Kullanıcı mesaj:AloneTuruk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.


İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez



Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba AloneTuruk,

Oluşturmuş olduğunuz Kün adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:41, 12 Haziran 2010 (UTC)

Lütfen mesajlarınızı çıkarmayınız.[kaynağı değiştir]

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
Berm@nyaİleti 23:18, 12 Haziran 2010 (UTC)

Mesajlar duracak[kaynağı değiştir]

Aslında amacım arşivlemekti Bermanya. Arşivlemeyi bilmediğim için sildim ya da içini boşalttım. Bunu da öğrenmiş oldum.

  • Maddeyi sanırım siz oluşturdunuz. Şu an madde silinmiş. Eğer maddenin silinmesini istemiyor ve gelişmesini istiyorsanız Şablon:Çalışma var şablonunu maddeye ekleyiniz. Çalışma var şablonu {{Çalışma var}} şeklinde eklenmektedir. Teşekkürler ve birde yazdığınız yazılara lütfen imza atınız.--Reality 13:09, 13 Haziran 2010 (UTC)
  • Rality açıklamaların için teşekkür ederim. İmzayı otomatik atıyor sanıyordum. Buyrun imza --AloneTuruk

Wikipedi'den Wiktionary'ye[kaynağı değiştir]

  • Sorunum bu arkadaşlar.. Wikipedideki bir sözcüğü Wiktionary'ye nasıl bağlıyoruz, yardım sayfalarında göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.. --AloneTuruk
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı olmayan (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!
Merube 89msj 00:20, 16 Haziran 2010 (UTC)
Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Güzelonlu (mesaj) 12:42, 16 Haziran 2010 (UTC)


Merhaba. Hem James Marsh hem de İlk Türk Devletlerinde Kültür ve Uygarlık maddelerini başka bir web sitesinden Wikipedi'ye kopyalamışsınız. O web sitesinde özellikle aksi belirtilmediği sürece yazılanların hakkı saklıdır. Daha detaylı bilgiyi Vikipedi:Telif hakları ve yukarıda linkleri verilen diğer sayfalarda bulabilirsiniz. Bir daha yanlışa düşmemeniz açısından öncelikle bu sayfaları okumanızı tavsiye ederim. İyi günler. -- Güzelonlu (mesaj) 13:01, 16 Haziran 2010 (UTC)

  • Kurallara uygun yazım için çabalıyorum. Yardım için teşekkür ederim. --AloneTuruk 15:08, 16 Haziran 2010 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere ya da dosyalara eklenen şablonları, gereklerini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --Reality 17:09, 16 Haziran 2010 (UTC)
  • Tamam şimdi bakıyorum.--Reality 19:54, 16 Haziran 2010 (UTC)
    • Etiketleme doğru telif ihlali var. İnternette birçok sitede gördüm bu da onlardan biri. Madde silinecek yani.--Reality 19:55, 16 Haziran 2010 (UTC)
      • Reality telif hakkı dediğin madde sınavlarda soruluyor farkında mısın? Kimsenin babasının malı değil bu bilgiler. İnternetteki her sayfa GNU formatında. Kaynak gösterdikten sonra her yerde kullanılabilir. Farkında olmadığın birşey de sırf silmeye odaklanmışsın..Bu maddeyi silerseniz kullanıcı olarak beni de silin..Burda amaç silmekse ben bu ortamda olmak istemiyorum...AloneTuruk 20:17, 16 Haziran 2010 (UTC)

Teldeki Adam[kaynağı değiştir]

Merhaba Merube. Teldeki Adam sayfasını telif hakkı ihlali diye silmişsin. Diğer dillerdeki aynı maddeleri inceledin mi? Eğer telif hakkı ihlali içeren bir kısım varsa sadece orayı silmek gerekmez miydi? AloneTuruk 07:20, 16 Haziran 2010 (UTC)

