Ayben Erman: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Vedatayhan (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "Ayben Erman, (d. 1 Mayıs 1949 - İstanbul) 1966 yılında Çıtkırıldım adlı sinema filmiyle kariyerine başlamıştır. Güngörmüşler, Şabanoğlu Şaban, Gazino Bülbülü..."
 
Vedatayhan (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
Ayben Erman, (d. 1 Mayıs 1949 - İstanbul) 1966 yılında Çıtkırıldım adlı sinema filmiyle kariyerine başlamıştır. Güngörmüşler, Şabanoğlu Şaban, Gazino Bülbülü ve Şendul Şaban gibi pek çok Yeşilçam filminde rol alan Erman; Kaygısızlar, Bizim Mahalle, Gerçek Kesit, Aile Bağları gibi pek çok dizide rol almıştır.Ayben Erman ayrıca son yılların popüler dizileri olan Arka Sokaklar, Binbir Gece ve Akasya Durağı gibi yapımlarda da yer almıştır. Ayten Erman ve Ayşen Gruda'nın kardeşidir.
Ayben Erman, (d. 1 Mayıs 1949 - İstanbul) 1966 yılında Çıtkırıldım adlı sinema filmiyle kariyerine başlamıştır. Güngörmüşler, [[Şaban Oğlu Şaban]] , Gazino Bülbülü ve [[Şendul Şaban]] gibi pek çok Yeşilçam filminde rol alan Erman; [[Kaygısızlar (dizi)|Kaygısızlar]], [[Bizim Mahalle (dizi)]], [[Gerçek Kesit]], Aile Bağları gibi pek çok dizide rol almıştır.Ayben Erman ayrıca son yılların popüler dizileri olan [[Arka Sokaklar (dizi)|Arka Sokaklar]], [[Binbir Gece (dizi)|Binbir Gece]] ve [[Akasya Durağı]] gibi yapımlarda da yer almıştır. [[Ayten Erman]] ve [[Ayşen Gruda]]'nın kardeşidir.

Sayfanın 22.08, 16 Şubat 2016 tarihindeki hâli

Ayben Erman, (d. 1 Mayıs 1949 - İstanbul) 1966 yılında Çıtkırıldım adlı sinema filmiyle kariyerine başlamıştır. Güngörmüşler, Şaban Oğlu Şaban , Gazino Bülbülü ve Şendul Şaban gibi pek çok Yeşilçam filminde rol alan Erman; Kaygısızlar, Bizim Mahalle (dizi), Gerçek Kesit, Aile Bağları gibi pek çok dizide rol almıştır.Ayben Erman ayrıca son yılların popüler dizileri olan Arka Sokaklar, Binbir Gece ve Akasya Durağı gibi yapımlarda da yer almıştır. Ayten Erman ve Ayşen Gruda'nın kardeşidir.