Kullanıcı mesaj:Cagan12

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Cagan12. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Çalışma Odası hakkında tartışma vardır. Birkaç fikir var. Üye olduğun için sende fikrini söyle ~--~ Cano58ileti 18:33, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Telif hakları ve Annem Uyurken[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldin. Annem Uyurken maddesine katkıda bulunmak istemeni takdir ediyorum, fakat telif hakkı saklı internet kaynaklarından veya basılı materyallerden alınmış metin veya görüntüleri kabul edemiyoruz. Belki maddeyi kendi sözcüklerinizle tekrar yazmak istersin. Daha fazla bilgi için politika ve yönergelere göz atabilirsin. İyi değişiklikler.
Vito Genovese 14:39, 7 Temmuz 2012 (UTC)

Tekrar merhaba Çağan,

Telif hakları, özellikle Vikipedi'nin kontrolünü elinde barındıran Wikimedia Vakfı'nın gözettiği biçimiyle, son derece yabancı olduğumuz bir konu genellikle. O yüzden ilgili içeriğin telif haklarını ihlal etmiyor olduğunu düşünmeni gayet iyi anlayabiliyorum.

Telif hakları politikamızın arkasındaki mantığı elimden geldiğince kısa özetlemek isterim:

Wikimedia Vakfı, ABD'nin Florida eyaletinde bulunur ve ABD Federal Kanunları ile Florida Eyalet Kanunlarına tabidir. Buna ek olarak, biz Türkçe Vikipedi'de zaman zaman yerel yasaları da gözetmeye ve projeye erişimin kısıtlanma ihtimalini ordan kaldırmaya gayret ediyoruz. Lakin temel olan, Vakıf çapında değiştirilmez politika olan, ABD kanunlarına uyulması.

ABD'nin telif kanunlarında çok da alışık olmadığımız bir tanımlama var. Üretilen her eser (aklına ne geliyorsa), üreticisine aittir ve belirli istisnalar dahilinde her eserin telif hakkı saklıdır.

Wikimedia Vakfı da telif politikalarını buna göre belirliyor ve özgür lisanslı olarak oluşturulmaya çalışılan bu ansiklopedi için böyle kurallar tanımlıyor: "İstisnalar dışında, her içeriğin telif hakkı saklıdır ve bir içeriğin kullanılabilmesi için, ya kamu malı olması ya da özgür lisanslar ile lisanslanmış olması gerekir". Aynı mantıkla, yasalar böyle söylediğinden dolayı, üzerinde hiçbir telif ibaresi barındırmayan eserler de telif hakkı saklı olarak işlem görüyor. Adil kullanım gibi bazı istisnalar var elbette; ancak onlar da burada geçerli değil.

Özetle; ilgili metni sen yazmadığın ve yazan kişi de bu içeriği "kamu malıdır" ya da "Creative Commons (sadece BY veya BY-SA türleri) / GÖBL ila lisanslanmıştır" ibaresiyle yayımlamadığı müddetçe, bu metnin telif hakkı (ABD kanunlarına göre) saklı ve biz bu metni kullanamıyoruz.

Zaten bu tür bilgileri kopyalayabiliyor olsaydık, şu anda 200 bine değil 2 milyona yaklaşıyor olurduk madde sayısı olarak. Ana fikrimiz, hiç kimsenin engelleyemeyeceği, kısıtlayamayacağı, üzerinde hak iddia edemeyeceği bir ansiklopedi hazırlamak ve bunu insanlığa ücretsiz, özgürce armağan etmek. İçeriğin telif hakkı saklı olduğunda, takdir edersin ki bunu yapamıyoruz.

Konuyu açığa kavuşturabildiğimi umuyor, katkılarının artarak sürmesini diliyorum. Açık olmayan ya da gelecekte takılabileceğin bir yer olursa mesajını esirgeme lütfen :)

Sevgiler

Vito Genovese 17:14, 7 Temmuz 2012 (UTC)


Vikipedi'ye bir katkı yaptığımızda, bunları Creative Commons BY-SA ile lisanslamayı kabul etmiş oluyoruz. O yüzden ek bir işlem gerekmiyor. Kendi cümlelerinle yapacağın eklentiler elbette uygun olacaktır.

Ufak bir ayrım var Vikipedi projeleri ve ülkeler arasında. VP:MİLLİ'de de anlatıldığı üzere; Türkçe Vikipedi demek, Türkiye'nin Vikipedisi demek değil. Ansiklopedinin tek ayırıcı özelliği, Türkçe olması ve biz de elbette çoğunlukla Türkiye'de ikamet eden kullanıcılara sahibiz ama ortak noktamız, Türkçe biliyor olmamız. Dolayısıyla ülkeler ile dil projelerinin herhangi bir ilişkisi bulunmuyor.

Yasalar bağlamında da, projeyi barındıran sunucular ve vakfın ABD'de olması nedeniyle o yasalar temel teşkil ediyor. Tüm içerikten Wikimedia Vakfı sorumlu zira ve bu vakıf, Florida'da kurulmuş bir vakıf.

Vito Genovese 17:51, 7 Temmuz 2012 (UTC)


Ben teşekkür ederim :) Kolaylıklar diliyorum.

Vito Genovese 18:04, 7 Temmuz 2012 (UTC)


Ellerine sağlık, Çağan :) Telif sorunu olmayan bir madde olmuş. Sadece Biçem El Kitabı düzenlemelerine ihtiyacı var maddenin; onu belirten bir şablon ekledim ben de.

Mesela virgüllerden sonra bir boşluk bırakılması gerekir her zaman. O ilk dikkatimi çeken oldu. Sonrasında alt başlıklarla ("Karakterler", vs.) biraz daha düzen verirsek hallolur bu iş.

Tekrar tebrik ederim.

