Hande Yener şarkıları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Hande Yener, 2011 yılında Bochum'da.

Türk şarkıcı Hande Yener, günümüze kadar on bir stüdyo albümü yayımladı ve çeşitli sanatçılar ile iş birliği projeleri içinde bulundu. Hülya Avşar aracılığıyla Sezen Aksu ile tanışan ve Aksu'nun vokalistliğini yapan şarkıcı, toplamda on şarkıdan oluşan ilk stüdyo albümü Senden İbaret'i 2000'de piyasaya sürdü.[1] Albümün büyük kısmında Altan Çetin ile çalıştı. 2001'de yayımladığı Extra adlı çalışmasında Gülden Karaböcek tarafından seslendirilen "Sürünüyorum" şarkısını yeniden seslendirdi.[2] İkinci stüdyo albümü Sen Yoluna... Ben Yoluma...'yı 2002 yılında satışa sundu. Albüm için, ilk kez Özdemir Erdoğan tarafından seslendirilen "Duyduk Duymayın Demeyin" şarkısını yeniden seslendirdi, "Yanmışız" şarkısının söz yazımına katkıda bulunarak ilk kez şarkı sözü yazarlığı görevinde bulundu.[3] Albümün söz yazarları ve bestecileri arasında Altan Çetin, Alper Narman ve Fettah Can ön plana çıktı. 2004'te üçüncü stüdyo albümü Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor'u yayımladı. Albümü için ilk kez çalıştığı Mete Özgencil, "Bir İz Gerek" ve "Hoşgeldiniz" şarkılarının oluşturulmasında görev aldı.[4] Albümde yer alan "Armağan" şarkısının söz yazımında ve bestelenmesinde Sezen Aksu, Fettah Can ve Alper Narman birlikte çalıştı.

2006'da dördüncü stüdyo albümü Apayrı'yı yayımladı. Albümün çıkış şarkısını, Alper Narman ve Fettah Can tarafından yazılan, Bülent Aris tarafından bestelenen "Kelepçe" şarkısı olarak seçti. Albümde yer alan yedi şarkının söz yazımında ve bestelenmesinde adı geçen isim Mete Özgencil oldu.[5] Aynı yıl içinde Hande Maxi adındaki EP çalışmasını satışa sundu. EP'de yer alan "Heey Çocuk" şarkısının büyük kısmının söz yazarlığını üstlendi.[6] 2007 yılında elektronik müzik tarzına geçiş yaptı. Bu müzikal tarzı kullanarak hazırladığı ilk stüdyo albümü Nasıl Delirdim?'de yer alan birçok şarkıyı Boaz Aldujeli ile birlikte yazdı.[7] Albüm için, Seyyal Taner'in "Naciye" şarkısı ile Anita Baker'in "Rapture of Love" şarkısını "Seni Sevi... yorumlar Yok" adıyla Türkçeye uyarlayarak yeniden seslendirdi.[8] Albümde yer alan "Kibir" ve "Yalan Olmasın" şarkıları Sezen Aksu tarafından yazıldı. Elektronik müzik tarzını kullanarak hazırladığı diğer iki stüdyo albümü Hipnoz (2008) ve Hayrola?'da (2009) yer alan şarkılardan sekizini kendisi yazdı. Hipnoz albümünde yer alan "İyi Günler" ve "Kumar (Putlar)" şarkılarının sözleri Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin tarafından yazıldı. Hayrola? albümünde yer alan "Arsız" şarkısında Teoman ile düet yaptı; "Ok Yay" şarkısının sözlerini Erol Temizel, "Sarhoş Dünya" şarkısının sözlerini Ayşe Özyılmazel ile birlikte yazdı. Albümünde yer alan "Siz" şarkısının sözleri Aylin Aslım tarafından yazıldı. 2009 yılı sonunda tekrar pop müzik yapacağını açıkladı.[9]

