Kullanıcı mesaj:Sabuhi from Baku

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Asparux Xan Bulqar sayfasından yönlendirildi)

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Sabuhi from Baku. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Superyetkinileti 19:22, 23 Mayıs 2011 (UTC)

Superyetkinileti 19:22, 23 Mayıs 2011 (UTC)

  • Hakkınızda şurda bir şikayet var. Savunma yapmak isterseniz orada yapabilirsiniz.--Reality 00:42, 27 Ocak 2012 (UTC)

merhaba, vikipedide katkılarla ilgileniyoruz. kullanıcıların birbirini kimlik, etnik vb hiçbir konuda bilgi açıklamaya zorlamasını istemiyor, bu tür 'şahsi' meselelerin ansiklopedi yazmak için biraraya gelmiş bu topluluğun ilgi alanını dağıtmasını istemiyor, kişilere ilişkin yorumlar yapmıyoruz. dikkat edeceğinizi umuyorum. iyi çalışmalar. --ki bl 09:35, 27 Ocak 2012 (UTC)

Nedense sizin de Tagabeg isimli userle aynı kişi olduğunuzu düşünüyorum ! eger değilseniz lütfen izin verin kendisi cevap versin ! vikipedinin kurallarından haberim vardır ! beni ilgilendiren Takabeg ismili kullanıcını türk kelimesi geçen her şeyi aşağılamak (tahrif etmek) isteğidir yoksa kim nedir kendisi bilir ! bir münakaşada önemli olan karşı tarafı iyi tanımaktır o zaman rakibe karşı hem atak hem de savunma iyi yapılır !- keza mesele budur ! Bu imzasız yazı Asparux Xan Bulqar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

vikipedi kurallarından haberiniz varsa, kanıt olmadan kişiler hakkında böyle (Nedense sizin de Tagabeg isimli userle aynı kişi olduğunuzu düşünüyorum) konuşmamanız gerektiğini de biliyor olmalıydınız. oysa siz konuya karışan herkes için aynı ifadeleri kullanmayı sürdürüyorsunuz. "türk kelimesi geçen her şeyi aşağılamak (tahrif etmek) isteği"nin bağlantılarını verir, maddelerde ve tartışma sayfalarında konuşursunuz. kişiye yönelik böyle genel suçlamalar yapamaz, etnik kimlikleri aşağılayıcı ifadeler kullanamazsınız. burada rakip yok, rekabet yok, bunu da ekleyeyim ve bu konularda yeterince bilgilendirildiğinizi de söyleyeyim. yorumlarınıza imza atmayı unutmayın lütfen. iyi çalışmalar. --ki bl 11:05, 30 Ocak 2012 (UTC)

çok iyi peki ! anlaşıldı ! ancak Takabegden bir ses bile çıkmadı - yani bana - sana cevap vermek önemsiz bir şeydir iması mı ediliyor !--Asparux Xan Bulqar 16:57, 31 Ocak 2012 (UTC)

takabeg uzun zamandır türkçe vikipedide aktif değil. --ki bl 17:31, 31 Ocak 2012 (UTC)

Lütfen yardımcı olun ![kaynağı değiştir]

Merhaba ! Lütfen şu-Türkiyede kürtçe konuşanlar---1965 n.s. konuda değişikliklerin gerçekleştirilmesi için yardımcı olun. Saygılar !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 19:25, 8 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Yanıtımı tartışma sayfasına bıraktım. Bakabilirseniz iyi olur. İyi geceler.--RapsarEfendim? 20:46, 8 Haziran 2012 (UTC)
  • Saygıdeğer Rapsar, ilk olarak sizden sonradan sayın bürokrat Superyetkin beyden de aynı konuda yardımcı olması ricasında bulundum. Konuyla ancak sizin ilgilendiğinize şahidim. Eğer değişiklik talebimin yalnış olduğu kanaatine varıldıysa lütfen öyle yazınız, ki ben cevap gözleme durumdayım ve kararınızdan bihaberim. Saygıyla !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 05:30, 10 Haziran 2012 (UTC)
Merhaba. Öncelikle nezaketiniz için teşekkür ederim. Dediğiniz nokta çok önemli bir nokta bence. Çünkü değerler arasında 5-10 değil, yüzbinlerce fark var. Yanlış bir şey yaparsak da gerek madde açısından gerekse bizim açımızdan sıkıntı yaratacaktır. Neden bilmiyorum ama kimsenin yorum yapmaması beni şaşırttı. Birkaç gün daha bekleyelim, ondan sonra hareket edelim derim ben. Bir de maddeyi kim yazmış ona bakayım, onunla iletişime geçmeye çalışayım. İyi günler.--RapsarEfendim? 09:15, 10 Haziran 2012 (UTC)
  • Merhaba, Türkler maddesine baktınız mı? Orası size yardımcı olabilir belki. --Berm@nyaİleti 15:54, 15 Haziran 2012 (UTC)

