Kullanıcı mesaj:Zatzot: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Takabeg (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Zatzot (mesaj | katkılar)
1. satır: 1. satır:
==
== Hoş geldin! ==
Gönüllü katılımcıların çabalarıyla [[VP:TM|250 dilde]] oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin [[Türkçe]] bölümü olan Vikipedi'ye [[:Vikipedi:Hoş geldiniz|hoş geldin!]]
*Katkıda bulunmadan önce [[:Vikipedi:Beş temel taşı|'''Vikipedi'nin 5 Temel Taşı''']]'nı öğrenmende yarar var.
*Vikipedi'nin [[Yardım:Biçimsel Rehber|yazım kuralları]] basittir. Ne şekilde madde yazabileceğin [[:Vikipedi:Biçem el kitabı|'''Biçem El Kitabı''']]'nda ayrıntılı olarak açıklanıyor.
*Herhangi bir sorun olursa, önce [[:Yardım:İçindekiler|yardım sayfaları]]na bak, aradığın cevabı bulamazsan [[:Özel:Recentchanges|Son değişiklikler]] sayfasında aktif olduğunu gördüğün bir [[vikipedistler|kullanıcı]]dan yardım iste.

Katkıda bulunurken [[:Vikipedi:Cesur ol|cesur ol]]! Hadi kolay gelsin. - '''[[Vikipedi:Yardım gönüllüleri|Yardım gönüllüleri]].'''

<br clear=all><br>
<br clear=all><br>



Sayfanın 15.40, 17 Mayıs 2008 tarihindeki hâli

==

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Cat msj 20:04, 24 Ocak 2008 (UTC)

Lütfen

Maddelerde radikal değişiklikler yapmadan önce tartışma sayfalarında diğer kullanıcıların da görüşlerini almalısınız. --M. M. ileti 10:22, 27 Nisan 2008 (UTC)

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz, fakat zarar vermeye devam ederseniz, yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin; yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmeyecek ve yumuşak davranılmayacaktır.

Makul bir editör olmanızı diliyor ve bir kullanıcı adı almanızı bekliyoruz. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz, fakat vandallık yaptığınız müddetçe Vikipedi'den engellenmeniz yakındır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Gene de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Gelecekte karışıklığa yol açmamak için lütfen şimdi bir kullanıcı hesabı edinin.

--Takabeg ileti 17:10, 15 Mayıs 2008 (UTC)

Takabeg , niye inat ediyorsun ? Türkçe'yi bildiğini mi sanıyorsun ?

Bildiğimi sanıyorum:) daha önce sizin yaptığınız değişiklikler maalesef gerçeklere aykırıydı ve bunu yapmakla ısrarlıydınız. O yüzden ikaz etiketini göndermek zorunda kalmıştım. Bugün ise maddenin düzenini bozduğunuz için geri almak zorunda kaldım fakat ikaz etmedim. Keşke baştan dersinizi anlatsaydınız...Anlatabildim mi? Takabeg ileti 15:36, 17 Mayıs 2008 (UTC)