Nisan 2010'da piyasaya sürdüğü Hande'ye Neler Oluyor? albümü ile pop müziğe geri döndü. Albümünün tamamında Sinan Akçıl ile çalıştı. 2011'in sonbaharında yayımladığı Teşekkürler albümünün tamamında da Sinan Akçıl ile çalışmaya devam etti. Haziran 2012'de Seksendört ile birlikte hazırladığı Rüya albümünü yayımladı. Albüm için, daha önceden Ünlü grubu tarafından seslendirilen "Rüya" şarkısını Seksendört ile birlikte yeniden seslendirdi. Onuncu stüdyo albümü Kraliçe'yi 12 Aralık 2012'de satışa sundu.[10] Albümde yer alan şarkıların tamamında bir kez daha Sinan Akçıl ile çalıştı ve The Dø grubunun ikinci stüdyo albümü Both Ways Open Jaws'te yer alan "Slippery Slope" şarkısını "Tribe Gir" adıyla Türkçeye uyarlayarak yeniden seslendirdi.[10] 2013 yılında, Berksan tarafından yazılan "Ya Ya Ya Ya" ve "Biri Var" şarkılarını single olarak yayımladı.[11][12] 2014'te çıkan on birinci stüdyo albümü Mükemmel'de, son üç stüdyo albümünün ana ismi olan Akçıl ile çalışmayı bıraktı ve yıllar sonra ilk kez Altan Çetin ile iş birliğine gitti.[13]

Şarkı listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları
1 ·2 ·3 ·A ·B ·Ç ·D ·E ·F ·G ·H ·I ·İ ·K ·M ·N ·O ·Ö ·P ·R ·S ·Ş ·T ·U ·Ü ·V ·Y ·Z
Hande Yener'in bir dönem vokalistliğini yaptığı Sezen Aksu, şarkıcının "Armağan", "Kibir" ve "Yalan Olmasın" şarkılarının sözlerini yazdı.[4][7]
Pop müzik şarkıcısı Mustafa Ceceli, Yener'in üçüncü stüdyo albümü Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor'da yer alan aynı adlı şarkının düzenlemesini yaptı.[4]
Önünde fincanlar bulunan, elinde sigarası ile poz veren bir adam.
Mete Özgencil, Yener'in üçüncü stüdyo albümünde yer alan "Bir İz Gerek" ve "Hoşgeldiniz" şarkılarının; dördüncü stüdyo albümünde yer alan "Apayrı", "Nasıl Zor Şimdi", "Şefkat Gibi", "Aşkın Ateşi", "Kanat", "Unut" ve "Sakin Olmalıyım" şarkılarının; beşinci stüdyo albümünde yer alan "Sen Anla" şarkısının söz yazımı ile bestelenmesinde görev aldı.[4][5]
Rock müzik grubu Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin, Yener'in altıncı stüdyo albümü Hipnoz'da yer alan "İyi Günler" ve "Kumar (Putlar)" şarkılarının sözlerini yazdı.[14]
Rock müzik şarkıcısı Teoman, Yener'in yedinci stüdyo albümü Hayrola?'da yer alan "Arsız" şarkısında düet sanatçısı olarak görev aldı.[15]
Rock müzik şarkıcısı Aylin Aslım, Yener'in yedinci stüdyo albümü Hayrola?'da yer alan "Siz" şarkısının sözlerini yazdı.[15]
Kuzey Kıbrıs doğumlu pop müzik şarkıcısı Ziynet Sali, Yener'in sekizinci stüdyo albümü Hande'ye Neler Oluyor?'da yer alan "Sopa" şarkısında vokalist olarak görev aldı.[16]
Hande Yener, pop rock müzik grubu Seksendört ile birlikte Rüya adında bir ortak albüm yayımladı. İkili, albümde yer alan "Rüya" ve "Öfkem Var" şarkısında düet yaptı.[17]
Renkler
  Single olarak da yayımlanan şarkılar
  Yalnızca Hande Yener tarafından yazılan şarkılar
Hande Yener şarkıları listesi
Şarkı Söz yazar(lar)ı Besteci(ler) Albüm Yıl Kay.
