Vikiproje:Televizyon dizileri/Açıklama

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikiproje Televizyon dizileri, televizyon dizileri ile ilgili maddeleri belli bir standarta ulaştırmak amacıyla oluşturulmuş bir vikiprojedir. Vikipedi'ye katkı yapmakta olan kayıtlı ya da anonim kullanıcılar, projeye katılabilir. Katılımcıların yapabileceği en basit katkı, televizyon dizileri ile ilgili taslak madde(ler) açmaktır. İçeriği geliştirilmeye elverişli olan maddeler için internet ortamında kaynak taranarak, içerik geliştirilebilir. İçerik geliştirilirken nelere uyulabileceği için tavsiye niteliğindeki içerik oluşturma sayfasından yararlanılabilir.

Projeye, yardımcı olmak istiyorsanız katılımcılar listesine adınızı ekledikten sonra kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP TV dizileri}} şablonunu ekleyebilirsiniz. Başka bir kullanıcıyı projeye davet etmek için Vikiproje TV dizileri davetiyesini, kullanıcıya mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Televizyon dizilerinin tartışma sayfasına, {{Vikiproje}} şablonunu uygun parametreler ile ekleyip, maddeyi gereken ölçeğe göre derecelendirebilirsiniz.