 (UTC)
Tamam o halde, hayırlısı olsun. --Berm@nyaİleti 14:20, 12 Temmuz 2012 (UTC)