"1 Yerde"
(Kemal Doğulu ile düet)
Hande Yener Erol Temizel Albümsüz single 2008 [18]
"24 Saat" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"32 Kısım" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Acele Etme" Altan Çetin Altan Çetin Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Acı Veriyor" Altan Çetin Altan Çetin Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Acısı Çıkıyor" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Alt Dudak" Altan Çetin Altan Çetin Mükemmel 2014 [13]
"Ağla Kalbim" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Best of Hande Yener 2014 [19]
"An Meselesi" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Kraliçe 2012 [10]
"Anlamadın ki" Altan Çetin Altan Çetin Senden İbaret 2000 [20]
"Apayrı" Mete Özgencil Mete Özgencil Apayrı 2006 [5]
"Armağan" Alper Narman · Fettah Can · Sezen Aksu Alper Narman · Fettah Can · Sezen Aksu Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Arsız"
(Teoman ile düet)
Hande Yener Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Aşk Müziği" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Aşkın Ateşi" Mete Özgencil Mete Özgencil Apayrı 2006 [5]
"Aşkın Dili (Nonazayi)" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Aşkın Gücü" Hande Yener · Boaz Aldujeli Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Atma"
(Sinan Akçıl ile düet)
Sinan Akçıl Mohamed Refai Kalp Sesi 2011 [22]
"Bakarım Keyfime" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Bana Anlat" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Bana Olanlar" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Bedenim Senin Oldu" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Ben Kimim?" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Ben Yokum" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Bence Mutluyduk" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Bi Gideni mi Var?" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Bileti Kes" Altan Çetin Altan Çetin Mükemmel 2014 [13]
"Bir Bela" Sinan Akçıl Emrah Karaduman Kraliçe 2012 [10]
"Bir İz Gerek" Mete Özgencil Mete Özgencil Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Bir Kış Masalı" Yıldırım Türker Onno Tunç Mükemmel 2014 [13]
"Bir Köşede Yalnız" Fatma Fikret Şeneş Peter Yellowstone · Steven John Voice Mükemmel 2014 [13]
"Bir Şey Var" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Kraliçe 2012 [10]
"Biraz Özgürlük" Boaz Aldujeli Erdem Kınay Hande Maxi 2006 [6]
"Biri Var"
(Volga Tamöz ile)
Berksan Volga Tamöz Albümsüz single 2013 [12]
"Bitmesin Bu Rüya" Ercan Saatçi Ozan Doğulu Senden İbaret 2000 [20]
"Bodrum" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Boşa Ağlayan Kız" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Böyle Biriyim" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Böyle Olacak" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Bu Yüzden" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Bugün Sevgililer Günü" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Apayrı 2006 [5]
"Bunun Adı Ayrılık" Altan Çetin Altan Çetin Senden İbaret 2000 [20]
"Burdayım"
(Erol Temizel ile düet)
Hande Yener Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Çöp" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Deliler" Hande Yener Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Deri Eldiven" Alper Narman Erdem Kınay Hande Maxi 2006 [6]
"Dön Bana" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Duyduk Duymadık Demeyin" Sezen Cumhur Önal Stelios Kazantzidis Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Düş Bozumu" Can Şambelli · Ender Gündüzlü Can Şambelli · Ender Gündüzlü Apayrı 2006 [5]
"Elin Diline Sakız Ederim" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"En Uzun Gece" Hande Yener Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Evlilik Sandalı" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Fırtına" Hande Yener · Boaz Aldujeli Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Gece Gündüz" Hande Yener Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Görevimiz Aşk" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Kraliçe 2012 [10]
"Güvenemiyorum" Altan Çetin Altan Çetin Senden İbaret 2000 [20]
"Hadi Geçmiş Olsun" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Hani Bana" Mert Ekren Mert Ekren Mükemmel 2014 [13]
"Hasta" Sinan Akçıl Emrah Karaduman Kraliçe 2012 [10]
"Havaalanı" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Haykırdım Seni" Hakan Altun Hakan Altun Senden İbaret 2000 [20]
"Hayrola?" Hande Yener Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Heey Çocuk" Hande Yener · Alpaslan Nas Erdem Kınay Hande Maxi 2006 [6]
"Herkes Yoluna" Berksan Berksan Mükemmel 2014 [13]
"Hipnoz" Hande Yener Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Hoşgeldiniz" Mete Özgencil Mete Özgencil Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Intro" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Kraliçe 2012 [10]
"İnsanlar Çok" Erol Çay Erol Çay Apayrı 2006 [5]
"İp" Hande Yener Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"İyi Şanslar" Mert Ekren Mert Ekren Mükemmel 2014 [13]
"İyi Günler" Harun Tekin Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Kaderimin Oyunu" Orhan Gencebay Orhan Gencebay Orhan Gencebay ile Bir Ömür 2012 [23]
"Kal Kal" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Kalbine Bulutluyum" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Kalpsiz" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Kanat" Mete Özgencil Mete Özgencil Apayrı 2006 [5]
"Karar Ver" Berksan Volga Tamöz Mükemmel 2014 [13]
"Kaybol" Altan Çetin Altan Çetin Mükemmel 2014 [13]
"Kazanamadık" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Kelepçe" Alper Narman · Fettah Can Bülent Aris Apayrı 2006 [5]
"Keşke" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Kibir" Sezen Aksu Sezen Aksu Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Kim Bilebilir Aşkı" Ertuğ Ergin Ertuğ Ergin Apayrı 2006 [5]
"Kırmızı" Altan Çetin Altan Çetin Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Kovuldun Evden" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Best of Hande Yener 2014 [19]
"Kötülük" Boaz Aldujeli Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Kraliçe" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Kraliçe 2012 [10]
"Kumar (Putlar)" Harun Tekin Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Kurtar Beni" Boaz Aldujeli Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Küs" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Mendil" Altan Çetin Altan Çetin Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Mükemmel" Berksan Berksan Mükemmel 2014 [13]
"Naber" Mert Ekren Mert Ekren Mükemmel 2014 [13]
{"Naciye" Olcayto Ahmet Tuğsuz Olcayto Ahmet Tuğsuz Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Narsist" Hande Yener Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Nasıl Delirdim?" Hande Yener · Boaz Aldujeli Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Nasıl Zor Şimdi" Mete Özgencil Mete Özgencil Apayrı 2006 [5]
"Ne Rüyası?"