Sevgiler

Vito Genovese 08:36, 8 Temmuz 2012 (UTC)


Onayladım. Editörler tüm onay bekleyen maddeleri bir liste aracılığıyla görebiliyor zaten. En kısa sürede onaylanır uygun değişiklikler.

Sevgiler

Vito Genovese 14:56, 8 Temmuz 2012 (UTC)


Giderek gelişiyor gibi :) Kaliteli Madde olarak görmek isteriz kendisini.

Vito Genovese 10:12, 17 Temmuz 2012 (UTC)

Uygun olduğunuz bir vakit, buraya bakınız. ~--~ Cano58ileti 08:41, 11 Temmuz 2012 (UTC)

Fikrinizi söylemek istemiyorsanız anlayışla karşılarım. Bakın zor durumda ben ve diğer üyeler size yardım eder. Bu ay içinde tam düzen sağlanacak. Sizde inceleyerek bu düzene rahat uyum sağlayabilirsiniz ve bir gün çok önemli maddeleri yaparak, Vikipedi Topluluğu'nun tarihine isminizi yazdırabilirsiniz. Şu anda, kimseden emir almadan, istediğiniz siyaset maddesini açıp, Proje Kapsamında Açılan Maddeler bölümüne koyabilirsiniz. Taslak olması sorun değil tabiki. İleride geliştirilecektir. Sonraki zamanlarda yine istediğiniz maddeyi yapacaksınız. Tek farkı yapacağınız maddeyi Çalışma Odası'na yazmak. İyi vikiler...

~--~ Cano58ileti 08:41, 11 Temmuz 2012 (UTC)

Oylama sizi bekliyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Oylama
İyi günler...
Siyaset Projesi'nde önemli bir oylama vardır. Oylarınızı belirlemek için TIKLAYIN .Cano58 (mesaj) 11:25, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Kararınıza saygı duyuyorum. İyi vikili günler. ~--~ Cano58ileti 08:41, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Sağolun, teşekkürler. Benimde çorbada tuzum oldu. Zaten bağımlısı olduğum bir dizi. ~--~ Cano58ileti 08:41, 16 Temmuz 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim kek için. Bir faydam dokunduysa ve birini veya birilerini mutlu ettiysem ne mutlu bana. Tekrar sağolun. İyi vikilemeler! ~--~ Cano58ileti 08:41, 16 Temmuz 2012 (UTC)
Çok iyi olmuş. İmece usulü yaptık bu işi. Belki kimbilir ileride o sayfayı nasıl geliştiririm. Belki resim bile yüklerim. Siz ve sizin gibi temiz vikipedistler ile dayanışma içinde olduğumuz zaman, önümüzde eksik madde kalmaz. İyi günler, bol vikileyin... ~--~ Cano58ileti 08:41, 17 Temmuz 2012 (UTC)
Durbakalım, bişeyler yaparım. Bu ben onu hem görsel, hemde yazı anlamında geliştirmeye çalışırım :) ~--~ Cano58ileti 08:41, 17 Temmuz 2012 (UTC)
Tamamdır. şurada üzerinde biraz çalışayım. ~--~ Cano58ileti 08:41, 17 Temmuz 2012 (UTC)
Şimdilik birşeyler ekledim. İleriki zamanlarda resimde eklerim. Tepki veya yorum gelirse onlarıda yazarım. ~--~ Cano58ileti 08:41, 17 Temmuz 2012 (UTC)
Çok teşekkürler. İyi günler.~--~ Cano58ileti 08:41, 17 Temmuz 2012 (UTC)
  Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım.

İyi vikilemeler, sevgiler... ~--~ Cano58ileti 08:41, 17 Temmuz 2012 (UTC)

Biliyorum. Dış dünyada o dönemde işlerim var. Şimdiden kutluyayım. ~--~ Cano58ileti 08:41, 17 Temmuz 2012 (UTC)

Annem Uyurken :)[kaynağı değiştir]

Salam! Şu resmi yükledim ve şuraya ekledim. Tamam. ~--~ Cano58ileti 08:41, 18 Temmuz 2012 (UTC)

Şimdilik gerek yok gibi. Ara sıra küçük imla hataları gibi değişiklikler olabilir. İyi günler. :)~--~ Cano58ileti 08:41, 19 Temmuz 2012 (UTC)

editörlük, değişiklik devriyeliği ve bunların yetkilendirmeleri[kaynağı değiştir]

merhaba.bir konuda bilginize başvurmak istiyorum editörlük ve değişiklik devriyeliği için nasıl/nereye başvurmam gerekiyor? bunların kriterleri nelerdir? bir de bir editör ve son değişiklikler devriyesi hangi hak ve yetkilere sahiptir bunlar hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum?

Cagan12 (mesaj) 00:04, 27 Temmuz 2012 (UTC)


değişiklik devriyesi için herhangi bir hizmetliye başvurabilirsiniz. Editörlük için de Editörlük başvurusu sayfasına adınızı ve isteme gerekçenizi yazın. Kriter olarak tecrübe ve politikalar hakkında bilgi aranıyor. Editörlük maddeleri onaylamaya sahip, devriyelerin ise pek bir yetkisi yok. Sadece takip ediyorlar. MEOGLOBALBana mesaj atın 00:07, 27 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Cagan. VP:EB sayfasına başvurman gerekiyor. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 10:23, 27 Temmuz 2012 (UTC)

Bir kurabiye de sizin için![kaynağı değiştir]

Çayın yanında iyi gider. EddieGuerrero 11:53, 27 Temmuz 2012 (UTC)

merhaba, devriye (eski adıyla editör) fonksiyonlarınız etkinleştirildi. iyi çalışmalar. kibele 08:06, 31 Temmuz 2012 (UTC)


