Vikipedi tartışma:Silinmeye aday sayfalar/User Yalnız Kuran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İlave bir açıklama gereği duymuyorum ancak; işim ve uzmanlık alanım insanların özgürlüğünü gerekli kılar karşılıklı saygı içinde. Hele de benim gibi çevresinde her inanç (dinler vd.) biçiminden insan olunca bu konularda ifade özgürlüğü dogmalar için kaçınılmazdır. Tartışılması bile doğru değil, direk o kişinin varlık olarak varoluşuna saldırıdır. Diğer inanç ve inanç kapsamlı yaklaşım ile ön kabullere saldırmadığı sürece bilginin olduğu yerde bunlarda olanların varlığıyla koşut istem halinde olabilmelidir. Saygılarımla.--Kımıl Zararlısı 08:03, 28 Haziran 2006 (UTC)

Bu paragraftan maalesef hiçbirşey anlamadım. Demişsiniz ki: kendini türk ve/veya müslüman gören arkadaşların insanlık anlayışı için gerekli olmalı. Benden soruyorum: Neden gerekli olmalı? --Süleyman Habib 08:11, 28 Haziran 2006 (UTC)

Değerli Süleyman Habib, lütfen konuyu tartışmaya çaba harcamayalım. Yukarıda gerek ve yeter yanıt verilmiştir. Az bir zamanım kalmış yemeğe o arada birazcık katkı sağlasam daha yararlı olacaktır...Teşekkür şimdiden anlayışınıza.--Kımıl Zararlısı 08:19, 28 Haziran 2006 (UTC)