Kullanıcı:Levent/Arşiv: 8-9

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Arşiv:8[değiştir | kaynağı değiştir]

yine telif konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

selamlar. sig sauer konusuyla ilgili bir resim yükledim ama yine telif konusuna takıldım kaldım. bir bakabilir misiniz? iyi çalışmalar. --Isparta 22:04, 2 Mayıs 2008 (UTC)

Rica[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Levent Abi. Senden bir ricam olacak. Eğer vaktin varsa Kullanıcı:Burak Kara/userpage.css ve Kullanıcı:Burak Kara/usertalk.css sayfalarını silebilir misin? Açarken yanlış isimlendirmişim, isimlerini değiştirdim. Bu yönlendirmelerin de durmasına gerek yok. Teşekkürler, iyi geceler. Not: Bu iletiye yanıt yazmana ve dolayısıyla vakit kaybetmene gerek yok. Halledeceğini biliyorum.--Burak ileti 22:07, 2 Mayıs 2008 (UTC)
  • Merhaba, Levent Abi, özür dileyerekten senden tekrar bir ricada bulunmak istiyorum. Yukardaki mesajda silmeni rica ettiğim yönlendirme sayfaları yerine asıl sayfalar silinmiş. Çok vaktini aldım ama, onları geri getirebilir misin? Kusura bakma ya benim hatam ya da yönlendirmenin hatası. :( Teşekkürler.--Burak ileti 22:37, 2 Mayıs 2008 (UTC)
  • Ben cevap yazana kadar geri gelmiş. :) Çok teşekkür ederim. İyi geceler.--Burak ileti 22:43, 2 Mayıs 2008 (UTC)

Levent Abi bey,[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mesajınız için teşekkürler.Hoş bulduk! Daha önce de

mesaj ekledim.Bilmiyorum ulaştırabildim mi? Malum yenilik. Yaman 22:55, 2 Mayıs 2008 (UTC)

  • İlginiz için çok teşekkür ederim dün akşam girdiğim bazı maddelerde küçük değişiklikler yaptım bundan sonrakilere de aynı değiştirmeleri uygularım. Buraya yeni yazmaya başladığım için kuralları yeni yeni öğreniyorum. ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

Dün size mesaj yazmayı site içinde gezinirken farkettim ve yapabiliyo muşum. İlginize tekrar teşekkür ederim.--Sevgioncu 07:44, 3 Mayıs 2008 (UTC)

Alt kullanıcı sayfalarım[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Peki, çok teşekkür ederim. Kolay gelsin! --Burak ileti 15:59, 3 Mayıs 2008 (UTC)

Monobook[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Levent Abi müjdemi isterim. Hani sen monobook.js'mdeki fonksiyonları sormuştun ya, tekrar denedim, çalışıyor. Bir parantez fazladan yazılmış onu çıkarınca çalıştı. Kolay gelsin.--Burak ileti 16:45, 3 Mayıs 2008 (UTC)

deneME :)[değiştir | kaynağı değiştir]

Soldaki sütünda iki yeni cici'nin belirmiş olması lazım (ans.bilgi ve reklam girme). Sağolsun, Vito'nun sidebar.js'ine iki ufak ekleme yaptım, devamı da gelecek. Yani eğer monobook.js ine yaptığın ilaveler çalışmıyorsa sorun etme, yakında hepsi sol sütünunda görünecek. Sevgiler. --M. M. ileti 19:44, 3 Mayıs 2008 (UTC)

Yok öyle; "hem karnım doysun, hem böreğim dursun..." :) --M. M. ileti 19:50, 3 Mayıs 2008 (UTC)
Oldu galiba ;) --M. M. ileti 19:55, 3 Mayıs 2008 (UTC)
  • Tamam. Geliştirecekse silinmesin tabii ki. Hem börek yaparım ben size. İstanbul'a yolunuz düşerse:)) --maderibeyzaileti 20:15, 3 Mayıs 2008 (UTC)

Arafta Kalanlar Yılmaz Onay Gemalmaz[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Levent Abi, (Sevgili hitabını mazur görün lütfen,Vikipedia'ya yaptığınız katkılar beni bu hitap şeklini kullanmaya zorladı.Tek kelime ile : Müthişsiniz)

Yılmaz Onay maddesini zaten siz açmıştınız. Ben biraz katkıda bulundum. Siz daha sonra düzeltmeler yaptınız. Size çok teşekkür ederim. Sizden cesaret alarak Almanca Vikipedia'da da bir Yılmaz Onay maddesi açtım.

Ben şimdilik Yılmaz Onay Oyunları'nı kısa kısa tanıtmak istiyorum. Tüm oyunlarını listeledikten sonra,oyunların konusu ile ilgili yazıları yazacağım. Bu arada zaten size yazmak istiyordum. Kategorilerde bir Yılmaz Onay Oyunları Kategorisi açabilir misiniz? Ben beceremedim. Sevgiler Kullanıcı:Gemalmaz

Silme ile İlgili[değiştir | kaynağı değiştir]

Çabalayıp Türkçe'ye çevirdiğim, noktalama iaretlerine ve dil bilgisi kurallarına uyduğum, hatta mavi viki kutu içerisine başlık bile açtığım "İğneyle öldürme" başlığını niye siliyorsunuz? Madde 8'i okudum ve maddeye karşı bir yanlışlık yapmadığımı farkettim. Kutuyu açmak için değiştirip yine yazdım onu da sildiniz. O da madde 8'e bağlı (aslında madde 4, ama önceki yazımı düzelttim). Peki niye? Bu imzasız yazı İhsanjr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

Yücel Ünlü sayfasını ekledim ve hiç bir telif sorunu yok. Niye siliyorsunuz anlamadım? Bu imzasız yazı Anki06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Monobook[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Levent Abi. Geç cevap için tekrar kusura bakma. Ben monobooktan anlamıyorum. Bu akşam yeni alt sayfalar açıp fonksiyonlarımı değiştirdim. Ve inanılmaz bir şey, başardım! :) Levent Abi, dediğim gibi anlamıyorum ama şu şekilde kopyalayıp denesen (Sanırım burdan değiştire basıp kopyala-yapıştır demen lazım eksik çıkmaması için.)? Çünkü bu halde eksik gözüküyor Ben yeni eklediğin fonksiyonları kendi monobookumda düzenleyip yeni fonksiyonlar eklemeye çalışıyorum. Başarabilirsem haber veririm. Kolay gelsin.--Burak ileti 22:01, 3 Mayıs 2008 (UTC)