Vatandaşlık[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Rapsar. Sizin yardımınıza ihtiyaç duydum bir meselede: Türkiyede ve tüm dünyada yaşayan Türkiye vatandaşlarının sayı kaçdır ? Bu bellimidir ? Eğer kaynak ta eklersiniz çok memnun olurum. İnternette çok aradım ama bulamadım. Saygılarla !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 15:51, 15 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. İnanın hiçbir bilgim yok :) Türk diasporası ve İngilizcedeki maddeye bakabilirsiniz, fikir verebilir. İyi günler.--RapsarEfendim? 16:00, 15 Haziran 2012 (UTC)
Merhaba. Benim de en ufak bir fikrim yok maalesef. İyi çalışmalar... --seksen 16:14, 15 Haziran 2012 (UTC)
Merhaba Asparux Xan Bulqar.Bu konuda sana kesin birşey söyleyemem, lakin bunu içişleri bakanlığı gibi devlet sitelerinde bulma ihtimalin var.Yurt dışında 5 milyon Türk vatandaşı var.Türk vatandaşı derken ülkemizde ise yaklaşık 75 milyon Türkiye'de var. Yalnız kesin konuşmuyorum.Nüfus idaresi gibi resmi yerlerde mevcut olabilir sanırım.Şansını bir dene, belki bulabilirsin.İyi günler, iyi vikiler...

~--~AtakanCanileti 08:41, 9 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba, 31 Aralık 2011 sayımına göre Türkiye'de ikamet eden vatandaşlar 74.724.269. Yurtdışında yaşayanlar ise yaklaşık 5 milyon. esc2003 (mesaj) 16:38, 15 Haziran 2012 (UTC)
  • 74.724.269 kayıtı bulunan nüfus (buraya T.C. vatandaşları, T.C. vatandaşı olmak isteyen kişiler ve yabancı uyruklu vatandaşlar dahildir) - kaçının yurt dşışında kaçının Türkiyede olması belli değil....yabancı ülkelerde bulunan 5 miyon gibi yuvarlak sayıda Türkiye vatandaşı bu sayıya dahildir zaten...Yinede yardım etme çabanız için size teşekkür ediyorum. Saygılar !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 17:29, 15 Haziran 2012 (UTC)
Yurtdışında yaşayan 5 milyon, bu sayıya dahil değildir çünkü Türkiye'de ikamet edenler diye belirtilmiş. Toplamda aşağı yukarı 79 milyon TC vatandaşı vardır diyebiliriz. esc2003 (mesaj) 17:47, 15 Haziran 2012 (UTC)
Gösterdiğiniz haber 4 yıl önceye ait. 2008 nüfusunun doğrusu 70 milyon verildiğine göre ve de Türkiye nüfusunun yılda 1.3 civarında arttığını göz önünde bulundurduğumuzda 74 milyon normal bir sayıdır. esc2003 (mesaj) 18:04, 15 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba kolay gelsin. Azerice Vikipedi'nin deneyimli kullanıcılardan olmalısın. Az önce orada geziniyordum ve Anahit'in fahişelik tanrıçası olarak geçtiğini gördüm. Ne yapılabilir bu konuda, ilgilenebilir misin? --Vitruvian 17:37, 15 Haziran 2012 (UTC)

