Zorla orgazm

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Exxxotica Expo 2008'de iki kadın bağlanmış haldeyken zorla orgazma razı oluyor.
Zorla orgazm bir değnek vibratör kemeri kullanılarak indüklenebilir.

Zorla orgazm, bir kişinin kendi kontrolü dışında bir şekilde orgazma zorlanmayı kabul ettiği rızaya dayalı BDSM veya sapıkça cinsel oyundur.

Amaç[değiştir | kaynağı değiştir]

İstemsiz orgazma getirilen kişi tipik olarak orgazmın başlangıcını ve yoğunluğunu kontrol etme yeteneğinden yoksun bırakmak[1] ve çaresizlik hissini artırmak için fiziksel kısıtlamalara tabi tutulur, bu durum bazı insanların cinsel olarak tahrik edici bulduğu bir durumdur.[2]

Uygulama[değiştir | kaynağı değiştir]

Zorla orgazm uygulaması, orgazm inkârı, kenar veya mahvolmuş orgazm gibi diğer orgazm kontrol oyunlarıyla da birleştirilebilir.

Rıza gösteren partner kısıtlanmış ve cinsel olarak uyarılmasını engelleyemiyorken, aktif partner, bağlı partner orgazma ulaşana kadar cinsel organlarını ve diğer erojen bölgelerini uyarır. Vajinal seks, oral seks veya anal seks dahil olmak üzere bir dizi cinsel uyarım kullanılabilir. Zorla orgazm, cinsel organların elle uyarılması, handjob veya vulva/vajina parmaklanması şeklinde de olabilir. Alternatif olarak stimülasyon, vibratör, tipik olarak bir çubuk vibratör gibi titreşimli seks oyuncaklarının kullanımını içerebilir.

Stimülasyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Erkeklerde orgazma ulaşmanın en yaygın yolu penisin fiziksel cinsel uyarımıdır.[3] Kadınlar için orgazma ulaşmanın en yaygın yolu klitorisin doğrudan cinsel uyarımıdır (klitorisin dış kısımlarına karşı tutarlı dijital, oral veya diğer konsantre sürtünme anlamına gelir).

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Lords, Kayla (6 Ekim 2016). "Try These Kinky Forced Orgasm Scenarios". Kinkly.com (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Kasım 2018. 
  2. ^ Jahme, Carole (13 Ağustos 2010). "Why does my girlfriend only achieve orgasm when tied up?". The Guardian (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Kasım 2018. 
  3. ^ See 133–135 2 Nisan 2016 tarihinde Wikiwix sitesinde arşivlendi for orgasm information, and page 76 for G-spot and vaginal nerve ending information. Rosenthal, Martha (2012). Human Sexuality: From Cells to Society. Cengage Learning. ISBN 978-0618755714.