Devriyeliğiniz hayırlı olsun. -- Supermæn (mesaj) 18:26, 31 Temmuz 2012 (UTC)

selam çağan, şurada boşaltılan bir sayfayı onaylamışsın. geçmişlere dikkat etmek gerekiyor böyle durumlarda. hatırlatmak istedim. kolay gelsin. --kibele 20:49, 31 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Cagan12. VP:TBA gereğince HZ ve SAV gibi unvanları kullanmıyoruz. Bu tür değişiklikleri onaylamamamız gerekiyor. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 15:29, 14 Ağustos 2012 (UTC)

Sen vikipedide hizmetli misin? Yoksa sadece bir kullanıcı mısın? --176.239.139.161 07:08, 7 Eylül 2012 (UTC)

Resim Boyutu[kaynağı değiştir]

Bu şekilde yapabilirsin Rıdvan Merhaba 18:04, 8 Eylül 2012 (UTC)

Commons'daki bağlantının linkini verebilir misin ona göre bir şey söyleyebileyim Rıdvan Merhaba 18:08, 8 Eylül 2012 (UTC)

Bilgi kutusunda ki resim kısmına yazdığım şekilde yerleştir dosya kısmını felan silme olduğu gibi al olacak. Rıdvan Merhaba 18:16, 8 Eylül 2012 (UTC)

Evet Rıdvan Merhaba 19:19, 8 Eylül 2012 (UTC)
Sanırım halletmişsin :)
Vito Genovese 22:38, 8 Eylül 2012 (UTC)

acil yardımına ihtiyacım var!!![kaynağı değiştir]

acil yardımına ihtiyacım var!!!

cano selam. Şu sayfaya bir resim eklemek istiyorum bilgi kutusu içine. wiki commons dan yükledim ama gerçek boyutları çok büyük oldu ve sayfayı feci şekilde genişletti.onu küçültmek ve makul boyutlara getirmek için ne yapmam lazım?? Cagan12 (mesaj) 17:58, 8 Eylül 2012 (UTC)

Cagan12 selam sana. Orası biraz küçülmüşmü şimdi? Biraz oynadım. ~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)
Estağfurullah sadece yardım ettim. Vikipedistler birbirlerine yardım ederler. Çözebileceğim sorunlarda yardım ederim, çözemeyeceğim sorunlarda kimden yardım alman gerektiğini söylerim. İyi çalışmalar. ~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)
Teşekkürler, çalışmalarında kolaylıklar dilerim... ~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)
Nasıl yani?~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)
Hııımm. Asılnda var! :) Şurada var. Hep buradan yükledim tüm resimlerimi. Ayrıca bende sinir oluyorum. Fotoğraf eklemede kısıtlık olmamalı. Ama ne yapalım? Adil kullanım. Zaten birkaç saat önce o yüzden engellendim. Lisansa dikkat etmen gerek. Kendi çektiklerine, internette yüklediklerine farklı lisanslar koymalısın. Halbuki silme ya da engelleme yerine, hizmetliler lisansı düzeltse? Yapacak birşey ok. Lisansa dikkat. ~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)
Bak bunu yapmakta güzel fikir :) Lakin resmi politikayı değiştirirlermi bilmem? Engelleme katkıları durdurur, silmede maddelerin zararına olur. Olabilir bu fikir. ~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)
Özgür ansikloped (sözden ileri gitmemiş). Ama denemekten zara gelmez. Hatta destek bile bulur.~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)
Arkandayım. Resimlerde boşa gitmesin. Hadi hiç değilse silinmesin, hizmetliler lisansı değiştirip hata yapanları kardeşim, şu resimlerde şu lisansı kullanmalısın diye uyarsın. Destek olurum!!.~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)
İlk ben öneriyim istersen?~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)

Tamamdır, döktüm içimi orada...~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC) Amin. Bakalım destek olacaklar mı? ~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)

Bakacağız. Hatta bir kişi yorum yazmış bile orada.~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler ne demek her zaman dinlerim. Rıdvan Merhaba 08:58, 9 Eylül 2012 (UTC)

Şu madde nasıl olmuş? Geliştirilmeye ihtiyacı varmı?~--~ Cano58ileti 08:41, 9 Eylül 2012 (UTC)

Şimdi yazdım çeşmeye.

Vito Genovese 19:44, 9 Eylül 2012 (UTC)


Etiket tamam. Dosyayı aldığın adresi de eklersen, geriye gerekçe kalıyor :) Onu da ben eklerim artık.

Vito Genovese 19:47, 9 Eylül 2012 (UTC)


İsmi hizmetliler değiştirebilir sadece; hallederim ben onu, sıkıntı yok orada. Kaynakta sıkıntı var. Kaynağı öyle bir vermelisin ki, ben o adresi açtığım zaman karşımda o resmi görmeliyim. Yani startv.com.tr olarak bırakmak yetersiz kalıyor.

Gerekçeyi ekledim bu arada. Tek eksik kaynak şu an.

Vito Genovese 19:53, 9 Eylül 2012 (UTC)


Ok, sen onu ekle. Ben de oradan o tek fotoğrafın adresini çıkarayım.

Vito Genovese 20:00, 9 Eylül 2012 (UTC)

MAN LION's CITY G CNG-EGO'NUN YENİ KÖRÜKLÜ ARAÇLARI-GENEL GÖRÜNÜM-2.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba Cagan,

Başlıkta adı geçen resmi adil kullanım kapsamında değerlendirebilmek mümkün değil. Fotoğraf ilgili maddenin konusunu değil, kullandığı bir ürünü konu alıyor zaten ve her şeyden önemlisi, VP:AKP Madde 1'e uymuyor. Dolayısıyla bu resmi gidip kendimiz üretmemiz gerekiyor.

Net olmayan bir yer varsa sormaktan çekinme lütfen.