  • Aaaa olur mu ölyle şey... Ben o turuncu şeridi gördüğümde mutlu oluyorum. --Burak ileti 22:11, 3 Mayıs 2008 (UTC)
  • Ben seni sık sık mutlu ediyorum zaten -ve daha birçok kişi-. Benim yazdığımda birkaç satır boşluğu yok ve silme fonksiyonlarının yeri yeni eklediğin fonksiyonlarla yeri değişik. Neyse bakarsın sen çalışır belki -kendimden pek umutlu değilim ama-... --Burak ileti 22:20, 3 Mayıs 2008 (UTC)
  • Evet, ben demin "Utanıyorum artık Levent Abi, yazma." diyecektim ama, unutmuşum. Şimdi diyorum: Levent Abi, utanıyorum artık yazma. Kolay gelsin. --Burak ileti 22:28, 3 Mayıs 2008 (UTC)

Bejan Matur[değiştir | kaynağı değiştir]

diğer yazarların yanında içeriği yeterli seviyeye ulaşmış bulunuyor.

resim de eklemek istiyorum. ayrıca "7 gün içinde silinebilir" yazısını kendim mi sileyim, siz mi sileceksiniz? Muhayyil 00:08, 4 Mayıs 2008 (UTC)


1-kitabının resmini gördüğüm siteden nasıl kopyalayacağım?

2-kürt kökenli olduğunu bildiğimiz ve bunu kendisi de beyan etmiş bir yazar için Türk şairler kategorisi doğru mudur?

Muhayyil 00:16, 4 Mayıs 2008 (UTC)

Sözünü ettiğiniz yazar/şair, Kürt kökenli de olsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması hasebiyle orada yer alıyordur. Ama bu konularda tartışmalara girmek yerine varolan ve düzletilmeyi bekleyen maddelerle uğraşmak, madde eklemek daha iyi değil mi?

Bu konuda tartışmak gibi bir niyetim yok. başlık sıfırdan oluşturulduğu için acaba, kendisini "etnik kimliğiyle mi tanımlamam daha doğru olurdu?" diye sordum. belki bu tür durumlarda yerleşmiş bir gelenek vardır vikipedi'de diye.. Muhayyil 00:32, 4 Mayıs 2008 (UTC)

Süper sicim[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok sağol Levent Abi gece somurtmuş otururken güzel mesajınla kendime geldim. Bu dönemin sonunda resmen fizikçi oluyorum, kendi uzmanlığımla (evet uzman sayılırım bölümü beş senede bitirmeyi başardım ) ilgili bir şeyler de yazmasaydım çok ayıp olurdu. Bu tuhaf maddeler küçük bir ısınma dönemi :), bakalım sonrasında ne olacak. İyi ki varsın (ilham kaynağımız) Levent Abi, kendine çok iyi bak sevgiler --Gökhan 01:12, 4 Mayıs 2008 (UTC)

telefonum[değiştir | kaynağı değiştir]

dükkanda kalmış msn'im açık. Eu EPISTVLA 12:25, 4 Mayıs 2008 (UTC)

Telif hakkı[değiştir | kaynağı değiştir]

Bunu aldığım site: " http://listverse.com/crime/top-10-modern-methods-of-execution/ " Bu imzasız yazı İhsanjr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vandal[değiştir | kaynağı değiştir]

Kullanıcı:85.96.68.91 ‎Abi sürekli kullanıcı sayfanı boşaltıyor.Engelle istersen.--bora006ileti 13:53, 4 Mayıs 2008 (UTC)

KA[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Metal; Kullanıcı adı: Kullanıcı:OrtaklarLisesi uygunmu-değil mi karar veremedim, yçnlendirmesini yapıp öyle kaldım. Bu arada benim monobook çalıştı, artık duo hatta trio book gibi oldu fonksiyonlar :) Levent Abi ileti 09:09, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Selamlar üstad! KA olarak uygun değil bence; bir kurum adı, nitekim TOBB ETÜ de öyleydi ve engellendi. Monobook tam bir sihirli kutu :) çalışmasına sevindim.. Kolay gele.. (bu arada, bir vakitler, tam hatırlamıyorum ama, Avcılar Muhtarlık gibi bir kullanıcı adı daha gözüme çarpmıştı, o da uygunsuz aslında). --M. M. ileti 09:13, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Monobook[değiştir | kaynağı değiştir]

Tabi abi ne demek ,yanlız sendeki yardımcı fonksiyonlar,kıl tüy yün fonksiyonları,sol tabloda esrarengiz işler bölümlerini silip sendeki monobook ta yönetici fonksiyonlarını araya katacaz,en alt satıra benimkileri aynen kopyala.Bu şekilde bir dene olmazsa düzeltiriz.--bora006ileti 10:45, 5 Mayıs 2008 (UTC)

  • Abicim belki akşam burada olamam,ama bir ara mutlaka o konuyu hallederiz,sana kolaylıklar dilerim.Sevgiyle yanaklarından mıncırdım--bora006ileti 10:55, 5 Mayıs 2008 (UTC)
  • Şurada senin için yapmaya çalıştım akşam bu şekili aynen dene istersen.Cevap yazmana gerek yok abi --bora006ileti 11:09, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Kullanıcı sayfam[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Levent Abi merhaba! Kullanıcı sayfamı silmişsin. Bilmediğim bir şey oldu sanırım. Neyse önemli değil. Eğer sakıncası yoksa tekrar oluşturabilir miyim? Teşekkürler. Not: Bu iletiye yanıt yazarak vakit kaybetme demeyeceğim. Turuncu şeritle mutlu olmak istiyorum. --Burak ileti 16:46, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Taslak[değiştir | kaynağı değiştir]