Neyse, bu konuda malumatı olan bir Azeri Vikipedist'e danışmak en iyisi. İnsan bilmediği bir şey hakkında doğal olarak cevap veremiyor. --Vitruvian 18:00, 15 Haziran 2012 (UTC)

Türk vatandaşları[kaynağı değiştir]

Selamlar Asparux Xan Bulqar,

Kusura bakma mesajını geç gördüm. TC vatandaşlarının sayısını sormuşsun herhalde. Hiçbir fikrim yok ama biraz bakınayım sana haber veririm. Görüşmek üzere. Hürmetler...--Caracas (mesaj) 07:05, 16 Haziran 2012 (UTC)

-Dostum şurda kaynak var gibi. En doğrusu da bu olmalıdır çünkü dışişleri bakanlığı saytı bu.

Şimdi burada Halen yaklaşık 4 milyonu AB ülkelerinde, 300.000’i Kuzey Amerika’da, 200.000’i Orta Doğu’da, 150.000’i de Avustralya’da olmak üzere, 5 milyon civarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yabancı ülkelerde yaşamaktadır. denilmiş.

2011 Türkiye nüfus sayımı 2011 yılında Türkiye nüfusu 74.724.269 olarak belirlenmiş. Yani tolamda dünyadaki TC vatandaşları sayısı 79 milyon üzerindedir. Yurdışında yaşayanları bakanlık yaklaşık vermiş. Biraz ararsak detay buluruz herhalde.

Ben biraz daha bakınırım. selamlar.--Caracas (mesaj) 07:22, 16 Haziran 2012 (UTC)

Bu konuda benim de yukaridakilere ekleyecek bir bilgim yok maalesef. Bu sorunun cevabini benim bilebilecegimi nereden cikardiginizi ise anlayamadim. Selamlar. --E4024 (mesaj) 20:19, 18 Haziran 2012 (UTC)

Farsi isimler[kaynağı değiştir]

Selam Asparux Xan Bulqar, Aşağıda Farsça yazılmış yer isimlerininin Türkçe veya Azerbaycanca yazılışlarını karşılarına yazabilir misiniz? Teşekkürler ve kolay gelsin.--crcs (mesaj) 09:02, 13 Kasım 2012 (UTC)

  • دهستان آختاچی شرقی ---
  • دهستان آختاچی محالی ---
  • دهستان بهی دهبکری ---
  • دهستان آختاچی ---
  • دهستان ایل تیمور ---
  • دهستان ایل گورک ---
  • دهستان بهی فیض‌الله‌بیگی ---

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:13, 12 Haziran 2014 (UTC)

Tekrar merhaba. Oyunuzu gerekçelendirebilir misiniz? --esc2003 (mesaj) 14:17, 13 Haziran 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Asparux Xan Bulqar![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 07:57, 28 Aralık 2014 (UTC)


Merhaba Asparux Xan Bulqar, Eğer cevabınız olumlu ise Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 07:57, 28 Aralık 2014 (UTC)

Bayazid paşalığı[kaynağı değiştir]

Sizin Azeri kaynaklarda da geçiyor. Bir de İnciciyan sanırım. Köy çeşmesine bir mesaj bıraktım. --Boyalikus (mesaj) 21:43, 24 Ocak 2015 (UTC)

Teşekkür ederim. Ben o kaynakların orjinallerine sahibim. Beni Türkiyedeki kaynaklar ilgilendiriyor. Bir de ben Azerbaycan türküyüm, Azeri tabirinden hoşlanmam. Saygılarımla !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 22:44, 24 Ocak 2015 (UTC)
Tamam :) İnternette Azerbaycan Türkü kaynaklarında var sadece, iyi çalışmalar. --Boyalikus (mesaj) 23:14, 24 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba. Vikipedide Nezaket ve görgü kuralları gereğince hiç bir kullanıcıya küfür/hakaret/kişisel saldırıda bulunmamalıyız. Bir kullanıcıya (ki anonimde olabilir) Yazdığınız tamamen yalan gibi şeyler söyleyemeyiz, bu düpe düz kişisel saldırıdır ki bu Vikipedi'de uyarılmadan engellenmenize sebep olur. Eğer bir kişinin yazdıklarını doğru bulmuyor ve katılmıyorsanız bunu düzgün bir şekilde belirtin. Yanlış olduğunu ispatlayın.--Ömer Berkaymesaj 23:29, 24 Ocak 2015 (UTC)

