Vikipedi tartışma:Silinmeye aday sayfalar/Muharrem Nureddin Coşan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Silinmemeli.O DOĞAL VE HAKİKİ LİDER.

Silinmemeli. O bir lider ve burda bulunmaması bir eksikliktir. Aksine, hakkında daha çok bilgi verilmelidir. Silinmemeli- M.Nureddin Coşan Bey toplumumuzun kanaat önderlerindendir.Silinmesinden ziyade bizler de daha çok bilgi aktarılmasından yana görüş bildiriyoruz.

m.n.c. hocamız[kaynağı değiştir]

(...) milletimizin yetiştirdiği muhterem ve kıymetli bir hoca efendi neden tanıtılmasın? dışarıda milletimiz adına islam dini için yaptığı çalışmalar adının altın harflerle yazılması için yeter!

SİLİNMEMELİ[kaynağı değiştir]

o kadar basıt seyler burada yer alırken su an hızmetlerını bır ınsanın hayal bıle edemıyecegı bır mubarek ınsanın sılınmeyıp ıstıfadeye sunulması gerekır.Yoksa burası ınsanlar faydası olsun dıye yok mu?

Olan bilgiyi göremiyorum, varsa da SİLİNMESİN. Vikipediyi gelişmiş bir ansiklopedi olarak düşünüyordum. Ama niye Vikipedide Türkiye ve dünya dinî yaşamı için önemli ve örnek bir şahsiyetle ilgili bilgi görüntüleyemiyorum anlayamıyorum.

asla silinemez bu kadar önemli bir cemmatin lideri, hayır işlerinin, çevresel ve toplumsal faaliyetlerin yyönlendiricisi ve muhtesiblerinin manevi lideri bu ansiklopedide yer almayacaksa, buraya kimin biyografisini koyacaklar. 2 film çevirmiş ve tutunamamış oyuncuların bile adı geçiyor... tek kitap yazan ve unutulanların da... objektif olun... bu yazıyı taraftar olarak değil, siyasi-fikri farklı düşünen birkaçı yüzünden bilgi kaynaklarının daraltılmasına karşı biri olarak yazıyorum.