Günaydın abi. Anonim kullanıcının açtığı Saskatchewan Üniversitesi maddesini tam eklemeler yapıp taslak haline getirmiştim ki, kısa içerik nedeniyle silmişsiniz. Geri getirebilirseniz taslağı hazır :) Kolay gelsin, sevgiler. --Yabancımsj 06:17, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Evet çok resmi oldu Levent Bey, lütfen bir daha olmasın! Teşekkürler bu arada. --Yabancımsj 06:29, 6 Mayıs 2008 (UTC)
Derya Alabora maddesine iki bağlantıyı eklerken de çeşitli değişiklikler deneyip önizlemede baktım ama, iki şablon arasında kullanım açısından bir farklılık göremedim. Zaten o şablonu Şablon:IMDb'de film'den aynen kopyalamıştım, yoksa kodlardan anlamıyorum. Neyse, anlayan kullanıcılara bir danışayım en iyisi. Çözülürse haber vereceğim. --Yabancımsj 06:50, 6 Mayıs 2008 (UTC)
  • Abi, Gökhan sorunu çözdü. Artık isim yazmadan da kullanılabilecek şablon. Siz de bir deneyin isterseniz. --Yabancımsj 07:49, 6 Mayıs 2008 (UTC)
  • Sizin de abi. Kolay gelsin. --Yabancımsj 07:55, 6 Mayıs 2008 (UTC)

?[değiştir | kaynağı değiştir]

Zarar ne Levent abi, güzel abijim benim? Makalelere mi zarar verdim? Ne zaman, hangi makale? Bu imzasız yazı 78.167.214.109 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Üslûbumu düzeltim Levent abijim :) Bu imzasız yazı 78.167.214.109 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. ~

İmzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

teşekkürler. ben sadece resim kullanılmadığı için silinmesini istemiştim. Bu imzasız yazı Vedat Demir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


İmzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

afedersiniz,

bir reklam amacım yok. zaten kişisel bir blogun neden bir reklam amacı taşıması gerekir onu da anlamış değilim. bilgisayar mühendisliği üzerine oldukça güzel bir kaynak olduğunu düşündüğüm için ekledim ilgili bölüme. umarım incelemiş ve sonra böyle bir yorumu getirmişsiniz.

google zaten bilgisayar mühendisliği ile ilgisi olan kişileri bu bloga yönlendiriyor, madem öyle buraya eklemeyi doğru buldum. Bu imzasız yazı 85.103.96.9 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yine bir kullanıcı adı ve KD sorusu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Hayali kişiliklerle ilgili birşeyler olacaktı ama kullanıcı adı sayfasında bulamadım acaba aklımda yanlış mı kaldı? Şunun için: Kullanıcı:Harrypotter97
  • Bir de dernek üyelikleri KD'de ne kadar etken, biliyor musun? Bunu da bunun için sordum..Levent Abi ileti 11:11, 6 Mayıs 2008 (UTC)
Hayali kişiliklerde bir sorun yok bildiğim kadarıyla, geçenlerde Dsmurat da aynı konuda tereddüt içinde sormuştu Valdermord(t) şeklinde bir kullancı adı için. Diğer konu ise tipik bir VP:OTO örneği, "kayda değerlik" şablonu konulabilir. Sevgiler.. --M. M. ileti 11:28, 6 Mayıs 2008 (UTC)
Aman efendim çok rica ederim --M. M. ileti 11:34, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu resimlerin hepsi teliflidir. Arkadaş bilmeden kendine mal etmiş. Silerseniz sevinirim.--kürşat altınordu... 12:44, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Resim:Zagnosunonu.jpg‎ Resim:Ismailtozankultur.jpg Resim:Kuvvayimilli.jpg‎ Resim:Millikuvvetler.jpg‎ Resim:Yaylada.jpg‎ Resim:Kocasaat.jpg‎ Resim:Altieylul.jpg‎ Resim:Terminalbalikesir.jpg‎

Buradan; [[1]] --kürşat altınordu... Teşekkür ederim .12:56, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Banu Onaral[değiştir | kaynağı değiştir]

Tabiki de var Levent Abi. Ekşi Sözlüğe girip Banu Onaral yazarsanız metnin aynısını bulabilirsiniz. Teşekkürler...--Böcürt 14:41, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Sinema[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi. Sinema maddesinde sinema siteleri adı altında bir başlık açılmış ve sinema sitelerinin adı yazılmış. Sizce bu reklam ihlali midir?--Böcürt 14:49, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Köylünün Lakapları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levenet Bey. Cankurtaran, Keskin maddesinin içeriğinde yanlış hatırlamıyorsam köylünün lakapları diye bir başlık vardı. Sizce bu Vikipedi kurallarına uygun mudur? --Böcürt 16:47, 6 Mayıs 2008 (UTC)

İyi akşamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Resmen vandal yağdı bu akşam :) Destek kuvvetleri yetiştiğine göre ben artık gidip yatabilirim. İyi akşamlar, iyi çalışmalar. --Isparta 19:30, 6 Mayıs 2008 (UTC)

  • Abi nasılsın monobook olayını çözebildin mibora006ileti 20:00, 6 Mayıs 2008 (UTC)
  • Abi turuncu çizgiyi çok seviyorum :) insanı mutlu ediyor.Monobookta bahsettiğin yerleri ben silmiştim :( fazla karışıklık olmasın diye.Bir daha deneyeceğim.--bora006ileti 20:27, 6 Mayıs 2008 (UTC)
  • Abicim maalesef değişik formatları denememe rağmen beceremedim,özür dilerim.Kullanıcı sayfam ile ilgili sözlerin için teşekkür ederim.--bora006ileti 21:02, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Hatalı adil kullanım[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Mücap Ofluoğlu maddesinde kullandığınız Resim:Aglamaklagulmekarasindakitap.jpg resminin lisans bilgisinde salt kitap kapağının ait olduğu kitabı konu eden maddeyi betimlemek için ifadesi bulunuyor. Bu lisans türünde kitabı yazan kişinin maddesinde kullanılabileceğine ilişkin bir bilgi mevcut değil. Kitap kapaklarının sadece ilgili kitabın maddesinde kullanılması adil kullanıma dahildir. Buna aykırı durumlarda kitap kapağının maddeden çıkarılması yapılması gereken bir uygulamadır ve örnekleri de mevcuttur: Mesela Samuel Beckett maddesinde "Beckett tarafından yazılmış" bir kitabın kapağı maddeden çıkarıldı. Aynı günlerde İngilizce'deki Samuel Beckett maddesinden de yine "Beckett tarafından yazılmış" bir kitabın kapağı "yeterli adil kullanım gerekçesi bulunmadığı" için çıkarıldı.

Kitap kapaklarına benzer bir durum albüm kapakları için de söz konusudur aslında. Örneğin KM adayı olan Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Nightwish maddesinde de tüm albümlerin kapakları mevcuttu. Ancak bir uyarı doğrultusunda bu kapak resimlerinin tamamı maddeden çıkarıldı.

