Winsa

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Winsa Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri
EndüstriPvc Pencere Sistemleri
Kuruluş1998
KurucuSabancı Holding A.Ş.
Genel merkezi
Adapazarı,
,
Türkiye
SahibiEge Profil Tic. ve San. A.Ş.
Web sitesiWinsa Pvc Pencere Sistemleri Resmi Sitesi

Winsa, Winsa Pvc Pencere Sistemleri adıyla pvc pencere profili üretimi ve satışı gerçekleştiren Türk markası. 1998 yılında kurulan Winsa, kurulduğu günden günümüze yerel ve global anlamda başarılı bir marka profili oluşturmuş, bu açıdan Winsa markası sektördeki Türk markaları arasından ilklerin öncüsü olmuştur.

Winsa, başta Avrupa olmak üzere, Asya, Ortadoğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika bölgelerinde ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Gerçekleştirdiği geliştirme çalışmaları ile tüketicilerinin nezdinde Winsa markasını kalite kavramıyla özdeşleştirmeyi başarmıştır.

1998 yılında, Sabancı Holding A.Ş. tarafından kurulan Winsa, 2004 yılında Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. bünyesinde çalışmalarına devam etmiştir. Winsa günümüzde 300 üretim kaynağından sunulan yüzlerce ürün çeşidi ile hizmet vermektedir.

Faaliyetleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Kurulduğu yıldan itibaren yenilik ağırlıklı alt yapısı düşüncesiyle hizmet veren Winsa Pvc Pencere Sistemleri, bugün dünyanın birçok bölgesinde ürünlerini piyasa sunan bir markadır. Avrupa çapında üretim ve ham madde kapasitesinde bir firmalardan olan Winsa, Deceuninck grubunun bir üyesidir. Üretim ve satış ağı ile binlerce noktada tüketicisine ulaşmaktadır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]