(Ali Seval ile düet)
Hande Yener Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Ne Yaparsın?" Hande Yener · Boaz Aldujeli Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Neden Ayrıldık?" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"O Kadın Gitti" Hande Yener Berksan Mükemmel 2014 [13]
"Ok Yay" Hande Yener · Erol Temizel Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Orman" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Yalnızca şarkı 2010 [24]
"Öfkem Var"
(Seksendört ile düet)
Sinan Akçıl Sinan Akçıl Rüya 2012 [17]
"Paranoya" Ertuğ Ergin Ertuğ Ergin Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Pinokyo" Hande Yener Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Romeo" Hande Yener · Boaz Aldujeli Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Rüya"
(Seksendört ile düet)
Tayfun Ünlü Tayfun Ünlü Rüya 2012 [17]
"Sakin Olmalıyım" Mete Özgencil Mete Özgencil Apayrı 2006 [5]
"Sana Söylüyorum" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Kraliçe 2012 [10]
"Sanma" Hande Yener Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Sarhoş Dünya" Hande Yener · Ayşe Özyılmazel Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Savaş Sonrası" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Sen Anla" Mete Özgencil Mete Özgencil Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Sen Yoluna... Ben Yoluma..." Altan Çetin Altan Çetin Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Senden İbaret" Altan Çetin Altan Çetin Senden İbaret 2000 [20]
"Senden Uzakta" Hande Yener Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Seni Sevi... yorumlar Yok" Hande Yener · Boaz Aldujeli Garry Glenn · Dianne Quander Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Sokak Kedisi" Altan Çetin Altan Çetin Mükemmel 2014 [13]
"Siz" Aylin Aslım Erol Temizel Hayrola? 2009 [15]
"Sopa" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Sorma" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Apayrı 2006 [5]
"Söndürülmez İstanbul"
(Sinan Akçıl ile düet)
Sinan Akçıl Sinan Akçıl Kalp Sesi 2011 [22]
"Sözün Söz müdür?" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Sürünüyorum" Ali Tekintüre Gülden Karaböcek Extra 2001 [2]
"Şansın Bol Olsun" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Şefkat Gibi" Mete Özgencil Mete Özgencil Apayrı 2006 [5]
"Şu An Erken" Hande Yener · Boaz Aldujeli Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Tebdil-i Aşk" Altan Çetin Altan Çetin Mükemmel 2014 [13]
"Teşekkürler"
(Sinan Akçıl ile düet)
Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Tribe Gir" Sinan Akçıl Olivia Bouyssou Merilahti · Dan Levy Kraliçe 2012 [10]
"Unut" Mete Özgencil Mete Özgencil Apayrı 2006 [5]
"Unutanlar Gibi"
(Mehmet Erdem ile düet)
Berksan Berksan · Turaç Berkay Özer Mükemmel 2014 [13]
"Unutulmuyor" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Uzaylı" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'yle Yaz Bitmez 2010 [25]
"Üzgünüm O Kadın Ben Değilim (Ü.O.K.B.D.)" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Vakti Yok" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Teşekkürler 2011 [21]
"Ya Ya Ya" Berksan Berksan Albümsüz single 2013 [11]
"Yaban Gülü" Hande Yener Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Yalan Olmasın" Sezen Aksu Erol Temizel Nasıl Delirdim? 2007 [7]
"Yalanın Batsın" Altan Çetin Altan Çetin Senden İbaret 2000 [20]
"Yangın" Berksan Berksan Mükemmel 2014 [13]
"Yanındaki Var Ya" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004 [4]
"Yanmışız" Onur Mete · Hande Yener Onur Mete Sen Yoluna... Ben Yoluma... 2002 [3]
"Yarasa" Hande Yener Erol Temizel Hipnoz 2008 [14]
"Yasak Aşk" Sinan Akçıl Sinan Akçıl Hande'ye Neler Oluyor? 2010 [16]
"Yola Devam" Ertuğ Ergin Ertuğ Ergin Apayrı 2006 [5]
"Yoksa Mani" Altan Çetin Altan Çetin Senden İbaret 2000 [20]
"Yüzük" Alper Narman · Fettah Can Alper Narman · Fettah Can Best of Hande Yener 2014 [19]
"Zalim" Altan Çetin Altan Çetin Best of Hande Yener 2014 [19]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Yener Süsoy (16 Ekim 2000). "Sezen'in karşısında zangır zangır titredim". Hürriyet. http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/10/16/250600.asp. Erişim tarihi: 25 Mayıs 2012. 
