İçeriğe atla

Vikipedi tartışma:Buluşma/VTB 2012/Bütçe

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Açık konular[kaynağı değiştir]

Bütçeyle ilgili birkaç sorum var:

  1. Bilkent Üniversitesi'nin hangi birimiyle nasıl bir iletişim kuruldu? Üniversite karşılayacağı varsayılan masrafları karşılamayı kabul etti mi? Bu konuda yazışmalar var mı? Paylaşır mısınız?
  2. Vakıf ödeyeceği varsayılan masrafları ödemeyi kabul etti mi? Bununla ilgili yazışmaların olduğu sayfaları burada paylaşabilir misiniz?
  3. Katılım belgeleri, yaka kartları, afişler, tanıtım yayınları ve diğer baskısal unsurların tasarımını kim yapıyor? Örnek tasarımlar hazır mı? Bu tasarımların ve belgelerde yazacak olan bilgilerin onayını kim veriyor?
  4. Katılım belgeleri, yaka kartları, afişler, tanıtım yayınları ve diğer baskısal unsurları Bilkent Üniversitesi kendisi mi bastıracak yoksa Vikipedi'den gönüllüler mi bu işi üstlendi?
  5. Bu baskıları yapacak firmayla iletişim Bilkent Üniversitesi üzerinden mi kuruluyor?

Teşekkürler, iyi günler. -- Güzelonlu (mesaj) 13:09, 2 Mayıs 2012 (UTC)

Ben bildiğim kadarını cevaplayayım:

  1. Bilkent Bilişim Kulubü aracılığıyla iletişime geçildi. Üniversite baskı ve tanıtım masraflarının karşılanmasını kabul etti. Üniversite içi yazışmaların paylaşılması mümkün gözükmüyor.
  2. Henüz bir onay cevabı mevcut değil.
  3. Tasarım Bilkent Üniversitesi tarafından yapılıyor, verilecek belgeler ve bilgiler Bilkent Üniversitesi ve Wikimedia Vakfı işbirliği ve karşılıklı izinlerle düzenleniyor.
  4. Baskı işi de üniversite tarafından üstleniliyor.
  5. Baskıların hazırlanması konusunda istediği yolu kullanma üniversitenin inisiyatifinde.

İyi günler. Nazif İlbek 06:20, 3 Mayıs 2012 (UTC)