Vikiproje tartışma:Azerbaycan/İş birliği Projesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

iki adım ileri, bir adım geri..[kaynağı değiştir]

lütfen işbirliği projelerini tanımlarken kullanıcıları doğru bilgilendirelim. "Azerbaycan kategorisinde yer alan maddelere" eklenecek demek doğru değil. böyle denince kullanıcılar da mesela hazar denizi'ne kıyısı olan ülkelerin şehirlerini de etiketlemişler ya da bütün azeri kökenlileri.. Tartışma:İsmet Hürmüzlü ve şurada görülebileceği gibi onlarca ilgisiz maddeye bu etiket eklenmiş durumda. --kibele 15:45, 3 Ocak 2017 (UTC)

Son zamanlarda yaşananları farkındayım fakat yanlış bilgilendirme yok tam okumama var dikkat ederseniz alttaki yeşil kutucukta
"Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Azerbaycan ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesi öncelik taşımaktadır. Bu kapsamda {{VikiProje Azerbaycan}} şablonu gerek Azerbaycan kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır." ifadesi yer almakta kullanıcıların proje yönlendirmelerini düzgün okumaması benim suçum değil zaten ben okulda olduğum için fark edene kadar siz gerekli uyarıları yapmışsınız kullanıcılara. Kolay gelsin --By erdo can • msj 18:34, 3 Ocak 2017 (UTC)