Bu örneklerden de görüldüğü gibi bir kitap/albüm kapağı sadece o kitap/albüm ile ilgili maddede kullanılabilmektedir. O resmin mevcut lisans bilgisi, o maddede kullanılmasına engeldir. Resim maddeden çıkarılmalıdır. Çıkarılmayacaksa ilgili lisans şablonunda düzenleme yapılmalıdır (mesela salt kitap kapağının ait olduğu kitabı konu eden maddeyi veya kitabın yazarını konu eden maddeyi betimlemek için denmeli).

Ayrıca Vikipedi:Adil kullanım#Resimler bölümünde şöyle bir ifade var: Kapak resimleri. Çeşitli nesnelerin kapak tasarımları, tanıtım ve eleştirel yorum için (eleştirel yorumsuz tanıtım için kullanılamaz). Mücap Ofluoğlu maddesinde Ağlamakla Gülmek Arasında isimli kitabın sadece adı geçmektedir. Kitaba ilişkin herhangi bir tanıtım veya eleştirel yorum bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu kural gereği de ilgili resim ilgili maddede yer almamalıdır.

Vikipedideki tüm maddelerin bir şekilde resimlenmesini ben de istiyorum. Ancak vikide belirli kurallar var. Eğer derseniz ki "senin bilmediğin, gözden kaçırdığın, o kurallarla çelişen ve resmi kullanmamı engellemeyen böyle böyle bir kural var" bu durumda çelişen kuralları baştan düzenlemek gerekecektir.

Sonuç olarak mevcut lisans etiketi gereği de, Vikipedi:Adil kullanım gereği de resmin maddeden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Yine de çıkartmayalım derseniz, bence bir üçüncü fikir alalım.
İyivikiler... homonihilis ileti 06:06, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Şimdi siz maddede kitaptan da bahsetmiş oldunuz. Dolayısıyla lisans etiketindeki salt kitap kapağının ait olduğu kitabı konu eden maddeyi veya kitabın yazarını konu eden maddeyi betimlemek için ifadesini sağlamış olduğunuz için, resmin maddede kulanılabileceğini düşünüyorsunuz. (Bu düşüncenize katılıyorum.) Ancak resmin bu haliyle bile yanlış adil kullanım olduğunu düşünecek kişiler olacaktır.

Çünkü bu adil kullanım uygulamalarının vikipedide çok muğlak olduğunu, benzeri durumlarda farklı kullanıcılar/yöneticiler tarafından farklı uygulamaların yapıldığını da not olarak belirteyim. Bana göre bu adil kullanım politikalarının bir de kullanıcı kılavuzu olmalı, örneklerle adil kullanım nedir, ne zaman hangi durumlarda nasıl adil kullanım resmi kullanılır net bir şekilde anlatılmalı. Politikada yazılı olanlar çok genel geçer şeyler çünkü. (Tabii ki bu notun, konumuz olan resim ve madde ile ilgisi yok. Topluluğun gündemine gelmesi gereken, bana göre net olmayan birkaç konudan biri olarak behsetmek istedim sadece.) İyivikiler... homonihilis ileti 08:30, 7 Mayıs 2008 (UTC)
Yukarıda bahsettiklerimle "siz bu konuyu ele alın" demek istememiştim aslında, sanırım yanlış anlattım. Bu ve benzeri konulardaki politika/kural belirsizlikleri hakkındaki düşüncelerimi zaman zaman çeşitli hizmetlilerle paylaşıyorum (çünkü hem kuralları biliyorlar, hem de her türlü uygulamayı görüyorlar). Burada amaç biraz da düşüncemin/yorumumun doğruluğunu teyit etmek. Kendimce not aldığım birkaç konu var. Bunları, politikaları biraz daha didikledikten sonra tek tek gündeme getirmeyi zaten düşünüyorum. Ama tartışmaya açmadan önce, küçük bir çevrede fikir alışverişi daha doğru olur sanırım. Yukarıdaki not da bu bağlamda yazılmıştı. Öte yandan gönüllü bir çalışma ortamında "topu üstünden atıyor" gibi bir düşünce zaten çok anlamsız olurdu, bunu düşünmem zaten. İyivikiler... homonihilis ileti 08:59, 7 Mayıs 2008 (UTC)
  • Aynı zamanda Türkiye güzeli falan değil miydi bu?? Ha bir de aklımdan geçen oyuncunun bugün yarın Levent Abi biyografisini ekler derken aynı gün ekleme yeteneğine hayranım:))) --maderibeyzaileti 08:48, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Arşavir Alyanak[değiştir | kaynağı değiştir]

Arşavir Alyanak yirmi yıldan fazla sadece tiyatro alanında çalışmış. Bu bakımdan maddede tiyatro şablonlarının kullanılabileceğini düşünüyorum. Bu arada Osman Alyanak ile bir akrabalığı var mı acaba? Nette buna dair bir iz bulamadım gerçi...
İyivikiler... homonihilis ileti 09:18, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Mayın sorunu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba abi. Maddeye göz attım ve ufak tefek düzeltmeler yaptım ama tam olarak neye göz atmamı istediğinizi anlayamadım. Yeterli içeriğe sahip, kırmızısı yok, konu olarak da çeşitlilik yaratacak bir madde, daha ne olsun? Bence günün maddesi olması açısından herhangi bir sıkıntı yok. Bu arada takip ettiğim kadarıyla Cat onları aday gösterilme sırasına göre çıkarmıyor ana sayfaya. Dolayısıyla yakın zamanda da çıkabilir. Atladığım herhangi bir şey varsa lütfen söyleyin. Bu arada elinize sağlık, güzel bir madde olmuş. --Yabancımsj 11:12, 7 Mayıs 2008 (UTC) ~

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

Nehir Erdoğan sayfasında tek Tatlı Bela Fadime dizisinin bağlantısı yoktu. Bende bulabildiğim bilgileri ekledim. Fena mı ettim yani illa dizinin tüm bölümlerinin özetini mi ekliycem de silinecek maddelere eklenmesin??? Bu imzasız yazı Hasantosun (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

"If You Go Away" Türkçe Cover'ları[değiştir | kaynağı değiştir]

    • Uzunca bir süre aradan sonra yeniden merhaba. Çok sevdiğim eski bir şarkıyı eklemişsiniz, sağolun, elinize sağlık.. (Aslında bu arada yaşım ortaya çıkıyor neredeyse ama neyse ) Ben Ertan Anapa değil ALpay'ın söylediğini sanıyordum.. Peki acaba elinizde Türkçe versiyonu mp3 haliyle var mıdır?