Sevgiler

Vito Genovese 12:52, 16 Eylül 2012 (UTC)


Dosya özgür lisanslı olmadığı için Commons'ta, VP:AKP Madde 1'e uymadığı için de Vikipedi'de kullanılması mümkün değil o dosyanın.

VP:AKP'yi okudun mu, Çağan?

Vito Genovese 14:00, 16 Eylül 2012 (UTC)


O madde 5. Madde 1 dedim ya hani yukarıda?

Bu arada imza konusunda Garbino'nun mesajının altına yanıt yazmışsın (ama kendisine yazmadığın için görmemiş olabilir), eline sağlık, ancak bir bilgi yanlışı var. İmzanda kullanıcı sayfana bağlantı olabilir pekala. VP:İMZA'dan ayrıntılı bilgi alabilirsin.

Sevgiler

Vito Genovese 16:21, 16 Eylül 2012 (UTC)


Yok, orada şey diyor:

"Buraya istediğinizi yazabilirsiniz ama varsayılan imzada olduğu gibi standart olarak kullanıcı sayfanıza bağlantı verilmez. O bağlantıyı gireceğiniz kodlarla (köşeli ayraç, vs.) sizin oluşturmanız gerekir."

Kastedilen bu yani.

Vito Genovese 00:28, 18 Eylül 2012 (UTC)

İmza değişikliği[kaynağı değiştir]

Bilginin doğruluğu ya da yanlışlığı hiç mühim değil, yardım etmeye yönelik çabanız adına teşekkür ederim.. Sanırım Vito'nun verdiği sayfaya biraz kafa yormamız gerekiyor.. :)) Size de kolay gelsin.. İyi akşamlar dilerim.. :)) Garbino (mesaj) 20:13, 16 Eylül 2012 (UTC)

Benim 4 yılı geçti vikipedi'de bulunma sürem. Her dönem aktif olmasam da vikipedi içeriğiyle ilgili bir çok bilgiyi edinecek kadar takipte oldum.. Ama imza konusunu hiç bir zaman çözemedim.. :)) Ben önceden Utku Tanrıvere'yi çok rahatsız ederdim. Şimdi devriye oldum Vito'yu oldukça rahatsız ediyorum.. :)) Sağolsun çözüme dayalı ve anlayışlı biri. Yardım etmekten de kaçmıyor.. Sizinle de tanıştığıma memnun oldum. Bir sorun ya da problemde diyalogda olalım.. İyi akşamlar dilerim... :)) Garbino (mesaj) 21:40, 16 Eylül 2012 (UTC)

merhaba, lütfen içerikle ilgili konularda önce kullanıcıyı bilgilendirin ya da maddenin tartışma sayfasında konuşun. şikayet son çaredir. kolay gelsin. --kibele 17:52, 18 Eylül 2012 (UTC)

Şikayet sayfasının geçmişinden uyarınızı görmüştüm zaten o kullanıcının 9-10 defa benzer değişikliklerini eski haline getirince konuşmak mümkün olmaz diye düşündüm.Cagan12 (mesaj) 17:54, 18 Eylül 2012 (UTC)

bence olur. yaptığı değişikliğin nedenini sorarsanız sanırım madde için en iyisine ulaşmanız da mümkün olur. bir de, test ve vandalizm dışındaki değişiklikleri devriye olarak ve tek tuşla değil de kullanıcı olarak ve gerekçe belirterek düzeltirseniz sevinirim. kolay gelsin. --kibele 17:58, 18 Eylül 2012 (UTC)
devriyeler için uyarıda (vito genovese yazmış onun yalancısıyım) bu özelliğin kullanılabileceği söylenmiş?..
bu özelliği elbette kullanıyoruz ama sadece vandalizm durumlarında ve kullanıcının deneme yaptığından eminsek.. içerikle ilgili bir durumsa, neden geri aldığının gerekçesini belirtmelisin. valla ben de vito'nun yalancısıyım.:) --kibele 18:10, 18 Eylül 2012 (UTC)

Devriyelikten istifa[kaynağı değiştir]

Merhaba Cagan,

Kibele'nin hatırlattığı konu, sayısız devriyenin düştüğü bir hata ve sırf o nedenle ret sayfasına bir duyuru koydum. Elbette bunun gözden kaçması nedeniyle kimse kimseyi suçlamıyor ama ısrarlı olarak göz ardı etme durumlarında durum bir soruna dönüşüyor.

Kibele de çok makul bir hatırlatmada bulunmuş. Reaksiyon gösterme böyle, rica ediyorum. Bir iki gün geçsin; yine de istiyorsan alırım elbette ama şimdi anın sıcağıyla hareket etme lütfen.

Vito Genovese 19:59, 19 Eylül 2012 (UTC)


Elbette vandalizm için kullanıyoruz bu incelemeleri. Ancak bu noktada sürüm kontrolünün önüne geçmeyi amaçladığı (yani geri almak için açıklamaya gerek duyulmayan) değişiklikler için "eski haline getir" düğmesini kullanıyor; geriye kalan uygunsuz değişiklikler için ise özet yazıyoruz. Buna dikkat edildiği müddetçe hiçbir sorun yaşamayız zaten.

Vito Genovese 20:20, 19 Eylül 2012 (UTC)


Hayır elbette. Vandalizm veya test varsa gerek yok gerekçeye. Sadece geriye kalanlar için gerekçe lazım.

Vito Genovese 20:29, 19 Eylül 2012 (UTC)


Yani :) Gerilmeye gerek yok.