Selamlar. Gördüğüm kadarıyla yukarıdaki mesajlarda da telif konusu açıklanmış. Bir de ben özet geçeyim isterseniz. Açtığınız madde internetten birebir kopyala yapıştır ile oluşturulmuş bir madde idi. Başka sitelerden vikipediye kopyala-yapıştır ile içerik aktaramıyoruz yani. Telifli açılan bir madde olduğu için de silinmesi kaçınılmazdı. Böyle bir durumda, diğer dillerdeki maddeleri incelememe gerek yok, zira konuyla alakasız. Zaten, telifli içerik konusu tüm vikipedi dillerinde ortak bir yönergedir. Orada da şuradan böyle aktarım var diyemezsiniz, zira böyle bir durumda ya gözden kaçmıştır ya da OTRS izniyle ilgili metne izin verilmiştir. Yukarıdaki mesajlardaki cevaplarınıza istinaden size Vikipedi:Nezaket, Vikipedi:İyi niyet varsayın ve VP:KSY yönergelerimizi okumanızı salık verme ihtiyacı duydum. Telif ile ilgili ise -size daha önce de gönderilmiş aslında- öncelikli olarak Vikipedi:Telif hakları ve Vikipedi:Telif hakları/SSS. Ayrıca hızlı silme kriterlerimize de bakmanızı rica ederim VP:HS. Teldeki adam maddesi özelinde konuşursak, maddenin büyük kısmı birebir kopyala-yapıştır metodu ile oluşturulmuş bariz bir telif ihlali içeren bir maddeydi. O kısımlar çıktığında madde bu sefer de M1 nedeniyle silinecek durumdaydı. Yani, sizin dediğiniz telifli içerik çıkarılması gerekmez mi yaklaşımı sadace metnin çok küçük bir kısmında telif ihlali olduğunda geçerli bir durumken sizin yazdığınız maddede böyle bir durum yoktu. İnternet üzerinde bulabileceğiniz hemen her metnin telif hakkı saklıdır. Eğer telif hakkında hiç bir ibare yoksa, bu durumda da içerik telif haklı saklı kabul edilir. Ancak tabi ki bu kendi özgün görüşlerinizi aktaracaksınız demek değil. Maddeleri, kaynak göstererek, kaynaklara sadık olmak kaydıyla tamamen kendi orijinal cümlelerinizle ifade ettiğiniz, tarafsız bir üsluba sahip bir metin ile açmalısınız. Bakınız: Vikipedi:Özgün araştırmalara yer vermemek, Vikipedi:Doğrulanabilirlik, Vikipedi:Tarafsız bakış açısı, Vikipedi:Kaynak gösterme, Vikipedi:Vikipedi ne değildir?. Yorumsal ifadelerden, kendi özgün görüşlerinizi aktarmaktan uzak durmamız gerekiyor kısaca. Kaynak gösterirken cümle cümle kaynak gösterirseniz, hem maddelerin daha iyi kaynaklandırması olmuş olur hem de acemilik dönemlerinde telif hakkı ihlali yapmaktan kaçınmış olursunuz. Kaynaklara bağlı ama kopyala-yapıştır yapmadan, yani okuduğunuzu özümseyerek tamamen kendi cümlelerinizle metin haline getirdiğiniz içerikler eklemeniz gerekmekte. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Verdiğim linklerde ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz. Aklınıza takılan sorularınız olursa lütfen çekinmeden sorun, elimden geldiğince cevaplamaya çalırım. Emin olun her vikipedist aynı şekilde davranacaktır. Saygılarımla--Merube 89msj 00:45, 17 Haziran 2010 (UTC)
  • Merube bu güzel açıklaman için ne kadar memnun olduğumu inan kelimelere dökemem. Çok teşekkür ederim. Şimdi daha iyi anladım. Maddeye daha başladığım gün sil komutuyla karşılaşıyorum, hatta aynı gün yazdığım madde siliniyor. Oysa ki silmek yerine gerçekten yardımcı olunmak isteniyorsa madde okunup gerekli yerler paraflanarak birbirimize daha çok yardımcı olabiliriz. Aynı bir kitap yazarının yazdığı kitabın ilk taslaklarını yakın çevresine veya güvenilir insanlara yollayıp incelemesini istemek gibi bir durum. Çalışma var şablonu bunun için değil mi? Siz tecrübeli Wikipedistlerin burda ki amaçlarınızdan biri bu değil mi? İlk başlarda maddelerin niceliği ön planda olmalı zamanla bu gelişir ve nitelikli hale gelir diye düşünüyorum. Mesela Mustafa Kemal Atatürk maddesi. İlk başta böyle miydi? Wikipedinin standartlarına uygun değildir diye şablon atılsa kabul edeceğim. Ama direk hızlı sil şablonu olunca amacın biçimsiz her yazının silinmesi gerektiğini düşünmekten kendimi alamıyorum. Maddenin başlığını bile değiştirdim, daha kaç sefer değişir bilemiyorum, çünkü dediğim gibi dahab bu madde taslak halinde. İlk başlarda böyle olması gayet normal değil mi? Nitelik zamanla ortaya çıkmaz mı? Yoksa Wikipedi'nin tam istediği standartlarda ki yazıyı ilk seferde yazmak için yüksek lisans tezi veya doktora tezi olmalı ki buraya yazabilelim. Bu da bir gün olur belki ama şimdi ben bunu yapabilecek imkana sahip değilim, sahip olan varsa engel olmayım. Zamanınızı aldığım için özür dilerim. Saygılarımla AloneTuruk 10:48, 17 Haziran 2010 (UTC)
Mesajınızı şans eseri gördüm. Mesajlarınız ilgili kullanıcının mesaj sayfasına da yazarsanız hem ilgili kullanıcı mesajınızı görebilir hem de siz bu sayede daha hızlı bir cevap almış olursunuz. Sanıyorum yukarıdaki mesajımda yeterli açıklamayı yapamamışım. Güzelonlu da çok güzel bir şekilde mevcut durumu anlatmış ama bir kez daha belirtmek isterim: Maddelerinizin silinme nedeni ciddi telif ihlali. Telif ihlalli maddelerin derhal silinmesi gerekmekte ki bu nedenle hızlı sil kritelerinden biri. Yoksa viki standartlarında olup olmamasıyla alakası yok, öyle olsa düzenle şablonu eklenirdi sadace. Taslak kriterlerine gelince tek cümlelik maddeler açılmasının önüne geçilmesi amaçlanmaktadır ve Türkçe vikideki bir yönetmeliktir. Maddelerin en az 3-5 tanımlayıcı cümleden oluşması gerekir. Ancak sizin maddenizin silinme nedeni tekrar tekrar yazıyorum telif ihlali. Kopyala-yapıştır ile maddeler oluşturamazsınız. Taslak diye 1 cümlelik maddeler yahut kopyala-yapıştırla -bu telif ihlali, intihal- maddeler yazarsanız onların silinmesi gereklidir. Maddeler biçimsiz oldukları için değil telifli oldukları için HS ile işaretleniyorlar. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Saygılarımla--Merube 89msj 03:22, 18 Haziran 2010 (UTC)