Merhaba,
Viki'de benzer beğenileri olan dostlarla karşılaşmak mutluluk verici oluyor. Ben de madde'ye tam referans eklemek üzereydim ki sizin mesajınız daha önce geldi. Atilla Dorsay'ın 2003'te Remzi Kitabevi'nden çıkmış olan "Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar" kitabında parçayı Ertan Anapa'nın seslendirdiğine dair ifadeye rastlamıştım. Ben de her iki parçayı da dinlediğimi hatırlıyorum. Alpay'ın benzer isimde bir parçası var "Gitme" diye ama oldukça farklı. Belki o da seslendirmiş olabilir. Birzamanlar.net diye nostaljik müziklere ağırlık veren bir site var. Oradan da bakılabilir. 52 yılı geride bırakınca şarkı arşivlerimin bir kısmının eski vinil 45'likler ve LP'lerde olduğunu da hatırladım (Onları tekrar dinleyecek pikap da bozuldu). e-mule'de baktım ama rastlamadım, farklı sunucularda mutlaka vardır.
Saygılar.--docbaba 19:49, 7 Mayıs 2008 (UTC)Docbaba mesaj

    • Türkiye'den çok ilginç bir "plak kapakları" sitesine rastladım www.recordturk.com. Çok iyi bir çalışma yapmışlar. Orada Alpay'ın plak kapaklarına da baktım söz konusu aranjmanı göremedim. Bir göz atarsanız, beğeneceğinizi tahmin ederim.--docbaba 14:36, 8 Mayıs 2008 (UTC)Docbaba mesaj

Yazdığım hangi maddeden bahsediyorsunuz???[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Levent Abi, "dostun sitemini anlamamak,dosta sitemdir" derler. Sizin Wikipedia'ya yaptığınız katkılara hayran olmamak elde değil. Birgün ben de size yakın katkılarda bulunacağım.Aslında hala çok vakti olan birisi değilim. Bir tekstil firmasında yöneticiyim. Çeviri grubuna üye oldum. Birşeyler yapmak istiyorum Wikipedia için. Ama önce diline hakim olmam lazım. Yazılım dili sanki.

Yılmaz Onay'a gelince,"O yeteneksizlerin sahte hüznünü mü satacaktık insanlara" dedirtir Sanatçının Ölümü oyununda. Bu dizeler öyle kolayca söylenmez. Bunlar bir birikimin sonucu.Bir sanatçının dünyaya karşı duruşunu özetler.Bu duruş aynı zamanda benim de duruşumdur.

Hayranlık, evet hayranım ona. Yıllar önce O'nun çevirisi olan küçücük bir kitap tiyatroya bakış açımı baştan sona değiştirmişti.Sonradan benim dostum oldu.Şu Yılmaz Onay işini tamamlayayım. Hemen bir başka "Kırmızı Yazı"' ya geçeceğim. Bir tavsiyeniz olursa,benim için başlamak çok daha kolay olur.

Siz geçenlerde "Tozlu Çizmeler" i eklediniz İsmet Küntay'ın. Ben çocukluğumda O'nu iyi tanırdım. O'nunla ilgili bir sürü anım var. Ama Wikipedia'ya anılar da yazılmazki.

Sonuçta ilginiz ve benim Wikipedia katkılarda bulunmamı samimiyetle istemeniz beni sevindirdi ve onurlandırdı. Sizi mahçup etmemeye çalışacağım. Sevgiler

Gemalmaz

Not:20.Nisan Yılmaz Onay'ın Doğum Tarihi... Gaziantep Doğum Yeri

Maddeyi kademeli olarak diğer dillerden çevirilerle geliştiriyordum.Bu yüzden ilk başta kısa içerik oluştu.en ile bağlantıyı düzelttim.

Yine ben :)[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, Mahalle olan bir yerleşim bölgesi hakkında başlık açabiliyor muyuz? İyi çalışmalar.--Isparta 21:32, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Yok sıradan bir mahalle için başlık açmak bir defa şanıma yakışmaz :) Isparta'da gülcülüğün ilk başladığı ve Isparta'nın bu günkü Isparta olmasını sağlayan bir mahalle.--Isparta 21:39, 7 Mayıs 2008 (UTC)

İyi Geceler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent Abi;

Çok teşekkür ediyorum. Denizde damla dahi olsa katkılarım; gelecek kuşaklara bırakabilecek çok şey olduğuna inanıyorum. Onlar bizim çektiğimiz "Kaynak" sıkıntılarını çekmesinler istiyorum. Sizlerin sabrı ve de teşvikleri sayesinde, çoğu farklı alanlarda kakılara davet edcektir insanlarımızı. Fedakarlıklar bilim ve sanat alanında esirgenmez. Esirgenmemeli. Sabahattin Tuncer üzerinde çalışacağım. İyi Çalışmalar. Kolay gelsin. Kapçak 21:53, 7 Mayıs 2008 (UTC)

... sana da iyi geceler üstad! --M. M. ileti 21:58, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Kelle[değiştir | kaynağı değiştir]

Uyarı için teşekkür ederim sayın abicim. Şeriatın kestiği parmak acımaz. Urun kellemi. :)Sağlamcıileti 19:52, 8 Mayıs 2008 (UTC)

teesüf mesajı


benimkini nie sildin anlamadım gitti he üff yani üfff aman ya o kadar da uğraştım senin için silmek sadece 1 dk 10 saniye mi? teesüf ediyorum ve üzüldğümü sölemek istiyorum Bu imzasız yazı Gözde542 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İyi Akşamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim. Sinir stres hallerinde gözümü karartıp dalınca pek yorgunluk hissetmiyorum ama normal zamanlarda gerçekten bunaltıyordu bazen. Alışmam belki biraz zaman alacak. vandalların da bu kadar zamanı var :) İyi çalışmalar--Isparta 20:16, 8 Mayıs 2008 (UTC)

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Uyarı şablonları ve silme sebeplerine kolay ulaşmanın bir yolu var mı acaba? Kolay gelsin --Isparta 21:01, 8 Mayıs 2008 (UTC)

  • Günaydın; minik bir anımsatma: hoşgeldin mesajlarını Yeni kullanıcıların "kullanıcı" sayfasına değil mesaj/tartışma sayfalarına bırakmalıyız. Kolay gelsin, sevgiler. Levent Abi ileti 05:32, 9 Mayıs 2008 (UTC)