Vito Genovese 20:33, 19 Eylül 2012 (UTC)


Hizmetli, elinin altında ek araçlar olan normal bir kullanıcıdır. Hizmetli olmayan bir kullanıcının yapamayıp da hizmetlinin yapabileceği şeylerden biri de engel vermektir. Şikayete konu olan durumlarda şikayet edilen kullanıcıyla iletişime geçmiş olmak şart. Şikayet edilen kullanıcı bir ihlale imza atmış ya da sorun yaratmış olmalı. Hizmetlinin bu süreçte yapacağı şey, şikayetin haklı bir gerekçesinin olduğu varsayımıyla, uyarıda bulunmak ya da engel vermek. Kaldı ki uyarıyı herkes verebilir. Şikayet sürecinde amaç, proje dinamiğine bir şekilde zarar verenlere karşı önlem alınması. Yani "şunu araştırın bir şey var mı" deyince şikayet olmuyor pek. Telifte yapıyoruz onu daha çok; şüphe var diye işaretliyoruz falan. Şikayette direkt sonuca gitmek amaç.

Vito Genovese 20:45, 19 Eylül 2012 (UTC)


Tercihler → Küçük araçlar → Şablon yardımcısı betiğini seçersen hepsine kolayca ulaşabilirsin.

Vito Genovese 20:55, 19 Eylül 2012 (UTC)


İşte onları göndermeni sağlayacak olan şey bu. Bunu kullanmaya başladığın zaman yukarıda bir ŞY sekmesi görmeye başlayacaksın. O sekmeye tıkladığında (eğer bir kullanıcı mesaj sayfasındaysan) uyarı seçeneğini göreceksin. Gerisini anlarsın zaten.

Bu arada imzanı neden yorumdan önce atmaya başladın? Eskiden normal atıyordun?

Vito Genovese 21:04, 19 Eylül 2012 (UTC)


VP:İMZA'ya göre mesajların sonuna eklenmesi lazım. Ben de pek paylaşamadım bunun daha güzel göründüğüne dair görüşünü valla :)

Vito Genovese 21:19, 19 Eylül 2012 (UTC)

Vandalizm var mı sence değişiklikte?

Vito Genovese 13:37, 22 Eylül 2012 (UTC)


Aman diyeyim Çağan :) Vandalizm nedir, ne değildir, bildiğine güvenerek devriyelik verildi sana. Lütfen bir oku vandalizm politikasını acilen.

O düğmeler Twinkle düğmeleri. Tercihlerim'den onu seçmişsin herhalde ki görüyorsun. Gerçi geçici bir arızası var; şu an çalışmayacaktır muhtemelen.

Vito Genovese 13:52, 22 Eylül 2012 (UTC)


Nasıl yani? Biraz daha ayrıntısıyla anlatabilir misin?

Vito Genovese 19:53, 22 Eylül 2012 (UTC)


Anladım. Tercihler → Küçük araçlar'da Genel bölümünün üçüncü sırasındaki Twinkle mı en altlardaki "kullanıma hazır değil" notu düşülmüş olan test Twinkle'ı mı seçili?

Vito Genovese 22:01, 22 Eylül 2012 (UTC)


Öyle yazıyorsa kullanmamak lazım o vakit :)

Vito Genovese 20:16, 23 Eylül 2012 (UTC)

  • Vikipedi'de ne yazık ki olağanca fazla ansiklopedik yeterliliği olmadığı halde taslak kriterleri karşıladığı gerekçesiyle oluşturulan ya da varlığını sürdüren hatta o etikete bile sahip olmayan başlıklar var. Taslak ve içeriğn gelişimine dair genişletme/düzenle etiketini kritrleri göz geçirerek tartışma sayfasında ekleyebilirsiniz. Ki şurada belirtmişsiniz Vikipedi için zaman kaybı olabilir bir tartışma yerine içeriğe birkaç bilgide siz ilave edebilirsinz. Sevgiyle Lubunya 21:54, 26 Eylül 2012 (UTC)
Baknız . Size yardımcı olacaktır. 'Lubunya' 08:09, 27 Eylül 2012 (UTC)

Selam. Öncelikle kıskanma değildir bu. Ben şimdilik girdim. Uzun süre yokum ve çok az sıklıkla burada olacağım. Benim sayfamı değiştirmeden kopyalıyabilirsin. Yardım etmeyi gönülden isterim ama aktif değilim (bir süreliğine-okul dönemi). İyi günler.~--~ Cano58ileti 08:41, 30 Eylül 2012 (UTC)

Selam Cagan12 vikipedist. Bak Cagan kardeş, sanıyorum sen de benim gibi dış hayatında yoğunsun. Sana yardım etmeyi çok isterim. Ancak şu durumda birşey yapamam. İstersen sen kopyalayıp kendi sayfana yapıştırabilir, sonra kendine göre üzerinde değişiklik yapbilirsin (boş zamanında). Ya da sömestır tatilinde ben burada olacağım. Sen de o zamanda burada olursan bire-bir yardım ederim. Senin sayfanı beğenmek ve beğendirtmek en doğal hakkın. Bunda çekinecek birşey yok. Sayfa yazılımı benim tapulu malım değil. Görüşmek üzere, iyi günler... ~--~ Cano58ileti 08:41, 4 Ekim 2012 (UTC)
  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Senin ve tüm müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlarım, bayramınız kutlu olsun!

İyi vikiler, sevgiler, ~--~ Cano58ileti 08:41, 23 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba Cagan12 , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:14|

Sorunun nedenini bende bilmiyorum. Bence sunuculardan kaynaklanan bir şey. HTTPS ile dene bende düzeliyordu o zaman. Birde HTTPS kullanırken bazı araçlar düzgün çalışmıyor Firefox'u da dene.--Aguzer<>Cx||16|Kasım|2012|14:53|| İmzayla birlikte bu sayfa 40.032 bayt.