  2. ^ a b Extra (albüm kitapçığı). Hande Yener. Doğan Müzik Company. 2001. 8697407050442.
  3. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p Sen Yoluna... Ben Yoluma... (albüm kitapçığı). Hande Yener. Erol Köse Production. 2002. 8697403800621.
  4. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (albüm kitapçığı). Hande Yener. Erol Köse Production. 2004. 8698562000044.
  5. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p Apayrı (albüm kitapçığı). Hande Yener. Erol Köse Production. 2006. 8698562000242.
  6. ^ a b c d Hande Maxi (CD çantası). Hande Yener. Erol Köse Production. 2006. 8698562000365.
  7. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p Nasıl Delirdim? (albüm kitapçığı). Hande Yener. Erol Köse Production. 2007. 8698562000549.
  8. ^ "Hande Yener'den yeni albüm: Nasıl Delirdim?". sozmuzik.com. 21 Nisan 2007. http://www.sozmuzik.com/index.php?name=News&file=article&sid=396. Erişim tarihi: 10 Aralık 2012. 
  9. ^ "Hande Yener tekrar pop yapacak!". forum.donanimhaber.com. 7 Kasım 2009. http://forum.donanimhaber.com/m_35626821/tm.htm. Erişim tarihi: 10 Kasım 2009. 
  10. ^ a b c d e f g h i j k Kraliçe (albüm kitapçığı). Hande Yener. Poll Production. 2012. 8699466000703.
  11. ^ a b Tekin, Serhat (12 Mayıs 2013). "Hande Yener ‘Ya Ya Ya Ya!’ ile yazı getirdi". Akşam. http://www.aksam.com.tr/ekler/pazar/hande-yener-ya-ya-ya-ya-ile-yazi-getirdi/haber-204852. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2013. 
  12. ^ a b "Deezer'dan müthiş lansman partisi". CNN Türk. 14 Kasım 2013. http://www.cnnturk.com/2013/bilim.teknoloji/%C4%B1nternet/11/14/deezerdan.muthis.lansman.partisi/731006.0/. Erişim tarihi: 17 Kasım 2013. 
  13. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q ''Mükemmel (albüm kitapçığı). Hande Yener. Poll Production. 2014. 8699466001434.
  14. ^ a b c d e f g h i j k Hipnoz (albüm kitapçığı). Hande Yener. Erol Köse Production. 2008. 8698562000785.
  15. ^ a b c d e f g h i j k l Hayrola? (albüm kitapçığı). Hande Yener. Avrupa Müzik. 2009. 8697420611217.
  16. ^ a b c d e f g h i j k l Hande'ye Neler Oluyor? (albüm kitapçığı). Hande Yener. Poll Production. 2010. 8699466000031.
  17. ^ a b c Rüya (albüm kitapçığı). Hande Yener. Poll Production. 2012. 8699466000444.
  18. ^ "1 Yerde" (albüm kitapçığı). Kemal Doğulu. Erol Köse Production. 2008. 8698562000761.
  19. ^ a b c d Best of Hande Yener (albüm kitapçığı). Hande Yener. Erol Köse Production. 2014. 8698562001119.
  20. ^ a b c d e f g h Senden İbaret (albüm kitapçığı). Hande Yener. Doğan Music Company. 2000. 8697407050046.
  21. ^ a b c d e f g h i j k l Teşekkürler (albüm kitapçığı). Hande Yener. Poll Production. 2011. 8699466000284.
  22. ^ a b Kalp Sesi (albüm kitapçığı). Sinan Akçıl. Poll Production. 2011. 8699466000192.
  23. ^ Orhan Gencebay ile Bir Ömür (albüm kitapçığı). Çeşitli Sanatçılar. Poll Production. 2012. 8699466000550.
  24. ^ "İlk fidanlar dikildi". Hürriyet. 11 Aralık 2010. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=16501767. Erişim tarihi: 8 Mart 2013. 
  25. ^ Hande'yle Yaz Bitmez (albüm kitapçığı). Hande Yener. Poll Production. 2010. 8699466000123.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]