Telif ihlali[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yukarıda Merube de detaylı bir şekilde anlatmış. Oluşturduğunuz maddelerin silinmesi gerekiyor çünkü onları başka bir siteden birebir kopyalamışsınız. Başlıkları değiştirmeniz ya da viki formatına uydurmanız bu cümleleri başkalarının yazdığı gerçeğini değiştirmiyor. O yazıların hakları esas yayınlandıkları sitelere ait ve maddelerin altına hangi siteden kopyaladığınızı not düşmeniz maalesef bu durumu etkilemiyor. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel ama uğraşlarınızın boşa gitmemesi için telif konusunda bilgilenmeniz gerekiyor. Bir madde oluşturacaksanız bunu kendi cümlelerinizle yazmalısınız. Sizden ricam lütfen Viki'deki önceliğinizi telif konusunda bilgilenmeye verin ve daha sonra madde oluşturmaya başlayın. İyi günler. -- Güzelonlu (mesaj) 13:29, 17 Haziran 2010 (UTC)

Teşekkür Ederim[kaynağı değiştir]

Merube 89 ve Güzelonlu, ikinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim. İkinizinde dediklerini kulağıma küpe ettim ve telif hakkı ve diğer Wiki maddelerine çalışıyorum. Saygılarımla iyi günler. AloneTuruk 12:10, 18 Haziran 2010 (UTC)

