Uluslararası Güvenlik: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k 194.27.245.93 tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, Peykbot tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.
Etiket: Geri döndürme
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Uluslararası Güvenlik''', [[devlet]]lerin ve [[uluslararası kuruluş]]ların karşılıklı koruma ve güvenliği sağlamak amacıyla oluşturduğu önlemlerden oluşur. Bu önlemler diplomatik anlaşmaları ve askeri müdahaleyi içerir. Uluslararası güvenlik ve [[ulusal güvenlik]] kaçınılmaz olarak birbiriyle bağlantılıdır.
'''Uluslararası Güvenlik''', [[devlet]]lerin ve [[uluslararası kuruluş|uluslararası kuruluşlar]]<nowiki/>ve güvenliği sağlamak amacıyla oluşturduğu önlemlerden oluşur. Bu önlemler diplomatik anlaşmaları ve askeri müdahaleyi içerir. Uluslararası güvenlik ve [[ulusal güvenlik]] kaçınılmaz olarak birbiriyle bağlantılıdır.


{{Siyaset-taslak}}
{{Siyaset-taslak}}

Sayfanın 02.46, 13 Mayıs 2020 tarihindeki hâli

Uluslararası Güvenlik, devletlerin ve uluslararası kuruluşlarve güvenliği sağlamak amacıyla oluşturduğu önlemlerden oluşur. Bu önlemler diplomatik anlaşmaları ve askeri müdahaleyi içerir. Uluslararası güvenlik ve ulusal güvenlik kaçınılmaz olarak birbiriyle bağlantılıdır.