  200,000 maddemiz Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Vikipedi'nin 200,000 maddeye ulaşması bayramınız kutlu olsun! Bu sayının artması ve daha nice yüzbinler görmemiz dileğiyle

İyi vikiler, sevgiler! --- Cano58mesaj at |9 Aralık 2012, 12:35 (UTC)|


  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz çin mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler, --- Cano58mesaj at |1 Ocak 2013, 06:23 (UTC)|

Hükümet Kadın[kaynağı değiştir]

Merhaba Çağan,

Madde geçen ay silinmiş, bugün değil. Mskyrider'ın en son silme işlemi 5 gün önce zaten. O zaman telif hakkı ihlalinden silinmiş, çünkü internetten kopyalanmış.

Senin sürümün de yine aynı internet metninin biraz düzenlenmesinden oluşuyordu. Ancak bir tanım yoktu maddede. Böyle durumlarda maddeyi VP:HS#M1 uyarınca siliyoruz. Tanımı ben yazıp paragrafı düzenledim.

Resimdeki kod sorunu da, resmin maddelere normal durumda eklendiği gibi köşeli parantez yerine düz ad ile eklenmesi gerekliliğinden kaynaklanıyor. Yaptığım değişiklikleri incelersen daha net görürsün sanıyorum.

Resmin gerekçesi falan yerindeydi de lisans etiketi eksikti. Onu da ekledim.

Vito Genovese 17:24, 16 Şubat 2013 (UTC)


Filmin tanıtım metinleri ve kısa bir süre sonra vizyona gireceği önceden de bilinir ne de olsa. Vizyona girdiği gün öğrenmeyiz böyle bir filmin olduğu ya da konusunu.

Yazının aynısı senin blogunda varsa, yandık zaten. Blogunun telif hakkı ibaresini "Creative Commons BY-SA 3.0 Unported ve GÖBL" olarak değiştirmezsen, orada yayınladığın metinleri burada kullanman telif ihlali yaratır.

Vito Genovese 17:37, 16 Şubat 2013 (UTC)


Eklemedim, sildim. Şablon alanının dışında duruyordu zira. Bir şeylerden kalmıştır.

Vito Genovese 17:55, 16 Şubat 2013 (UTC)

olmayan bir sayfayı (hükümet kadın) nasıl sildin kardeşim?! daha bilgi kutusu koyuyordum bilgi yazılarını da ben yazacaktım neresi telif ihlali bir anlatsan da bilsem ?! Cagan12 (mesaj) 14:24, 16 Şubat 2013 (UTC)

olmayan sayfayı silmedim. Sayfa 26 Ocak 2013'te Kullanıcı:Nasa doctor tarafından açılmış, aynı gün Kullanıcı:İncelemeelemani tarafından telif şüphesi ile işaretlenmiş ve ben de aynı gün silmişim. Sizin bilgi kutusu koymanız ya da bilgi yazıları olması ile ne ilgisi var anlayamadım doğrusu. Sildiğim maddenin nasıl telif ihlâli olduğunu da anlatayım, başka bir siteden doğrudan kopyala-yapıştır yoluyla eklenmişti ve o sitede içerik serbest bırakılmamıştı. --Mskyrider ileti 07:00, 18 Şubat 2013 (UTC)

Ediyorum, merak etme.

Vito Genovese 16:08, 12 Mart 2013 (UTC)


Bana e-posta atar mısın?

Vito Genovese 16:11, 12 Mart 2013 (UTC)


Hayır. E-posta gönderme arayüzünden öyle boş bir e-posta. Ben de cevap yazıp sana bir şey söyleyeceğim oradan.

Vito Genovese 16:15, 12 Mart 2013 (UTC)


Madde Koruma[kaynağı değiştir]

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

Esrarengiz Kasaba Maddesi[kaynağı değiştir]

Esrarengiz Kasaba Maddesinde IP adresinin yaptığı değişiklikler ara revizyon olarak göründüğü için vandal mı iyi değişiklik mi anlayamadım o yüzden hepsini geri almak zorunda kaldım Cagan12 (mesaj) 11:01, 15 Nisan 2014 (UTC)

Selamlar. Sizden önce değişiklik yapan anonim, ilk önce bir yazım hatasını düzeltmiş, daha sonra da bir bilgi ekleyip çıkarmış. Yani kullanıcı sadece yazım hatasını düzelmiş oldu yaptığı değişikliklerle. Siz değişiklikleri geri alınca, düzeltilen yazım hatası da geri alınmış oldu. O yüzden de değişikliğinizi geri aldım. Kolay gelsin. --ravages 11:10, 15 Nisan 2014 (UTC)
sorun yok . Benzer hatalar hepimize olabiliyor. Farkında olduğunuz için uyarıyı geri aldım. Lütfen kişisel algılamayın. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi|ileti| 11:57, 15 Nisan 2014 (UTC)

Bir kağıt kek de sizin için![kaynağı değiştir]

bilgi ve yardım için teşekkürler :) Cagan12 (mesaj) 11:18, 15 Nisan 2014 (UTC)
  • Rica ederim . Aklınıza takılan her konuda yardımcı olmaya hazırım. Kolay gelsin. --ravages 11:25, 15 Nisan 2014 (UTC)

Acil Yardım!![kaynağı değiştir]

Dostum merhaba. Bu sayfada ilgili televizyon dizisi hakkında bir kaç bilgi eklemek istedim. ama eklediğim bilgiler tipik bir viki sayfasında görünmesi gerektiği gibi değil hep düz yazı şeklinde ve bir kutucuk içerisinde görünüyor. ben yaptığım için çalışma var şablonu ekledim sayfayı detaylandıracağım ama bu konu çok canımı sıktı. yardımcı olabilir misin? Cagan12 (mesaj) 19:25, 18 Haziran 2014 (UTC)