Eyyubiler sayfasında referanslı bilgileri kaldırma hareketiniz Vikipedi kurallarına göre vandalizm olarak kabul edilmektedir. Sayfalardaki bilgilere antitez olacak bilgilere sahipseniz referans vererek sayfa içinde belirtebilir. Aynı vamanda tartışma bölümünde kendi düşüncelerini ifade edebilirsiniz. Celik Adam [m] 22:20, 24 Haziran 2010 (UTC)

  • Selahattin Eyyubi'nin Kürt, Türk ve Arap olduğu yönünde kaynaklı referanslı bilgiler var. Bu nedenle Eyyubiler maddesindeki referanslı ama çelişkili madde Wikipedi'nin tarafsızlık ilkesine terstir. AloneTuruk 22:48, 24 Haziran 2010 (UTC)

Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 18:27, 26 Haziran 2010 (UTC)
  • Eldarion teşekkür ederim. Wikipediye bir daha birşey yapmamam konusunda ikna ettin beni. AloneTuruk 08:51, 28 Haziran 2010 (UTC)

Eksik lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 22:11, 27 Haziran 2010 (UTC)

  • Gerekli düzenlemeyi yaptım. AloneTuruk 08:51, 28 Haziran 2010 (UTC)


Proje İşbirliği[kaynağı değiştir]

VikiProje Madde düzenleme Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Madde düzenleme bünyesindeki Temmuz ayının iş birliği; kategorisiz maddelere kategori eklenmesi olarak seçilmiştir. Siz de iş birliğine katılıp, Vikipedi'mizin kalitesini arttırmak istemez misiniz? Öyleyse hemen buraya tıklayın ve iş birliğine başlayın!.--Rapsar 13:03, 1 Temmuz 2010 (UTC)
  • Tabiki neden olmasın.. AloneTuruk 13:28, 1 Temmuz 2010 (UTC)

Kategori eklediğimiz maddeleri bu sayfadan silecek miyiz? --dAVİDov 14:12, 1 Temmuz 2010 (UTC)

  • Rapsar 'a sorarsan daha iyi olur. Silme konusunda birşey söylenmedi. Öğrenirsen bana da bildirirsen sevinirim. İyi wikilemeler. AloneTuruk 14:17, 1 Temmuz 2010 (UTC)
VikiProje Tenis davetiyesi
İyi günler...
Tenis alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Tenis Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Âkhilleus mesaj 16:26, 1 Temmuz 2010 (UTC)
  • Kusura bakmayın şimdilik yardımcı olamayacağım. İyi günler.. AloneTuruk 14:31, 2 Temmuz 2010 (UTC)
VikiProje Tarih Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Tarih bünyesinde Ağustos ayının iş birliği Osmanlı İmparatorluğu maddesinin SM olacak düzeye getrilmesi seçilmiştir.

Katılım için TIKLAYIN Âkhilleus mesaj 20:23, 2 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Dosya:AnadoludakiIlkTurkBeylikleri.jpg sayfasında resmi kendiniz ürettiğinizi belirtmişsiniz. Faat kaynak olarak başka bir siteyi göstermişsiniz. Eğer resmi gerçekten siz üretmişseniz OTRS izni göndermeniz gerekli. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 15:50, 17 Ağustos 2010 (UTC)

Az ingilizce[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben de Vikipedi'de çeviri yapıyorum. Az İngilizceye fazla güvendim galiba. Çok fazla maddeyi birden çevirmeye kalkıştım. Şimdi bu maddeleri İngilizcesi iyi olan kullanıcılara kontrol ettirmem gerekiyor. Sizden bu Mariano Rivera ve Clements Markham maddelerine göz atmanızı rica ediyorum. --Mustafa Bakacak ileti 10:45, 23 Ağustos 2010 (UTC)

  • VikiProje Orta Asya'da oylamalar var. Oyunuzu kullanabilirsiniz.-- BeşiktaşlıM 18:23, 1 Kasım 2010 (UTC)

Vikiproje:Orta Asya[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Kasım 2010 ayının işbirliği; Kazakistan maddesinin SM yapılması olarak seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 7 Kasım 2010
  • Proje bitiş: 30 Kasım 2010

BeşiktaşlıM 16:04, 7 Kasım 2010 (UTC)

Yeni bir mesajınız var
Yeni bir mesajınız var
Merhaba, AloneTuruk. Yeni bir mesajınız var. Tartışma:Otomotiv_mühendisliği.
Bu bildiriyi dilediğiniz zaman {{mesajbildiri}} şablonunu kaldırarak silebilirsiniz.