Sayın Ömer bey ben vikipedide 6 yıldır varım. Kurallardan haberim var. Yalanın yalan olduğunu başka nasıl yaza bilirim önerirseniz minettar kalırdım. Söylediğiniz gibi engellem için yeterli sebep değil o. Yazan her kimse ne Kazakistanı ne de Kırgızıstanı tanır ne de verilerle tanış değil 100 binden fazla...varmış yalandır.--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 23:35, 24 Ocak 2015 (UTC)
Bakın benim sizin düşüncelerinize karşı çıkmıyorum fakat bunu böyle belirtemeyiz. Onun yerinde Size katılmıyorum dersiniz ve daha sonra gerekçenizi yazarsınız. Sonuçta herkes bir şey idaa etmeye çalışır fakat herkese sen yalan söylüyorsunuz dersek halimiz ne olur? Bence bir daha düşünün.--Ömer Berkaymesaj 23:47, 24 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba Asparux Xan Bulqar, Şuradan formalite icabı devriyelik başvuru yapabilir misin? Vandalizmle mücadele amaçlı trwiki'de normal kullanıcıların bazı hakları(sayfa taşıma...) kısıtlandı. Azwiki'deki iyi niyetli normal kullanıcı burada devriyeliğe denk geliyor. Herhangi bir engelle takılmamak başvuru yapsanız güzel olur. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 16:33, 25 Ocak 2015 (UTC)

Kitabi Diyarbekriye[kaynağı değiştir]

Salam həmkar. Kitab-i Diyarbəkriyyə adında bir məqalə yazdım. Digəl müəyyən edə bilmədim bu əsərin orjinalı Türkiyənin harasında hansı kitabxanada-muzeydə saxlanılır. Bu dəyərli bir əsərdir: həm bu məsələni araşdırmağa həm də bu məqaləni türkcəyə (trviki üçün) çevirməyə kömək edə bilərsiz ?--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 22:32, 17 Mart 2015 (UTC)

Yardımcı olmaya çalışacağım. İyi akşamlar. --esc2003 (mesaj) 22:43, 17 Mart 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
2 TÜRK BERABER NİCE MUTLU FETİHLERE KATILALIM TÜRKLERE ŞANINA YAKIŞIR DÜZELTMELER YAPALIM KANDAŞIM HEMEN SELAHADDİN EYYUBİYLE BAŞLAYALIM. SELOSMANLI 01:10, 29 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba sayın Esc2003. 24 saate hiç değilse 1 değişiklik yapan 5 hizmetliden yardım istedim fakat 24 saatten fazla zaman geçmesine rağmen ses çıkmadı. Bazıları benden sonra gelen mesajları cevaplamış fakat ben yazdığıma yorum yapmamışlar. Sizin gibi en eski kullanıcılardan biri gibi yardım istiyorum mümkünse: şunu inceleyin, ve doğru olan önerimi gerçekleşmesi için yardım edin. Şimdiden teşekkürler.--Sabuhi from Baku (mesaj) 09:44, 6 Şubat 2016 (UTC)

Selam Sabuhi. Bilgiyi köşe yazısına dayandırarak vermek pek doğru değil. Kişinin geniş çevrelerce kabul görmüş olması lazım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarla iletişime geçmek şu an için en doğrusu. --esc2003 (mesaj) 22:08, 6 Şubat 2016 (UTC)
Sayın esc2003 doğru diyorsunuz köşe yazısına dayamak doğru değil: mesele o değil mi zaten: ben itibar edile bilinicek kaynaklardan bilginin doğru olduğunu gösterdim fakat arkadaş cümlenin değişmesine sıcak bakmıyor nedense ?! Müzakireyi ve gösterdiğim kaynakları gördünüzmü ? Kendi gözünüzle görmeniz için Stiven Hamfrisin kitabının indirme geçidini size gönderiyorum: 398-ci sayfaya bakınız.--Sabuhi from Baku (mesaj) 13:08, 7 Şubat 2016 (UTC)

Azerice Vikipedi'deki aynı Kullanıcı:Menikure'den mesaj ve istek.[kaynağı değiştir]

Merhaba.

