Vikiproje:Video oyunları/Duyuru şablonları

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Video Oyunları Projesi
Video Oyunları Video Oyunları Projesi İş Birliği Projesi İş Birliği Projesi Katılımcılar Katılımcılar
İş bölümü ve hedefler İş bölümü ve hedefler Düzenlenmesi gereken maddeler Düzenlenmesi gereken maddeler Anket ve oylamalar Anket ve oylamalar İstekler İstekler
Duyuru şablonları Duyuru şablonları Kategoriler ve şablonlar Kategoriler ve şablonlar Bülten Bülten Elektronik Sporlar
Duyuru şablonları
Bu başlıkta projeye dair duyuru şablonları yer almaktadır. Bu şablonları video oyunları ile ilgisi olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara yollayabilir,
onları projeye davet edebilirsiniz. Böylelikle proje sizin katkılarınızla genişleyebilir. Bununla birlikte isterseniz kullanıcı şablonlarını da kullanıcı sayfanıza ekleyebilirsiniz.


~ Proje Davetiyesi ~
Vikiproje Video Oyunları Daveti!
İyi günler, İyi Vikiler.
Video oyunları ile ilişkili konularda maddeler açmayı, kategoriler ve şablonlar oluşturmayı, aynı zamanda var olan maddeleri, kategorileri ve şablonları düzenleyerek kaliteli hâle getirmeyi amaçlayan Video Oyunları Projesi'ne davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmaya başlamadan önce katılımcılar listesine isminizi eklemeyi unutmayın! İş bölümü ve hedefler bölümüne yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. İş Birliği projesinde çeşitli ödüller sizi beklemekte.

Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir, maddeleri geliştirerek projeye katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için tıklayın!

~ İş Birliği Projesi Davetiyesi ~
Video Oyunları İş Birliği Daveti!
İyi günler, İyi Vikiler.
Video oyunları ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Video Oyunları Projesi kapsamında her ay tekrarlanan Video Oyunları İş Birliği Projesine davetlisiniz.

Her ay planlı bir şekilde video oyunları ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan iş birliği projesinin bu ay ki projesine siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen birçok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca İş Birliği Projesi için siz de, bir proje önerebilir veya mevcut öneriler için oy kullanabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

~ Kullanıcı Şablonları ~
Bu kullanıcı
 Video Oyunları Projesi'nin
                             bir üyesidir.




Bu kullanıcı
 Elektronik Sporlar Görev Gücü'nün
                                           bir üyesidir.




Bu kullanıcı  video oyunları ile ilgili katkı yapabilir.




~ Proje Şablonu ~
Vikiproje Video oyunları (A-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 A  Bu madde A-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.