Gördüğüm kadarıyla bir sorun yok. Sağdaki kutuyu kastediyorsanız, Ona bilgi kutusu adı veriliyor.Vikipedi:Bilgi kutusu sayfasında hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:28, 18 Haziran 2014 (UTC)

Aslında Benim Söylemeye Çalıştığım şey Yaptığım Değişikliğin Sayfa Tarafından kabul edilmemesi. Yani Nasıl anlatsam? sayfadaki normal yazılar bir paragraf halinde görünürken benim yaptığım bilgi eklendileri dümdüz sanki hiç
etiekti koymamışsınız gibi tek satırda ilerliyor. durumdan hoşlanmadığım için de kaydetmedim :/ umarım anlatabilmişimdir Cagan12 (mesaj) 19:44, 18 Haziran 2014 (UTC)

Siz Vikipedi:Deneme tahtasına ya da Benim deneme sayfama içeriği yapıştırın bakayım.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:46, 18 Haziran 2014 (UTC)


Problem çözüldü. sayfa kapatıp açınca normale döndü. teşekkürler :) Cagan12 (mesaj) 19:59, 18 Haziran 2014 (UTC)

  • Hallolmuş sanırım :) Kolay gelsin Çağan.--Abuk Sabuk 00:24, 19 Haziran 2014 (UTC)


oldu oldu :) sen cevap verene kadar ayrıntılı bilgi yardım etti. aslında sorun kendi kendine çözüldü :) yaptığım sayfa bu bir de sen kontrol et nasıl olmuş? Cagan12 (mesaj) 06:49, 19 Haziran 2014 (UTC)

kardeşim kolay gelsin Merhaba. son 5 dakikadır son değişiklikler listesine göz atıyorum. 1-2 değişikliğe vandalizm ve deneme amaçlı değişiklik demişsin ama kontrol ettiğimde değişikliklerde ne demene ne de vandalizm unsuru görüyorum. acaba vikipedi kurallarını biliyor musun merak ettim. devriye sıfatıyla soruyorum lütfen yanlış anlama. Cagan12 (mesaj) 12:47, 6 Temmuz 2014 (UTC)

Merhaba sayın Cagan12, Öncelikle mesajınızı dün gözden kaçırmışım kusuruma bakmayın. İkinci olarak sorunuza yanıt vereyim herkes kadar az-çok vikipedi kurallarını biliyorum ama sizinde bilebileceğiniz gibi hatasız vikipedist olmaz. Yanlışlarım varsa sizde yaptığım değişiklikleri geri alabilirsiniz. Sizin yazmış olduğunuz 1-2 değişikliğe vandalizm ve deneme amaçlı değişiklik demişsin ini örneklerle şu ve şu madde deseydiniz bende o maddelerde neden böyle düşündüğümü ve o şekilde etiketlemeler yaptığımı açıklayabilirdim. Ama örneksiz bir durumda şundan dolayı demem zor. Saygı ve Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:28, 7 Temmuz 2014 (UTC)

Tekrardan merhabalar Cagan12, size yazdığım mesajdan sonra, sizden örnek ve ilham almak amacıyla sizin değişikliklerinize ve onay verdiğiniz son sayfalara bir göz attım. Yapmış olduğunuz şu son değişiklik ve son onaylamış olduğunuz şu değişiklik Türkçe dilbilgisi kurallarının hangisine uymaktadır? Yanlış anlamayın bunu 14 yıl önce üniversiteden mezun olduğumdan beri İngilizce ve Rusça dışında hiçbir dilde dilbilgisi dersi almamış biri olarak soruyorum. Ayrıca yine son kontrol etmiş olduğunuz ve dilbilgisine uygun olmayan içeriğin eklendiği Sacit Adalı sayfasında Ayrıca 4 Kasım 2010'da YÖK tarafından Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanlığına atandı. ibaresi bulunurken okuyucuyu ikna etmeye yönelik halen turgut özal üniversitesinde dekanlığa devam ediyor. değişikliğini onaylamak yerine bu, bu veya bunu kaynak göstermeniz daha doğru bir yaklaşım olacağını düşünmekteyim. Son olarakta size naçizane bir tavsiyem olacak; derslerinizden ve özel hayatınızdan ayırdığınız değerli vaktinizde onaylı kullanıcıların değişikliklerini sorgulamak yerine onaysız ve anonim kullanıcıların değişikliklerini kontrol ederseniz Vikipedi için daha efektif olur kanaatindeyim. Saygı ve Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:45, 7 Temmuz 2014 (UTC)

Fidel Castro[kaynağı değiştir]

Fidel Castro sayfasındaki öldüğünü iddia eden değişikliği onaylamışsınız ama Castro ölmedi halen daha yaşıyor. Bunu kontrol etmek bu kadar zor değil. En basit bir şekilde İngilizce Vikipediye bakabilirdiniz. Ya da çok basit bir mantık yürüterek bu kadar önemli bir insanın 2012'de ölmüş olsa, 2014 yılına kalmadan birinin bunu güncelleyeceği tahmin edebilirdiniz. Biraz daha dikkat, özen lütfen. Her değişikliğini incelemek, onaylamak zorunda değilsiniz. Sadece doğruluduğundan emin olduğunuz değişikleri onaylayın, bilmedidiğiniz, süphelendiğiniz değişiklikleri konuya hakim bir devriyenin değerlendirmesi için pas geçin. Teşekkürler. --Mavrikantmsj 18:55, 10 Temmuz 2014 (UTC)

Merhaba, lütfen {{Çok_uzun}} şablonunu ekledikten sonra tartışma sayfasında açıklama yapınız.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 17:23, 15 Temmuz 2014 (UTC)

Tahincioğlu Holding Maddesi[kaynağı değiştir]