Ben Azerice Vikipedi'deki aynı Kullanıcı:Menikure'yim. Aslen Türkçe Vikipedi'de arada sırada faaliyetteyim.

Evet, kullanıcı Samral'a karşı haşin ve gaddar bir üslup kullanıp, onu tehdit etmekle hata ettim. Ama lütfen Samral'ın yaptıklarına da göz yummayın, çünkü maalesef Samral bu konularda kişisel veya ideolojik nedenlerden dolayı yapıcı değişiklikler yapmıyor. Samral'ın koyduğu yanlış bilgileri, yapıcı bir şekilde eski ve doğru haline getirdim, ve bu sırada üç geri dönüş kuralını da ihlal etmiş oldum. Fakat Samral'ın da ısrarla kasten (kendi koyduğu resmi kaynakçalarla da çakışan) yalan yanlış bilgi koyması ve üç geri dönüş kuralını da ihlal etmesine karşın, ona herhangi bir uyarı yapılmadı, ki yapılmalı.

Ben Azerice Vikipedi'deki karara saygı duyuyorum ve blok bitene kadar Azerice Vikipedi'de (IP olarak da) düzenleme yapmayacağım. Bloklanma süresine itiraz etmiyorum ve kendim için bir şey talep etmiyorum, ancak vandalizm yapmış ve yapmaya devam eden karşı tarafa da bir uyarı veya işlem yapılmalı. Bu adil olur.

Konu hakkında: Azerbaycan İslam Partisi tescili Yüksek Mahkeme tarafından 1995 yılında iptal edildi. Yüksek Mahkeme kararı iptal edilmemiştir ve bu gün de parti yasağı yasal yürürlüktedir. Ve sonuçta resmi devlet kaydı olmayan ve tarih olmuş bu parti seçimlerde yoktur ve dolayısıyla adayları ve genel başkanı da yoktur. 1995 yılından beri yasak olan partinin faaliyetleri yasadışı ve "başkanı" sadece fiili ve hapiste.

Örneğin az:Azərbaycan İslam Partiyası maddesinde, yanlış olduğu halde partiyi hukuken faal gösterip genel seçimlere ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine halen katılıyormuş gibi gösteriyor ki bu kendi koyduğu resmi kaynakçalarla da çakışıyor. Aynı şey az:Mövsüm Səmədov maddesi için de geçerli. Onu da tarih olmuş bir partinin "genel başkanı" olarak gösteriyor ki, Azerbaycan İslam Partisi tescili Yüksek Mahkeme tarafından 1995 yılında iptal edildikten sonra parti sona ermiş durumundadır ve devamlılığı yoktur. Ayrıca (Türkiye'de kapatılmış Kürt partilerin aksine) siyasi bir varisi de yoktur. Lütfen bu maddeleri ayrıntılı olarak kontrol edin ve düzeltin.

Samral'ın az:Azərbaycan siyasi partiyalarının siyahısı ve az:Şablon:Azərbaycanın siyasi partiyaları maddelerinde koyduğu yanlış bilgileri diğer idareciler fark edip geri aldı, fakat az:Azərbaycan İslam Partiyası ve az:Mövsüm Səmədov maddelerinde de koyduğu yanlış bilgileri geri alın.

Yöneticilerin gelecekte konulacak yalan yanlış ve kaynakçalarla da çakışan bilgilere dikkat etmelerini ve eski haline döndürmelerini diliyorum. Bu konuda sizi Türkçe Vikipedi'de haberdar etmeye devam edeceğim. Bana mesaj verirseniz sevinirim.

Saygılarımla Menikure Mesaj 10:12, 21 Mart 2016 (UTC)

Salam həmkar. Gec cavab yazdığım üçün üzürlü sayın. Siz narahat olmayın ricanız diqqətimdədir: siz bloklanmağını istəmişdiz, düşünürəm ki, yaxın 10-15 gündə bu məsələ həllini tapacaq.--Sabuhi from Baku (mesaj) 07:39, 25 Mart 2016 (UTC)