Merhaba, daha önce hiç VikiProje yaptınızmı?Ben bir VikiProje Ankara adında bir proje yapmayı düşünüyorum.Sizde bu fikirdeyseniz bana mesaj atın, mutlaka bakarım.Eğer cevap verirseniz sevinirim.Ankara'da yaşayan biri olarak ülkemizin başkentini ilgilendiren tüm maddeleri düzenlemek ve geliştirmek istemezmisiniz? Kullanıcı:Atakan Can 12:06, 31 Mayıs 2012

  • Merhaba Alone Turuk! VikiProje Ankara'da Ankara ile tüm maddeler olacak.Senin bu sorun ancak Vikiproje:İstanbul ile cevaplanır.Türkiye'den 1 şehir VikiProje'de, Ankara niye olmasın? Ülkemizin başkenti.Tarihi, kültürel ve toplumsal yapısı, yerleşim birimleri ve ekonomi geniş.Ben temel atabilirim lakin önce bir grup oluşturup organize olmak gerek.Samimi olarak katılmak istiyorsan buyur; yakında bunun temeli atılcak. (Haziran 2012 içinde) Can (mesaj) 15:47, 31 Mayıs 2012 (UTC)
  • Hadi yapalım :) AloneTuruk (mesaj) 14:15, 31 Mayıs 2012 (UTC)

VikiProje tamam[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Ankara'yı oluşturdum.Katkıda bulunursanız sevinirim.Can 19:55 , 31 Mayıs 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset'in bir üyesisiniz.Alttaki şablonu kullanmanızı öneririm.Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Bu kullanıcı VikiProje Siyaset'in bir üyesidir.


Atakan CanTRMesaj 11:25 , 6 Haziran 2012 (UTC)

Küçük Bir Rica[kaynağı değiştir]

Sayın VikiProje Ankara üyesi, bu proje ile ilgili mesajlarınızı Çalışma sayfası'na atmanızı rica ediyorum, iyi günler...Can 08:50 , 3 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Ayın işbirliği sizi bekliyor![kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Bu ayın işbirliği, 3 seçim maddesinin Seçkin maddeye çevrilmesi;


  • Proje başlangıç: 10 Haziran 2012
  • Proje bitiş: 30 Haziran 2012

Atakan Can 08:30 ,4 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset/Çalışma Odası[kaynağı değiştir]

Merhaba AloneTuruk.VikiProje Siyaset'in Çalışma Odası'nı bir düzene sokmak gerek.Nasıl bir durum düşünüyorsunuz? Maddeler nasıl sınıflanmalı? Çalışmalar nasıl yapılmalı? Şimdilik bu düzen iyimi? Çalışma Odası nasıl işler?...Sizin fikrinizi almak istedim.Çalışma Odası'nın işleyişi ve düzeni hakkında yorum yapmak için buraya bakınız.

Bu arada ne yazık ki, ayın işbirliğinde Libya kaldırılıyor.Seçimler 7 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak... Onun yerine 2012 Fransa seçimleri var.

AtakanCanileti 18:05, 11 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Nasıl Düzenlenecek?[kaynağı değiştir]

Merhaba AloneTuruk.VikiProje Siyaset'in Çalışma Odası'nın nasıl bir sisteme sokulacağı hakkında tartışma yapılıyor.Sonuçta bir karar alınacak.Ancak burada burada sizinde fikriniz önemli.Lütfen tartışmaya katılın, fikrinizi söyleyin.

~--~AtakanCanileti 08:05, 13 Haziran 2012 (UTC)

Çalışma Odası hakkında tartışma vardır. Birkaç fikir var. Üye olduğun için sende fikrini söyle ~--~ Cano 58ileti 18:33, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Oylama sizi bekliyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Oylama
İyi günler...
Siyaset Projesi'nde önemli bir oylama vardır. Oylarınızı belirlemek için TIKLAYIN .Cano58 (mesaj) 11:20, 12 Temmuz 2012 (UTC)
  Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım.

