Vikiproje tartışma:Medya İnceleme Timi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Commons'daki telif inceleme prosedürünü buraya taşıyoruz. Böylece eklenen herhangi bir görüntünün lisansı gerçekten belirtilen lisans mı öğrenebileceğiz, gözden kaçmış ve saklanmış telif hakkı ihlâllerini saptayabileceğiz. Fikri olan, diğer politikalarla/yönergelerle çatışan bir noktaya rastlayan, "şu da olsa iyi olurdu" deyip önerisini belirtmek isteyen yorum yapmaktan çekinmesin ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 13:30, 2 Eylül 2007 (UTC)

Etiketlerdeki cümleler[kaynağı değiştir]

Bence etiketlerdeki yazılar anlaşılır değiller. Kargaşaya neden olabilirler. Birir daha iyi anlatabilir mi ne denmek istendiğini?--Erkan 18:39, 7 Eylül 2007 (UTC)

  • Böyle bir proje sayfası olması güzel olmuş. Ama işlerliği yok gibi. Dosya:Turki halklar.png dosyasında "Bu medya henüz bir hizmetli veya inceleyici tarafından ... incelenmemiştir." yazısı 2 seneye yakın süredir duruyor. Dosya ne kadar güvenilir, yani Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadoluve hatta Trkya'nın bir bölümü buralar tamamen gri gösterilmiş ki bu da oran olarak %0'a denk gelir? Anladığım kadarı ile dosyayı Türçe'yi başlangıç düzeyinde bilen bir Hollandalı yüklemiş veya değiştirmiş.
    Bir de bu tim kimlerden oluşur diye baktım, kimse yok gözüküyor!!!
    Ek olarak en:Wikipedia:Media_copyright_questions gibi kullanıcıların kuşkulu gördüğü dosyaları bildirebileceği bir şikayet sayfası kullanıma sokulsa faydalı olur gibime geliyor. Altaz 22:22, 14 Temmuz 2009 (UTC)
  • Tekrar baktım, Kategori:VikiProje Medya İnceleme Timi üyeleri lsitesinde kimse gözükmüyor, ama Vikipedi:VikiProje Medya İnceleme Timi/İnceleyiciler sayfasında hizmetli 3 kişi gözüküyor. Gerçi biri 2007'de wikiden elini çekmiş, diğerleri de aylardır pasif gibi. Ama bir telif-inceleme şablonu bir sayfada 2 yıla yakın süre duracaksa niye bu proje sayfası var?Altaz 22:31, 14 Temmuz 2009 (UTC)