Selamlar. Mesajı gönderdikten sonra farkettiğim ve biraz utandığım bir olay. Teşekkür ederim herşey için. Şablonlar sayfanın solunda kendiliğinden görünüyor. İşim çok kolaylaştı :) --Isparta 10:12, 9 Mayıs 2008 (UTC)

2 numaralı kutsal görev[değiştir | kaynağı değiştir]

Yılmaz Onay - Gemalmaz[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Levent Abi, nedense sizin Ankara'lı olduğunuzu düşünüyorum. Ben Ankara'lıyım. Geçen gün Vikipedi'ye size yakın katkıda bulunmaya çalışacağım derken ukalalık etmişim. Sayfanızı biraz inceleyince anladım. Ben de rakı beyazlatmalara seve seve katılırım.(Bu arada "Rakı Beyazlatma" çok iyi bulunmuş bir terim) Bir kaç katkı daha yaptıktan sonra sizleri daha iyi tanıyacağımı sanıyorum(İllaki hata yapılacak ve sizlerin gözünden kaçmayacak,dolayısı ile görüşeceğiz). Bir kaç yıl önce böyle değildi Vikipedi. Şimdi daha samimi bir ortam var. Bu da katkıları teşvik edici tabii. Sizleri kucaklıyorum --Gemalmaz

İyi akşamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ne kadar iyisiniz.. Teşekkür ediyorum --Isparta 18:34, 9 Mayıs 2008 (UTC)

İnsanlığa faydalı herkes ve herşey benim için değeridir. Ve isimlerinin ilahi adalet tarafından korunduğuna inanırım. Nikola Tesla'da bunlardan biri. Yalnız ben şu ileti olayını beceremedim. Türkiye'nin sayılı programcılarından biriyim ama hala vikiyle aynı dili konuşamıyorum :) --Isparta User Talk:Isparta<sup>ileti</sup>]] 18:43, 9 Mayıs 2008 (UTC)

Budur :) --Ispartaileti 18:59, 9 Mayıs 2008 (UTC)

İngilizce viki'den tercüme ediyorum. Orada epey detaylı anlatılmış. Birazcık zaman.. --Ispartaileti 20:14, 9 Mayıs 2008 (UTC)

Haklısınız. Halkımız hala fener-cimbom muhabbetinde olduğu için bilgiyi sadece işleri düşünce hatırlıyor. --Ispartaileti 20:23, 9 Mayıs 2008 (UTC)

İsim değişikliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben size karşı yazmamıştım zaten Levent Abi, tam tersi size ek yapmıştım. Bir saat önce ben o değişikliği gördüm ama ilgilenene kadar başka şeyler girdi araya. Sizden önceki kullanıcı birşey yazmadan değiştirmiş de o yüzden. Bir de uykum geldi cümlelerim düştü herhalde :) Bir anlaşmazlık yok sanırım şimdi? --Rhnileti 21:26, 9 Mayıs 2008 (UTC)

Önemli değil, size de iyi çalışmalar, iyi geceler.. --Rhnileti 21:32, 9 Mayıs 2008 (UTC)

zor ama keyifli[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekkürler. Beckett'ı SM yapma yolunda artık kızılbağları açma aşamasına geldik. İngilizce'deki Beckett oyunları maddeleri de dolu dolu. Mutlu Günler de böyle bir madde. Yavaş ama keyifli bir çalışma oluyor. Şuradakilerin hepsi bir gün bitecek inşallah, Beckett da SM olacak böylece. İyivikiler... homonihilis ileti 21:30, 9 Mayıs 2008 (UTC)

Hoşgörü[değiştir | kaynağı değiştir]

Zaten o nedenle şikayet etmedim kendisini, iyi çalışmalar.--85.101.254.210 21:38, 9 Mayıs 2008 (UTC)

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben de tam bu konuda size mesaj yazıyordum. Arkadaşın sürümünde en son satırda küfürü görünce refleks gösterdim. Yemeğimi yedikten sonra gelip mesajı görünce ve maddenin önceki sürümlerini iyice inceleyince arkadaşın bir reklamı kaldırmış olduğunu ve küfürün önceki sürümlerden geldiğini gördüm. Bana yine vicdan azabı.. Bana yine intihar yöntemleri maddesini inceleme fırsatları :) Ayıp oldu neticede. Kolay gelsin. Desteğiniz için teşekkürler. --Ispartaileti 22:14, 9 Mayıs 2008 (UTC)

Uyarılar?[değiştir | kaynağı değiştir]

Günaydın; 212.252.208.74 ve 85.103.251.136 IP numaralı kullanıcıların katkılarına baktığımda, her ikisinde de küfür göremedim, sadece birinde "salak" sözünün geçtiğini görebildim ki bu da "küfür" kapsamına girmiyor. Acaba biraz acele mi ediyoruz karar verirken? Levent Abi ileti 06:00, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Selam abi. Neleri yapıyorsun? Umarım iyisindir. Benim için küfür sayılıyor da:) Viki'de Küfür (söz)'ün tam tanımı varsa link atabilir misin? Teşekkür ederim. Takabeg ileti 06:07, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Örneğin Kullanıcı:212.252.208.74 şöyle lanet okuyor. Lanet okuması küfür kapısamına girmiyor mu? Yoksa cinsel organların argosu geçtiğinde ancak küfür mü oluyor? Takabeg ileti 06:18, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Tamam abi. Teşekkür ederim. Görüşürüz. Takabeg ileti 08:28, 10 Mayıs 2008 (UTC)
  • bende bir problem yok.. --kibelemesaj 09:48, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Iron Maiden[değiştir | kaynağı değiştir]

"Demir Bakire" (Meiji Üniversitesi Müzesi, Tokyo)

