Vikiproje tartışma:Tıp/Madde listesi/Sınıflandırılmamış maddeler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

2009 dan beri buraya uğrayan kimse var mı acaba?drgulcuileti 18:33, 23 Ocak 2012 (UTC)

Şu önemlerine göre sınıflandırmaya oldum olası sinir olmuşumdur :) Size göre çok önemli olan bana göre orta önemli olabilir mesela. Gerek yok gibi.--RapsarEfendim? 18:36, 23 Ocak 2012 (UTC)
Onlar aslında oldukça gerekli diye düşünüyorum. Zira onlar size veya bana göre değil vikiprojeye göre önem sınıfını gösteriyor. Bir vikiprojeye göre en önemli olan bir diğerine göre az önemli olabilir. Ha derseniz yine kişiye göre değişebilir, ona bakarsanız kalite sınıfı da farklılık gösterebilir. Neticede kişiler arası farkları minimalize edebilecek düzeyde anlatıma ve kritere sahip olduğundan -hem kalite hem önem sınıfı- kalması yararlıdır diye düşünüyorum. Saygılarımla--Merube 89msj 18:39, 23 Ocak 2012 (UTC)
O zaman örnek üzerinden gidelim. Verem maddesi bana göre bu proje için en önemli maddelerdendir. Ama siz dersiniz ki hayır, bu da diğer hastalıklar gibi bir alt önem taşır (adı neyse artık). Ya da Arda Turan maddesini ben spor projesi için çok önemli görürüm, bir başkası der ki sıradan bir futbolcudur, spor çok kapsamlı bir konudur der ve daha az önemli olduğunu söyler. Misal.--RapsarEfendim? 18:43, 23 Ocak 2012 (UTC)
Kalite sınıfından SM, KM, SL ve taslak zaten farklılık göstermez :) Diğerleri ise çok az farklılık gösterir, ama önem kadar değil.--RapsarEfendim? 18:43, 23 Ocak 2012 (UTC)
Vikipedi:VikiProje Tıp/Madde listesi#Önem kısmında belirtilen kriterler geçerlidir tıp projesi için. Ancak spor projesi kendi içinde kriterler belirlemeli derseniz son derece haklısınız. Şu haliyle spor projesi gibi kriterleri geçerli olmayan projelerde sıkıntı yaşanabilir. --Merube 89msj 18:53, 23 Ocak 2012 (UTC)
Bu konuda Merube ye katılıyorum,önem listesi faydalı olur. " En önemli Lise veya altında bir öğrenci tarafından ilk incelenecek konular, Az önemli Bu alanda uzman kişilerin yalnızca bildiği konular " şeklinde ayrılmış ki gayet güzel sınıflandırmışlar. Verem ilkine Hunter sendromu ikincisine örnek olabilir.drgulcuileti 07:45, 24 Ocak 2012 (UTC)