Çağan merhaba,

Tahincioğlu Holding maddesindeki bilgi kutusunda kurucunun ismi yanlış girilmiş. Abdullah Tahincioğlu yerine Yakup Tahincioğlu olması gerekiyor. Bilginin kaynağını ilettim. Kontrolü konusunda yardımını rica ediyorum. Kolay gelsin. --mekanik (mesaj) 12:59, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Sizi özledik Cagan12![kaynağı değiştir]

Cagan12, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:20, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Cagan12
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:09, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:17, 25 Nisan 2015 (UTC)

belirttiğiniz sorun ile ilgili bir ipucu isteği[kaynağı değiştir]

yüklediğim logo için gereken lisans bilgilerini dosya yükleme alanından kendim elle girebiliyordum. bilgi kısmında yüklenecek dosyanın türüne logo deyince herhangi bir işleme tabii tutmadan dosyayı yükledi ve bu konuda bana bir bilgi vermedi. acaba wikicommons dışında vikipedi'ye fotoğraf yüklemenin kriterleri mi değişti de benim haberim olmadı? çünkü yükleme tamamlandığında lisans bilgileri otomatik görünüyordu ve elle girdiğimiz bilgiler de lisans kısmına yansıyordu. hızlı silme işleminden önce bu konuda beni aydınlatırsan gereken düzenlemeyi yapabilirim... Cagan12 (mesaj) 06:20, 25 Nisan 2015 (UTC)

Cagan12, Küçük bir yazım yanlışı vardı düzelttim. {{subst:Logo_WA yazılmış, {{subst:Logo_AK şeklinde değiştirdim. Şablon:Logo adil kullanım ekledim. Sorun çözüldü. --Diyapazon(Mesaj) 06:30, 25 Nisan 2015 (UTC)

çok teşekkür ederim. orayı ben değiştirdim ama niye değiştirdim bilmiyorum inanın. onun lisans etiketi olduğu çıkmış bir an aklımdan. çok teşekkürler yardımınız için Cagan12 (mesaj) 06:45, 25 Nisan 2015 (UTC)

Selamlar Cagan12, ben yokken sorun çözülmüş. Diyapazon'unda ellerine sağlık. Saygılar ve iyivikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:59, 25 Nisan 2015 (UTC)

sayfa koruması[kaynağı değiştir]

kardeşim tekrar merhaba. kusura bakma bugün seni taciz ediyoruz ama bu LÖSEV sayfasının geçmişini inceledim de, bu sayfayı yarı korumaya almamız mümkün müdür? özellikle vandal IP'lere karşı bir önlem almamız gerekiyor... Cagan12 (mesaj) 14:34, 25 Nisan 2015 (UTC)

Ben de sizin gibi devriyeyim . Korumaya alma yetkim yok. Bunun için Sayfa koruma talepleri sayfasında talep yapabilirsiniz. Talebiniz ne zaman değerlendirilir bilmiyorum. Zira hizmetliler bu sayfa ile yeterince ilgilenmiyor. Örneğin Eşek maddesi bugün defalarca vandalizme uğramasına ve koruma talepleri sayfasına eklenmesine rağmen, korumaya alınmadı Üzgün. --Diyapazon(Mesaj) 18:41, 25 Nisan 2015 (UTC)
benden sana bir tavsiye. koruma talebi oluştururken biraz detay ver sadece vandalizm deyip bırakma.taleplerin yarında çoğu senden gelmiş çoğu böyle. oradaki yorum kısmına neden sayfanın korunması gerektiği konusunda fikirlerini de ekle ki ilgilenilme olanağı daha da artsın. bir de sen eşek maddesini 2 gün evvel koymuşsun burada yüzlerce hizmetli var biri - ikisi muhakkak ilgilenecektir :) Cagan12 (mesaj) 13:51, 26 Nisan 2015 (UTC)
Yüzlerce hizmetli yok, öncelikle onu belirteyim. Şuradan görülebilir: Şablon:Görevliler listesi. Son zamanlarda Ukrayna ile ilgili maddelere sürekli olarak vandalizm yapan biri var. Her seferinde farklı bir kullanıcı adı alıp geliyor. Aktif hizmetli bulunmadığından, kullanıcının engellenmesi için kaç sefer kâhyalara haber verildi. Bırakın koruma talepleri sayfasını, son değişikliklere bakan herhangi bir hizmetli, Eşek maddesinin vandalizme uğradığını kolaylıkla görebilirdi. Neyse, ben sadece yapacağınız talep ile ilgili bilgi vermek istemiştim. İyi vikiler --Diyapazon(Mesaj) 22:59, 26 Nisan 2015 (UTC)

Ankara büyükşehir belediyesinin şu an kullandığı ve güncel olarak benim yüklemiş olduğum logosunu kaldırma sebebinizi makul bir açıklama olarak öğrenmek istiyorum! Cagan12 (mesaj) 15:01, 15 Temmuz 2015 (UTC)

Merhabalar. Şurada logonun güncel ve png versiyonu bulunmaktaydı. O logo yerine png logoyu koyduktan sonra eski logoyu kaldırdım. Yani logonun kaldırılması değil, daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmesi söz konusu olduğu için herhangi bir mantıksızlık göremiyorum. Kolaylıklar dilerim...--Śαвяí¢αи76ileti 15:08, 15 Temmuz 2015 (UTC)

devriyelik görevimi sonlandırmanızı talep ediyorum... Cagan12 (mesaj) 16:27, 4 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Neden böyle bir istekte bulunduğunuzu anlayamadım ama ben biz hizmetli değilim, bu görevi alma-verme yetkisi de yok bende. Bir hizmetliyle iletişime geçerseniz daha iyi olacaktır. Her kullanıcının katkısına ihtiyacımız olduğunu belirteyim :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 19:59, 4 Aralık 2016 (UTC)

Saban-brands-logo.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Saban-brands-logo.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  00.27, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]