Levent Abi selamlar. Sanırım dün akşam "Iron Maiden" grubuyla ilgili madde ve aynı isimli işkence aletiyle ilgili madde arasında bir takım yönlendirme, isim değişilikleri yapılmış. Sonuç olarak bugün grup ile ilgili maddeye ulaşılamıyor. Daha doğrusu her iki maddeye ulaşılamıyor. Sürekli boş sayfalara yönlendirmeler var. Mümkünse grup ile ilgili maddeyi onarabilir misiniz? Teşekkürler.--2ulus 12:53, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Abi Iron Maiden (Demir Bakire) kayboldu sanırım :)) Takabeg ileti 13:41, 10 Mayıs 2008 (UTC)
Anladım. Sana hediye. Madde geri getirilince ilave edelim:) Takabeg ileti 13:53, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Hallolmuş gibi. Nasıl öyle bir karışıklık oldu, fikriniz var mı? Yani herhangi bir kullanıcının halledebileceği bir şeyse bir daha benzer bir durumda sizleri uğraştırmam.--2ulus 15:42, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Abi, başından beri Iron Maiden (Demir Bakire) maddemiz yokmuş:) Sonradan farkettim. Teşekkürler. Takabeg ileti 07:51, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Lost & Found :)[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaybolan yıllarımı geri verseler :).. --M. M. ileti 13:59, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Operacion la cobra tamamlanmıştır. Sevgiler.. --M. M. ileti 14:09, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Neresi düzenlenecek bana söyleyin :) Sıkıntıdan gittim Süleyman Demirel Üniversitesi'yle uğraşıyorum. --Ispartaileti 14:08, 10 Mayıs 2008 (UTC)

(:[değiştir | kaynağı değiştir]

Elinize sağlık. Uzun zamandır farkındaydım aslında Toprak Sergen'in maddesinin olmadığının ama elim erişmedi açmaya. E bu kadar da düzeltme olsun değil mi? (: İyi çalışmalar..--neskafefincanındatürkkahvesi 14:23, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Sayfa silinme nedeni[değiştir | kaynağı değiştir]

iyi günler benim bugün çok uğraşıp eklediğim Mehmet Emin Köktaş sayfasını silmişsiniz. Ben önceden hiç ekleme yapmadığım için başka bir biyografiye bakrak hazırladım ama silmişsiniz niye sildiniz merak ettim doğrusu düzensiz madde fln demişsiniz. Nerde yanlış yaptığımı söylerseniz belki düzeltme imkanım olur gerçi yine o kadar uğraşamam ama...

Madde Çevirme[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Levent Abi, sanırım tarafınızdan gaza geldim. Kurt Tucholsky maddesini Almanca 'dan çevirmeye başladım. Seçkin Viki'ye aday olabilecek bir madde. Umarım kısa zamanda bitiririm. Sevgiler Gemalmaz

Organ Bağışı[değiştir | kaynağı değiştir]

Hemen bakıyorum Levent Sevgiler --Gemalmaz

Organ Bağışı[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Levent, Tabloyu ekledim. Daha sonra bizde olmayanlara bakacağım. İyi Geceler Sevgiler Gemalmaz

hadi ya[değiştir | kaynağı değiştir]

neresine zarar vermisiz o muhteşem site vikipedi'nin boş bir sayfayı gayet güzel yazıyoruz bey efendiler kısa içerik gerekçesiyle siliyolar sayfayı ingilizcesine bi girinde bakın bizim ülkemizi sizden daha iyi anlatıyolar bu kafayla bu siteden hiç bişey olmaz şimdi engellsen kaç yazar lan yamişim sitenizi benim için hava hoş böyle kültürlü bi üyeyi kaybedersiniz Bu imzasız yazı 88.228.80.197 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Organ Bağışı[değiştir | kaynağı değiştir]

Günaydın Levent, Senden övgüyü aldık ya, Tucholsky daha da çabuk çevrilir :) Organ Bağışının bir ara tümünü okuyup çevirmeye gerekli gördüğüm yerleri,seninle paylaştıktan sonra çeviririm. --Gemalmaz ileti 05:57, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Vandalizm[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi bir de mesaj sayfamdaki uyarısı ve Tartışma:Mete (Mao-Tun)'deki verimsiz kısımı kaldırabilir miyim? Biz tartışıyorduk. Biri çıkıp kişisel yorum yapmaya başladı ve engellensin diye değil yapışmasın diye Şikyaet sayfasına da yazmıştım da. Takabeg ileti 07:57, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Anladım abi. Belki netice olarak ben o IP'li trolü beslemiş oldummm... Teşekkür ederim. İyi haftasonları.Takabeg ileti 08:12, 11 Mayıs 2008 (UTC)

HÜRKUŞ[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent bey merhaba
HÜRKUŞ maddesi ya da 8/5/8 tarihinde yazdığım maddelerden biri ile ilgili olarak başka bir yerden alıntı olduğuna ya da alıntı yapmama dair bir ileti bırakmışsınız.
Sanırım bir yanlış anlama olmuş, herhangi bir alıntı söz konusu değil, (söz konusu maddeler hava araçları hakkındadır) çünkü mesleğim tam olarak hava aracı elektronik aksamı tasarımı ve bu hava araçlarını üreten kurumda çalışıyorum. Yani girdiğim bilgiler kendi tasarımlarıma dayanan bilgiler. Kabaca en gerçek kaynak benim. İsmim Yasin Kaygusuz. Gözcü, Turna-g ve HÜRKUŞ maddelerine girdiğim bilgiler alıntı değil, aksine benim ürettiğim bilgilerdir, bu tip bilgileri kurum web sitesine giren de benim.
Şayet başka bir yerde bu bilgilere rastlarsanız, orada benden alıntı yapmışlar demektir :) Ama bu beni rahatsız etmez, aksine sizin sayfanızda da yazdığı gibi bilgiyi paylaşmak gerekir.
Saygılarımla, kolay gelsin.

Yasin Kaygusuz

?[değiştir | kaynağı değiştir]

valla yha biz o kadar uğraşalım hemen silinsin iş mi bu yha Bu imzasız yazı 78.179.8.229 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bir yanlış anlama olmuş sanırım. Takabeg'in trollük yapacağına inanmıyorum ben. --Ispartaileti 15:07, 11 Mayıs 2008 (UTC)

İmza[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selam imzan çok şeker olmuş , hayran kaldım.--bora006ileti 19:46, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Kişiler üzerine değil de katkılar üzerine...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • İyi niyetinize sonuna kadar güveniyorum. Bazen durumlar çok karışabiliyor, bunun da farkındayım. Ama lütfen kişiler üzerine değil de katkılar üzerine yorum yapın. Biliyorsunuz kuralımız bu. Ne kendinizi ne topluluğumuzu üzün. Uygunsuz bir hareket varsa zaten eninde sonunda ortaya çıkıyor. Deneyimli bir kullanıcı olarak bunlara sizin dikkat etmeniz çok önemli zira örnek bir kullanıcı olduğunuzu hepimiz biliyoruz. Bir dahaki sefere derin bir nefes alıp cevap yazmak yerine bir madde girin; inanın daha faydalı olacaktır ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:28, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Selamlar, Karayılan yazıp aratınca Karayılan (dizi) açılıyor fakat Karayılan destanı bu diziden çok daha değerli ve kalıcıdır. Yani en azından bir anlam ayırım sayfası gerekiyor. Nasıl yapıldığını bilsem de kendim yapsam :) --Ispartaileti 20:31, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Karayılan[değiştir | kaynağı değiştir]