İyi vikilemeler, sevgiler... ~--~ Cano58ileti 08:41, 28 Mart 2012 (UTC)

Ramazan'da Vikipedi'de olamayacağım. Şimdiden bayramını kutlarım!
  Zafer Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Zafer Bayramını kutlarım!

Daha nice bayramlar görmek dileğiyle, ~--~ Cano58ileti 08:41, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Haydi bu ayın işbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Siyaset bünyesinde bu ayın iş birliği belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi ve katılım için için TIKLAYIN Cano58 (mesaj) 08:03, 1 Eylül 2012 (UTC)

Haydi tartışmaya katılın![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Tartışma
İyi günler...
VikiProje Siyaset içerisinde önemli bir tartışma başlamıştır. Lütfen fikrinizi ve düşüncelerinizi söyleyiniz..

Daha fazla bilgi ve katılım için için TIKLAYIN Cano58 (mesaj) 11:39, 5 Eylül 2012 (UTC)

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Senin ve tüm müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlarım, bayramınız kutlu olsun!

İyi vikiler, sevgiler, ~--~ Cano58ileti 08:41, 23 Ekim 2012 (UTC)


Merhaba AloneTuruk , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:06|

Yenisin galiba mesajları en son satıra yaz ki düzenli ve takip etmesi kolay olsun. Ayrıca Vikikitap ve Vikihaber 'e katılacak veya katkıda bulunacak vaktim yok, böyle birşeye gerekte yok bence.. Bunlarla ilgili zaten birçok site var.. Ölü doğmuş bir uygulama bence.. AloneTuruk (mesaj) 20:24, 14 Kasım 2012 (UTC)

Sende yenisin galiba mesajı kendi sayfana yazmışsın--Aguzer<>||14|Kasım|2012|21:47||

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Seçkin madde üretimi için kırmızılık giderme çalışması


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargonileti 09:07, 19 Kasım 2012 (UTC)

  200,000 maddemiz Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Vikipedi'nin 200,000 maddeye ulaşması bayramınız kutlu olsun! Bu sayının artması ve daha nice yüzbinler görmemiz dileğiyle

İyi vikiler, sevgiler! --- Cano58mesaj at |9 Aralık 2012, 12:12 (UTC)|


  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz çin mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler, --- Cano58mesaj at |30 Aralık 2012, 14:23 (UTC)|

Vikiproje İnternet İBP Daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje İnternet Ayın İBP Daveti[kaynağı değiştir]



Vikiproje İnternet İş Birliği Projesi Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
İnternet ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje İnternet projesi kapsamında her ay tekrarlanan İnternet İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Her ay planlı bir şekilde İnternet konusu ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! ~~~~


MediaWiki message delivery (mesaj) 16:20, 5 Ağustos 2017 (UTC)

İnternet ve internet sansürü şablonundaki oluşturulmamış maddelerin 20'sinin oluşturulması konulu İnternet İş Birliği Projesi'nin bitmesine son 15 gün[kaynağı değiştir]


Bu ayın Vikiproje İnternet İş Birliği Projesi olan İnternet ve internet sansürü şablonundaki oluşturulmamış maddelerin 20'sinin oluşturulması konulu projenin bitmesine kalan son 15 gün. Proje bitim tarihi olan 31 Ağustos 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, iş birliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.
Bu mesaj Vikiproje İnternet toplu mesaj listesindeki kullanıcılara otomatik olarak gönderilmşitir. Bu tarz mesajlar almak istemiyorsanız listeden adınızı kaldırabilirsiniz -- MediaWiki message delivery (mesaj) 00:36, 15 Ağustos 2017 (UTC)


Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

Haritalama görev gücü[kaynağı değiştir]

Deprem bölgesi için gönüllü haritalama görev gücü
Deprem bölgesi için gönüllü haritalama görev gücü mevcut. Detaylı bilgiler için TIKLAYINIZ Mustafa MVC 15.59, 6 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]