Karayılan yazınca anlam ayırım sayfası çıkıyordu ama KARAYILAN yazınca diziye gidiyordu. Düzelttim. Sözkonusu şiir de burada. Hallettim. Teşekkür ederim. --Ispartaileti 20:59, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Yemekteydim o yüzden cevap biraz gecikti. Verdiğin tüyoyu da destana ekledim hemen :) Teşekkürler. İyi geceler --Ispartaileti 21:51, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Ana sayfada adil kullanım[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Ana sayfaya taşıdığınız Resim:Leylagencer.jpg resmi Vikipedi:Adil kullanım politikasındaki 9. kuralı ihlal etmiyor mu? Benzeri adil kullanım resmine sahip başka maddeler ana sayfaya taşınırken ya resimsiz kullanılmıştı ya da başka bir resim kullanımıştı, diye hatırlıyorum.
İyivikiler... homonihilis ileti 06:15, 12 Mayıs 2008 (UTC)

HÜRKUŞ Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent bey
İyi niyetiniz için teşekkürler. Havacılık ile ilgili maddelerde deneyimim ve bilgime güvenebilirsiniz. Oldukça ciddi bir arşivim de söz konusudur.
Sizin de burada etik bir sistem sağlamak amacı ile bu tip taramalar yaptığınızı tahmin ettiğim için "siz de haklsınız" demek gerektiğini düşünüyorum. Daha evvel de başka arkadaşlar kişisel arşivimden eklediğim fotoğrafları silmişlerdi.
Umarım tekrar görüşürüz. Saygılarımla, kolay gelsin.

Yasin Kaygusuz

vandalizm![değiştir | kaynağı değiştir]

levent abi merhaba, 78.188.65.196 'nin yaptığı ısrarlı yanlış bilgi değişikliğine bir çözüm getirmeni diliyorum. ısrarlı bir şekilde 3'ten oldukça fazla olmak üzere aynı yanlı değişikliği yapmış bulunmaktadır ve umarım bir nihai çözüme ulaşır. sevgiler, saygılar, iyi çalışmalar ;) Triancula 09:36, 12 Mayıs 2008 (UTC)

KMA[değiştir | kaynağı değiştir]

KMA'larla bir süredir kimse ilgilenmiyor. Örneğim Nightwish madesi aday gösterileli nerdeyse 3 hafat oldu ve bir tane bile karşı oy yok. Siz bakabilir misiniz acaba? Teşekkürler.--Nazzzz 10:02, 12 Mayıs 2008 (UTC)

Organ Bağışı Grafik[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Levent, Organ bağışına küçük bir paragraf ekledim. Bir de çok güzel bir grafik vardı. Onu da Türkçeleştirdim ve ekledim. Telif hakkı sorunu doğabilir. Bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim. Birşeyler yazdım,ama çok emin değilim doğruluğundan. Sevgiler --Gemalmaz ileti 14:33, 12 Mayıs 2008 (UTC)

Tucholsky[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu arada, Tucholsky'de fena gitmiyor.. Almanca'daki resimleri nasıl ekleyeceğiz? Bunun için de yardımına ihtiyacım var. Bir de maddeleri bir ara vikipedileştirirsen,memnun olurum. Sevgiler --Gemalmaz ileti 15:05, 12 Mayıs 2008 (UTC)

Tasarım[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi tekrar selam kullanıcı sayfan için alttaki şeyleri yaptım :) ,umarım beğenirsin.--bora006ileti 15:37, 12 Mayıs 2008 (UTC)

Abi istediğin zaman kullan gerçekten sorun değil.Commonsta dolaşırken buldum,yapmak fazla zamanımı almadı zaten.Başkasına da önersem senin için sorun olur mu ? Monobook olayına gelince ben zaten sorunsuz kullanıyorum da senin ki olmadı o biraz canımı sıkıyor işte . Allah büyük bakacaz bir çaresine artık.--bora006ileti 19:11, 12 Mayıs 2008 (UTC)

doğru[değiştir | kaynağı değiştir]

Doğru söylüyorsun abi. Ama bu vatandaş çok kaba birisi. Bariz taraflı maddeye taraflı şablonu koydum diye beni ısırdı. Yenileri ısırmayın der ama bu adam ısırdı. hayriyıldırım 17:46, 12 Mayıs 2008 (UTC)


güzide bir öğretim üyesine ait bir sayfa açamayacak mıyım???[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent Abi değerli bir öğretim üyesi hakkında sayfa açamayacak mıyım? Sayfa açmaya çalıştığım kişinin yüzlerce çalışması var!!!

pek çok yayını olan güzide bir öğretim üyesine ait bir sayfa açamayacak mıyım??? Bu imzasız yazı Newtoon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

haklısın[değiştir | kaynağı değiştir]

abi haklısın da akşam akşam haftalar sonra biraz faydamız olsun diye geldik . bariz taraflı maddeye taraflı şablonu koydum hem ısırıldım hem de şikayet edildim. Hak mı bu ya? Girmeyelim möi şu vikipediye? anında ısırıyorlar. hayriyıldırım 17:58, 12 Mayıs 2008 (UTC)

haksız[değiştir | kaynağı değiştir]

haksız yere düşmeye sarı kart var ise takabag arkadaşa da bir sarı kart rica edeyim. haksız yere şikayet ediyor italyan futbolcular gibi. hayriyıldırım 18:03, 12 Mayıs 2008 (UTC)

sen[değiştir | kaynağı değiştir]

abi çok saygıdeğer birisisin . iyi akşamlar. hayriyıldırım 18:07, 12 Mayıs 2008 (UTC)

Günaydın[değiştir | kaynağı değiştir]

Günaydın Levent, vikipedileştirme'den kastım Viki normlarına uygun hale getirme idi. Sevgiler --Gemalmaz ileti 06:11, 13 Mayıs 2008 (UTC)